Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(erikiuxxx @ 2018 03 30, 19:35)
Gal kas uzmatys isversta  SBA frago antra dali   biggrin.gif  mestelkit smile.gif

Йигит: Как только малыш попадает в утробу, тогда они становятся матерями. Но ты или мы, в общем мужчины становятся отцами после рождения. Ты сначала возьми его на руки, вдохни запах и вот тогда ты почувствуешь себя отцом.
Ферхат: Как ты думаешь, какого он будет пола?
Аслы: Дай Бог будет девочка.
Йигит: Услышал сердцебиение?
Намык: Ты нас уничтожил, сынок. Ты думаешь, что эти люди теперь не будут требовать ответа за это? Скажи этому своему брату, если у него есть мозги, то он возьмет своего сына и жену и первым же рейсом улетит отсюда в самую даль.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svelni: 30 kovo 2018 - 20:22
QUOTE(Whagati @ 2018 03 29, 19:46)
Man labai grazus aktoriai Sen Anlat Karadeniz wub.gif labai tinkantys vienas kitam, labai panasus... tik pradzioje to vyro ziaurumas blink.gif man sirdis stodavo vos ne... galvojau ar mesti ar ne ta seriala, per sunku jau buvo ziureti unsure.gif
Pamasciau kokia vertybe yra laisve rolleyes.gif
Sutinku! O jau ypač jo tas žvilgsnis, akys, tie bruožai...
Na labai jau jis impozantiškas šiame seriale. Tvirtas kaip uola personažas.

vartotojo įkelta nuotrauka

Pritariu, kad labai tinkantys ir tikrai panašūs kažkuo. Jau užsispirimu ir temperamentu tai faktas, kad panašūs. Atitiko kirvis kotą smile.gif Ji išsivadavusi iškart atsigavo, o ir ne keista, nuo 16 iki 24 metų prasėdėt uždarytai tik rūmuose ir toliau namo teritorijos anei kojos niekur nekėlus, tai nenuostabu. Dar žinant, kad tėvas ją jos tam vyrui pardavė, tai apskritai stebėtina, kad stogas galutinai nepavažiavo, tik sūnaus turėjimas ją ir gelbėjo. Kitaip būtų amen.

Jei dar nežiūrėjei, tai galiu pasakyti, kad labai graži ir įdomi 9 serija. Nemažai juokingų momentų yra.
Vienas iš jų https://vk.com/video...37751_456239020

Vyro tas žiaurumas ir man buvo baisus, bet nuojauta kuždėjo, kad nesitęs tas ilgai, ir tikrai, laimei, kad jai jau 1-je serijoje pavyko pabėgti. Man tas jos pabėgimas buvo pats baisiausias momentas, pats pats baisiausias iš visų, aš ten turbūt vos nesimeldžiau, kad tik jai pavyktų. Buvo toks jausmas, kad vos ne man pačiai reikia į tą bagažinę suspėti pasprukti. Siaubas, kai prisimenu... širdis į kulnus ritosi doh.gif

Ai, ir dar.
Man ten jų mama kažkodėl kažkokį paukštį primena biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2018 03 30, 20:19)
Йигит: Как только малыш попадает в утробу, тогда они становятся матерями. Но ты или мы, в общем мужчины становятся отцами после рождения. Ты сначала возьми его на руки, вдохни запах и вот тогда ты почувствуешь себя отцом.
Ферхат: Как ты думаешь, какого он будет пола?
Аслы: Дай Бог будет девочка.
Йигит: Услышал сердцебиение?
Намык: Ты нас уничтожил, сынок. Ты думаешь, что эти люди теперь не будут требовать ответа за это? Скажи этому своему брату, если у него есть мозги, то он возьмет своего сына и жену и первым же рейсом улетит отсюда в самую даль.

Aciuuuuuu 🤗😚
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2018 03 28, 18:38)
Ir labai tikiuosi bus tas bucinys pagaliau cool.gif
Galbūt, reik manyt smile.gif Tas pagaliau tai čia dar nieko, tai yra normalu serialų uždraustų santykių temoje, nes čia kur dauguma žiūrėjo Kuzey Guney, tai dar ne tiek serijų laukė, nes pirmo normalaus ir tikro bučinio saulaukė iš pagrindinių herojų tik 53-34 serijoje (nekalbu apie tą pradžioje spontanišką iš inercijos kur buvo), o Ask i Memnnu, Bechliulio ir Bichter pirmo bučinio sulaukė netoli 30-tos serijos. Tad, Fazilet'oje dar čia labai gerai, taip ir turi būti, kas labai ir džiugina mane smile.gif nes tas ėjimas link to, tas procesas, ne ką mažiau šiurpuliukų kelia, nei pats būsimas veiksmas. Kaip sakoma_neskubėk ir būsi pirmas smile.gif
Atsakyti
Aš vis stebiuosi Visgi atmintimi. Tiek serialų žiūri, man jau košė būtų galvoje, o ji prisimena herojus ir net kelintoje serijoje koks veiksmas vyko bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 03 31, 08:15)
Aš vis stebiuosi Visgi atmintimi. Tiek serialų žiūri, man jau košė būtų galvoje, o ji prisimena herojus ir net kelintoje serijoje koks veiksmas vyko bigsmile.gif thumbup.gif
Dėl Kuzės neprisiminiau, teko pažiūrėt, ką tikrai prisiminiau, tai kad buvo tas gerokai vėlai biggrin.gif Na, Bechliulio ir Bichter herojų vardų turbūt neįmanoma pamiršti, bent jau aš tai atsimenu rolleyes.gif Na aišku, prisimenu ir tų kuriuos dabar žiūriu, dar atmintis ne tokia trumpa biggrin.gif
Atsakyti

