mazuliux, o kada Güneşi Beklerken (tiksliau kokioje serijoje) ji susivoks savo jausmuose šiam blogiukui?
Žiūriu dabar 19-tą seriją, chemija vyksta (vis dar), kibirkštys taškosi, na bet man jau jo net gaila pradeda darytis, tikrai.
Šitaip žmogus save tramdo, laikosi atstumo, dedasi blogu ir pan. Kaip sakoma nuo neapykantos iki meilės vienas žingsnis.
QUOTE(Visgi @ 2016 12 27, 23:51)
mazuliux, o kada Güneşi Beklerken (tiksliau kokioje serijoje) ji susivoks savo jausmuose šiam blogiukui?
Žiūriu dabar 19-tą seriją, chemija vyksta (vis dar), kibirkštys taškosi, na bet man jau jo net gaila pradeda darytis, tikrai.
Šitaip žmogus save tramdo, laikosi atstumo, dedasi blogu ir pan. Kaip sakoma nuo neapykantos iki meilės vienas žingsnis.
Kantrybė dorybė Bus vienas iš gražiausių (bent jau man) meilės prisipažinimų
23 serijos pabaigoje Kerem pratrūks. 24 serijoje Zeynep pradės mąstyti
QUOTE(Fjella @ 2016 12 28, 00:30)
23 serijos pabaigoje Kerem pratrūks. 24 serijoje Zeynep pradės mąstyti
Aleliuja Vadinas nedaug beliko.Suprantu, kad pas žmogų gali būti geležinė kantrybė, na bet jau ne iki tokio lygio.
Papildyta:
Labai juokingas jo vairuotojo vardas_Ufuk.
Man skamba kaip kokio smurfo iš animacinio filmuko
Įdomu kodėl mūsų televizijos pradėjo rodyti serialus kurie buvo nutraukti, dėl mažų reitingų. Dabar du naujus pradės rodyti ir ne tuos kurių taip laukiu . Žiūrėčiau rusiškai, bet su subtitrais (sunkiai man skaitosi, lėtai taip).
Labai noriu kad pas mus rodytu ir niekaip nesulaukiu: Иногда жизнь прекрасна / Hayat Bazen Tatlidir; Черная роза / Karagül; Аданали / Adanali; Пора тюльпанов / Lale Devri; Менекше и Халиль; Серебро / Нур / Gümüş, lygtais tik tiek
Labai noriu kad pas mus rodytu ir niekaip nesulaukiu: Иногда жизнь прекрасна / Hayat Bazen Tatlidir; Черная роза / Karagül; Аданали / Adanali; Пора тюльпанов / Lale Devri; Менекше и Халиль; Серебро / Нур / Gümüş, lygtais tik tiek
Kaip nervuoja kai nevisad leidzia cituoti Cia ne i tema, siaip
Visgi, tikrai kantrybe dorybe Siaip jei gerai atsimenu tai jis pilnai susivoke ir prisipazino kai Zeynep isdurke gera padare, kad pamokytu. Man rodos 19 serijoj dar to nerode, bet jau greit Tik jis nezinojo, kad jinai viska girdi, galvojo, kad jam tik atrodo, kad ji salia. Po to po truputi viskas rimtes tarp ju, bet dar daug teks isbandymu jiems *****, man taip patiko sitas, jauciu rimtai reikes paziureti vel. Zinoma, prasuksiu dali, bet graziausius epizodus tikrai pasikartosiu. Ir ten tas pirmas bucinys ju, labai liuks scena, ir kai jis patenkintas soko
Fjella, tikrai labai grazus prisipazinimas
Indrijan, del kitu nezinau, bet Иногда жизнь прекрасна / Hayat Bazen Tatlidir labai abejoju, kad greit rodytu, nes naujas serialas. O Adanali irgi kazi, jau senokai jis sukurtas, nors kas zino. Ir pas rusus kazkodel nera su vertimu, ir kokybe ne itin tokia, bet siaip man irgi liuks patiko. O del titru, neatsimenu nuo kurio serialo as pradejau su jais ziureti, bet labai norejosi testi. Is pradziu skaityti buvo tikrai sunku, bet kai ipratau, tai dabar lengva. Verta pabandyti
Visgi, tikrai kantrybe dorybe Siaip jei gerai atsimenu tai jis pilnai susivoke ir prisipazino kai Zeynep isdurke gera padare, kad pamokytu. Man rodos 19 serijoj dar to nerode, bet jau greit Tik jis nezinojo, kad jinai viska girdi, galvojo, kad jam tik atrodo, kad ji salia. Po to po truputi viskas rimtes tarp ju, bet dar daug teks isbandymu jiems *****, man taip patiko sitas, jauciu rimtai reikes paziureti vel. Zinoma, prasuksiu dali, bet graziausius epizodus tikrai pasikartosiu. Ir ten tas pirmas bucinys ju, labai liuks scena, ir kai jis patenkintas soko
