Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Per gerą mėnesiuką sužiūrėjau "Sen Anlat Karadeniz" ir negalėjau sustoti, taip užkabino nuo pat pirmos serijos. Aktorių vaidyba nereali, dainos kokios gražios, o gamtos gražumas tikrai neralus. Netikėjau, kad Nefis taip greitai prisileis Tahirą. Kažkuom man ši istorija priminė Fatmagul ir Kerimo meilę. Kaip manot? Buvo tokių jautrių ir gražių momentų (ypač kai jis ant kelių atsigulė, o ji uždainavo). Ir tas berniukas kokio meilumo, taip gražiai visi sutaria. Labai lauksiu kito sezono ir tikiuosi, kad kiti scenaristai nenuvils.

Atsakyti
Kaip ilgai tenka laukti naujos Erkenci Kus serijos, per ta savaite prisižiuriu klipuku ir foto instagrame bigsmile.gif
Na 4 serija irgi taip gerai susižiurėjo, pati gala 3 kartus atsukusi žiurėjau bigsmile.gif koks nerealus Can jo manieros kai jis kalbėjo su tuo italu, tas akiniu pasitaisymas su viduriniu pirštu taip vietoje biggrin.gif kaip tvardėsi del Sanem wub.gif ir ja galiausia už rankos išsivede ploja.gif žodžiu susirgau ir vėl šia liga, nesulaukiu tesinio kas bus toliau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo otea: 18 liepos 2018 - 21:57
QUOTE(otea @ 2018 07 18, 22:56)
Kaip ilgai tenka laukti naujos Erkenci Kus serijos, per ta savaite prisižiuriu klipuku ir foto instagrame  bigsmile.gif
Na 4 serija irgi taip gerai susižiurėjo, pati gala 3 kartus atsukusi žiurėjau  bigsmile.gif koks nerealus Can jo manieros kai jis kalbėjo su tuo italu, tas akiniu pasitaisymas su viduriniu pirštu taip vietoje  biggrin.gif kaip tvardėsi del Sanem  wub.gif ir ja galiausia už rankos išsivede ploja.gif žodžiu susirgau ir vėl šia liga, nesulaukiu tesinio kas bus toliau  wub.gif

o man jų vaidyba atrodo dirbtina
nepatinka pagrindinio herojaus išvaizda ir manieros
Atsakyti

taip galas tikrai buvo labai grazus :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2018 07 19, 00:35)
o man  jų vaidyba atrodo dirbtina
nepatinka pagrindinio herojaus išvaizda ir manieros

man jis Dolunay nelabai prilipo, jo vaidyba šiame seriale asmeniškai man daug geresnė, gal delto kad jo vaidinamas personažas linksmesnis labiau atsipalaidaves ax.gif

QUOTE(drafe @ 2018 07 19, 00:55)
<p>taip galas tikrai buvo labai grazus wub.gif  wub.gif  wub.gif​ </p>

drinks_cheers.gif tik man Sanem rožinė suknele visiška tragedija buvo doh.gif o Can kaip visda savame maištautojo stiliuje wub.gif
Atsakyti
Nepykit, zinau cia ne ta tema, bet gal zino kas dainos pavadinima, kuri skamba xfaktoriaus anonse nezinau kur rasti
Atsakyti
QUOTE(arriele @ 2018 07 19, 17:48)
Nepykit, zinau cia ne ta tema, bet gal zino kas dainos pavadinima, kuri skamba xfaktoriaus anonse nezinau kur rasti
Kygo, Miguel - Remind Me to Forget
Atsakyti
aaaaa kaip patiko Erkenci Kus, vienintelis, kuri ziurejau, o ne klausiau kaip radijos biggrin.gif Jetaaaau kaip laukiu kitų serijų. O jau abiejų grožis, o jau vyriškis wub.gif Seniai taip drugeliai man neskraidė pilve. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2018 07 19, 11:35)
tik man Sanem rožinė suknele visiška tragedija buvo doh.gif

Nes turėjo būti išskirtinė, bet kartu simbolizuojanti nekaltumą, mergaitiškumą, todėl ir parinko rausvą, princesišką įvaizdį, o ne kokia sexy manekenė, ar koks pilkas aprėdas. Pasakų klasika, kitaip sakant.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 07 19, 17:07)

Labai Jums aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Paziurejau pirma serija Elimi Birakma, turkiskai. Teko per telefona ziureti, nepaleidau nei sekundei, nes tiek itrauke, serijos pabaigoje asaros bego, gerklej guzas stovejo. Jei nereiketu i darba ziureciau ir dar serija.
Atsakyti
Žiūrėjau ir galvojau, kur man ta melodija labai girdėta...
Seriale "Elimi Bırakma" viena iš foninių melodijų, jos pradžia, labai labai žiauriai panaši į skambėjusią "Siyah Beyaz Ask", praktiškai tip-top.
Cenk ir Azra patiko man, ypač Alpo personažas; maištininkas toks, ūmus, charakteringas. Patinka toks. Alinos personažas taip pat patiko; emocijos buvo parodytos taip natūraliai, o jau ta rauda, kad net man širdį suspaudė. Ypatingai man patiko vienas iš jų momentų. Bus gera pora (bent jau žiūrint į Alpo personažą atrodo taip). Turėtų būti gera drama (?), bent kiek galima spręsti iš 1-mos serijos. Savaime suprantama kai kas yra nuspėjama, jau pirmoje serijoje maždaug aišku kur ir pas ką ten šuo pakastas, bet tai nieko nuostabaus. Vienu žodžiu bus į ką žiūrėti, juolab pradžioje tik 13 serijų bus, svarbu tik, kad scenarijus nepavažiuotų. Pagyvensim pamatysim. Kol kas įspūdį labai gerą paliko.
Papildyta:
Ta kur pamotę vaidina, tai žiūrėjau vieną serialą su jos vaidyba, tai oi ten gerulė buvo, neigiamą personažą vaidino, man ji ten labai patiko.
Papildyta:
Nežiūriu, nieko nežinau kas čia per serialas, bet per reklamą serialo patiko tas rodytas šokių epizodas, nuteikė smagiai biggrin.gif Nu patinka man tos turkų reklamos nors tu ką.
šis
Atsakyti