Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(mickute7 @ 2018 05 01, 09:20)
<p>Per TV8 rodo Meiles simfonija Ar katra ziurejot ? kokie atsiliepimai ? vakar netycia uzmeciau aki, tai bent jau aktoriai grazus patiko  tongue.gif  o tai mano filmai baigesi, galvoju uz katro uzsikabinti. kazkaip  liudna be jokio serialo  biggrin.gif <u></u></p>

Man asmeniskai labai muilinis serialas ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 04 30, 23:02)
Na kas ten ziurit tiesiogiai SBA, ar iseis ji pagaliau is tu namu biggrin.gif

Nu visą seriją ėjo biggrin.gif
Kaip aš džiaugiausi, kai gale jis jai pasakė - nu ir eik, negaišk laiko. Uff seniai reikėjo biggrin.gif Pati apako, matyt, nesitikėjo biggrin.gif Taip jai ir reikia, užkniso mane negyvai su savo taip ėjimais amžinais. Dar prieš išeinant būtinai reikia į lovą sukrist, paskui kūdikio lovoj pamiegot, garbės žodis nestabilios psichikos žmogus. Ir ką ji ten dar gydyt gali biggrin.gif
Pati apsimelavus iki ausų, o jį melagiu vadina už tai, kas buvo prieš 100 metų biggrin.gif
O bet tačiau, man patinka, kai jie pykstasi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Dar savo giminaitę kartu tegul pasiima išeidama biggrin.gif

O šiaip tai serija tragiška buvo, negaliu aš į tą alkoholikę žiūrėt su ta mergaite. O ji vakar pagrindinė herojė buvo, kapiec blink.gif Aš vaikus šiaip tikrai myliu, man Kordugum nereikėjo nieko, galėjau be perstojo į Ali su Kaanu žiūrėti, kokie jie mieli. Reakcijoj irgi ta mergytė nuostabi buvo. O iš kur jie šitą ištraukė?! Prodiuserio gal dukra kokia. Kaip Džunios ir alkoholikės Vildan vaikas tai gal ir nieko, bet kad ją Ferui pripaišė, tai gyvenime neatleisiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 01 gegužės 2018 - 09:25
QUOTE(BigBang @ 2018 05 01, 05:04)
<p>Vakar pažiūrėjau Fazilet 44. Nu tai manau Sinan viską atsimena, tik nenori broliui jos atiduot. Beje man irgi atrodė pradžioj kad nei Sinan ir nei Yagiz nera Kerime sunus. Iskart galvojau apie ta vyriausia broli.. įdomu ar ne jis bus tas sunus. Na ir laukiam Yasemin ex pasirodant prie vilos smile.gif Kazkaip itariu kad jis ta vaika pasiimt nores.</p>

as irgi manau, kad sinanas blefuoja...idomi bus sekanti serija... ax.gif
Atsakyti

Nu pažiūrėsim šiandien jaučiu jeigu niekas nesutrukdys man :)

Atsakyti
Viską jis kuo puikiausiai prisimena... Aš nenustebau, tikėjausi, kad jis kirs iš peties. Sinanas dar 39 serijoje Yagiz'ui aiškiai pasakė:

- Не заставляй меня жалеть о том что называю тебя братом, ты меня понял? А иначе я потом заставлю жалеть тебя!

https://www.youtube....h?v=W-NuKhvc9XM
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 05 01, 10:06)
Kaip Džunios ir alkoholikės Vildan vaikas tai gal ir nieko, bet kad ją Ferui pripaišė, tai gyvenime neatleisiu biggrin.gif

ir as mad.gif mad.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2018 05 01, 18:09)

