Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(mazuliux @ 2018 06 06, 01:27)
Bandau jau nusiteikti moraliskai jei bus liudna pabaiga huh.gif Laukiu nesulaukiu ir vis tikiuosi stebuklo biggrin.gif O apie Kudreta as butent taip ir pagalvojau jau pries 2-3 serijas, kai kazkokia uzuomina buvo.
Aš viskam pasiruošus; tragiška pabaiga, netikėta pabaiga, pabaiga atvira interpretacijoms, pabaiga su paralele... Man šis serialas - unikalus, nepataikaujantis žiūrovui.
Atsakyti

Aš viskam pasiruošus; tragiška pabaiga, netikėta pabaiga, pabaiga atvira interpretacijoms, pabaiga su paralele... Man šis serialas - unikalus, nepataikaujantis žiūrovui.

As irgi viskam ruosiuos. Bet tikrai turiu vilties, nes buvo dar vienas fragas ir ten su vestuvine suknele buvo. Bet nerode net normaliai kas, tik speju Hazan. Ir Ece kazkas atsitiks, vos nemirs lygtais, bet paskui jinai sugrys. Zodziu kazkurios vestuves bus, bet aisku, kad niekas neaisku  :hmm:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 06 birželio 2018 - 14:18

Tai, kad visk1 paliko paskutintai serijai tai net nežinau, per daug viskogali būt, o dar tikėtis vestuvių yagizo su hazan nemanau kad verta... na nebent soktels laike paskutinemis minutėmis. Tik jeigu kažkuri žiūrėsite šeštadienį turkiškai neatskleiskite visko čia :D aš lauksiu vertimo :)

Atsakyti
as tikiu tik laiminga pabaiga Fazilet serialo wub.gif
Atsakyti
Tai matau, kad kažkuris jau baigėsi serialas, SBA ane? Tai gal galite dabar parašyti , kaip jis pilnai vadinasi, kad galėčiau susirasti.
Ir Fazilet hanim jau į pabaigą, ane? Sakot geras?
Tos gyvenimo dainos irgi nesu mačiusi, baigtinis taip pat, kaip suprantu?

pažiūrėjau Nifes su pamiršau vardą, patiko man serialas. panašu, kad antras sezonas laukia, nes tai nėra tikra pabaiga šiaip jau
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2018 06 07, 10:00)
Tai matau, kad kažkuris jau baigėsi serialas, SBA ane? Tai gal galite dabar parašyti , kaip jis pilnai vadinasi, kad galėčiau susirasti.

Aha, SBA baigėsi. Pilnas pavadinimas yra Siyah Beyaz Aşk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrijan @ 2018 06 06, 14:34)
Aš iki paskutinio dar tikėjausi, kad sezono finalas, nu jau taip nenoriu kad būtų pabaiga. Į paskutinę seriją sukišo visas paslaptis, net nebebus galima pasidžiaugti YagHaz ax.gif

Atsimenu senai kažkada paskaičiau kad bus trečias sezonas tai irgi supykau nes morališkai nuo serialo pavargau nėra buvę nė vienos dienos kad būčiau nepasidomėjusi apie serialą, o dabar vėl pykstu, kad padarė galą biggrin.gif

Žinau vieną, kad ar gera pabaiga ar bloga, bet verksiu tai tikrai unsure.gif nes Yagizo ašaros mane veda išproto bigsmile.gif wub.gif
Buvo man tokia mintis, kad mažum 3-čią sezoną padarys tokio ilgumo kaip 1-as, na, kad dar 13 serijų, kaip pirmame, bet žiūriu, kad viskas dabar labai gražiai išsidėlioja (bent kol kas) vartotojo įkelta nuotrauka

