Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Milagra @ 2018 04 10, 00:21)
Norėčiau ir aš ką nors pasakyt, bet bijau, kad gausis vienas didelis pyyyyyyyp. Nu bet tai pyp pyp pyp, kad jį šikantį sutrauktų tą idiotą seną. Atkeršijo, kad išmetė jį nafig. Turkai kaip keikasiasi, twitteris net pajuodęs. Aš po šoko dar neatsigavus, bet žvengiu iš jų biggrin.gif Vienu žodžiu, dabar jau drąsiai gali uždaryti lavačką, güle güle.
Papildyta:

Serija tik ką pasibaigė, reklamos pusvalandį reikėjo parodyt, kad visą tą briedą pakartot. Nafig, nudėčiau aš jį plikom rankom dabar tą gaidį  bash.gif  bash.gif  bash.gif  protest.gif

Nu tokiu pievu prigalvoti gali tik konkreciai kazka vartojantis blink.gif frusty.gif frusty.gif
Na gal naujas scenaristas istaisys tas nesamones....viltis mirsta paskutine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2018 04 10, 09:17)
Nu tokiu pievu prigalvoti gali tik konkreciai kazka vartojantis blink.gif  frusty.gif  frusty.gif

Na gal naujas scenaristas istaisys tas nesamones....viltis mirsta paskutine biggrin.gif

Jis tiesiog debilas. Iš prigimties. Bet aš džiaugiuosi, kad bent jau tuo, kad Feras ne su Handan permiegojo lotuliukas.gif Arba Abidinu biggrin.gif Iš fragų supratau, kad nieko gero nelaukt serijoj, bet tai paimt viską šitaip ir apšikt, negaliu, nekenčiu jo.

Bet už tai turkai tiek putojo, kad į pasaulinį trendą patekom lotuliukas.gif Ir dar dabar tag'as populiariausiųjų sąraše biggrin.gif Aš tiek mato gyvenime nemačius lotuliukas.gif Tam scenaristui teks gyvenamą vietą keist, man atrodo biggrin.gif

Netikiu, reikia jau dėliot taškus ir uždarinėt lavačką, nes iš neturėjimo ką rašyt ir prasideda tokios nesamonės. Žinai, man visiškai dzin, galėtų tas Feras ir 50 vaikų būt pridaręs, ir miegojęs su kas antra šitoj žemėj. Jam toli iki balto berniuko, pats gi sakė, kad dofiga bobų turėjo. Nu bet ne su Vildan!!! Man ir taip nuo Abidino su ta kvaiša Gulsium bloga, tai dar čia tą patį padarė idiotai. Žinau, kad tie muslimai iškrypėliai, vos ne su broliais ir sesėm duodasi, net ir savo aplinkoj turiu turkę už pusbrolio ištekėjusią, nu bet sorry, šlykštu man, visai nenoriu į tai žiūrėti. Vietoj Asios turbūt apsivemčiau ir išeičiau. Bet gal jai, kaip turkei, visai nieko biggrin.gif

PS bučkio šlykštesnio nei Abidino su Gulsum, nesu mačius. Fuiiiii unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 10 balandžio 2018 - 10:28
omg tai jos dukra,gal Fero vaikas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 04 10, 14:40)
omg tai jos dukra,gal Fero vaikas  blink.gif

nu tipo TAIP biggrin.gif
P.S. Maciau ruses versijas isvedineja....ale Vildan nepasake tiesiogiai,kad cia Fero vaikas....kad cia ta Ziulide kazka ne taip suprato......ai vienzo....
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2018 04 10, 14:13)
nu tipo TAIP  biggrin.gif
P.S. Maciau ruses versijas isvedineja....ale Vildan nepasake tiesiogiai,kad cia Fero vaikas....kad cia ta Ziulide kazka ne taip suprato......ai vienzo....

nu tai jauciu,kad nezinojo jis tai faktas doh.gif
brac kada ta rusiska versija bus,nervas jau ima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 04 10, 16:14)
nu tai jauciu,kad nezinojo jis tai faktas doh.gif
brac kada ta rusiska versija bus,nervas jau ima biggrin.gif

