Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Na, nieko nepadarysi, būna kad sutampa su šventėm, kokiais nenumatytais dar ir pan, ir t.t. Ne pirmas kartas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 04 21, 21:02)
Na, nieko nepadarysi, būna kad sutampa su šventėm, kokiais nenumatytais dar ir pan, ir t.t. Ne pirmas kartas rolleyes.gif

tai jo atsimenu atsimenu..man tai taip sunkiai juda ta savaite biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 04 21, 22:50)
tai jo atsimenu atsimenu..man tai taip sunkiai juda ta savaite biggrin.gif
Man taip pat. Iš vienos pusės galvoju_ilgai nežmoniškai, vėžlio žingsniu, bet iš kai kitos pusės kai pagalvoju, tai bliamba, kokiais tempais tos savaitės lekia, na va taip savaitėm žiūrint, kai aš nuo šeštadienio iki šeštadienio, o jūs nuo pirmadienio iki pirmadienio. Tik fyt ir nėr savaitės, tik fyt ir nėr kitos, šakės mastau.gif 4-rios serijos ir mėnesio nėra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 04 20, 20:43)
<p>Beje del Fazilet - kaip galvojat mirs tas Sinan? Nes labai gaila man būtų... noreciau kad jis su ta Nil butu kartu, isvaziuotu kur nors biggrin.gif </p>

O aš net esu įsitikinusi, kad jis nemirs ax.gif Buvo nuotraukos , kad jisai filmuojasi, buvo nuotrauka su komanda ir Hazan toje "Agvėje" vat ką jie ten veikė vat čia tai klausimas. Kažkaip gražiai, kitaip, kitokia mirtimi turėtų užbaigti jo personažą. Bet jwigu aš klystu tai man bus tikrų tikriausias šokas unsure.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 04 21, 22:07)
Man taip pat. Iš vienos pusės galvoju_ilgai nežmoniškai, vėžlio žingsniu, bet iš kai kitos pusės kai pagalvoju, tai bliamba, kokiais tempais tos savaitės lekia, na va taip savaitėm žiūrint, kai aš nuo šeštadienio iki šeštadienio, o jūs nuo pirmadienio iki pirmadienio. Tik fyt ir nėr savaitės, tik fyt ir nėr kitos, šakės mastau.gif 4-rios serijos ir mėnesio nėra biggrin.gif

Tikra teisybe... laikas bega kosmiskaiiiii unsure.gif
Atsakyti

Kas liečia FHVK tai vis pamirštu parašyti, bet kai tik rodo tos žiurkikės dukrytę tai aš verkiu. Rimtai. Jau taip moka vaidinti mergytė, o ir meilumas koks  :wub:  beje čia man gal po gimdymo hormonai neatsistatę ar dėl to kad pati dukrytę turiu, bet po tokių serijų, net vėlai vakare išsikeliu ją iš lovytės į lovą ir išglostau, išbučiuoju ir prisiekiu, kad niekada negalėčiau palikti  :wub:​ 

Atsakyti
Tos mergytės akys labai gražios, blakstienos ilgos, tikra lėlytė. Buvo ten toks vienas epizodo veiksmas su ta mergyte kur jau net ir aš neišsilaikiau vartotojo įkelta nuotrauka Nežinau ar jau esi mačiusi tai.

Bet ta mama, na, Yasemin, tai gerai vaidina, kaip jai taip tikroviškai išeina su tais pasimaivymais, pasitampymais, tai neįsivaizduoju. Aš ją pamenu iš Kara Para Ask, oi ten irgi ji gerai vaidino, buvo tokia nepėsčia viena iš seserų, tai su tokia sese ir kare neprapultum.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 04 23, 11:46)
Bet ta mama, na, Yasemin, tai gerai vaidina, kaip jai taip tikroviškai išeina su tais pasimaivymais, pasitampymais, tai neįsivaizduoju. Aš ją pamenu iš Kara Para Ask, oi ten irgi ji gerai vaidino, buvo tokia nepėsčia viena iš seserų, tai su tokia sese ir kare neprapultum.

