Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(BigBang @ 2018 04 24, 23:27)
Kara para ask - pažiūrėjau 5 serijas. Serijalas labai įdomus, įtraukiantis. Tai džiaugiuosi jį pasirinkusi žiūrėti kol laukiu naujų SBA ir FHVK serijų. 
Įdomu čia jau visos jį mačiusios ar yra žiūrinčių/planuojančių žiūrėti?
Seniai jį žiūrėjau. Man serialas labai labai patiko 👍 Pagrindiniai aktoriai ypatingai, labai tiko vienas kitam, žiežirbos į visas puses lakstė per jų tą chemijos sąveiką 😍 Pagrindinio aktoriaus mimikos ir gestikuliacija_kažkas neapsakomo, Tubos irgi. Po šio serialo su jo vaidyba visą jo filmografiją peržiūrėjau.
Daugiau turėčiau ką pasakyti, bet šiuo metu galva nelabai nedirba, mintys kitur, ryt į laidotuves, tai gal vėliau kurią dieną...

Užuojauta  :4u: 

nu va smagu kad bus galima čia rašyt, tai tikiuosi labai neužknisiu su senu serialu jūsų  :D 

nuraminot, kad jau greit ją paleis, nes jau norisi kažkokio judėjimo dėl jos pagrobimo. Beje turiu įtarimą kad Elif sės į kalėjimą, tik įdomu sr pasitvirtins mano spėjimas :D 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 04 24, 20:53)
<p>Beje del SBA tai pagaliau nereikalingu personažu atsikratė biggrin.gif</p>

Nu man tai gaila,kad Idil atsikrate , neispaude is jos personazo visko ka galejo.Buvo stipri priesininke tai Ziulide...jau geriau ta Vildan issiustu kazkur su ta dukra biggrin.gif arba Giulsum irgi gali vaziuoti paskui Abidina biggrin.gif
Atsakyti

Nu man tai gaila,kad Idil atsikrate , neispaude is jos personazo visko ka galejo.Buvo stipri priesininke tai Ziulide...jau geriau ta Vildan issiustu kazkur su ta dukra biggrin.gifarba Giulsum irgi gali vaziuoti paskui Abidina biggrin.gif

O man ji nepatiko. Tokia kaip šuniui trečia koja :D 

Giulsium tai jo galėtų išvažiuot, mačiau krovėsi daiktus, bet abejoju. O jeigu ir išvažiuos tai neilgam. Beje turi gi Ferhatas sužinot dar kažkaip kad tas bjaurybė Neždeto tėvas. 

Džiulidė turi priešą - tą tarnaitę ;) sutvarkys man atrodo ana ją greit. Nors man baisu kad ana nenugalabytų tos tarnaitės..

Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2018 04 25, 13:57)
Nu man tai gaila,kad Idil atsikrate , neispaude is jos personazo visko ka galejo.Buvo stipri priesininke tai Ziulide...jau geriau ta Vildan issiustu kazkur su ta dukra  biggrin.gif arba Giulsum irgi gali vaziuoti paskui Abidina  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Aš jau seniai taip sakiau biggrin.gif
Aš mėgstu tokius "kokybiškus" motyvuotus blogiečius ir nekenčiu liurbių. Tiek filmuose, tiek gyvenime žiauriai užknisa kvaili ir naivūs žmonės doh.gif O jei dar naglumas prie viso to prisideda, tai išvis nepernešama kombinacija biggrin.gif Būtent dėl to mane erzina nuo pat pradžių Gülsum, nu kas per personažas blink.gif O dabar Vildan išvis kapiec blink.gif Ką ji čia įsivaizduoja, ko priskreto prie Ferhato? Nu ok, vaikas tai vaikas, pasakė, kad prisiims atsakomybę ir sėdi sau tykiai kampe, tai ne skambinėja, scenas dar kelia. Žudosi prie vaiko, nu kas per psychė? blink.gif Alkoholis jai seniai smegenis išplovęs.
Išvis pagrindinė Ferhato problema ta, kad jis turi sąžinę, jau sakiau. Būtų tikras banditas, tai visus seniai būtų pasiuntęs ir išvažiavęs su Asli. Dabar velka tą durnių armiją ant savo kupros ir pats nuo to durnėja biggrin.gif

