Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(mazuliux @ 2018 05 24, 11:26)
Aisku su Fazilet. Gaila, zinoma, bet manau jau ir laikas butu po truputi baigti. Nors ir labai jis man patinka. Oi bus vasara badas, bet ir kitu darbu manau netruks, tai taip nesijaus. Karadeniz dar neziurejau, leksiu. Nu labai labai tikiuosi geros pabaigos viso serialo  wub.gif 

Apie Kiraz Mevsimi gal ir as sakiau, nepamenu jau smile.gif Siaip dar is lengvu, paprastu ir neypareigojanciu galima paziureti Hayatimin Aski (berods taip vadinasi). Vaidinas tas pats aktorius ir Hande Dogademir. Neilgas lyg jisai, bet irgi yra pasijuokti is ko, neturint rimtu ir vertu demesio konkurentu, tikrai galima paziureti. Beje, ne i tema truputi, bet man labai patinka ta dainininke Aydilge. Pas ja toks specifinis balsas, bet man is jos tokia energija, pozityvas sklinda.
Elementaru, kiekviena pradžia turi pabaigą, yra labas ir yra sudie, taip ir čia.
Žinoma, kartais pabaiga gali būti visko pradžia, tik manau, kad tai ne Fazilet atveju.

Ar žiūrėjot jau Karadeniz 18 seriją? Kaip jums pabaiga? Na, man tai tokia jautriai graži...
Kas man nepaprastai labai graži, tai jų pavardė_ Tahir ve Nefes Kaleli.

Jau tas Kaleli rolleyes.gif Hosgeldin Nefes Kaleli wub.gif
https://www.youtube....h?v=GKybASwn0Lo

Ką tik žvilgtelėjau į Hayatimin Aski. Ačiū, turėsiu omeny, įsikėliau į rezervinį sąrašą.
Žiūriu ten ir tas blogietis iš Siyah Inci yra. Gerai, kad nedaug serijų. O turi pabaigą? Išbaigtas?

Oho, sakyčiau neblogai žiūrisi abu smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Ai, nors ir su Ozge taip pat labai gražiai man.

Atsakyti
QUOTE(Indrijan @ 2018 05 24, 16:46)
Ar galite parašyti (geltonai) kokias dvi blogas Fazilet pabaigas esate numačiusi? Nu žiauriai smalsu unsure.gif
Kiek žinau, naujoje versijoje geltonai nerodo, nėra funkcijos užgeltoninti.
Pirmoji, kurią jau ir anksčiau rašiau čia, tai, kad išvyks. Čia geriausiu atveju, tiesą sakant iš dviejų blogybių buvau pasirinkusi mažiausią blogybę. Nuo 46 serijos esu įsitikinusi, kad baigsis tragedija, štai taip

Bent jau pagal tai ką turim iki šiandien ir žvelgiant toliau pagal įvykių ir aplinkybių seką, nebus happy end, nebus visi laimingi, tiesiog negali taip būti, tai būtų pernelyg netikrą, nebent sugalvotų serialo pabaigoje šuolį laike, bet tai jau būtų labai neįtikėtina.

Man labai įtartinas 43-oje serijoje buvo tas epizodas su ramunėlėmis, tarytum su potekste toks, iškart dingtelėjo mintis, kad tai tikrai geruoju nekvepia.

Pvz lygiai taip pat man 46-oje serijoje tas 1 minutės epizodas užkliuvo (2:01:03 - 2:02:07), toks jausmas, kad žiūrovui siunčiama žinutė apie dviejų žmonių meilės dramą ir tragediją unsure.gif

Na ir visokių kitokių dviprasmiškų yra. Aš labai labai noriu klysti, duokD kad taip ir būtų, kad būčiau apsirikusi dėl pabaigos.

Kaip aš juos myliu šioje serijoje wub.gif kai dar nebuvo tų didelių rūpesčių...
https://mobile.twitt...0091904/photo/1
https://mobile.twitt...8811781/photo/1
https://www.youtube....2xRefjAcc8&t=8s

Ir šitoje juos labai myliu wub.gif
https://www.youtube....h?v=sk4M-XZyu14

Vienu žodžiu neramiai laukiu atomazgos nes bijau jos ir pati.

