Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Ziuriu ir galvoju kiek gzvu liks iki finalo biggrin.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 04 23, 22:27)
Ziuriu ir galvoju kiek gzvu liks iki finalo biggrin.gif  unsure.gif

koko biggrin.gif ? kaip serija ?
Papildyta:
ai gyvu lotuliukas.gif ka dabar nudejo ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 04 23, 22:56)
koko  biggrin.gif  ? kaip serija ?
Papildyta:
ai gyvu lotuliukas.gif ka dabar nudejo ? ax.gif

Oops, nepersijungiau vokiškos klaviatūros rolleyes.gif
Kokia nereali serija vakar buvo, negaliu atsigaut wub.gif Jau tas momentas bare, tai man turbūt tobuliausias ever wub.gif wub.gif wub.gif Nukritau, negaliu atsikelt biggrin.gif
Ir Göksel muziką labai mėgstu wub.gif Žodžiu, einu dar pažiūrėsiu biggrin.gif
Atsakyti

Nea Asli tik is pradziu tokia blogiete atrodo. O siaip labai ryskus personazas. Na, bet turit bent puse seriko datempt, kad suprast jog tam seriale viskas yra ne taip, kaip atrodo ax.gif

o jusu paraše ne tas pats aktorius iš Kara Para Ask? :)

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 04 24, 12:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Raimusiuxxx" data-cid="72079961" data-time="1524511724"><div><p>Nea Asli tik is pradziu tokia blogiete atrodo. O siaip labai ryskus personazas. Na, bet turit bent puse seriko datempt, kad suprast jog tam seriale viskas yra ne taip, kaip atrodo vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>o jusu paraše ne tas pats aktorius iš Kara Para Ask? smile.gif</p>

Tas tas, Raimusiuxxx yra prisiekusi Engino gerbėja lotuliukas.gif Visos mes čia nuo senų laikų turim savo "kumyrus" biggrin.gif
Atsakyti

Tas tas, Raimusiuxxx yra prisiekusi Engino gerbėja lotuliukas.gifVisos mes čia nuo senų laikų turim savo "kumyrus" biggrin.gif

mat kaip :) kai kitoks įvaizdis tai nebuvau tikra :) keistai atrodo su usais :D nemegstu usuotu vyru :D

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 04 24, 15:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Milagra" data-cid="72080565" data-time="1524568207"><div><p>Tas tas, Raimusiuxxx yra prisiekusi Engino gerbėja vartotojo įkelta nuotraukaVisos mes čia nuo senų laikų turim savo "kumyrus" vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>mat kaip smile.gif kai kitoks įvaizdis tai nebuvau tikra smile.gif keistai atrodo su usais biggrin.gif nemegstu usuotu vyru biggrin.gif</p>

aš tai dar ir barzdotų, o tie turkai vis ja auginasi biggrin.gif

Nieko negirdėti apie Kivanč filmą, gal jau kas nuhakino ax.gif
Atsakyti

Beje del SBA tai pagaliau nereikalingu personažu atsikratė :D

Atsakyti

Kara para ask - pažiūrėjau 5 serijas. Serijalas labai įdomus, įtraukiantis. Tai džiaugiuosi jį pasirinkusi žiūrėti kol laukiu naujų SBA ir FHVK serijų. 

Įdomu čia jau visos jį mačiusios ar yra žiūrinčių/planuojančių žiūrėti? Nes nebus su kuo padiskutuot kaip kad apie pastaruosius du diskutuojam :) 

Nilufer ryškiai įsimylės tą Metin (jis ją taip pat). Ezgif ar kaip ten rasosi jos vardas - jau Omerą tikrai įsimylėjo, pešė gėlytes :D . Įdomu kada jis supras kad ir jis yra tose meilės pinklėse :) 

beje ar ilgai Nilufer bus pagrobta? Jau kažkaip norėtųsi kad ją paleistų... 