Žodžiu, norėjau pasakyt, kad man gaila Idil. Ir paskutiniu metu labai patinka Džūnia biggrin.gif Nu kaip aktorius kaifuoja jį vaidindamas biggrin.gif Gražu žiūrėt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 25 balandžio 2018 - 15:13
QUOTE(Milagra @ 2018 04 24, 09:24)
Oops, nepersijungiau vokiškos klaviatūros  rolleyes.gif
Kokia nereali serija vakar buvo, negaliu atsigaut  wub.gif Jau tas momentas bare, tai man turbūt tobuliausias ever  wub.gif  wub.gif  wub.gif Nukritau, negaliu atsikelt biggrin.gif
Ir Göksel muziką labai mėgstu  wub.gif Žodžiu, einu dar pažiūrėsiu biggrin.gif

nebloga nebloga serija smile.gif na dabar pats idomumas bus, idomu ka Asli darys ...na ir aisku ,idomu ar Ferhata suzeis smile.gif

Gerai,kad idil atsikrate man tai ji visiskai kazkokia nei 5 ,nei 10.. biggrin.gif

28 frago neimete verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, nesekiau diskusijos, nepykite, jei ne i tema, arba jau aptarta.
Seniai beziurejau ka is turku.. bet vakar pirma serija (ne iki gali, nes uzsivelinau) Adı Zehra ziurejau.
Yra ziurinciu? Idomu toliau?
Atsakyti
Aš žiūrėjau pirmą seriją tą Adı Zehra, tai man schmoll.gif Toooks niūrus pasirodė... Ir aktoriai man schmoll.gif O ir beveik analogiška pradžia viens prie vieno matyto serialo Menekse ve Halil, tik Adı Zehra gal labiau neadekvatūs tas jos tėvas ir brolis, nes kai parodė tą jos egzekuciją tame greitkelyje, tai išprotėti buvo galima, tikrai ligoniai doh.gif Man asmeniškai nepatiko, bet gal yra kam ir patiko, ir fainas. Mažum atsilieps.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 04 26, 12:16)
Aš žiūrėjau pirmą seriją tą Adı Zehra, tai man schmoll.gif Toooks niūrus pasirodė... Ir aktoriai man schmoll.gif O ir beveik analogiška pradžia viens prie vieno matyto serialo Menekse ve Halil, tik Adı Zehra gal labiau neadekvatūs tas jos tėvas ir brolis, nes kai parodė tą jos egzekuciją tame greitkelyje, tai išprotėti buvo galima, tikrai ligoniai doh.gif Man asmeniškai nepatiko, bet gal yra kam ir patiko, ir fainas. Mažum atsilieps.

As nemacius Menekse ve Halil (del to, kad ne happyendas), bet irgi pamasciau, kad bus labai panasus, ka esu girdejus is jusu. As dar laukiu kitu vyruku, nes maciau kol kas tik viena, tai net labai ne kazka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 26 balandžio 2018 - 14:17
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 04 26, 15:16)
As nemacius Menekse ve Halil (del to, kad ne happyendas), bet irgi pamasciau, kad bus labai panasus, ka esu girdejus is jusu. As dar laukiu kitu vyruku, nes maciau kol kas tik viena, tai net labai ne kazka biggrin.gif
Va, jei nebūčiau mačiusi Menekse ve Halil, tai gal ir kitaip būtų. Ten panašu tik labai kas liečia jos šeimos narius, tėvą, brolį, bet pati istorija skiriasi, kiek bent parodė pirmoje serijoje, t.y. ne tas pats. Man Menekse ve Halil patiko.
Atsakyti
Na kas ten ziurit tiesiogiai SBA, ar iseis ji pagaliau is tu namu biggrin.gif
Atsakyti

Vakar pažiūrėjau Fazilet 44. Nu tai manau Sinan viską atsimena, tik nenori broliui jos atiduot. Beje man irgi atrodė pradžioj kad nei Sinan ir nei Yagiz nera Kerime sunus. Iskart galvojau apie ta vyriausia broli.. įdomu ar ne jis bus tas sunus. Na ir laukiam Yasemin ex pasirodant prie vilos :) Kazkaip itariu kad jis ta vaika pasiimt nores.

Atsakyti

Per TV8 rodo Meiles simfonija Ar katra ziurejot ? kokie atsiliepimai ? vakar netycia uzmeciau aki, tai bent jau aktoriai grazus patiko  :P  o tai mano filmai baigesi, galvoju uz katro uzsikabinti. kazkaip  liudna be jokio serialo  :D 

Atsakyti