Fjella, tikrai labai grazus prisipazinimas
Indrijan, del kitu nezinau, bet Иногда жизнь прекрасна / Hayat Bazen Tatlidir labai abejoju, kad greit rodytu, nes naujas serialas. O Adanali irgi kazi, jau senokai jis sukurtas, nors kas zino. Ir pas rusus kazkodel nera su vertimu, ir kokybe ne itin tokia, bet siaip man irgi liuks patiko. O del titru, neatsimenu nuo kurio serialo as pradejau su jais ziureti, bet labai norejosi testi. Is pradziu skaityti buvo tikrai sunku, bet kai ipratau, tai dabar lengva. Verta pabandyti
QUOTE(mazuliux @ 2016 12 28, 03:00)
Kaip nervuoja kai nevisad leidzia cituoti Cia ne i tema, siaip
Visgi, tikrai kantrybe dorybe Siaip jei gerai atsimenu tai jis pilnai susivoke ir prisipazino kai Zeynep isdurke gera padare, kad pamokytu. Man rodos 19 serijoj dar to nerode, bet jau greit Tik jis nezinojo, kad jinai viska girdi, galvojo, kad jam tik atrodo, kad ji salia. Po to po truputi viskas rimtes tarp ju, bet dar daug teks isbandymu jiems, man taip patiko sitas, jauciu rimtai reikes paziureti vel. Zinoma, prasuksiu dali, bet graziausius epizodus tikrai pasikartosiu. Ir ten tas pirmas bucinys ju, labai liuks scena, ir kai jis patenkintas soko
Visgi, tikrai kantrybe dorybe Siaip jei gerai atsimenu tai jis pilnai susivoke ir prisipazino kai Zeynep isdurke gera padare, kad pamokytu. Man rodos 19 serijoj dar to nerode, bet jau greit Tik jis nezinojo, kad jinai viska girdi, galvojo, kad jam tik atrodo, kad ji salia. Po to po truputi viskas rimtes tarp ju, bet dar daug teks isbandymu jiems, man taip patiko sitas, jauciu rimtai reikes paziureti vel. Zinoma, prasuksiu dali, bet graziausius epizodus tikrai pasikartosiu. Ir ten tas pirmas bucinys ju, labai liuks scena, ir kai jis patenkintas soko
Paziurejau dabar ta 23 serija, tai visgi ne taip as atsiminiau, sita bajeri jau pasirodo seniai rode Bet man abu labai grazus epizodai
O pasirodo ir klausimas ne apie tai kada jis prisipazino, bet kada ji susivoke. Zodziu, einu miegoti Nes net nebeperskaita normaliai visko. Ir tikrai ziuresiu vel, kad prisiminti viska
QUOTE(Fjella @ 2016 12 28, 02:30)
Bus vienas iš gražiausių (bent jau man) meilės prisipažinimų
Is ju medcezir nukniso daina jei ka Teoman
QUOTE(egliu @ 2016 12 28, 16:14)
<p>Sveikos mergytės, gal žinote KUR galima apskritai tuos turkų serialus pasižiūrėti anglų kalba ar bent su angliškais titrais? Nes nemoku rusų k. ar turkų O taip norėčiau dauguma pasižiūrėti online...</p>
Yra ne vienas lietuviskai. Reiketu tiesiog pagal pavadinima bandyti ieskoti google. Galimybe rasti siuose (bet gali buti ir kitu saitu, daugiau tiesiog neieskojau) - moviex.in arba moviex.org, http://kinastau.do.am/, filmai.club, aip pat youtube. Arba per TV3 ir LNK play - bet per juos man rodos tik pora savaiciu kazkur atgal galima paziureti, tad tiktu naujai pradetiems rodyti.
Angliskai galima youtube namazai rasti man atrodo.
ooo Visgi tu cia? O as irgi uzsimaniau ka turkisko paziureti ,rekomenduokit man pati paciausia
QUOTE(Lionesss @ 2016 12 28, 19:04)
ooo Visgi tu cia? O as irgi uzsimaniau ka turkisko paziureti ,rekomenduokit man pati paciausia
Oj, čia kai prirekomenduosim Žiūrint ko tikitės iš serialo, nes yra daug pačių pačiausių, tik savaip kitokių. Aš rekomenduočiau Ask i memnu arba Kuzey Guney. Bet po šių, sunkiai ką geresnio galima rasti Tai gal pradžiai galima kokį Merhamet, Seref meseli, Kara para ask. Visi rekomenduoti yra draminio žanro, be jokių antraplanių "atsilikėlių"