QUOTE(Whagati @ 2018 03 29, 19:46)
Man labai grazus aktoriai Sen Anlat Karadeniz
labai tinkantys vienas kitam, labai panasus... tik pradzioje to vyro ziaurumas
man sirdis stodavo vos ne... galvojau ar mesti ar ne ta seriala, per sunku jau buvo ziureti
Pamasciau kokia vertybe yra laisve
Sutinku! O jau ypač jo tas žvilgsnis, akys, tie bruožai...
Na labai jau jis impozantiškas šiame seriale. Tvirtas kaip uola personažas.
Pritariu, kad labai tinkantys ir tikrai panašūs kažkuo. Jau užsispirimu ir temperamentu tai faktas, kad panašūs. Atitiko kirvis kotą
Ji išsivadavusi iškart atsigavo, o ir ne keista, nuo 16 iki 24 metų prasėdėt uždarytai tik rūmuose ir toliau namo teritorijos anei kojos niekur nekėlus, tai nenuostabu. Dar žinant, kad tėvas ją jos tam vyrui pardavė, tai apskritai stebėtina, kad stogas galutinai nepavažiavo, tik sūnaus turėjimas ją ir gelbėjo. Kitaip būtų amen.
Jei dar nežiūrėjei, tai galiu pasakyti, kad labai graži ir įdomi 9 serija. Nemažai juokingų momentų yra.
Vienas iš jų
https://vk.com/video...37751_456239020Vyro tas žiaurumas ir man buvo baisus, bet nuojauta kuždėjo, kad nesitęs tas ilgai, ir tikrai, laimei, kad jai jau 1-je serijoje pavyko pabėgti. Man tas jos pabėgimas buvo pats baisiausias momentas, pats pats baisiausias iš visų, aš ten turbūt vos nesimeldžiau, kad tik jai pavyktų. Buvo toks jausmas, kad vos ne man pačiai reikia į tą bagažinę suspėti pasprukti. Siaubas, kai prisimenu... širdis į kulnus ritosi
Ai, ir dar.
Man ten jų mama kažkodėl kažkokį paukštį primena
Tasai žmogus, kurį tu myli manyje, žinoma, yra už mane geresnis: aš ne toks. Tačiau tu mylėk, ir aš pasistengsiu būti geresnis už save.