ale ziuriu svaigstat del Fazilet, as  pabandziau pora seriju, ir  mane ta mamyte uzkniso ir trenkiau ziuret. Nu reiks gal veliau vel pabandyti, mazu uzkabins, jei jau taip  visu isgirtas. 

Ar kas nors ziurit Meryem ? o sitas uzkabino  is pirmos serijos .tiek kad matau  1 sezono 30 seriju. Idomu bus kitas sezonas. ar kam nors ka nors teko girdeti ? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 31 kovo 2018 - 07:59
QUOTE(Visgi @ 2018 03 31, 00:12)
Man ten jų mama kažkodėl kažkokį paukštį primena biggrin.gif

nu tikrai paukstis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

jo jo, tas pabegimas, as ir labai ji isgyvenau, jei butu nepabegusi, buciau metusi ta seriala, butu buve per sunku jau man unsure.gif

vakar maciau 9 serija, laukiu 10 igarsintos rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(mickute7 @ 2018 03 31, 08:57)
<p>ale ziuriu svaigstat del Fazilet, as  pabandziau pora seriju, ir  mane ta mamyte uzkniso ir trenkiau ziuret. Nu reiks gal veliau vel pabandyti, mazu uzkabins, jei jau taip  visu isgirtas. </p>
<p>Ar kas nors ziurit <strong>Meryem </strong>? o sitas uzkabino  is pirmos serijos .tiek kad matau  1 sezono 30 seriju. Idomu bus kitas sezonas. ar kam nors ka nors teko girdeti ? </p>

pakentek del to mamikes, pradzioje uzknis, paskui kitokie jausmai uzplus ziurint i ja.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whagati: 31 kovo 2018 - 08:16
QUOTE(Whagati @ 2018 03 31, 09:16)
jo jo, tas pabegimas, as ir labai ji isgyvenau, jei butu nepabegusi, buciau metusi ta seriala, butu buve per sunku jau man unsure.gif
Man regis aš irgi, nes tikiu, kad būčiau neištvėrus schmoll.gif būtų per sunku.
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2018 03 31, 09:18)
pakentek del to mamikes, pradzioje uzknis, paskui kitokie jausmai uzplus ziurint i ja.... mirksiukas.gif
Oi, jau ta mamikė tai ir mane erzino pradžioje, na jau tokia derevnia man buvo, tokia rėksnė, negalėjau tverti doh.gif Paskui jau apsipratau ir supratau. Man ta Fazilet grynai italę primena; ekspresyvi, ūmi, gestikuliacijos, emocionali, kalbos maniera, temperamentas, gali su rankinuku pamosikavus ir per galvą užvošti jei kas nepatiks biggrin.gif Vienu žodžiu vaikščiojantis vulkanas biggrin.gif Bet tai kaaaaip gerai ji įsijautus vaidina, aš į ją žiūriu ir patikiu į ją. Net buvau nuėjus pažiūrėti kelintų metų ji gimimo. Kad amžiais kiša trigrašį ir drumsčia vandenį, tai čia jau atskira tema, nes net kalbėt apie tai negaliu, o ir nenoriu.

Aš ne kartą esu pagalvojusi_kokia ironija. Ji galvojo, kad aprūpinusi save ir savo dukras svetimu gerbuviu ir viskas, ramiai gyvens ir vargo nematys, o čia gavosi atvirkšiai_tiek rūpesčių, tiek visko, tokiam lekime, kad neturi kada madam ramiai ir pasėdėti biggrin.gif Taip sakant, norėjai, tai še tau, prašom, imk!
Atsakyti

tai vat girdejau jau atsiliepimu. Smalsu darosi kai jus cia taip diskutuojat.

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 03 31, 08:38)
Dėl Kuzės neprisiminiau, teko pažiūrėt, ką tikrai prisiminiau, tai kad buvo tas gerokai vėlai biggrin.gif Na, Bechliulio ir Bichter herojų vardų turbūt neįmanoma pamiršti, bent jau aš tai atsimenu rolleyes.gif Na aišku, prisimenu ir tų kuriuos dabar žiūriu, dar atmintis ne tokia trumpa biggrin.gif

Behlul ir Bihter turbūt niekada nepamiršiu ax.gif
Atsakyti