Tas dėdė Tayyar (nemoku tu vardu taisyklingai rašyt, tai persiprašau) koks jis man psichiškai nesveikas (jo sūnus Mertas atrodo nesveikas taip pat). O jo žmona - gražuolė :) 

beje tų dukrų motina - išvaizdi moteris. Kai rodė jas ten tris ant laiptų tai kaip draugės :) 

apskritai aktoriai labai gražūs šiame seriale ( na išskyrus ta dede, jo sunu ir ta prievartautoja :D) beje Metin man primena kažką, bet niekaip negaliu pasakyti ką.. :) kažkokį dainininką gal :D Reperi :D gal eminema :D 

paklode gavosi - atsiprasau :D 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 04 24, 23:27)
Kara para ask - pažiūrėjau 5 serijas. Serijalas labai įdomus, įtraukiantis. Tai džiaugiuosi jį pasirinkusi žiūrėti kol laukiu naujų SBA ir FHVK serijų. 
Įdomu čia jau visos jį mačiusios ar yra žiūrinčių/planuojančių žiūrėti?
Seniai jį žiūrėjau. Man serialas labai labai patiko 👍 Pagrindiniai aktoriai ypatingai, labai tiko vienas kitam, žiežirbos į visas puses lakstė per jų tą chemijos sąveiką 😍 Pagrindinio aktoriaus mimikos ir gestikuliacija_kažkas neapsakomo, Tubos irgi. Po šio serialo su jo vaidyba visą jo filmografiją peržiūrėjau.
Daugiau turėčiau ką pasakyti, bet šiuo metu galva nelabai nedirba, mintys kitur, ryt į laidotuves, tai gal vėliau kurią dieną...
Atsakyti

man  ta aktore  kur motina vaidina  tai super . dar ja is ASk i Memnu ir Diddingo amziaus prisimenu. visur ji man   tinka.  Tuba irgi. Metinas mane  irgi trauke- nepasakytum kad  grazuolis, kazkoks saldainiukas, nu bet  buna ir blogiukai savaip zavus.

Nu jo, ten dede tai konkreciai psichopatas. O  su Mertu viskas gerai, saunus vytukas bus

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 04 24, 23:27)
<p>Kara para ask - pažiūrėjau 5 serijas. Serijalas labai įdomus, įtraukiantis. Tai džiaugiuosi jį pasirinkusi žiūrėti kol laukiu naujų SBA ir FHVK serijų. </p><p>Įdomu čia jau visos jį mačiusios ar yra žiūrinčių/planuojančių žiūrėti? Nes nebus su kuo padiskutuot kaip kad apie pastaruosius du diskutuojam smile.gif </p><p>Nilufer ryškiai įsimylės tą Metin (jis ją taip pat). Ezgif ar kaip ten rasosi jos vardas - jau Omerą tikrai įsimylėjo, pešė gėlytes biggrin.gif . Įdomu kada jis supras kad ir jis yra tose meilės pinklėse smile.gif </p><p>beje ar ilgai Nilufer bus pagrobta? Jau kažkaip norėtųsi kad ją paleistų... </p><p>Tas dėdė Tayyar (nemoku tu vardu taisyklingai rašyt, tai persiprašau) koks jis man psichiškai nesveikas (jo sūnus Mertas atrodo nesveikas taip pat). O jo žmona - gražuolė smile.gif </p><p>beje tų dukrų motina - išvaizdi moteris. Kai rodė jas ten tris ant laiptų tai kaip draugės smile.gif </p><p>apskritai aktoriai labai gražūs šiame seriale ( na išskyrus ta dede, jo sunu ir ta prievartautoja biggrin.gif) beje Metin man primena kažką, bet niekaip negaliu pasakyti ką.. smile.gif kažkokį dainininką gal biggrin.gif Reperi biggrin.gif gal eminema biggrin.gif </p><p></p><p>paklode gavosi - atsiprasau biggrin.gif </p>

As tai seriala gal kokis 5 kartus macius 😂klipus su Elmerais tai nesuskaiciuosiu kiek kartu prasukus 😂Tai, jeigu noresis diskutuot, drasiai 😂greit ta Niuliufer paleis. Omeras su Elif irgi jau greit susikukuos 😂siaip viskas ganetinai ten greit rutuliosis. Antram tik sezone gal visokie nauji personazai suletins tempa 😀siaip visi aktoriai man cia liuks. Na gal vat tik tas Merta vaidinantis nea. Ir Niuliufer antroj serialo pusej, kaip personazas uzknis juodai. O ir aktores amzinas susiviepes kriokimas-gryna kaukole. Mane jau biesino. I pabaiga as i ja ziuret nebegalejau 😂😂😂
Atsakyti