Keista man, kad šiandien jis jau baigiasi, kad savaitgaliais nebus jo mano TV ekrane, na bet ir įtampos per tą laiką galiu pasakyti buvo sočiai, per akis, jokiame seriale dar tokios įtampos neišgyvenau ir tiek emocijų nepatyriau kaip Fazilet Hanim ve Kizlari bežiūrint, tai buvo kaip amerikietiški kalniukai. Bet kai pagalvoju_jau virš 1 metų jis rodomas, 2 sezonai, 50 serijų; populiarus, apie jį diskutuoja, kalba, žino, ne tik tie kurie žiūri bet net ir tie kurie nežiūri, jį myli, jo nekenčia, serialas nepalieka abejingų. Jį nupirko jau 65 šalys, Amerika, jos kanalas, ir ta. Visa komanda nuostabi, taip viską apgalvotai parodo iki smulkmenos, iki menkiausios detalės, kad kartais žado netenki, o vien ko verti aktoriai ir jų vaidyba. Kokie gražūs epizodai, ir jų tiek daug, tos frazės virtusios citatomis, frazių gili mintis, tos paralėlės, tie akcentai sudėlioti taip apgalvotai. Dėl daugelio priežasčių šis serialas man į nieką nepanašus, jau vien tik savo unikalumu nepaitaikaujant žiūrovui ir savo dinamiškumu, jokių pataikavimų ir šokinėjimų į kraštutinumus, jokio mėtymosi-vėtymosi, ir toookio nenuspėjamo aš dar nemačiau, kai pažiūri seriją ir iš galvos neišeina, mintimis vis vien grįžti, galvoji, pergyveni, ir žinai gi, kad tai tik serialas ir išgalvoti personažai, na bet tokie tikroviški taip tikroviškai pateikta jų istorija. Čia turbūt geriausias komplimentas iš žiūrovo pusės serialo kūrėjamas tai išgirsti vartotojo įkelta nuotrauka
Tų serialų n+k, vos tik spėja startuoti ir jau žiūrėk uždaro, net populiarūs ar patys populiariausi aktoriai nėra serialo sėkmės garantas, nepasiteisina ir/ar neįstengia ištempti, o čia prašau_ir aktoriai ne mega žvaigždės ir 2 sezonai ir 50 serijų. Šaunuoiai! Manau, kad tai labai labai daug, kai žinom, kad aplink tiek daug piranijų ir ryklių, ir būti nesuvalgytam ar neprarytam ne taip jau ir paprasta. Žinau, kad viską žinot ir nieko naujo aš čia neparašiau, nes jūs, kaip ir aš, nebuvo dienos, kad nesidomėčiau šiuo serialu, naujienomis ir visu kuo kitu kas su juo susiję.

Matyt garsiai užsimaniau išsakyti savo mintis, nes po 49 serijos pabaigos negalėjau ilgai atsigauti, net įgarsintą tą seriją ryžausi pažiūrėti tik trečiadienį. Tas paskutinis epizodas, tai kas atsispindėjo jo veide, buvo taip skausminga žiūrėti, kad vartotojo įkelta nuotrauka nors tokių ypatingų epizodų, kai kalbėjo jo akys, žvilgsnis, buvo begalės, bet pastarasis buvo skausminga iki sielos gelmių. Šiandienos serija bus ypatingai jausminga (matėm fraguose) kaip iki mėnulio ir atgal, net baisu ir pagalvoti.
Man su Yagiz'u asocijuojasi tokie žodžiai: я буду падать, падать и падать, но когда я встану все упадут.

vartotojo įkelta nuotrauka

Mylimiausia mano pora, mano fainuoliai wub.gif

Atsakyti
Jūs taip viską gerai parašėte Visgi tiesiai į dešimtuką smile.gif Labai lauksiu jūsų minčių rytoj po serijos, labai norėsiu paskaityti jūsų mintis mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Indrijan @ 2018 06 06, 14:34)
Aš iki paskutinio dar tikėjausi, kad sezono finalas, nu jau taip nenoriu kad būtų pabaiga. Į paskutinę seriją sukišo visas paslaptis, net nebebus galima pasidžiaugti YagHaz ax.gif

Atsimenu senai kažkada paskaičiau kad bus trečias sezonas tai irgi supykau nes morališkai nuo serialo pavargau nėra buvę nė vienos dienos kad būčiau nepasidomėjusi apie serialą, o dabar vėl pykstu, kad padarė galą biggrin.gif

Žinau vieną, kad ar gera pabaiga ar bloga, bet verksiu tai tikrai unsure.gifnes Yagizo ašaros mane veda išproto bigsmile.gifwub.gif
Buvo man tokia mintis, kad mažum 3-čią sezoną padarys tokio ilgumo kaip 1-as, na, kad dar 13 serijų, kaip pirmame, bet žiūriu, kad viskas dabar labai gražiai išsidėlioja (bent kol kas) connie_6.gif

