Ir dar buvo kažkada labai akcentuotas apgamas Giulsum vaiko. Vildan atkreipė dėmesį į tai ir pasakė, kad jos dukra lygiai tokį patį turi. Paprastai tokie akcentai šiaip sau nedaromi. kaip kad su tais saldainiukais, kuriuos džunia valgė Asli pagrobimo metu ar gėlytėmis, kurias Azad pakiško Namikui. Na, matysim kaip čia bus. Aš nesuprantu ko čia visi putoja, man tai įdomu, intriga, va galima visokias teorijas regzti O jei jie tik lovoj apsikabinę sėdėtų ir filan falan, tai kam tai įdomu?
Tik mane pats faktas, kad jis su Vildan sunervino ir aš to nepriimu. Tegul tai būtų tatūšnikės vaikas ar dar kieno nors, nu bet ne Vildan
Mačiau, kad filmuoja dabar viešbučio stogą ir kapines, įdomu su kuo atsisveikinsim. Su Vildan ar Abidinu? Abu jie mane užkniso, gali abu kartu šokt, dar ir Giulsum dūrą tegul pasiima
O dar sklinda gandas, kad žada prie mūsų prisijungti Serhat Teoman. Visai man patiktų Kažkokio lyg pavydo norėtųsi, tik kad paprastai su tuo būna trumpa kalba
Bet pvz gi galėtų būti kažkas ptokio: Sužinojus tiesą Asia praranda vaiką, tada savaime suprantama, palieka Ferhatą, o čia žiūrėk ir daktariukas neblogas visai pasitaiko Vildan nušoka nuo stogo, o Ferhatas lieka su vaiku svetimu ir ragais Nu arba kažkas panašaus Ir viskas per tą sąžinę
nu brac kaip idomu..Galetu Asli neprarasti kudikio,bet palikti Fera, jau norisi kazkokio pavydo,intrigos
Galetu Asli neprarasti kudikio,bet palikti Fera, jau norisi kazkokio pavydo,intrigos
Nu va, sakau, ir man įdomu
Na, šitaip tai nepavyks Abejoju ar jai pavyktų jį palikti su vaiku. Vienintelis variantas, kad jie išsiskirtų yra vaiko praradimas.
Na, šitaip tai nepavyks Abejoju ar jai pavyktų jį palikti su vaiku. Vienintelis variantas, kad jie išsiskirtų yra vaiko praradimas.
och nenoriu kad vaika prarastu
Beje del Fazilet - kaip galvojat mirs tas Sinan? Nes labai gaila man būtų... noreciau kad jis su ta Nil butu kartu, isvaziuotu kur nors
Gaila, kad ryt nebus naujos serijos, prezidentas Erdoganas kalbės gi, ir vėl lauk savaitę laiko naujos serijos, t.y. dvi savaites visumoj.
Niu, bet vis vien aš žiūrėsiu pradžią mūsų laiku; ozetą/fragmentus, gal ką naujo į galą mestels, mažum.
Norėčiau, kad ir pavėluotai, bet seriją parodytų, et...
Nemirs tikrai, esu tuo tikra. Net ir nenorėčiau, kad jis mirtų, jokių būdu.
Gaila, kad ryt nebus naujos serijos, prezidentas Erdoganas kalbės gi, ir vėl lauk savaitę laiko naujos serijos, t.y. dvi savaites visumoj.
Niu, bet vis vien aš žiūrėsiu pradžią mūsų laiku; ozetą/fragmentus, gal ką naujo į galą mestels, mažum.
Norėčiau, kad ir pavėluotai, bet seriją parodytų, et...
Kodėl esi tuo tikra? Man tai kažkaip atrodo jį gal nori pašalint, kad neišaiškėtų tiesa dėl to jog Yagizas tos Kerime sunus... nes gi dabar Sinan galėtų keršindamas pasakyt arba bus taip, kad Sinan atsikels ir bus praradęs atmintį..
Papildyta:
Ir aš manau, kad tik Sinano dėka, tik jo, gali būti duota jų santykiams žalia šviesa.
Papildyta:
Net nežiūrint į tai, kad ta Kerime yra kažkieno mama ar nėra, nes kartais aš jau pradedu abejoti ir nežinau net ką galvoti...
O jei nutiktų taip, kad tikrai yra ji jo, tai nesupykčiau jei jis išvažiuotų į USA, tai būtų logiška. Man net 38 serijoje yra užstrigę Hazan žodžiai dėl jo praradimo. Na, nebent jie/tai nepasitvirtins.
gerai, kad dar davė https://www.youtube....h?v=Wnq2P0gPRzA
vis vien taip nebus
na, bet to ir reikėjo tikėtis...
https://www.youtube....h?v=Wnq2P0gPRzA