QUOTE(Visgi @ 2016 12 27, 17:08)
Aš taip pat nebežiūriu, net nepradedu. Yra tokie keli aktoriai
į kuriuos tik pažiūrėjus nupurto,
dziedai tikra ta žodžio prasme, brrr.
Nežinau, nežinau ką čia mes toliau žiūrėsim, jaučiu vargsim abi kaip rūpužės molyje
Mačiau per LNK reklamuoja, kad greitu laiku rodys
Gecenin Kraliçesi
Baisi kaip karas man ši aktorė, nors ruputi jos man net ir gaila.
Momentinė ryškiai sužibusi ir užgesusi žvaigždė (turiu omeny Didingasis amžius).
Velkasi jis kaip šleifas iš paskos ir pabandyk dabar pateisint lūkesčius ir pranokt save.
Patyrė fiasko Gecenin Kraliçesi serialas, reitingai prasti, tipo uždarė,
kaip aš visad perfrazuoju_neuždarė o serijų sumažino, štai ir viskas.
Bet tai tie turkai tikrai kažkokie maniakai su tais reitingais, išlepę kaip reikalas.
Taip, suprantu, kad pasiūla didesnė nei paklausa. Visai nelabai seniai skaičiau,
kad šiuo metu yra rodomi 43(?) turkiški serialai. Tai pabandyk išsilaikyt tarp tokios gausos
Dabar galvoju, vargu ar aš lietuviškų serialų išvardinčiau nors 10 šiuo metu rodomus.
Spėju, kad gal tiek net nerodo, nėra
Nežiūrėjau ir nežiūriu lietuviškų, todėl galiu ir klysti.
Aha, kai kurie tai neduok dieve aktoriai
O jau kaip sujuokino tas pasakymas apie rupuzes
Grynai taip ir bus, nes ir siaip jau visus perziurejau.
Ir sita Gecenin Kraliçesi ziurejau, nes Muratas man patinka. Su juo viska man rodos esu perziurejusi. Visai patiko, ne kazkas labai ispudingo, bet laikui praleisti neblogai.
O Didingasis Amzius gal tik 20 koki seriju paziurejau, nervinti pradejo ir numeciau. Idomesniu radau.
Jei neziurejusi, pabandyk paziureti Adanali su Mehmet Akif Alakurt. As su juo Sila ziurejau - tai buvo mano pirmas turku serialas paziuretas, nuo kurio ir iklimpau i sita pelke
Ir kitus esu maciusi su juo
Tik Adanali irgi yra pora veikeju, kuriuos nuo puses serialo kaip minimum visad prasukinedavau, nes nervindavo ju nesamones
Arba Разбивающая сердца / Gönülçelen jei nematytas. Su Tuba
Vien del jos pradejau ziureti, ir tikrai patiko. Irgi toks su humoro doze . Buvo ir nervinanciu vietu, bet nieko, suejo pakankamai gerai. Ir Asi su Tuba gerai man suejo.