As tai garantuoju, kad ne jis tevas. Ir kad vargu ar ten isvis kas nors buvo. Jei jis buvo toks trukes, kad nieko nepamena, tai kas ten begalejo buti lotuliukas.gif

O keisciausia tai, kad pries kokias pora savaiciu, kai buvo irgi kazkoki gryba scenaristas supjoves, fanai Twitteryje kaip tik juokavo, kad dabar betruksta to, kad Feras butu Vildan vaiko tevas biggrin.gif Ir ganetinai plati diskusija ta tema issivyste. Jis turbut pasiskaite, kai rukyt nebeturejo ka lotuliukas.gif

Kad jau seniai yra isversta serija, as tik nei laiko, nei noro neturiu jos ziureti. Nors siaip, atmetus si fakta, tai serija puiki. AsFeru akimirkos nuostabios, Ibo vaidyba eilini karta mane suzavejo, na bet cia nieko naujo.
Atsakyti

Aha drinks_cheers.gif
Man ir balsas jo labai patinka wub.gif
O šiaip aš labai gerbiu aktorius, kurie nebijo blogų vaidmenų. Nepernešu geriečių, neįdomu man į juos žiūrėt. Turi žmogus turėt ir kitą pusę ax.gif
Va kokia graži pora ir jau 20 metų kartu
Arzu-Gamze-K%C4%B1l%C4%B1n%C3%A7-sevgili

Va čia tai man naujiena  :wub:​ 

Atsakyti
As dabar laukiu naujo scenarsito "fantaziju " biggrin.gif ar irgi toks apsirukes ar kazkokio naujo vejo ines. Kakaip gaila,kad Azada pasalino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 04 10, 18:20)
As tai garantuoju, kad ne jis tevas. Ir kad vargu ar ten isvis kas nors buvo. Jei jis buvo toks trukes, kad nieko nepamena, tai kas ten begalejo buti lotuliukas.gif

;

Tai turi buti, kad ne jis...ta akla Ziulide perskaite DNK 99.9 atitinka su F...o ten itariu F ir Namiko tas DNK biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2018 04 10, 22:16)
Tai turi buti, kad ne jis...ta  akla Ziulide perskaite DNK 99.9 atitinka su F...o ten itariu F  ir Namiko tas DNK  biggrin.gif

Su testu tai taip, bet ten ir kitų namiokų buvo, Vildan girta kažką ten sapaliojo, senoji ragana tyrimus kažkokius sukeitė ir tt. Aš serijos dar nežiūrėjau su vertimu, tai nežinau kas ten ir kaip iš tikrųjų. Peržiūrėjau tik tai, kas man patiko youtube biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2018 04 10, 21:05)
As dabar laukiu naujo scenarsito "fantaziju " biggrin.gif  ar irgi toks apsirukes ar kazkokio naujo vejo ines. Kakaip gaila,kad Azada pasalino  smile.gif

O as turiu nuojauta,kad jis gyvas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2018 04 10, 17:20)

O keisciausia tai, kad pries kokias pora savaiciu, kai buvo irgi kazkoki gryba scenaristas supjoves, fanai Twitteryje kaip tik juokavo, kad dabar betruksta to, kad Feras butu Vildan vaiko tevas biggrin.gif Ir ganetinai plati diskusija ta tema issivyste. Jis turbut pasiskaite, kai rukyt nebeturejo ka lotuliukas.gif

Kad jau seniai yra isversta serija, as tik nei laiko, nei noro neturiu jos ziureti. Nors siaip, atmetus si fakta, tai serija puiki. AsFeru akimirkos nuostabios, Ibo vaidyba eilini karta mane suzavejo, na bet cia nieko naujo.

vat ilgai laike tik su subtitrais , tai kol sulaukiau normalios kalbos biggrin.gif nervina skaityti biggrin.gif
jo siaip serija tikrai grazi wub.gif

na nzn man rodos jo ta mergyte bus ax.gif siandien gal jau bus fragas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 04 11, 17:56)
O as turiu nuojauta,kad jis gyvas  ax.gif

Nea, jau atsisveikino aktorius su žiūrovais. Gaila, kad taip ir neatskleidė jo personažo ir taip debiliskai ji pašalino. Beje, jo dukra taip pat.
Atsakyti