Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Indrijan @ 2018 06 15, 13:33)
После окончания сериала ГФИД продюсерская компания Ай Япым заключила договор с актрисой Дениз Байсал на новый проект под названием "Огонь и вода". Стало известно,что партнёром актрисы может стать Ибрагим Челиккол. Продюсеры ведут переговоры с актером ..
Vot čia tai naujiena... bigsmile.gif  Labai labai norėčiau tokios porelės  wub.gif

Ačiū Dievui, tai netiesa ax.gif
Atsakyti
Vienas vienas kitam netinka absoliučiai vartotojo įkelta nuotrauka neįsivaizduoju kaip reiktų žiūrėti vartotojo įkelta nuotrauka tpfu tpfu tpfu. Пронесло.
Tikiuosi siurprizų nebus, laikysiu čiūrikus, bo ką čia gali žinoti kaip kam susišvies, kai info keičiasi šviesmečio greičiu.
Atsakyti
Sveikos,

vasarą žiūriu turkų serialus vietoj radijos biggrin.gif Radija blaško dirbt, o serialai - ne. RIMTAI. Bet beveik tik klausau.. prieš miegą tik kiek pažiūriu ir vonioj. Čia aš viena su kompu einu praustis? biggrin.gif

Ir vis tik man turkai aktoriai geriau vaidina už holivudą wub.gif Nerealūs aktoriai.
Atsakyti
Laba laba mirksiukas.gif Aš, beveik įpusėjus vasarai, pažiūrėjau užvakar tik filmą
Dunyanin En Guzel Kokusu (2016) cray.gif Dunyanin En Guzel Kokusu 2 (2018)

Filmo klipas ir daina pagal/iš/ filmo man kaip valso ritmu vartotojo įkelta nuotrauka
Dünyanın En Güzel Kokusu Klibi | Mert Tünay - İstanbul'un En Güzel Gözleri

O žodžiai kokie gražūs vartotojo įkelta nuotrauka

Я был словно опьянён, трудно рассказать
Время мгновенно пролетело
Ты оказалось коротким, печальным стихотворением
Всё прекрасное быстро заканчивается

Однажды осенью шёл дождь
когда я впервые увидел тебя
Всё закончилось. Я будто умер
когда ты впервые улыбнулась мне.

Ты помнишь тот первый день? Будто ты ветер.
Ты была оказалась сказкою
И снова перед мной самые красивые глаза Стамбула
Самые прекрасные слёзы, самое красивое лето, самая прекрасная зима

Ты помнишь тот первый день? Будто ты ветер.
Ты была оказалась сказкою
И снова перед мной самые красивые глаза Стамбула
Самые прекрасные слёзы, самое красивое лето, самая прекрасная зима

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Sveikos senai čia nesilankiau per darbus ir keliones 4u.gif

Daug neskaičiau, nes nenoriu prisiskaityti spoileriu bet jau pradedu žiureti savo apleistus serialus ypač noriu pažiuretinFazilet mačiau serialas baigesi, labai smalsu kaip viska sudeliojo ax.gif

Tiesa vakar skaniai sužiurejau naujas Erkenci Kus serialo serijas, nu man Can Yaman čia tobulas iki begalybės, labai patinka jo naujas įvaizdis, toks pasportaves po Dolunay ir suviryškejes wub.gif patika jo vaidinamas personažas, labiau atsipalaidaves ir linksmas, daug drasesnis. Nors tokios išvaizdos vyrai ne mano tipo, bet jis labai net bigsmile.gif seku instagram tai fainas video yra kai jis šoka filmavimo aikštelėje su Demet Ozdemir ju pora man taipat labai gražiai žiurisi kartu. Idomu kaip deliosis viskas toliau, anonsai nuteikia kad greitai bus ir 2 bučinys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2018 07 08, 08:32)
Tiesa vakar skaniai sužiurejau naujas Erkenci Kus serialo serijas, [......]
Nors vasarinių nežiūriu, bet užmečiau akį į 1-mą seriją. Patiko va šis epizodas kur çay hihihi.gif
"Erkenci Kuş" 1. Bölüm - Kovuldum mu?
p.s. sesuo faina, esu mačiusi ją keliose serialuose, kaip pasakys ką su išraiškinga mimika biggrin.gif

Aš noriu pažiūrėti tik tą dramą "Elimi Bırakma" kuris regis jau startuos 07.22d.
Vat norisi man kažko tokio įdomaus, dramatiško, kur įtrauktų ir atsitraukt negalėčiau.

Atsakyti
Vakar pažiūrėjau filmą "Acı Tatlı Ekşi". Geras, gražus, patiko. Vienu žodžiu didelis komplimentas filmui.
Peizažai, spalvos, muzikinis apipavidalinimas, na, toks šviesiai vasariškas. Ir Bugra čia toks blatnas wub.gif
Toks kažkoks visai kaip netipiškas turkiškas filmas. Labai fainas. Na, ir aktoriai gerai pažįstami kas be ko.
Pats Bugra (pagr. aktorius) scenaristas, tai galiu pasakyti- šaunuolis. Patiko man Duygu ir Murato istorija.
Vienas epizodas priminė filmą "Sadece sen", ten kur pagrindinė aktorė pro pirštus žiūrėjo į saulę...

Ir apskritai, turiu kuklų norą; noriu ateity matyti kokį draminį serialą su Bugra G. pagrindiniame vaidmenyje.

Acı Tatlı Ekşi - Yandım Yandım

Acı Tatlı Ekşi - Fragman

Atsakyti
Visgi labai gera ta vieta biggrin.gif serialas toks nuteikiantis smagiai, man tokio reikejo po visu dramišku. O sesuo ( vardo nepamenu dabar, vaidina su Can Dolunay man ten ji labai patiko taipat biggrin.gif
Atsakyti
Ooo, pagaliau sulaukiau bigsmile.gif
Fragas patiko. Jaučiu bus geras, bent jau tikiuosi to.

Elimi Bırakma 1.Bölüm Fragmanı

QUOTE(otea @ 2018 07 09, 20:12)
Visgi labai gera ta vieta biggrin.gif serialas toks nuteikiantis smagiai, man tokio reikejo po visu dramišku. O sesuo ( vardo nepamenu dabar, vaidina su Can Dolunay man ten ji labai patiko taipat biggrin.gif
Na tikrai kad, kai per tą įvykusį nesusipratimą paklausė tyliai sesers_ar aš atleista? ta susinervinus su didele viltimi atsakė_inşallah, inşallah biggrin.gif
Atsakyti

Kada pirma serija bus sito serialo? :) 

Atsakyti
Jei nieks nepasikeis, tai starto diena 07.22 d smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 07 09, 21:51)
Ooo, pagaliau sulaukiau bigsmile.gif
Fragas patiko. Jaučiu bus geras, bent jau tikiuosi to.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=VCSd6x1go90]Elimi Bırakma 1.Bölüm Fragmanı[/ur

Na tikrai kad, kai per tą įvykusį nesusipratimą paklausė tyliai sesers_ar aš atleista? ta susinervinus su didele viltimi atsakė_inşallah, inşallah biggrin.gif

kiek daug matytu aktoriu, reikes žiurėti būtinai ax.gif

haha tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo otea: 10 liepos 2018 - 19:13