Atsisveikinimas oro uoste nuostabos nekelia. Galima pagalvoti, kad tik viename seriale galima asisveikinėti oro uoste, neva kituose serialuose to negalėtų rodyti, būti ar buvo.
Pats atsisveikinimas - skirtingas, kitoks, nes herojų istorija taip pat skirtinga, kitokia. Keli akcentai yra panašūs, bet, jei norima parodyti per išgyvenimus, emocijas ir jausmas, tai koncentracija į tas pačias kelias esmine detales vis vien bus neišvengiama.
Ta pati nuskambėjusi daina visiškai nestebina. Pasikartojančių tų pačių dainų serialuose yra n+k, keliauja iš rankų į rankas. Tą dainą girdėjau dar anksčiau, dar
Kiralık Aşk seriale. Tai reik suprast dabar, kad vis tik ją irgi tas kitas, anas, serialas nukopijavo, mat dainų nebeliko.
Tada labu labiausiai reikėtų stebėtis ir šiurpintis dėl tango ir Rivos namuko, turbūt taip grubiai ir naglai nukopijuota dar ne tiek kartų serialuose buvo ir bus.
https://www.youtube....h?v=Im1p439zeRMOi, įdomumai laukia...
Tasai žmogus, kurį tu myli manyje, žinoma, yra už mane geresnis: aš ne toks. Tačiau tu mylėk, ir aš pasistengsiu būti geresnis už save.