QUOTE(mazuliux @ 2018 05 24, 11:26)
Aisku su Fazilet. Gaila, zinoma, bet manau jau ir laikas butu po truputi baigti. Nors ir labai jis man patinka. Oi bus vasara badas, bet ir kitu darbu manau netruks, tai taip nesijaus. Karadeniz dar neziurejau, leksiu. Nu labai labai tikiuosi geros pabaigos viso serialo
Apie Kiraz Mevsimi gal ir as sakiau, nepamenu jau Siaip dar is lengvu, paprastu ir neypareigojanciu galima paziureti Hayatimin Aski (berods taip vadinasi). Vaidinas tas pats aktorius ir Hande Dogademir. Neilgas lyg jisai, bet irgi yra pasijuokti is ko, neturint rimtu ir vertu demesio konkurentu, tikrai galima paziureti. Beje, ne i tema truputi, bet man labai patinka ta dainininke Aydilge. Pas ja toks specifinis balsas, bet man is jos tokia energija, pozityvas sklinda.
Elementaru, kiekviena pradžia turi pabaigą, yra labas ir yra sudie, taip ir čia. Apie Kiraz Mevsimi gal ir as sakiau, nepamenu jau Siaip dar is lengvu, paprastu ir neypareigojanciu galima paziureti Hayatimin Aski (berods taip vadinasi). Vaidinas tas pats aktorius ir Hande Dogademir. Neilgas lyg jisai, bet irgi yra pasijuokti is ko, neturint rimtu ir vertu demesio konkurentu, tikrai galima paziureti. Beje, ne i tema truputi, bet man labai patinka ta dainininke Aydilge. Pas ja toks specifinis balsas, bet man is jos tokia energija, pozityvas sklinda.
Žinoma, kartais pabaiga gali būti visko pradžia, tik manau, kad tai ne Fazilet atveju.
Ar žiūrėjot jau Karadeniz 18 seriją? Kaip jums pabaiga? Na, man tai tokia jautriai graži...
Kas man nepaprastai labai graži, tai jų pavardė_ Tahir ve Nefes Kaleli.
Jau tas Kaleli Hosgeldin Nefes Kaleli
https://www.youtube....h?v=GKybASwn0Lo
Ką tik žvilgtelėjau į Hayatimin Aski. Ačiū, turėsiu omeny, įsikėliau į rezervinį sąrašą.
Žiūriu ten ir tas blogietis iš Siyah Inci yra. Gerai, kad nedaug serijų. O turi pabaigą? Išbaigtas?
Oho, sakyčiau neblogai žiūrisi abu
Ai, nors ir su Ozge taip pat labai gražiai man.