Man ta Yasemin mano buvusi bendradarbe....figura, eisena, mimika, irgi ta biza susirisdavo taip.... ax.gif
Atsakyti

Tos mergytės akys labai gražios, blakstienos ilgos, tikra lėlytė. Buvo ten toks vienas epizodo veiksmas su ta mergyte kur jau net ir aš neišsilaikiau girl_cray3.gif Nežinau ar jau esi mačiusi tai.

Aha, labai graži mergytė. Esu mačiusi visas serijas, laukiu su jumis :) Pasivijau :)Turbūt turi omeny tą epizodą kai ji pradėjo kalbėt ir sakė - Ma Ma Ma? Ar ne? nes ten aš pasikukčiodama variau  :unsure:

Beje pradėjau Kara para ask, ir nustebau ten Yasemin pamačius :D man labai keista matyt tą patį aktorių kitam seriale :D Dalykas tik tas, kad man atrodo (nesu tikra nes tik 3 serijas Kara para ask mačius) jog abejuose serijaluose ji tokia ale blogietė :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigBang: 23 balandžio 2018 - 12:02

Man ta Yasemin mano buvusi bendradarbe....figura, eisena, mimika, irgi ta biza susirisdavo taip.... ax.gif

Nu norėčiau pamatyt, man ji kartais tokia juokinga :D

Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2018 04 23, 12:53)
Į mano vidurinės mokyklos buvusią klasiokę panaši, tik ana buvo juodaplaukė, ne raudonplaukė smile.gif
Kam jai taip nenormaliai padaro plaukus, tai nesuprantu, ji man tikrai juokingai taip atrodo. Palaidais jai gražiau.
QUOTE(BigBang @ 2018 04 23, 13:01)
Aha, labai graži mergytė. Esu mačiusi visas serijas, laukiu su jumis smile.gif Pasivijau smile.gif Turbūt turi omeny tą epizodą kai ji pradėjo kalbėt ir sakė - Ma Ma Ma? Ar ne? nes ten aš pasikukčiodama variau unsure.gif

Beje pradėjau Kara para ask, ir nustebau ten Yasemin pamačius biggrin.gif man labai keista matyt tą patį aktorių kitam seriale biggrin.gif Dalykas tik tas, kad man atrodo (nesu tikra nes tik 3 serijas Kara para ask mačius) jog abejuose serijaluose ji tokia ale blogietė smile.gif
Kai aną su lagaminais išmetė iš namų, kai tą mergytę plėšė iš rankų...

Ten ji kitokia, taip sakant nelabai paklusni saviškiams kas ką galvoja ar pagalvos ir pan,. jai vienodai saulė rodo, na, toks paturbintas personažas, gerąją prasme smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 04 23, 13:01)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Visgi" data-cid="72079175" data-time="1524473206">
<div>
<p>Tos mergytės akys labai gražios, blakstienos ilgos, tikra lėlytė. Buvo ten toks vienas epizodo veiksmas su ta mergyte kur jau net ir aš neišsilaikiau vartotojo įkelta nuotrauka Nežinau ar jau esi mačiusi tai.
Bet ta mama, na, Yasemin, tai gerai vaidina, kaip jai taip tikroviškai išeina su tais pasimaivymais, pasitampymais, tai neįsivaizduoju. Aš ją pamenu iš Kara Para Ask, oi ten irgi ji gerai vaidino, buvo tokia nepėsčia viena iš seserų, tai su tokia sese ir kare neprapultum.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Aha, labai graži mergytė. Esu mačiusi visas serijas, laukiu su jumis smile.gif Pasivijau :)Turbūt turi omeny tą epizodą kai ji pradėjo kalbėt ir sakė - Ma Ma Ma? Ar ne? nes ten aš pasikukčiodama variau  unsure.gif</p>
<p>Beje pradėjau Kara para ask, ir nustebau ten Yasemin pamačius biggrin.gif man labai keista matyt tą patį aktorių kitam seriale biggrin.gif Dalykas tik tas, kad man atrodo (nesu tikra nes tik 3 serijas Kara para ask mačius) jog abejuose serijaluose ji tokia ale blogietė smile.gif</p>

Nea Asli tik is pradziu tokia blogiete atrodo. O siaip labai ryskus personazas. Na, bet turit bent puse seriko datempt, kad suprast jog tam seriale viskas yra ne taip, kaip atrodo ax.gif
Atsakyti