Keista man, kad šiandien jis jau baigiasi, kad savaitgaliais nebus jo mano TV ekrane, na bet ir įtampos per tą laiką galiu pasakyti buvo sočiai, per akis, jokiame seriale dar tokios įtampos neišgyvenau ir tiek emocijų nepatyriau kaip Fazilet Hanim ve Kizlari bežiūrint, tai buvo kaip amerikietiški kalniukai. Bet kai pagalvoju_jau virš 1 metų jis rodomas, 2 sezonai, 50 serijų; populiarus, apie jį diskutuoja, kalba, žino, ne tik tie kurie žiūri bet net ir tie kurie nežiūri, jį myli, jo nekenčia, serialas nepalieka abejingų. Jį nupirko jau 65 šalys, Amerika, jos kanalas, ir ta. Visa komanda nuostabi, taip viską apgalvotai parodo iki smulkmenos, iki menkiausios detalės, kad kartais žado netenki, o vien ko verti aktoriai ir jų vaidyba. Kokie gražūs epizodai, ir jų tiek daug, tos frazės virtusios citatomis, frazių gili mintis, tos paralėlės, tie akcentai sudėlioti taip apgalvotai. Dėl daugelio priežasčių šis serialas man į nieką nepanašus, jau vien tik savo unikalumu nepaitaikaujant žiūrovui ir savo dinamiškumu, jokių pataikavimų ir šokinėjimų į kraštutinumus, jokio mėtymosi-vėtymosi, ir toookio nenuspėjamo aš dar nemačiau, kai pažiūri seriją ir iš galvos neišeina, mintimis vis vien grįžti, galvoji, pergyveni, ir žinai gi, kad tai tik serialas ir išgalvoti personažai, na bet tokie tikroviški taip tikroviškai pateikta jų istorija. Čia turbūt geriausias komplimentas iš žiūrovo pusės serialo kūrėjamas tai išgirsti girl_smile.gif
Tų serialų n+k, vos tik spėja startuoti ir jau žiūrėk uždaro, net populiarūs ar patys populiariausi aktoriai nėra serialo sėkmės garantas, nepasiteisina ir/ar neįstengia ištempti, o čia prašau_ir aktoriai ne mega žvaigždės ir 2 sezonai ir 50 serijų. Šaunuoiai! Manau, kad tai labai labai daug, kai žinom, kad aplink tiek daug piranijų ir ryklių, ir būti nesuvalgytam ar neprarytam ne taip jau ir paprasta. Žinau, kad viską žinot ir nieko naujo aš čia neparašiau, nes jūs, kaip ir aš, nebuvo dienos, kad nesidomėčiau šiuo serialu, naujienomis ir visu kuo kitu kas su juo susiję.

Matyt garsiai užsimaniau išsakyti savo mintis, nes po 49 serijos pabaigos negalėjau ilgai atsigauti, net įgarsintą tą seriją ryžausi pažiūrėti tik trečiadienį. Tas paskutinis epizodas, tai kas atsispindėjo jo veide, buvo taip skausminga žiūrėti, kad girl_cray.gif nors tokių ypatingų epizodų, kai kalbėjo jo akys, žvilgsnis, buvo begalės, bet pastarasis buvo skausminga iki sielos gelmių. Šiandienos serija bus ypatingai jausminga (matėm fraguose) kaip iki mėnulio ir atgal, net baisu ir pagalvoti.

Labai puikiai aprasete :) man liudna kad jis baigiasi. Šiandien va Hazan (neina kitaip jos vadint) grazu posta i instagram parase, jai sake liudna isiskirti su sia persona. 

Atsakyti
QUOTE(Indrijan @ 2018 06 09, 16:20)
Jūs taip viską gerai parašėte Visgi tiesiai į dešimtuką smile.gif Labai lauksiu jūsų minčių rytoj po serijos, labai norėsiu paskaityti jūsų mintis mirksiukas.gif
Gal pasidalinsiu mintimis kai bežiūrinčios ir čia berašančios pažiūrės įgarsintai, aš tame tarpe irgi, nes dar žiūrėsiu įgarsintai, ne tik kaip dabar_ online su rašytiniu vertimu. Taip sakant palauksim vieni kitų smile.gif
QUOTE(BigBang @ 2018 06 09, 16:59)
Labai puikiai aprasete smile.gif man liudna kad jis baigiasi. Šiandien va Hazan (neina kitaip jos vadint) grazu posta i instagram parase, jai sake liudna isiskirti su sia persona.
Mačiau ir aš, tikrai gražiai. Man dar labai graži ji ir jos nuotrauka iš jos dabartinio poilsio

