Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Jau vakar tai prisijuokiau, negaliu, jis kaip visada, savam stiliuje biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Ar tos kurios žiūrėjo vakar Fazilet Hanim ve Kizlari dar gyvos po vakarykštės serijos rolleyes.gif Ko buvo galima tikėtis, tai buvo aišku, ne paslaptis, bet kad, vaaa taaaip, tai aš tikrai nesitikėjau! Žadėta staigmena pranoko lūkesčius su kaupu... Kaip aš myliu tokias staigmenas! Esu tikra, kad dar jokiame seriale (ypač tokia delikačia tema apie ką yra rodomas šis) tokios abipusės atakos nebuvo parodytą, tai pirmoji ir vienintelė serialinė pora, ekskliuzyvas. Uch kokie abu buvo wub.gif Vaime vaime kokie charakteriai abiejų wub.gif Man, juokingiausias momentas buvo, kai Hazan, tiesioginia žodžio prasme, jam kibo į atlapus biggrin.gif o, Yagizas gi toks kultūringas, išlaikytas. Oi nelengva jam su ja bus, oi nelengva... Gerai, kad kantrus.

Kaip man patinka kaip jis nervinasi, tiesiog negaliu.

Su Šv. Velykomis!

Atsakyti

Ar tos kurios žiūrėjo vakar Fazilet Hanim ve Kizlari dar gyvos po vakarykštės serijos rolleyes.gifKo buvo galima tikėtis, tai buvo aišku, ne paslaptis, bet kad, vaaa taaaip, tai aš tikrai nesitikėjau! Žadėta staigmena pranoko lūkesčius su kaupu... Kaip aš myliu tokias staigmenas! Esu tikra, kad dar jokiame seriale (ypač tokia delikačia tema apie ką yra rodomas šis) tokios abipusės atakos nebuvo parodytą, tai pirmoji ir vienintelė serialinė pora, ekskliuzyvas. Uch kokie abu buvo wub.gifVaime vaime kokie charakteriai abiejų wub.gifMan, juokingiausias momentas buvo, kai Hazan, tiesioginia žodžio prasme, jam kibo į atlapus biggrin.gifo, Yagizas gi toks kultūringas, išlaikytas. Oi nelengva jam su ja bus, oi nelengva... Gerai, kad kantrus.

Kaip man patinka kaip jis nervinasi, tiesiog negaliu.

35c23a813724.gif

b75cf9153d8c.gif

Gyvos gyvos, siek tiek  :D Serija nereali, o pabaiga  :wub: Bet is frago panasu kad kita serija bus labai karsta  :hmm: Kiek suprantu Sinanas suzinojo apie juos, tai ojojoj...

O pyksta jis tikrai labai graziai. Taip meiliai akis varto  :ax:​ 

Atsakyti
as tik ka pabaigiau ziureti Fazilet, buvome sveciuose, bet jau sakiau MB, grysim namo, uzsidarau su serialu ir niekas nejudinate biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Na pabaiga wub.gif kita laukia ir laaabai idomi biggrin.gif tikiuosi Ygazas bus ryztingesnis ax.gif Pradzioje vienas del meiles i JAV, dabar kita - i Vokietija...per anksta Turkijoje pasilikti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2018 04 02, 17:04)
Gyvos gyvos, siek tiek biggrin.gif Serija nereali, o pabaiga wub.gif Bet is frago panasu kad kita serija bus labai karsta hmm.gif Kiek suprantu Sinanas suzinojo apie juos, tai ojojoj...
O pyksta jis tikrai labai graziai. Taip meiliai akis varto ax.gif
Tikra tiesa, mūsų tiek dar visko laukia, tačiau aš žinau ko aš labiausiai laukiu, aš labu labiausiai laukiu Kerime reakcijos, tos pačios pačiausios akimirkos. Na, jus suprantat apie ką aš čia... smile.gif Aš niekaip Yagiz'o žodžių negaliu pamiršti:
- Только спокойно вздохнул по отношению к ней, и снова получаеться бред, из-за этой женщины по моей кожы бегают мурашки biggrin.gif
Aišku, jam nejuokinga, baugu, bet man tai juokingai nuskambėjo, ir galvoju, kad tu tik žinotum...
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2018 04 02, 17:21)
as tik ka pabaigiau ziureti Fazilet, buvome sveciuose, bet jau sakiau MB, grysim namo, uzsidarau su serialu ir niekas nejudinate biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Na pabaiga wub.gif kita laukia ir laaabai idomi biggrin.gif tikiuosi Ygazas bus ryztingesnis ax.gif Pradzioje vienas del meiles i JAV, dabar kita - i Vokietija...per anksta Turkijoje pasilikti rolleyes.gif
Tipo, от греха подальше, божье наказание biggrin.gif Kad ir kur bėgtum, kad ir į pasaulio kraštą nusibelstum, nuo savęs niekur nepabėgsi. Bus gerai jiems ir Turkijoje, nėr čia ko biggrin.gif

Lai ta Farah greičiau vynioja savo meškeres į savo tuos štatus, etiketo mokintis, kaip Hazan sakė hihihi.gif
Atsakyti

Gal zinot ka rodys  per LNK po Roziu  karo

Atsakyti
nepretenzinga turkiška meilės istorija Mutluluk Zamani
gerai ,kad neištempė į begalinį serialą
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2018 04 06, 23:01)
nepretenzinga turkiška meilės istorija Mutluluk Zamani
gerai ,kad neištempė į begalinį serialą

Cia filmas ar serialas ?
Reikia jau kazka pradet ziureti,nes man jau ''lomkes'' su SBA...tas savaites laukimas eina peklon doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 04 07, 20:35)
Cia filmas ar serialas ?
Reikia jau kazka pradet ziureti,nes man jau ''lomkes'' su SBA...tas savaites laukimas eina peklon  doh.gif

Filmas smile.gif Pagrindiniai aktoriai Barış Arduç ir Elçin Sangu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 07 balandžio 2018 - 19:44
QUOTE(kami_ @ 2018 04 07, 19:42)
Filmas smile.gif Pagrindiniai aktoriai Barış Arduç ir Elçin Sangu.

ojezau cia ne ta ryza aktore biggrin.gif pries tai buvo serialas su juo kazkoks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 04 07, 19:35)
Cia filmas ar serialas ?
Reikia jau kazka pradet ziureti,nes man jau ''lomkes'' su SBA...tas savaites laukimas eina peklon  doh.gif

Nu žiūrėk Faziletus tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 04 07, 20:07)
Nu žiūrėk Faziletus  tongue.gif  biggrin.gif

ziurejau as jo nemazai, nelimpa ir viskas doh.gif gal vel reiktu biggrin.gif

***** kaip laukiu antradienio, och kokia serija nusimato wub.gif gal jau pabaiga filmo ?
Atsakyti