Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Na, pažiūrėjau seriją. Dabar dar labiau tikra esu, kad Namikas tikrai prasuko kažkokį projektuką ir jaučiasi labai užtikrintas, kad Ferhatas nepaliks namų. Tai kaip jis elgėsi kalbėdamas su Asli, tai aiškiai rodo. Aktorius super perteikė tai, ką net apibūdint sunku. Apskritai Muhammedo neverbalinė kalba yra kažkas tokio. Kaip jis stebėjo Asli reakciją jų pokalbio metu. Ir tas pasakymas, kad o jei kartais viskas apsisuktų ir nepavyktų... Aišku, kad jis jau žino, kad būtent taip ir bus. O kaip jis stebėjo Ferhato reakciją, kai jam pasakė, kad Vildan su vaiku išvažiavo. Plius dar kitas momentas, kai jis kalbėjo su Idil ir pasakė, kad Ferhatas pernelyg sąžiningas, kad Džuniko galėtų atsikratyti, dėl vaiko neva negali taip pasielgti. Vat ta Ferhato sąžine jis ir pasinaudojo. Jis nė už ką nepaleis jo, neleis jam palikti "šeimos" ir visų reikalų. Jis žino, kad žodžiais jo nesustabdys, grasinimais taip pat, Asli atsikratyt jau bandė, nesigavo, todėl dabar, manau, prasuko reikaliukus kita linkme. Tyrimus suklastoti jam nesunku. Juo labiau, kad ne plauką, o dantų šepetėlį paėmė, gal pats ir prasivalė dantis sėkmingai, va tau ir 99,9 proc biggrin.gif O gal klinikoj viską sutvarkė, jis gi ten remia kažkokius projektus, jei prisimintume pirmąją seriją. Aišku, jei scenaristai to nepamiršo biggrin.gif
Ir dar buvo kažkada labai akcentuotas apgamas Giulsum vaiko. Vildan atkreipė dėmesį į tai ir pasakė, kad jos dukra lygiai tokį patį turi. Paprastai tokie akcentai šiaip sau nedaromi. kaip kad su tais saldainiukais, kuriuos džunia valgė Asli pagrobimo metu ar gėlytėmis, kurias Azad pakiško Namikui. Na, matysim kaip čia bus. Aš nesuprantu ko čia visi putoja, man tai įdomu, intriga, va galima visokias teorijas regzti biggrin.gif O jei jie tik lovoj apsikabinę sėdėtų ir filan falan, tai kam tai įdomu? biggrin.gif
Tik mane pats faktas, kad jis su Vildan sunervino ir aš to nepriimu. Tegul tai būtų tatūšnikės vaikas ar dar kieno nors, nu bet ne Vildan doh.gif doh.gif doh.gif
Mačiau, kad filmuoja dabar viešbučio stogą ir kapines, įdomu su kuo atsisveikinsim. Su Vildan ar Abidinu? Abu jie mane užkniso, gali abu kartu šokt, dar ir Giulsum dūrą tegul pasiima biggrin.gif

O dar sklinda gandas, kad žada prie mūsų prisijungti Serhat Teoman. Visai man patiktų ax.gif Kažkokio lyg pavydo norėtųsi, tik kad paprastai su tuo būna trumpa kalba biggrin.gif
Bet pvz gi galėtų būti kažkas ptokio: Sužinojus tiesą Asia praranda vaiką, tada savaime suprantama, palieka Ferhatą, o čia žiūrėk ir daktariukas neblogas visai pasitaiko biggrin.gif Vildan nušoka nuo stogo, o Ferhatas lieka su vaiku svetimu ir ragais biggrin.gif Nu arba kažkas panašaus biggrin.gif Ir viskas per tą sąžinę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 19 balandžio 2018 - 16:20
rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 19 balandžio 2018 - 17:06
pritariu as tau ..Namikas ir man labai itartinas pasirode..jo tie zvilgsniai tokie, tas uztikrintumas...
nu brac kaip idomu..Galetu Asli neprarasti kudikio,bet palikti Fera, jau norisi kazkokio pavydo,intrigos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 04 19, 17:31)
nu brac kaip idomu..