Atsakyti
Jetau, net/kaip širdį suspaudžia nuo šitos melodijos verysad.gif Siaubas

Fazilet Hanım ve Kızları 48. Bölüm Ön İzleme
https://www.youtube....h?v=S0bDDNKJ88E
Atsakyti
na as tik geros pabaigos tikiuosi fazilet, kad bus jie kartu wub.gif
Atsakyti
Aš žiauriai bijau liūdnos-tragiškos pabaigos, unsure.gif aš net užuomenų nematau. Nors man kažkiek patinka liūdnos pabaigos, bet ne šiai porai tikrai. Jie visą serialą kankinosi, jis ją myli jau turbūt nuo pirmos serijos, jie verti būti kartu. wub.gif Vienu žodžiu visi gali mirti tik ne YagHaz
Atsakyti
Žinau merginos, aš irgi to noriu labai labai labai wub.gif
Jau geriau tegu susikrauna čiūmodanus ir abu išskrenda, nei kad tragiškai pasibaigia.
Aš neįsivaizduoju, kaip bus su ta Kerime, su tuo pačiu Sinanu, su Selin. Tikrai visi tris šiupelio verti mad.gif
Kaži, kokį fintą išmes per tą firmos 40-metį, na tikrai kažkas bus, taip ramiai nepraeis. Na labai įdomu.
Atsakyti

Ar žiūrėjot jau Karadeniz 18 seriją? Kaip jums pabaiga? Na, man tai tokia jautriai graži...
Kas man nepaprastai labai graži, tai jų pavardė_ Tahir ve Nefes Kaleli.

Ką tik žvilgtelėjau į Hayatimin Aski. Ačiū, turėsiu omeny, įsikėliau į rezervinį sąrašą.
Žiūriu ten ir tas blogietis iš Siyah Inci yra. Gerai, kad nedaug serijų. O turi pabaigą? Išbaigtas?

Oho, sakyčiau neblogai žiūrisi abu smile.gif

Ai, nors ir su Ozge taip pat labai gražiai man.

Ziurejau Karadeniz, zinoma  :wub: labai patinka ir pabaiga tikrai grazi, jautri buvo. Idomu kaip viskas visgi baigsis.

Hayatimin Aski kiek pamenu su pabaiga lyg. Abu tikrai graziai ziurisi, o dar melynai apsirenge  :wub: 

O su Ozge jei neklystu jis yra/buvo kartu ir gyvenime. Bet cia tiksliai nezinau  :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2018 05 25, 19:59)
na as tik geros pabaigos tikiuosi fazilet, kad bus jie kartu  wub.gif

uz tai SBA su gera laiminga grazia pabaiga wub.gif biggrin.gif biggrin.gif bent jau dziaugsmo fanamas padare, jei taip staigiai nufinalino ir paliko daug neisaiskintu dalyku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2018 05 28, 23:07)
uz tai SBA su gera laiminga grazia pabaiga   wub.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  bent jau dziaugsmo fanamas padare, jei taip staigiai nufinalino ir paliko daug neisaiskintu dalyku  smile.gif

Aš net ir neturėjau kitų minčių wub.gif wub.gif wub.gif Kaip jau sakiau, nebūtų jie išdrįsę nė per kur blogo finalo mums duoti po viso to, kas darėsi paskutiniu metu biggrin.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 29 gegužės 2018 - 00:07
4u.gif Kokia nuostabi SBA pabaiga!

Ar gerai supratau is komentaru, kad visgi Tahir&Nefes bus antras sezonas?
Tikejaus, kad greit baigsis verysad.gif
Atsakyti
Panašu, kad taip. Nors oficialaus kanalo patvirtinimo kol kas dar nebuvo, bent nemačiau, bet ir taip aišku jau, ypač kai priėmė trečią scenaristę. Vargu ar būtų ji reikalinga jei būtų belikę kelios serijos iki serialo finalo, o ne serialo sezono finalo.
Papildyta:
Man tik įdomu kiek, kas, ir kaip keisis su jos įsiliejimu, atėjimu.
Atsakyti

Pažiūrėjau ir aš paskutinę SBA seriją. Tai man kažkaip kitokios pabaigos norėjosi. Na bet gražu, jautru, va ir Vildan su prokuroru susimes :D Aš tai norėčiau antro sezono, gaila kad nebus :(

Atsakyti