Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

http://turkishtv.ru/...-vse_serii.html

mergaites nesupratau tai sio serialo antras sezonas buvo? kodel man cia nerodo jo?
Atsakyti
QUOTE(SADNESS @ 2018 05 31, 17:16)
http://turkishtv.ru/...-vse_serii.html

mergaites nesupratau tai sio serialo antras sezonas buvo? kodel man cia nerodo jo?
Jo, buvo jau antras sezonas, praeitas metais. Viso 74 serijos (per abu sezonus), I- 35 serijos, II- 39 serijos.

Papildyta:
Jūs gal čia žiūrėkit (aš tai čia žiūrėjau), bus aiškiau, nes ten toje jūsų nuorodoje nesąmoningą serijų skaičių rodo.

Papildyta:
Mano nuorodoje yra išskirtas II sezonas, dešinėje matysis, po 35 serijos parodytą smile.gif
Atsakyti
Oiii... va blin ...

https://www.youtube....h?v=Gjxc7RK7OMM
Atsakyti
Sveikos!
Per LNK pradėjo naują serialą Gyvenimo daina (Hayat Şarkısı). 1 serija suintrigavo. Ar įdomus?
Atsakyti

Sveikos!
Per LNK pradėjo naują serialą Gyvenimo daina (Hayat Şarkısı). 1 serija suintrigavo. Ar įdomus?

Mane irgi domintu ..... 

gal jau visos baige savo VHF ar SBS ( as cia belekiokias raides rasau )  :D  ziuret ?>    :P​ 

Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2018 06 01, 22:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="oziarage" data-cid="72118058" data-time="1527867150"><div><p>Sveikos!
Per LNK pradėjo naują serialą Gyvenimo daina (Hayat Şarkısı). 1 serija suintrigavo. Ar įdomus?</p></div></blockquote><p>Mane irgi domintu ..... </p><p></p><p>gal jau visos baige savo VHF ar SBS ( as cia belekiokias raides rasau )  biggrin.gif  ziuret ?>    tongue.gif​ </p>

Fainas. Kaip ir visi, kažkuriuo momentu pastrigęs ir užtemptas, bet šiaip tikrai vertas dėmesio, bent jau pabandyti žiūrėti ax.gif Bent jau kažkuom kitoks, nei visi.
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2018 06 01, 18:32)
Sveikos! Per LNK pradėjo naują serialą Gyvenimo daina (Hayat Şarkısı). 1 serija suintrigavo. Ar įdomus?
QUOTE(mickute7 @ 2018 06 01, 23:29)
Mane irgi domintu ..... gal jau visos baige savo VHF ar SBS ( as cia belekiokias raides rasau ) biggrin.gif ziuret ? tongue.gif​ 
Įdomus, su humoro šaržu, tik tiek, kad galėjo būti glaustesnis ir va tada būtų viskas ok. Įdomus tuo, kad pradžia labai avantiūrinė, kad pagrindinė aktorė tokia netipinė, t.y. kaip personažas ji kaip avantiūristė, kaip kokia aferistė. Ten bus iš ko ir pasijuokti, nes ten tėvukas yra toks labai labai fainas, ir tas jos draugelis Mahiras labai fainas, visokių situacijų ten bus su juo ir su ja, ta prasme visokie planai-chuliganai... O jau kaip ta mergytė mažytė meistriškai vaidina pagrindinę akorę vaikystėje, tai čia kažkas fantastiško (tie vaikai turkų serialuose vaidinantys tai apskritai labai gabūs, tokie maži superiniai aktoriai, kad kartais ir pagalvoju, geriau vaidina nei patys pagrindiniai aktoriai, kurie jau yra suaugę, kurie galėtų vos ne iš vaikų pasimokyti). Man labai patiko tas jos draugelis 'sukčius/blogietis' Mahiras nei ten tas pagrindinis akorius, aš buvau už juos. Tie du labai tinka vienas kitam pagal temperamentą, charakterį, impulsyvumą.
Man, va tokį, labai neblogą, įspūdį ir atsiminimus paliko tas serialas.
Atsakyti

Tai viskas, FHVK bus paskutinė serija? Beje ar man tik taip atrodo ar Kudretas bus Fazan tėvo brolis? Nu labai laukiu, nes antras fragas tai įdomiai susižiūrėjo :) 

Atsakyti

Kada koks naujas serijalas dabar išeis? Būtų smagu vėl visom žiūrėt kaip kad SBA ar FHVK :) 

Atsakyti

Tai viskas, FHVK bus paskutinė serija? Beje ar man tik taip atrodo ar Kudretas bus Fazan tėvo brolis? Nu labai laukiu, nes antras fragas tai įdomiai susižiūrėjo :)

Na taip, paskutine serija. Bandau jau nusiteikti moraliskai jei bus liudna pabaiga  :huh2: Laukiu nesulaukiu ir vis tikiuosi stebuklo  :D O apie Kudreta as butent taip ir pagalvojau jau pries 2-3 serijas, kai kazkokia uzuomina buvo.

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 06 05, 21:41)
Tai viskas, FHVK bus paskutinė serija? Beje ar man tik taip atrodo ar Kudretas bus Fazan tėvo brolis? Nu labai laukiu, nes antras fragas tai įdomiai susižiūrėjo smile.gif 
Aha, paskutinė.
Aš tai ramiai apie Kerime negaliu galvoti, laukiu jos reakcijos. Įsivaizduoju tą šoką kai ji susivoks. Jos vietoje aš nežinau ką padaryčiau tam frajeriui apsišaukėliui kuris pats vienas sau nusprendė apsiimti padaryti meškos paslaugą ir padarė tokį žiaurų bajerį_visą tą laiką apgaudinėti leidžiant save vadinti sūnumi. Jei ne ši jo saviveikla, tai būtų kitaip Yagizo ir Hazan atžvilgiu, nejaustų ji tokios nemeilės jiems, nebūtų tų visų kurstymų, neapykantos, o tai dabar jai pačiai nors gyvai į žemę lįsk. Vienu žodžiu_šakės unsure.gif
Atsakyti
Aš iki paskutinio dar tikėjausi, kad sezono finalas, nu jau taip nenoriu kad būtų pabaiga. Į paskutinę seriją sukišo visas paslaptis, net nebebus galima pasidžiaugti YagHaz. ax.gif Atsimenu senai kažkada paskaičiau kad bus trečias sezonas tai irgi supykau nes morališkai nuo serialo pavargau nėra buvę nė vienos dienos kad būčiau nepasidomėjusi apie serialą, o dabar vėl pykstu, kad padarė galą. biggrin.gif Žinau vieną, kad ar gera pabaiga ar bloga, bet verksiu tai tikrai unsure.gif nes Yagizo ašaros mane veda išproto bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indrijan: 06 birželio 2018 - 13:36