Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Whagati @ 2018 04 08, 22:00)

Whagati, 08 Bal 2018 - 22:00, parašė:

Whagati, 08 Bal 2018 - 22:00, parašė:

aciu, radau jau, ziuriu, tik kazin ar pabaigsiu siandien ax.gif

aciu, radau jau, ziuriu, tik kazin ar pabaigsiu siandien ax.gif
Niu, 2.40h tai ne juokas, o jei dar reik ryt į darbą, ne atostogos kokios, tai jo, liūdnos zuikio dainos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 04 08, 22:08)

Visgi, 08 Bal 2018 - 22:08, parašė:

Visgi, 08 Bal 2018 - 22:08, parašė:

Niu, 2.40h tai ne juokas, o jei dar reik ryt į darbą, ne atostogos kokios, tai jo, liūdnos zuikio dainos smile.gif

tai uztai, kad ryt anksti keltis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2018 04 08, 22:11)

Whagati, 08 Bal 2018 - 22:11, parašė:

Whagati, 08 Bal 2018 - 22:11, parašė:

Man ryt irgi, kaip niekad, anksti keltis, nes su jaunėliu 8h turiu būti gydytojo kabinete. Kol automobiliui rasiu parkingą, kol rūbinė, kol elektroninio talonėlio sulauksiu, kol nuotrauką 3D padarys, tūda siūda, tai nežinau kada darbe būsiu, o dar vaiką atgal turiu nuvežti į pamokas, į mokyklą.
Einu pačiekinsiu, man aktualu, kai vyks EV finalas, mažum pas turkus bus kokia šventė tą šeštadienį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 04 08, 22:36)

Visgi, 08 Bal 2018 - 22:36, parašė:

Visgi, 08 Bal 2018 - 22:36, parašė:

Man ryt irgi, kaip niekad, anksti keltis, nes su jaunėliu 8h turiu būti gydytojo kabinete. Kol automobiliui rasiu parkingą, kol rūbinė, kol elektroninio talonėlio sulauksiu, kol nuotrauką 3D padarys, tūda siūda, tai nežinau kada darbe būsiu, o dar vaiką atgal turiu nuvežti į pamokas, į mokyklą.
Einu pačiekinsiu, man aktualu, kai vyks EV finalas, mažum pas turkus bus kokia šventė tą šeštadienį biggrin.gif

pasilikau 1 h ziurejimo dar siandien, bet anonsa paziurejau, nesupratau, sinano ten masina nuo skardzio nuleke? kaip ant tyciu visi su baltom masinom vazinejasi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2018 04 09, 11:42)

Whagati, 09 Bal 2018 - 11:42, parašė:

Whagati, 09 Bal 2018 - 11:42, parašė:

pasilikau 1 h ziurejimo dar siandien, bet anonsa paziurejau, nesupratau, sinano ten masina nuo skardzio nuleke? kaip ant tyciu visi su baltom masinom vazinejasi unsure.gif

Tai dar nemažai vakar pažiūrėjei smile.gif Jo, nesuvaldys jis, nulėks tas jo automobilis. Man jis su Nil labai gerai žiūrisi, labai simpatiški, panašūs abu, tikrai kaip pora. Tik tiek, kad kartais jau jis labai isterikuojantis ir kaprizingas. Vienu žodžiu galėtų jis į tą Nil atgal įsimylėti ir būtų ramu, ramybė visiems, o jau ypač mūsų YagHaz wub.gif

Turi būti viskas gerai, seriale Kuzey Guney išvis tikri broliai buvo, ir nieko, baigėsi vestuvėmis. Nuo antipatijos vienas kitam pagrindiniai herojai jau priėjo iki jausmų, taip sakant nuo neapykantos iki meilės, tai dabar reikia, kad Sinanas būtinai į ką nors įsimylėtų, būtų užimtas mastau.gif

Я знаю точно: невозможное - возможно
Сойти с ума, влюбиться так неосторожно
Найти тебя, не отпускать ни днём ни ночью
Всё невозможное - возможно, знаю точно... wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 04 09, 14:41)

Visgi, 09 Bal 2018 - 14:41, parašė:

Visgi, 09 Bal 2018 - 14:41, parašė:

Tai dar nemažai vakar pažiūrėjei smile.gif Jo, nesuvaldys jis, nulėks tas jo automobilis. Man jis su Nil labai gerai žiūrisi, labai simpatiški, panašūs abu, tikrai kaip pora. Tik tiek, kad kartais jau jis labai isterikuojantis ir kaprizingas. Vienu žodžiu galėtų jis į tą Nil atgal įsimylėti ir būtų ramu, ramybė visiems, o jau ypač mūsų YagHaz wub.gif 