Galetu Asli neprarasti kudikio,bet palikti Fera, jau norisi kazkokio pavydo,intrigos biggrin.gif

Nu va, sakau, ir man įdomu biggrin.gif

Na, šitaip tai nepavyks biggrin.gif Abejoju ar jai pavyktų jį palikti su vaiku. Vienintelis variantas, kad jie išsiskirtų yra vaiko praradimas.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 04 19, 22:13)
Nu va, sakau, ir man įdomu biggrin.gif

Na, šitaip tai nepavyks biggrin.gif Abejoju ar jai pavyktų jį palikti su vaiku. Vienintelis variantas, kad jie išsiskirtų yra vaiko praradimas.

och nenoriu kad vaika prarastu verysad.gif
Atsakyti

Beje del Fazilet - kaip galvojat mirs tas Sinan? Nes labai gaila man būtų... noreciau kad jis su ta Nil butu kartu, isvaziuotu kur nors :D 

Atsakyti
Nemirs tikrai, esu tuo tikra. Net ir nenorėčiau, kad jis mirtų, jokių būdu.

Gaila, kad ryt nebus naujos serijos, prezidentas Erdoganas kalbės gi, ir vėl lauk savaitę laiko naujos serijos, t.y. dvi savaites visumoj.
Niu, bet vis vien aš žiūrėsiu pradžią mūsų laiku; ozetą/fragmentus, gal ką naujo į galą mestels, mažum.
Norėčiau, kad ir pavėluotai, bet seriją parodytų, et...
Atsakyti

Nemirs tikrai, esu tuo tikra. Net ir nenorėčiau, kad jis mirtų, jokių būdu.

Gaila, kad ryt nebus naujos serijos, prezidentas Erdoganas kalbės gi, ir vėl lauk savaitę laiko naujos serijos, t.y. dvi savaites visumoj.
Niu, bet vis vien aš žiūrėsiu pradžią mūsų laiku; ozetą/fragmentus, gal ką naujo į galą mestels, mažum.
Norėčiau, kad ir pavėluotai, bet seriją parodytų, et...

Kodėl esi tuo tikra? Man tai kažkaip atrodo jį gal nori pašalint, kad neišaiškėtų tiesa dėl to jog Yagizas tos Kerime sunus... nes gi dabar Sinan galėtų keršindamas pasakyt arba bus taip, kad Sinan atsikels ir bus praradęs atmintį.. 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 04 20, 21:34)
Kodėl esi tuo tikra? Man tai kažkaip atrodo jį gal nori pašalint, kad neišaiškėtų tiesa dėl to jog Yagizas tos Kerime sunus... nes gi dabar Sinan galėtų keršindamas pasakyt arba bus taip, kad Sinan atsikels ir bus praradęs atmintį.
Todėl, kad nelogiška, juk ne tik jis vienas žino, apart jo, gi dar žmonių žino, ta prasme_ir ne vienas.

Papildyta:
Ir aš manau, kad tik Sinano dėka, tik jo, gali būti duota jų santykiams žalia šviesa.
Papildyta:
Net nežiūrint į tai, kad ta Kerime yra kažkieno mama ar nėra, nes kartais aš jau pradedu abejoti ir nežinau net ką galvoti...
O jei nutiktų taip, kad tikrai yra ji jo, tai nesupykčiau jei jis išvažiuotų į USA, tai būtų logiška. Man net 38 serijoje yra užstrigę Hazan žodžiai dėl jo praradimo. Na, nebent jie/tai nepasitvirtins.
Atsakyti
Nebus rytoj Fazilet naujos serijos? huh.gif angel_sadangel.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2018 04 21, 11:51)
Nebus rytoj Fazilet naujos serijos? huh.gif angel_sadangel.gif doh.gif
Ta va kad vartotojo įkelta nuotrauka

gerai, kad dar davė https://www.youtube....h?v=Wnq2P0gPRzA
vis vien taip nebus vartotojo įkelta nuotrauka

na, bet to ir reikėjo tikėtis...
https://www.youtube....h?v=Wnq2P0gPRzA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 21 balandžio 2018 - 20:02