koko ? kaip serija ?
Papildyta:
ai gyvu ka dabar nudejo ?
Oops, nepersijungiau vokiškos klaviatūros
Kokia nereali serija vakar buvo, negaliu atsigaut Jau tas momentas bare, tai man turbūt tobuliausias ever Nukritau, negaliu atsikelt
Ir Göksel muziką labai mėgstu Žodžiu, einu dar pažiūrėsiu
Nea Asli tik is pradziu tokia blogiete atrodo. O siaip labai ryskus personazas. Na, bet turit bent puse seriko datempt, kad suprast jog tam seriale viskas yra ne taip, kaip atrodo
o jusu paraše ne tas pats aktorius iš Kara Para Ask?
Tas tas, Raimusiuxxx yra prisiekusi Engino gerbėja Visos mes čia nuo senų laikų turim savo "kumyrus"
Tas tas, Raimusiuxxx yra prisiekusi Engino gerbėja Visos mes čia nuo senų laikų turim savo "kumyrus"
mat kaip kai kitoks įvaizdis tai nebuvau tikra keistai atrodo su usais nemegstu usuotu vyru
aš tai dar ir barzdotų, o tie turkai vis ja auginasi
Nieko negirdėti apie Kivanč filmą, gal jau kas nuhakino
Beje del SBA tai pagaliau nereikalingu personažu atsikratė
Kara para ask - pažiūrėjau 5 serijas. Serijalas labai įdomus, įtraukiantis. Tai džiaugiuosi jį pasirinkusi žiūrėti kol laukiu naujų SBA ir FHVK serijų.
Įdomu čia jau visos jį mačiusios ar yra žiūrinčių/planuojančių žiūrėti? Nes nebus su kuo padiskutuot kaip kad apie pastaruosius du diskutuojam
Nilufer ryškiai įsimylės tą Metin (jis ją taip pat). Ezgif ar kaip ten rasosi jos vardas - jau Omerą tikrai įsimylėjo, pešė gėlytes . Įdomu kada jis supras kad ir jis yra tose meilės pinklėse
beje ar ilgai Nilufer bus pagrobta? Jau kažkaip norėtųsi kad ją paleistų...
Tas dėdė Tayyar (nemoku tu vardu taisyklingai rašyt, tai persiprašau) koks jis man psichiškai nesveikas (jo sūnus Mertas atrodo nesveikas taip pat). O jo žmona - gražuolė
beje tų dukrų motina - išvaizdi moteris. Kai rodė jas ten tris ant laiptų tai kaip draugės
apskritai aktoriai labai gražūs šiame seriale ( na išskyrus ta dede, jo sunu ir ta prievartautoja ) beje Metin man primena kažką, bet niekaip negaliu pasakyti ką.. kažkokį dainininką gal Reperi gal eminema
paklode gavosi - atsiprasau
Įdomu čia jau visos jį mačiusios ar yra žiūrinčių/planuojančių žiūrėti?
Daugiau turėčiau ką pasakyti, bet šiuo metu galva nelabai nedirba, mintys kitur, ryt į laidotuves, tai gal vėliau kurią dieną...
man ta aktore kur motina vaidina tai super . dar ja is ASk i Memnu ir Diddingo amziaus prisimenu. visur ji man tinka. Tuba irgi. Metinas mane irgi trauke- nepasakytum kad grazuolis, kazkoks saldainiukas, nu bet buna ir blogiukai savaip zavus.
Nu jo, ten dede tai konkreciai psichopatas. O su Mertu viskas gerai, saunus vytukas bus
As tai seriala gal kokis 5 kartus macius 😂klipus su Elmerais tai nesuskaiciuosiu kiek kartu prasukus 😂Tai, jeigu noresis diskutuot, drasiai 😂greit ta Niuliufer paleis. Omeras su Elif irgi jau greit susikukuos 😂siaip viskas ganetinai ten greit rutuliosis. Antram tik sezone gal visokie nauji personazai suletins tempa 😀siaip visi aktoriai man cia liuks. Na gal vat tik tas Merta vaidinantis nea. Ir Niuliufer antroj serialo pusej, kaip personazas uzknis juodai. O ir aktores amzinas susiviepes kriokimas-gryna kaukole. Mane jau biesino. I pabaiga as i ja ziuret nebegalejau 😂😂😂