Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(svelni @ 2018 03 28, 19:58)
lotuliukas.gif lotuliukas.gif

man buten ir patinka,kad SBA nevilkina veiksmo.

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2018 03 28, 19:58)
lotuliukas.gif lotuliukas.gif

man buten ir patinka,kad SBA nevilkina veiksmo.

Tikrai taip wub.gif Šaunuoliai!

Nu žiūrim - ką rūkom, ką geriam, kokius grybukus valgom? lotuliukas.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Dirba bičas įsijuosęs, net pleška kaip AsFerų istorija gula ant lapo biggrin.gif
Atsakyti
as jau desimta karta ziuriu fraga, omg kaip laukiu pirmadienio bala nemate ta turku kalba lotuliukas.gif
Atsakyti
http://1plus1tv.ru/s...kom-yazyke.html

sitas gal turėtų būti neblogas, man tas aktorius wub.gif
Atsakyti
Jei šis aktorius tau patinka, tai mačiau, kad kaip tik dabar su juo naujas serialas startavo, Tehlikeli Karım, nebandei žiūrėti tos 1-os serijos? Neskaičiau, nežinau apie ką siužetas, bet iš frago kaip suprantu, tai kažkas susiję su avantiūra. Turbūt. Spėju. Моя опасная жена 1 тизер

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 03 29, 10:18)
Jei šis aktorius tau patinka, tai mačiau, kad kaip tik dabar su juo naujas serialas startavo, Tehlikeli Karım, nebandei žiūrėti tos 1-os serijos? Neskaičiau, nežinau apie ką siužetas, bet iš frago kaip suprantu, tai kažkas susiję su avantiūra. Turbūt. Spėju. Моя опасная жена 1 тизер

oi ačiū, reikės pažiūrėti...dar tą Karadeniz visai apleidau, pamiršusi buvau, kad jį dar žiūriu blink.gif blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2018 03 29, 11:20)
oi ačiū, reikės pažiūrėti...dar tą Karadeniz visai apleidau, pamiršusi buvau, kad jį dar žiūriu blink.gif blink.gif biggrin.gif
Kai į savaitę po vieną seriją rodo, tai per tas septynias dienas bile ką pamiršt gali hihihi.gif
Aš žiūriu Sen Anlat Karadeniz, dar nepamirštu, vadinas man atmintis dar netrumpa hihihi.gif

Man tokie jie faini! Abu - temperamentingos natūros. Ji visad taip gražiai taria jo vardą vartotojo įkelta nuotrauka
Patinka seriale man tie jų mažyčiai juokingi momentai Tahir&Nefes HUMOR

Gelbėjo Tahiras jos vaiką, Ygitą, iš duobės. Na, aišku Nefes irgi iš paskos nusileido į tą duobę, neklauso gi.
Iškėlė jis tą vaiką, t.y. išlipo abu su Ygitu, o ta ten ir liko duobėje stovėti, pamiršo ją vartotojo įkelta nuotrauka
Nefes:
- Tahirai, o aš??
Tahiras pyktelėjęs:
- Jei šitas vaikas dabar nekarščiuotu, tai aš tave ten ir palikčiau
hihihi.gif

Na aišku, ištraukė jis ją ant kupros iš ten, nepaliko jis savo brangiausio turto.
Va kaip po filmavimo abu partneriai atrodė ten tos duobės molyje išsivolioję.

Vedatas:
- Nefes, tu tekėsi už manęs?
Tahiras, nieko nelaukęs, atsakė:
- Ne! biggrin.gif

Skaičiau, kad tam blogiečiui Vedatui buvo siūloma teigiama rolė teigiamo personažo,
tačiau jis atsisakė, nes užsimanė vaidinti blogietį. Teigiamą dabar net neįsivaizduoju.

Atsakyti
Man labai grazus aktoriai Sen Anlat Karadeniz wub.gif labai tinkantys vienas kitam, labai panasus...tik pradzioje to vyro ziaurumas blink.gif man sirdis stodavo vos ne.... galvojau ar mesti ar ne ta seriala, per sunku jau buvo ziureti unsure.gif
Pamasciau kokia vertybe yra laisve rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whagati: 29 kovo 2018 - 18:48
QUOTE(Milagra @ 2018 03 28, 23:33)

Nu žiūrim - ką rūkom, ką geriam, kokius grybukus valgom? lotuliukas.gif
Dirba bičas įsijuosęs, net pleška kaip AsFerų istorija gula ant lapo biggrin.gif

nebeilgai rukys, gers ir grybukus valgys biggrin.gif atsisveikina lyg su SBA nuo 26 serijos unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2018 03 29, 21:52)
nebeilgai rukys, gers ir grybukus valgys  biggrin.gif  atsisveikina lyg su SBA nuo 26 serijos  unsure.gif  biggrin.gif

Jo jo, dabar išvis nebeaišku kas bus. Kad tik neateitų dar stipriau vartojantis. Išvis, po to, kai pardavė Kanal D, tai kokie tik nesklando gandai, žiūrėsim kaip čia bus unsure.gif
Atsakyti
Oficeliai patvirtino, kad Fazilet bus 3 sezonas. Nežinau kodėl, bet nuliūdau unsure.gif Pasibaigs su intriga, visą vasarą reiks laukti serialo, o kai rudenį prasidės serijos vėl įklimsiu ir negalėsiu atsikabinti. Man pirmas kartas kai aš, kad taip įklimpau, kai reikia savaitę laukti naujos serijos tai kažkoks košmaras. Aš pradedu serialą žiūrėti viską apie jį įsiaiškinu pažiūriu paskutinę seriją ir tik tada pradedu žiūrėti. blink.gif blink.gif
Atsakyti
Gal kas uzmatys isversta SBA frago antra dali biggrin.gif mestelkit smile.gif
Atsakyti