mergaites nesupratau tai sio serialo antras sezonas buvo? kodel man cia nerodo jo?
mergaites nesupratau tai sio serialo antras sezonas buvo? kodel man cia nerodo jo?
Papildyta:
Jūs gal čia žiūrėkit (aš tai čia žiūrėjau), bus aiškiau, nes ten toje jūsų nuorodoje nesąmoningą serijų skaičių rodo.
Papildyta:
Mano nuorodoje yra išskirtas II sezonas, dešinėje matysis, po 35 serijos parodytą
Sveikos!
Per LNK pradėjo naują serialą Gyvenimo daina (Hayat Şarkısı). 1 serija suintrigavo. Ar įdomus?
Mane irgi domintu .....
gal jau visos baige savo VHF ar SBS ( as cia belekiokias raides rasau ) ziuret ?>
Per LNK pradėjo naują serialą Gyvenimo daina (Hayat Şarkısı). 1 serija suintrigavo. Ar įdomus?</p></div></blockquote><p>Mane irgi domintu ..... </p><p></p><p>gal jau visos baige savo VHF ar SBS ( as cia belekiokias raides rasau ) ziuret ?> </p>
Fainas. Kaip ir visi, kažkuriuo momentu pastrigęs ir užtemptas, bet šiaip tikrai vertas dėmesio, bent jau pabandyti žiūrėti Bent jau kažkuom kitoks, nei visi.
Man, va tokį, labai neblogą, įspūdį ir atsiminimus paliko tas serialas.
Tai viskas, FHVK bus paskutinė serija? Beje ar man tik taip atrodo ar Kudretas bus Fazan tėvo brolis? Nu labai laukiu, nes antras fragas tai įdomiai susižiūrėjo
Kada koks naujas serijalas dabar išeis? Būtų smagu vėl visom žiūrėt kaip kad SBA ar FHVK
Tai viskas, FHVK bus paskutinė serija? Beje ar man tik taip atrodo ar Kudretas bus Fazan tėvo brolis? Nu labai laukiu, nes antras fragas tai įdomiai susižiūrėjo
Na taip, paskutine serija. Bandau jau nusiteikti moraliskai jei bus liudna pabaiga Laukiu nesulaukiu ir vis tikiuosi stebuklo O apie Kudreta as butent taip ir pagalvojau jau pries 2-3 serijas, kai kazkokia uzuomina buvo.
Aš tai ramiai apie Kerime negaliu galvoti, laukiu jos reakcijos. Įsivaizduoju tą šoką kai ji susivoks. Jos vietoje aš nežinau ką padaryčiau tam frajeriui apsišaukėliui kuris pats vienas sau nusprendė apsiimti padaryti meškos paslaugą ir padarė tokį žiaurų bajerį_visą tą laiką apgaudinėti leidžiant save vadinti sūnumi. Jei ne ši jo saviveikla, tai būtų kitaip Yagizo ir Hazan atžvilgiu, nejaustų ji tokios nemeilės jiems, nebūtų tų visų kurstymų, neapykantos, o tai dabar jai pačiai nors gyvai į žemę lįsk. Vienu žodžiu_šakės