Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Milagra @ 2018 04 15, 21:29)
Nesulauksi lotuliukas.gif
Žinoma, kad kai tokiais kiekiais kepa tuos serikus, viskas kartojasi daugiau mažiau, pasaulis apvalus, bet kai jau prasideda 100 proc. copy-paste, tai čia jau visiškas dugnas.
Tai taip, žinoma ji nieko negirdėjo, ieško gi žemuogių naktį biggrin.gif Ir garantuotai išgirs iš ko nors kito netikėtai pačiu netinkamiausiu metu. Dabar išvis trys bobikės scenarijų rašys, tai neįsivaizduoju ko iš jų laukt biggrin.gif

tai jo taip ir bus ir garantuotai galvos,kad jis visa gyvenima tai zinojo... omg omg doh.gif
Atsakyti
Nu kas po dozės? biggrin.gif
Šiaip serija įdomi buvo ir man patiko. Bet reitingų bijau laukt, nes jų nebus išvis biggrin.gif Su minuso ženklu nebent. Turkai po praeito karto supyko ir boikotavo, o šiandien dar kartą juos supykdė, tai net ir Twitteryje nei vieno nebuvo...
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 04 16, 22:50)
Šiaip serija įdomi buvo ir man patiko. Bet reitingų bijau laukt, nes jų nebus išvis biggrin.gif Su minuso ženklu nebent. Turkai po praeito karto supyko ir boikotavo, o šiandien dar kartą juos supykdė, tai net ir Twitteryje nei vieno nebuvo...

Milagra papasakok trumpai bigsmile.gif tai Asli ale nieko nezino ane biggrin.gif tai jo ta dukra ? biggrin.gif Neissikraustys is tu namu ?
Atsakyti
As itariu mesiu tuoj SBA ziuret bash.gif ir pereisiu prie Fazilet biggrin.gif
Nu rozinis muilas jau.....
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2018 04 16, 23:50)

as tuoj kaip turkai busiu biggrin.gif mane nervina ta Vildan ir ta visa dukters tema....
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2018 04 16, 23:04)
As itariu mesiu tuoj SBA ziuret bash.gif ir pereisiu prie Fazilet  biggrin.gif
Nu rozinis muilas jau.....
Papildyta:

as tuoj kaip turkai busiu biggrin.gif  mane nervina ta Vildan ir ta visa dukters tema....

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Neik pas fazilet, ten ta pati rodo lotuliukas.gif Turkai neina pas fazilet, jie tyliai tupi urve ir urzgia, o dabar, kai jau nebesiskaito soc reitingas, tai išlindo ir putoja biggrin.gif keršija taip biggrin.gif
Į Vildan žiūrėt negaliu. Ir į abidina idiota irgi. Ne jo tas vaikas, garantuoju, ir kitoj serijoj tai išaiškės. Manau namikas bus prikises nagus. Džiaugiuosi, kad neuztempe ir asia apie tai sužinojo. Nereikėjo laukt 40 serijų biggrin.gif
O asferu mielumas wub.gif
Siaip ganėtinai dinamiška serija, tik ta linija su Vildan ir vaikų užknisa žiauriai. Aš jau ir to vaiko nekenčiu. Tikiuosi asia nepraras bebeko. Nors labai tikėtina. Dar viena nuodėmė ferui ant galvos. - 100 karmos taškų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 04 16, 22:55)
Milagra papasakok trumpai  bigsmile.gif  tai Asli ale nieko nezino ane biggrin.gif tai jo ta dukra ? biggrin.gif Neissikraustys is tu namu ?

Tipo jo dukra, bet įtariu namikas pakreipė tyrimus sau palankia linkme, kad feras neissikraustytu. Asia pabaigoj sužinojo ir baigėsi serija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 17 balandžio 2018 - 01:30
Ai as viska SBA atleisiu rolleyes.gif tik jei tikrai teisybe su ta Vildan ir tuo vaiku tai sito jau neeee...ne mano jegoms biggrin.gif
Vat tas gumos netempimas man labai patinka SBA.
Abidinas gi dabar apakes nuo meiles Giulsum'ai tai ir daro kvailystes, lyg cia kas jau labai aciu pasakys doh.gif
Atsakyti
Perziurejau biggrin.gif siaip viskas ok su ta serija,jeigu ne tas vaikas...kazkaip man atrodo ,kad jo jis bus.

Del Asli imu bijoti,kad ji visgi neteks savo vaikelio.

Patinka,kas SBA nevynioja gumos i vata..pas juos viskas gan greit vyksta. Tikiuosi ji is to laisko suprato viska,nes cia irgi dar nezine..kas tame laiske gal tik foto kokios vaiko .
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 04 17, 16:10)
Perziurejau biggrin.gif siaip viskas ok su ta serija,jeigu ne tas vaikas...kazkaip man atrodo ,kad jo jis bus.

Jei tai teisybė tai suši....o visą serialą ninja.gif spam.gif protest.gif bash.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2018 04 17, 21:58)
Jei tai teisybė tai suši....o visą serialą  ninja.gif  spam.gif  protest.gif  bash.gif

Ir nesakyk... ninja.gif
Bet aš netikiu biggrin.gif
Atsakyti
Milagra tavo pamastymai,del vaiko ir Namiko labai logiski...ziuresim kaip cia bus biggrin.gif

kaip laukiu as frago biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 04 18, 08:25)
Milagra tavo pamastymai,del vaiko ir Namiko labai logiski...ziuresim kaip cia bus biggrin.gif

kaip laukiu as frago biggrin.gif

Gaila tik, kad scenaristai su logika prasilenkia lotuliukas.gif
Atsakyti
na va paziurejau fraga, taip ir maniau ,kad tas laiskas nieko nepasakys..Idomu ar isdris jis pasakyti per sia serija...
Atsakyti