Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Aš ypatingai laukiu viso to įdomumo kur rodos net ore tvyro dėl kokių visą tai priežasčių vyksta ir vyks. Mane tiesiog veža visos tos detalės ... Iki 43 serijos ten tokius virpesius žada, kol dabar tą 44-tą seriją filmuoja, kad mamma mia! Buvau įsitikinusi, kad jau tikrai po šitiek laiko joks geresnis serialas neatsiras ir nenustums mano esamus serialus favoritus į antrą vietą. Kokia laimė, kad klydau. Pats geriausias ir pat pačiausias man Fazilet Hanim Ve Kizlari. Favoritas. No.1 visom prasmėm; scenarijumi, aktoriais, jų vaidyba (ypač pagrindinių), režisūra, visažistai, stilius, apšvietimas, viskas iki menkiausios smulkmenos... Profesionali komanda. Aš nei vienu serialu taip nesidomėjau kaip šiuo. Taip sakant_kiekvienam savo.

hihihi.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
as kitai stovyklai prikklausau biggrin.gif tai,kurioms Nr.1 SBA wub.gif
Atsakyti
Oi man fazilet irgi numeris 1... jei SBA ziuriu lygindama rubus. Tai Fazilet kai ziuriu jau turiu nieko nedirbti
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2018 03 28, 15:00)
Tai Fazilet kai ziuriu jau turiu nieko nedirbti.
Ooooo, aš taip pat, šventas reikalas ☺ Kiekvieną smulkmeną turiu girdėti, matyti 😊
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2018 03 28, 13:50)
as kitai stovyklai prikklausau  biggrin.gif  tai,kurioms Nr.1 SBA wub.gif

friends.gif biggrin.gif
Kaip man patiko paskutinė serija wub.gif Pabaiga išvis kažkas tokio WOW, nežinau kiek kartų prasukau. Mane visada veža brolių santykiai. Kaip smagu, kad Yigitas pagaliau atgavo sveiką protą ir stoja mūru už savo BROLĮ wub.gif Kiek toje scenoje buvo pasakyta tarp eilučių... Jie vienas už kitą viską gali paaukoti net nemirktelėję.
Man atrodo, kad kažkada Feras pereis į Yigito pusę ir dirbs su juo. Gal ne dabar, vėliau, bet man taip šviečiasi. Ypač, jei išlįs ta tiesa apie Namiką. Nenoriu, kad pratęstų kitam sezonui, noriu, kad normaliai užbaigtų vieną, kad nereikėtų 40 serijų bučinio laukti biggrin.gif Svarbu leistų normaliai pabaigti ir logiškai atskleisti visas likusias kortas. Aišku, kiek rodys, tiek žiūrėsiu, bet geriau trumpai ir galingai, negu tempti gumą.

Nu ir kaip tikiuosi, kad jie paliks nors kiek intrigos, o neparodys visko fraguose. Nors imk ir nežiūrėk jų, nu bet negaliu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 28 kovo 2018 - 16:01

Aš ypatingai laukiu viso to įdomumo kur rodos net ore tvyro dėl kokių visą tai priežasčių vyksta ir vyks. Mane tiesiog veža visos tos detalės ... Iki 43 serijos ten tokius virpesius žada, kol dabar tą 44-tą seriją filmuoja, kad mamma mia! Buvau įsitikinusi, kad jau tikrai po šitiek laiko joks geresnis serialas neatsiras ir nenustums mano esamus serialus favoritus į antrą vietą. Kokia laimė, kad klydau. Pats geriausias ir pat pačiausias man Fazilet Hanim Ve Kizlari. Favoritas. No.1 visom prasmėm; scenarijumi, aktoriais, jų vaidyba (ypač pagrindinių), režisūra, visažistai, stilius, apšvietimas, viskas iki menkiausios smulkmenos... Profesionali komanda. Aš nei vienu serialu taip nesidomėjau kaip šiuo. Taip sakant_kiekvienam savo.

hihihi.gif

Man taip pat Fazilet Nr 1, absoliuciai  :wub:  Bet jums kiek pamenu bene is trecio karto tik pavyko ji prisijaukinti, bet jau kai itrauke tai itrauke  :D​  Man jis nuo pat pradziu nerealus. Ir labai tikiuosi bus tas bucinys pagaliau  :B 

Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 03 28, 15:56)
friends.gif biggrin.gif
Kaip man patiko paskutinė serija  wub.gif Pabaiga išvis kažkas tokio WOW, nežinau kiek kartų prasukau. Mane visada veža brolių santykiai. Kaip smagu, kad Yigitas pagaliau atgavo sveiką protą ir stoja mūru už savo BROLĮ  wub.gif Kiek toje scenoje buvo pasakyta tarp eilučių... Jie vienas už kitą viską gali paaukoti net nemirktelėję.
Man atrodo, kad kažkada Feras pereis į Yigito pusę ir dirbs su juo. Gal ne dabar, vėliau, bet man taip šviečiasi. Ypač, jei išlįs ta tiesa apie Namiką. Nenoriu, kad pratęstų kitam sezonui, noriu, kad normaliai užbaigtų vieną, kad nereikėtų 40 serijų bučinio laukti biggrin.gif Svarbu leistų normaliai pabaigti ir logiškai atskleisti visas likusias kortas. Aišku, kiek rodys, tiek žiūrėsiu, bet geriau trumpai ir galingai, negu tempti gumą.

Nu ir kaip tikiuosi, kad jie paliks nors kiek intrigos, o neparodys visko fraguose. Nors imk ir nežiūrėk jų, nu bet negaliu lotuliukas.gif

wub.gif

Man fazilet visiskai neprilipo ax.gif aplamai isranki as serialams..sunkiai man su jais biggrin.gif
Papildyta:
na va paziurejau ta fraga biggrin.gif brac,kaip nervina kai nesuprantu biggrin.gif Idomu pasake ji apie vaika ax.gif greiciau rusiska paleistu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2018 03 28, 18:38)
Man taip pat Fazilet Nr 1, absoliuciai  wub.gif  Bet jums kiek pamenu bene is trecio karto tik pavyko ji prisijaukinti, bet jau kai itrauke tai itrauke  biggrin.gif​  Man jis nuo pat pradziu nerealus. Ir labai tikiuosi bus tas bucinys pagaliau  cool.gif
Kad ne lyg, aš kitą ilgai jaukinausi, tą Behliulį, Ask i Memnnu. Fazilet nuo pat pirmos serijos mane užkabino ir nepaleidau jo 😊
Į mane prašom Tu, nes su tuo 'jums' kažkaip keistai juočiusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 03 27, 20:14)
Nėr už ką smile.gif  Esu žiūrėjusi iki 18 serijos. Dabar žvilgtelėjau į pabaigą, tai ta kūmutė - velnio nešta ir pamesta...

atrodo pasmaugciau savo rankom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 03 28, 19:46)
atrodo pasmaugciau savo rankom biggrin.gif
Oi gerai pažįstamas jausmas! Aš pas save ten vieną tokią Farah irgi mielu noru su šiupeliu pripločiau ninja.gif
Tik kad reikalingi tie neigiami personažai, be jų irgi niekaip, adrenalino dozė didesnė, na ir aišku_nervacija su visom nirvanom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 03 28, 19:05)
Oi gerai pažįstamas jausmas! Aš pas save ten vieną tokią Farah irgi mielu noru su šiupeliu pripločiau ninja.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

na paziurejau as ta fraga , visgi pasake smile.gif nu ir gerai,nevilkino kaip iprasta kituose filmuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 03 28, 16:56)
Nenoriu, kad pratęstų kitam sezonui, noriu, kad normaliai užbaigtų vieną, kad nereikėtų 40 serijų bučinio laukti biggrin.gif Svarbu leistų normaliai pabaigti ir logiškai atskleisti visas likusias kortas. Aišku, kiek rodys, tiek žiūrėsiu, bet geriau trumpai ir galingai, negu tempti gumą.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 03 28, 20:15)

na paziurejau as ta fraga , visgi pasake smile.gif nu ir gerai,nevilkino kaip iprasta kituose filmuose smile.gif

man buten ir patinka,kad SBA nevilkina veiksmo.
Atsakyti