Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(erikiuxxx @ 2018 04 07, 20:08)
ziurejau as jo nemazai, nelimpa ir viskas doh.gif gal vel reiktu biggrin.gif

***** kaip laukiu antradienio, och kokia serija nusimato  wub.gif  gal jau pabaiga filmo ?

O aš va užmečiau akį į tą visų du sezonus lauktą sceną, tai geriau būčiau to nedarius biggrin.gif Nes pakeičiau nuomonę apie tai, kad aktoriai visai nieko ir mergina graži biggrin.gif Iš foto man taip atrodė ax.gif Netgi galvojau, kad kažkada iš bado gal pažiūrėsiu, bet dabar tikrai žinau, kad never ever biggrin.gif

Na, dar ne pabaiga, bet kad greitai bus, tai visko gali būt. Kalba eina apie 31 seriją šiai dienai.

O aš praeitos serijos niekaip paleist negaliu. Nežinau kiek kartų ją prasukau doh.gif Kažkas nesuvokiamai tobulo man nuo pradžios iki pabaigos.

Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 04 07, 20:16)
O aš va užmečiau akį į tą visų du sezonus lauktą sceną, tai geriau būčiau to nedarius biggrin.gif Nes pakeičiau nuomonę apie tai, kad aktoriai visai nieko ir mergina graži biggrin.gif Iš foto man taip atrodė  ax.gif Netgi galvojau, kad kažkada iš bado gal pažiūrėsiu, bet dabar tikrai žinau, kad never ever biggrin.gif

Na, dar ne pabaiga, bet kad greitai bus, tai visko gali būt. Kalba eina apie 31 seriją šiai dienai.

O aš praeitos serijos niekaip paleist negaliu. Nežinau kiek kartų ją prasukau doh.gif Kažkas nesuvokiamai tobulo man nuo pradžios iki pabaigos.

as irgi ziuriu ir ziuriu,jau kvankt tikriausiai visiskai man... bet kiek prisijuokiau praita serija biggrin.gif su echo labiausiai patiko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 04 07, 20:36)
as irgi ziuriu ir ziuriu,jau kvankt tikriausiai visiskai man... bet kiek prisijuokiau praita serija biggrin.gif su echo labiausiai patiko lotuliukas.gif

Aha, daug gerų momentų buvo wub.gif Man labiausiai broliai patiko wub.gif Ir juokiausi iš jų ir ašarą nubraukiau beveik biggrin.gif Dilsizas prajuokino pradžioj lotuliukas.gif vargšas netikėtai į tokį aistrų sūkurį pateko, kad net kvėpuot nustojo ir apmirė visas lotuliukas.gif Balsu juokiausi iš jo biggrin.gif
Negaliu, eisiu vėl pažiūrėt tuoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 04 07, 20:59)
Aha, daug gerų momentų buvo  wub.gif  Man labiausiai broliai patiko  wub.gif Ir juokiausi iš jų ir ašarą nubraukiau beveik biggrin.gif Dilsizas prajuokino pradžioj lotuliukas.gif vargšas netikėtai į tokį aistrų sūkurį pateko, kad net kvėpuot nustojo ir apmirė visas lotuliukas.gif Balsu juokiausi iš jo biggrin.gif
Negaliu, eisiu vėl pažiūrėt tuoj biggrin.gif

haha biggrin.gif

patiko dar : bus mergaite,busi teta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 04 07, 21:16)
O aš va užmečiau akį į tą visų du sezonus lauktą sceną, tai geriau būčiau to nedarius biggrin.gif Nes pakeičiau nuomonę apie tai, kad aktoriai visai nieko ir mergina graži biggrin.gif Iš foto man taip atrodė  ax.gif Netgi galvojau, kad kažkada iš bado gal pažiūrėsiu, bet dabar tikrai žinau, kad never ever biggrin.gif

Nu va, as priesingai, paziurejau ta acena ir visai noras atsirado uzmest aki i ta serika biggrin.gif Tik beda ta, kad mergaite nu man pasakiskai grazi. Is turku jaunosios aktoriu kartos pati graziausia wub.gif Ir kiek vk uzmacius jos vaidyba man liptu, bet va su vyrais man ten beda. Pagrindinis visad tokio pat veido. Visgi cia ikelia vis tu giftu. Na ir visur jis vienodos israiskos. Taip jam truksta tu turkusku emociju ir israiskos. Plius isvaizda ne mano skonio. Ne baisus, bet eilinis bicas rolleyes.gif Garbanius man butu simpatiskas, bet velgi, pamaciau kazkokia istrauka vk su juo. Nu baisu su vaidyba mirksiukas.gif
Iskart persiprasau visu serialo gerbeju. Gal isijausciau ir pakeisciau nuomone biggrin.gif Plius mano skonis retai sutampa su cia rasanciuju skoniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 04 07, 21:16)

friends.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif n kartu praziurejau jau biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2018 04 07, 21:29)
Nu va, as priesingai, paziurejau ta acena ir visai noras atsirado uzmest aki i ta serika biggrin.gif Tik beda ta, kad mergaite nu man pasakiskai grazi. Is turku jaunosios aktoriu kartos pati graziausia wub.gif Ir kiek vk uzmacius jos vaidyba man liptu, bet va su vyrais man ten beda. Pagrindinis visad tokio pat veido.  Visgi cia ikelia vis tu giftu. Na ir visur jis vienodos israiskos. Taip jam truksta tu turkusku emociju ir israiskos. Plius isvaizda ne mano skonio. Ne baisus, bet eilinis bicas rolleyes.gif Garbanius man butu simpatiskas, bet velgi, pamaciau kazkokia istrauka vk su juo. Nu baisu su vaidyba mirksiukas.gif
Iskart persiprasau visu serialo gerbeju. Gal isijausciau ir pakeisciau nuomone biggrin.gif Plius mano skonis retai sutampa su cia rasanciuju skoniu biggrin.gif

Nu va pati ir pasakei viską biggrin.gif Vaidyba tragiška. Jokios aistros, jokios emocijos. Nei veide, nei akyse, nei niekur. Mergaitės irgi ne ką geresnė, gal dėl to ir tas grožis dingo ekrane ax.gif Nors foto ji man tikrai graži.
Atsakyti
Hmmm, ko Fazilet neikelia serijos su iagrsinimu, kaip ir laikas butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2018 04 08, 17:34)
Hmmm, ko Fazilet neikelia serijos su iagrsinimu, kaip ir laikas butu  ax.gif
Whagati, yra ji, prieš porą valandų jau atsirado.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 04 08, 18:05)
Whagati, yra ji, prieš porą valandų jau atsirado.

randu tik su subtitrais, mestelk nuoroda wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2018 04 08, 21:02)
randu tik su subtitrais, mestelk nuoroda wub.gif
42 wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 08 balandžio 2018 - 20:35
QUOTE(Visgi @ 2018 04 08, 21:31)

aciu, radau jau, ziuriu, tik kazin ar pabaigsiu siandien ax.gif
Atsakyti