Ar tos kurios žiūrėjo vakar Fazilet Hanim ve Kizlari dar gyvos po vakarykštės serijos Ko buvo galima tikėtis, tai buvo aišku, ne paslaptis, bet kad, vaaa taaaip, tai aš tikrai nesitikėjau! Žadėta staigmena pranoko lūkesčius su kaupu... Kaip aš myliu tokias staigmenas! Esu tikra, kad dar jokiame seriale (ypač tokia delikačia tema apie ką yra rodomas šis) tokios abipusės atakos nebuvo parodytą, tai pirmoji ir vienintelė serialinė pora, ekskliuzyvas. Uch kokie abu buvo Vaime vaime kokie charakteriai abiejų Man, juokingiausias momentas buvo, kai Hazan, tiesioginia žodžio prasme, jam kibo į atlapus o, Yagizas gi toks kultūringas, išlaikytas. Oi nelengva jam su ja bus, oi nelengva... Gerai, kad kantrus.
Kaip man patinka kaip jis nervinasi, tiesiog negaliu.
Ar tos kurios žiūrėjo vakar Fazilet Hanim ve Kizlari dar gyvos po vakarykštės serijos Ko buvo galima tikėtis, tai buvo aišku, ne paslaptis, bet kad, vaaa taaaip, tai aš tikrai nesitikėjau! Žadėta staigmena pranoko lūkesčius su kaupu... Kaip aš myliu tokias staigmenas! Esu tikra, kad dar jokiame seriale (ypač tokia delikačia tema apie ką yra rodomas šis) tokios abipusės atakos nebuvo parodytą, tai pirmoji ir vienintelė serialinė pora, ekskliuzyvas. Uch kokie abu buvo Vaime vaime kokie charakteriai abiejų Man, juokingiausias momentas buvo, kai Hazan, tiesioginia žodžio prasme, jam kibo į atlapus o, Yagizas gi toks kultūringas, išlaikytas. Oi nelengva jam su ja bus, oi nelengva... Gerai, kad kantrus.
Kaip man patinka kaip jis nervinasi, tiesiog negaliu.
Gyvos gyvos, siek tiek Serija nereali, o pabaiga Bet is frago panasu kad kita serija bus labai karsta Kiek suprantu Sinanas suzinojo apie juos, tai ojojoj...
O pyksta jis tikrai labai graziai. Taip meiliai akis varto
O pyksta jis tikrai labai graziai. Taip meiliai akis varto
- Только спокойно вздохнул по отношению к ней, и снова получаеться бред, из-за этой женщины по моей кожы бегают мурашки
Aišku, jam nejuokinga, baugu, bet man tai juokingai nuskambėjo, ir galvoju, kad tu tik žinotum...
Lai ta Farah greičiau vynioja savo meškeres į savo tuos štatus, etiketo mokintis, kaip Hazan sakė
Gal zinot ka rodys per LNK po Roziu karo ?
gerai ,kad neištempė į begalinį serialą
gerai ,kad neištempė į begalinį serialą
Cia filmas ar serialas ?
Reikia jau kazka pradet ziureti,nes man jau ''lomkes'' su SBA...tas savaites laukimas eina peklon
Reikia jau kazka pradet ziureti,nes man jau ''lomkes'' su SBA...tas savaites laukimas eina peklon
Filmas Pagrindiniai aktoriai Barış Arduç ir Elçin Sangu.
ojezau cia ne ta ryza aktore pries tai buvo serialas su juo kazkoks
Nu žiūrėk Faziletus
ziurejau as jo nemazai, nelimpa ir viskas gal vel reiktu
***** kaip laukiu antradienio, och kokia serija nusimato gal jau pabaiga filmo ?