Galiu pasakyti tik keletas dalykų, kad serija prasidėjo be özet'o, ir kai rašė, kad serija bus ilga, t.y. nuo 20h - 00.15h tai dar nelabai patikėjau (čia matyt kompensacija už praėjusią seriją ir/arba kaip įprastai paskutinei serijai), bet taip ir prasidėjo. Savo dinamiką išlaiko, t.y. nepradėo staiga žaibišku greičiu viskas vėtytis-mėtytis akis išdegus.

Labai daug kur skamba šios dvi, širdį drąskančios, melodijos:

https://www.youtube....h?v=S0bDDNKJ88E
https://www.youtube....h?v=j_ihVlDPXRc

Kol kas, iš pat pradžių, labiausiai įstrigusios frazės šios:

"- Прости меня. Я твоей мамой не стала, я стала твоим врагом."
------------------------------
"- Почему я? Потому что я лож с самого начала?"
Atsakyti
Kokie buvo veiksmai tokia ir atomazga, t.y. kiekvienam sava pasekmė. Yra toks posakis, jei su tavimi pasielgė gerai, tai ir tu pasielg gerai, jei su tavimi pasielgė blogai, tai tu pasielg teisingai (o kas jau tas teisingai, tai kiekvienam pagal savo suvokimą, pagal savyje turimas vertybes, ir tą skirtumą labai aiškiai parodo Yagiz‘o ir Sinan‘o personažai).

13-kos serijų netrūko, bet kokių 3-jų serijų dar būtų pats tas, na, 1-os tai tikrai, kaip tam studentui kuriam amžiais trūksta vienos nakties prieš egzaminą, bet tikriausiai tai nieko nepakeistų, nes kiek jų rodytų vis būtų negana.

Yagiz’o širdis nuo pat pirmos serijos buvo gera, didelė ir kilni, tokia ir liko iki pat galo. Čia kaip ir gyvenime, žmogaus natūros-prigimties nepakeisi, svarbu tik neprarasti savęs, jei save prarasi_tu esi žlugęs, o jis tiek išgyvenęs, laužtas ir galų gale palaužtas, neišbarstė savęs, vis vien liko žmogumi ir žmogiškumo faktoriaus neprarado...

Kas man tiko ar nepatiko, kas labai patiko, kur apsirikau, o kur nutiko kaip norėjau_negaliu rašyti dabar, dėl suprantamos priežasties.

Ką galiu tiksliai pasakyti, tai kad sekantį šios scenaristės projektą (kai bus) tikrai norėsiu pažiūrėti, vienareikšmiškai. Garantuoju, ir naktį pažadinta užsimerkus išpyškinčiau kas ta Sirma Yanik jei kas paklaustų, mirsiu bet gyvenime nepmiršiu (taip, aš esu žiūrėjusi jos vieną projektą, bet čia, būtent šiame, ji man paliko didelį įspūdį), superinė ji, moka streso įvaryt ir įtampoje išlaikyti ilgą laiką. Люблю жить без проблем... жаль, что не умею, tai va čia tikrai apie ją, jos dramas ir darbą.
Atsakyti

Vakar iki pusės 2 nakties žiūrėjau... kažko nekrovė išverstos serijos, tai su titrais teko žiūrėt. Vis stabdžiau, kad spėčiau paskaityt. Nereali serija. Verkiau ne vienoj vietoj. Pabaiga - šiek tiek skubota pasirodė, bet tikrai visiems atėjo laikas sumokėt už savo darbus arba gauti atlygį už kančias :) Hazan - kaip ji gerai atrodė pabaigoj - vau. Patinka man ilgaplaukės bet jai puikiai tiko tokie pakirpti plaukai  :wub:  o Sinano tai nė kruopelės negaila. Jis man toks šiukšlė liko po šito poelgio. O kas labai nudžiugino - Džemilė  :wub:  kaip jos nekenčiau pusę serialo tai taip pamilau pabaigoj  :P 

Atsakyti