Ne tik mudvi abidvi tokios esam. Turkai konkrečiai užboikotavo seriją. Dvi savaites scenaristėms ir kanalui rašė apie savo ketinimus, kad jei padarysit tą vaiką Fero, tai galėsit užsidaryt. Praeitą savaitę jau visi laukė, kad išaiškės tiesa dėl DNR tyrimo, kad kažkas jį sukeitė, bet nesulaukė. Šią savaitę demonstratyviai parodė, kad nejuokavo. Kanalas vis dar neapsisprendęs dėl antro sezono, todėl bando tempti gumą, tai dabar galės eit parūkyt su tokiu reitingu doh.gif doh.gif
Aš tai noriu vieno sezono, bet gero. Nenoriu tempimų. Man iki šiol viskas nerealiai tiko ir patiko, kol to vaiko nepridirbo blink.gif Jei dar Vildan būtų nereali gražuolė ir vaikas fainas, tai visai nieko prieš būčiau. O dabar žiūri žmogus ir negali patikėt, kad Feras ant tiek girtas buvo, kad visiškai nematė su kuo į lovą gula. Jis miręs turėjo būt tuo metu, kad jos baisumo nematytų biggrin.gif Tai iš kur tas vaikas??? biggrin.gif

Beje, nežinau nei vieno serialo, kurio antras sezonas būtų itin geras ar tolygus pirmajam, išskyrus Kuzią gal ir Kiralik ask kelios pirmos serijos. Taip kad, daveda tegul normaliai logiškai iki finalo ir visi bus laimingi. Ypač su tokiu kanalu, tai tik nervų gadinimas.
Atsakyti

Tik puse serijos paziurejau :) Gal iki siandienos vakaro pavyks iki galo pabaigt. Bet Asli jau nervina mane. 

Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 05 01, 09:06)
Nu visą seriją ėjo biggrin.gif
Kaip aš džiaugiausi, kai gale jis jai pasakė - nu ir eik, negaišk laiko. Uff seniai reikėjo biggrin.gif Pati apako, matyt, nesitikėjo biggrin.gif Taip jai ir reikia, užkniso mane negyvai su savo taip ėjimais amžinais. Dar prieš išeinant būtinai reikia į lovą sukrist, paskui kūdikio lovoj pamiegot, garbės žodis nestabilios psichikos žmogus. Ir ką ji ten dar gydyt gali biggrin.gif
Pati apsimelavus iki ausų, o jį melagiu vadina už tai, kas buvo prieš 100 metų biggrin.gif
O bet tačiau, man patinka, kai jie pykstasi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Dar savo giminaitę kartu tegul pasiima išeidama biggrin.gif

O šiaip tai serija tragiška buvo, negaliu aš į tą alkoholikę žiūrėt su ta mergaite. O ji vakar pagrindinė herojė buvo, kapiec  blink.gif Aš vaikus šiaip tikrai myliu, man Kordugum nereikėjo nieko, galėjau be perstojo į Ali su Kaanu žiūrėti, kokie jie mieli. Reakcijoj irgi ta mergytė nuostabi buvo. O iš kur jie šitą ištraukė?! Prodiuserio gal dukra kokia. Kaip Džunios ir alkoholikės Vildan vaikas tai gal ir nieko, bet kad ją Ferui pripaišė, tai gyvenime neatleisiu biggrin.gif

Na tikiuosi jau pirmadieni ji iseis is tu namu lotuliukas.gif

jau tas laukimas nauju seriju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 05 02, 21:00)
Na tikiuosi jau pirmadieni ji iseis is tu namu lotuliukas.gif

jau tas laukimas nauju seriju doh.gif

Panašu, kad netoli nueis lotuliukas.gif

Atsakyti

Na va, paziurejau jau :) 

Man įdomu ar tas Yousuf jam pasakė kažką. Tikiuosi jis pagaliau sužinos kas per velnias tas Namikas.. Zinoma gaila, kad suzinos ir kad jis jo tevas. Beje kazin kas su Gulsum bus.O tie tai gera porele - Cuneit su Dziule :D Dvi juodos sielos. Reik tiketis kad jai vaiko neuzstatys :D Zoziu, daug klausimu - atsakymai kita savaite :D 

P.S - Vildan dukra zino kad Ferhatas jos tevas? nelabai supratau... busiu praleidus kazka..?

Atsakyti

https://www.youtube....h?v=km0ael18Dfo

stai ir fragas :D

Atsakyti