tai jo atsimenu atsimenu..man tai taip sunkiai juda ta savaite
O aš net esu įsitikinusi, kad jis nemirs Buvo nuotraukos , kad jisai filmuojasi, buvo nuotrauka su komanda ir Hazan toje "Agvėje" vat ką jie ten veikė vat čia tai klausimas. Kažkaip gražiai, kitaip, kitokia mirtimi turėtų užbaigti jo personažą. Bet jwigu aš klystu tai man bus tikrų tikriausias šokas
Tikra teisybe... laikas bega kosmiskaiiiii
Kas liečia FHVK tai vis pamirštu parašyti, bet kai tik rodo tos žiurkikės dukrytę tai aš verkiu. Rimtai. Jau taip moka vaidinti mergytė, o ir meilumas koks beje čia man gal po gimdymo hormonai neatsistatę ar dėl to kad pati dukrytę turiu, bet po tokių serijų, net vėlai vakare išsikeliu ją iš lovytės į lovą ir išglostau, išbučiuoju ir prisiekiu, kad niekada negalėčiau palikti
Bet ta mama, na, Yasemin, tai gerai vaidina, kaip jai taip tikroviškai išeina su tais pasimaivymais, pasitampymais, tai neįsivaizduoju. Aš ją pamenu iš Kara Para Ask, oi ten irgi ji gerai vaidino, buvo tokia nepėsčia viena iš seserų, tai su tokia sese ir kare neprapultum.
Man ta Yasemin mano buvusi bendradarbe....figura, eisena, mimika, irgi ta biza susirisdavo taip....
Tos mergytės akys labai gražios, blakstienos ilgos, tikra lėlytė. Buvo ten toks vienas epizodo veiksmas su ta mergyte kur jau net ir aš neišsilaikiau Nežinau ar jau esi mačiusi tai.
Bet ta mama, na, Yasemin, tai gerai vaidina, kaip jai taip tikroviškai išeina su tais pasimaivymais, pasitampymais, tai neįsivaizduoju. Aš ją pamenu iš Kara Para Ask, oi ten irgi ji gerai vaidino, buvo tokia nepėsčia viena iš seserų, tai su tokia sese ir kare neprapultum.
Aha, labai graži mergytė. Esu mačiusi visas serijas, laukiu su jumis Pasivijau :)Turbūt turi omeny tą epizodą kai ji pradėjo kalbėt ir sakė - Ma Ma Ma? Ar ne? nes ten aš pasikukčiodama variau
Beje pradėjau Kara para ask, ir nustebau ten Yasemin pamačius man labai keista matyt tą patį aktorių kitam seriale Dalykas tik tas, kad man atrodo (nesu tikra nes tik 3 serijas Kara para ask mačius) jog abejuose serijaluose ji tokia ale blogietė
Man ta Yasemin mano buvusi bendradarbe....figura, eisena, mimika, irgi ta biza susirisdavo taip....
Nu norėčiau pamatyt, man ji kartais tokia juokinga
Kam jai taip nenormaliai padaro plaukus, tai nesuprantu, ji man tikrai juokingai taip atrodo. Palaidais jai gražiau.
Beje pradėjau Kara para ask, ir nustebau ten Yasemin pamačius man labai keista matyt tą patį aktorių kitam seriale Dalykas tik tas, kad man atrodo (nesu tikra nes tik 3 serijas Kara para ask mačius) jog abejuose serijaluose ji tokia ale blogietė
Ten ji kitokia, taip sakant nelabai paklusni saviškiams kas ką galvoja ar pagalvos ir pan,. jai vienodai saulė rodo, na, toks paturbintas personažas, gerąją prasme
<div>
<p>Tos mergytės akys labai gražios, blakstienos ilgos, tikra lėlytė. Buvo ten toks vienas epizodo veiksmas su ta mergyte kur jau net ir aš neišsilaikiau Nežinau ar jau esi mačiusi tai.
Bet ta mama, na, Yasemin, tai gerai vaidina, kaip jai taip tikroviškai išeina su tais pasimaivymais, pasitampymais, tai neįsivaizduoju. Aš ją pamenu iš Kara Para Ask, oi ten irgi ji gerai vaidino, buvo tokia nepėsčia viena iš seserų, tai su tokia sese ir kare neprapultum.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Aha, labai graži mergytė. Esu mačiusi visas serijas, laukiu su jumis Pasivijau :)Turbūt turi omeny tą epizodą kai ji pradėjo kalbėt ir sakė - Ma Ma Ma? Ar ne? nes ten aš pasikukčiodama variau </p>
<p>Beje pradėjau Kara para ask, ir nustebau ten Yasemin pamačius man labai keista matyt tą patį aktorių kitam seriale Dalykas tik tas, kad man atrodo (nesu tikra nes tik 3 serijas Kara para ask mačius) jog abejuose serijaluose ji tokia ale blogietė </p>
Nea Asli tik is pradziu tokia blogiete atrodo. O siaip labai ryskus personazas. Na, bet turit bent puse seriko datempt, kad suprast jog tam seriale viskas yra ne taip, kaip atrodo