Turi būti viskas gerai, seriale Kuzey Guney išvis tikri broliai buvo, ir nieko, baigėsi vestuvėmis. Nuo antipatijos vienas kitam pagrindiniai herojai jau priėjo iki jausmų, taip sakant nuo neapykantos iki meilės, tai dabar reikia, kad Sinanas būtinai į ką nors įsimylėtų, būtų užimtas mastau.gif

bet netikiu, kad mirs jis, greiciausiai bus sunkiai suzeistas ir visi jo gailes labai....

aha, man ir sinanas labai tinka su Nil, na toks merginu numyletinis, kad dabar sienom lipa, jog atstume ji, dar klausimas ar taip jau myli jis Hazan ax.gif man cia i ambicijas izeistas panasiau....
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2018 04 09, 15:08)

Whagati, 09 Bal 2018 - 15:08, parašė:

Whagati, 09 Bal 2018 - 15:08, parašė:

bet netikiu, kad mirs jis, greiciausiai bus sunkiai suzeistas ir visi jo gailes labai....

aha, man ir sinanas labai tinka su Nil, na toks merginu numyletinis, kad dabar sienom lipa, jog atstume ji, dar klausimas ar taip jau myli jis Hazan  ax.gif man cia i ambicijas izeistas panasiau...

aha, man ir sinanas labai tinka su Nil, na toks merginu numyletinis, kad dabar sienom lipa, jog atstume ji, dar klausimas ar taip jau myli jis Hazan  ax.gif man cia i ambicijas izeistas panasiau...
Oi ne, neduok dieve, nes tada jau YagHaz tai tikrai nebus kartu. Aš tiesą pasakius irgi netikiu. Man idealiausia būtų, kad iššoktų iš to automobilio. Na, aišku, teorijų, gandų, išvedžiojimų esam prisiskaičiusios, vien ko arabai verti, visą teisybę išburia 😃

Sinano gestas jau man nepatiko 6-tos serijos pačioje pradžioje. Savimyla ten. O jau tas atvejis, ta serija, kai jis ją plazoje stūmtelėjo, ji nukrito ant grindų, o jis net nežvilgtelėjęs, neatsigręždamas ir nuėjo, tai man čia buvo viskas tuo ir pasakytą 👎

O visų keisčiausia man, net neįprasta, kad paprastai filmuose/serialuose veiksmas sukasi apie vyresnį arba jaunesnį sūnų, o čia akcentas_vidurinys sūnus.

Atsakyti
Na 25 SBA serija......konkreciai ta scenaristas persiruke unsure.gif "dejo" jis cia vaizdu prie iseidamas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2018 04 09, 23:08)

svelni, 09 Bal 2018 - 23:08, parašė:

Na 25 SBA serija......konkreciai ta scenaristas persiruke  unsure.gif  "dejo" jis cia vaizdu prie iseidamas lotuliukas.gif

Na 25 SBA serija......konkreciai ta scenaristas persiruke  unsure.gif  "dejo" jis cia vaizdu prie iseidamas lotuliukas.gif

as tai akla, nematau tos 25serijos biggrin.gif einu ieskoti
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2018 04 09, 23:08)

Norėčiau ir aš ką nors pasakyt, bet bijau, kad gausis vienas didelis pyyyyyyyp. Nu bet tai pyp pyp pyp, kad jį šikantį sutrauktų tą idiotą seną. Atkeršijo, kad išmetė jį nafig. Turkai kaip keikasiasi, twitteris net pajuodęs. Aš po šoko dar neatsigavus, bet žvengiu iš jų biggrin.gif Vienu žodžiu, dabar jau drąsiai gali uždaryti lavačką, güle güle.
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 04 09, 23:10)

erikiuxxx, 09 Bal 2018 - 23:10, parašė:

erikiuxxx, 09 Bal 2018 - 23:10, parašė:

Serija tik ką pasibaigė, reklamos pusvalandį reikėjo parodyt, kad visą tą briedą pakartot. Nafig, nudėčiau aš jį plikom rankom dabar tą gaidį bash.gif bash.gif bash.gif protest.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 09 balandžio 2018 - 23:43
oi biggrin.gif na jau ryt paziuresiu padoria kalba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 04 09, 23:48)

erikiuxxx, 09 Bal 2018 - 23:48, parašė:

erikiuxxx, 09 Bal 2018 - 23:48, parašė:

Aš nebežinau ar žiūrėsiu padoria, man ir nepadoria užteko biggrin.gif Geriau dar pora kartų praeitą seriją prasuksiu biggrin.gif
Atsakyti