https://www.youtube....h?v=WS24Zd2N6QM
Tai bent grožį neseniai baigiau žiūrėti; gražūs jaunieji, graži nauja šeima ir nesvarbu, kad jo patys artimiausi žmonės buvo prieš, ir ne tik jie, vienu žodžiu tiesiog riteris. Iki finalo beliko 11 serijų ir nustebsiu jei serialo pabaiga bus gera, nes oi visko dar bus, o ir jiems patiems neramu.
https://www.youtube....h?v=WS24Zd2N6QM
Rimtai, 11 seriju teliko? Man sitas irgi labai patinka. Serijos dar neziurejau, baigiu kuo greiciau darbus ir begsiu As kazkaip irgi pradedu tiketi kad gera pabaiga imanoma
Man nepaprastai graži jos suknelė, neapsakomai Pasisekė, kad į jo bagažinę įlipo ir pasislėpė, pasisekė, kad ir į tokią šeimą pakliuvo, tik gal nelabai pasisekė, kad jo mama tokia pasipūtusi (man ji labai patinka, kol kas) na bet nieko, ledai lyg jau tirpsta, man regis ji dar ir kaip pamils marčią, neleis jos skriausti, o ne taip kaip dabar, šurum burum su Vedatu... Kaip sakoma, neik su velniu obuoliauti - liksi be obuolių ir be maišo. Taip ir čia, liks ir be sūnaus ir be marčios. Tpfu tpfu tpfu
QUOTE(mazuliux @ 2018 05 03, 12:34)Rimtai, 11 seriju teliko? Man sitas irgi labai patinka. Serijos dar neziurejau, baigiu kuo greiciau darbus ir begsiu As kazkaip irgi pradedu tiketi kad gera pabaiga imanoma Taip. Aš rašiau kiek kitaip, kad nustebsiu jei bus gera pabaiga ypač po vakarykščio bloga nuojauta kamuoja. Na, nors pagaliau sužinotą apie ką taip tylėtą buvo.
Man nepaprastai graži jos suknelė, neapsakomai Pasisekė, kad į jo bagažinę įlipo ir pasislėpė, pasisekė, kad ir į tokią šeimą pakliuvo, tik gal nelabai pasisekė, kad jo mama tokia pasipūtusi (man ji labai patinka, kol kas) na bet nieko, ledai lyg jau tirpsta, man regis ji dar ir kaip pamils marčią, neleis jos skriausti, o ne taip kaip dabar, šurum burum su Vedatu... Kaip sakoma, neik su velniu obuoliauti - liksi be obuolių ir be maišo. Taip ir čia, liks ir be sūnaus ir be marčios. Tpfu tpfu tpfu
Na va, perskaiciau vadinasi taip kaip norejau kad butu Paziurejau serija, vistiek tikiu kad gera pabaiga imanoma Gal ir nebus 100%, kazkas tikriausiai vistiek nutiks, bet kazkaip tikiu.
O mamyte jau tikrai po truputi 'atitirpti' pradeda. Tikriausiai neilgai trukus prades ja ginti ir pamils.
Ir jie abu taip tinka vienas kitam. Tie ju pasizaibavimai, nerealiai Ir kaip jis graziai rupinasi ja, leidzia jai pasijusti saugia.
Sūnus bus
Tai visgi nusprende,kad bus du sezonai ? Kaip nefainai ....
Žiūrėjai, patiko?