Kaip man patiko paskutinė serija Pabaiga išvis kažkas tokio WOW, nežinau kiek kartų prasukau. Mane visada veža brolių santykiai. Kaip smagu, kad Yigitas pagaliau atgavo sveiką protą ir stoja mūru už savo BROLĮ Kiek toje scenoje buvo pasakyta tarp eilučių... Jie vienas už kitą viską gali paaukoti net nemirktelėję.
Man atrodo, kad kažkada Feras pereis į Yigito pusę ir dirbs su juo. Gal ne dabar, vėliau, bet man taip šviečiasi. Ypač, jei išlįs ta tiesa apie Namiką. Nenoriu, kad pratęstų kitam sezonui, noriu, kad normaliai užbaigtų vieną, kad nereikėtų 40 serijų bučinio laukti Svarbu leistų normaliai pabaigti ir logiškai atskleisti visas likusias kortas. Aišku, kiek rodys, tiek žiūrėsiu, bet geriau trumpai ir galingai, negu tempti gumą.
Nu ir kaip tikiuosi, kad jie paliks nors kiek intrigos, o neparodys visko fraguose. Nors imk ir nežiūrėk jų, nu bet negaliu
Aš ypatingai laukiu viso to įdomumo kur rodos net ore tvyro dėl kokių visą tai priežasčių vyksta ir vyks. Mane tiesiog veža visos tos detalės ... Iki 43 serijos ten tokius virpesius žada, kol dabar tą 44-tą seriją filmuoja, kad mamma mia! Buvau įsitikinusi, kad jau tikrai po šitiek laiko joks geresnis serialas neatsiras ir nenustums mano esamus serialus favoritus į antrą vietą. Kokia laimė, kad klydau. Pats geriausias ir pat pačiausias man Fazilet Hanim Ve Kizlari. Favoritas. No.1 visom prasmėm; scenarijumi, aktoriais, jų vaidyba (ypač pagrindinių), režisūra, visažistai, stilius, apšvietimas, viskas iki menkiausios smulkmenos... Profesionali komanda. Aš nei vienu serialu taip nesidomėjau kaip šiuo. Taip sakant_kiekvienam savo.
Man taip pat Fazilet Nr 1, absoliuciai Bet jums kiek pamenu bene is trecio karto tik pavyko ji prisijaukinti, bet jau kai itrauke tai itrauke Man jis nuo pat pradziu nerealus. Ir labai tikiuosi bus tas bucinys pagaliau
Kaip man patiko paskutinė serija Pabaiga išvis kažkas tokio WOW, nežinau kiek kartų prasukau. Mane visada veža brolių santykiai. Kaip smagu, kad Yigitas pagaliau atgavo sveiką protą ir stoja mūru už savo BROLĮ Kiek toje scenoje buvo pasakyta tarp eilučių... Jie vienas už kitą viską gali paaukoti net nemirktelėję.
Man atrodo, kad kažkada Feras pereis į Yigito pusę ir dirbs su juo. Gal ne dabar, vėliau, bet man taip šviečiasi. Ypač, jei išlįs ta tiesa apie Namiką. Nenoriu, kad pratęstų kitam sezonui, noriu, kad normaliai užbaigtų vieną, kad nereikėtų 40 serijų bučinio laukti Svarbu leistų normaliai pabaigti ir logiškai atskleisti visas likusias kortas. Aišku, kiek rodys, tiek žiūrėsiu, bet geriau trumpai ir galingai, negu tempti gumą.
Nu ir kaip tikiuosi, kad jie paliks nors kiek intrigos, o neparodys visko fraguose. Nors imk ir nežiūrėk jų, nu bet negaliu
Man fazilet visiskai neprilipo aplamai isranki as serialams..sunkiai man su jais
Papildyta:
na va paziurejau ta fraga brac,kaip nervina kai nesuprantu Idomu pasake ji apie vaika greiciau rusiska paleistu
Į mane prašom Tu, nes su tuo 'jums' kažkaip keistai juočiusi
atrodo pasmaugciau savo rankom
Tik kad reikalingi tie neigiami personažai, be jų irgi niekaip, adrenalino dozė didesnė, na ir aišku_nervacija su visom nirvanom
na paziurejau as ta fraga , visgi pasake nu ir gerai,nevilkino kaip iprasta kituose filmuose
na paziurejau as ta fraga , visgi pasake nu ir gerai,nevilkino kaip iprasta kituose filmuose
man buten ir patinka,kad SBA nevilkina veiksmo.