Žiūrėjau šiandien 2-rą seriją 8.Gün, tai taip keista, taip vėlu atrodo... Man labiau patiko anksčiau valanda žiūrėti, nes dabar toks jausmas, kad labai susivėlini.
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2018 03 26, 22:02)
Gali but, kad del pasuktos valandos pas turkus viskas bus valanda veliau 😊senai beonlininau, bet is senu laiku pamenu, kad budavo kazkas ten su laiko neatitikimu
geras, as net nepagalvojau aciuka ;)
QUOTE(Visgi @ 2018 03 26, 23:16)
Žiūrėjau šiandien 2-rą seriją 8.Gün, tai taip keista, taip vėlu atrodo... Man labiau patiko anksčiau valanda žiūrėti, nes dabar toks jausmas, kad labai susivėlini.
Jo jo. Pamenu Kpa ziuredavau iki 12.00 nakties. Paskui kol ruses paskaitai. Tai ziuri, kad jau 2.00 😂
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2018 03 26, 22:33)
Jo jo. Pamenu Kpa ziuredavau iki 12.00 nakties. Paskui kol ruses paskaitai. Tai ziuri, kad jau 2.00 😂
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 03 26, 21:33)
Milagra, KanalD dar neikele serijos ane? Arba as ten nesusigaudau
Jau turbūt įkėlė Mane irgi ta valanda nervina. Nesuka turkai laikrodžių parazitai
QUOTE(Milagra @ 2018 03 26, 23:37)
Jau turbūt įkėlė Mane irgi ta valanda nervina. Nesuka turkai laikrodžių parazitai
aha prameciau akim serija, bleemba kaip mane nervins ta puske..naciort idomu ko ji sieks...
zodziu ryt normalia kalba paziuresiu ramiai
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 03 27, 00:18)
aha prameciau akim serija, bleemba kaip mane nervins ta puske..naciort idomu ko ji sieks...
Aš ją nudėčiau plikom rankom, RRRRRRRRRR Kaip Ustura aš
Ko sieks - keršys gi visiems. Džemą jau nudaigojo, dabar toliau Asios eilė, tik nelabai supratau prie ko čia ji. O labiausiai tai ji Fero turbūt nori Ir čia aš ją galiu suprast Kaip man patiko kaip jis ją į vietą padėjo Tipo galvojo, kad išlįs iš dušo plika ir išgasdins Ne ant to užsirovė Ji jį paims nebent tik kokio klofelino litrą sugirdžius Aišku, čia priklauso ką pats scenaristas vartoja
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 03 27, 00:18)
Ko sieks - keršys gi visiems. Džemą jau nudaigojo, dabar toliau Asios eilė, tik nelabai supratau prie ko čia ji. O labiausiai tai ji Fero turbūt nori Ir čia aš ją galiu suprast Kaip man patiko kaip jis ją į vietą padėjo Tipo galvojo, kad išlįs iš dušo plika ir išgasdins Ne ant to užsirovė Ji jį paims nebent tik kokio klofelino litrą sugirdžius Aišku, čia priklauso ką pats scenaristas vartoja
QUOTE(Milagra @ 2018 03 27, 00:32)
Papildyta:
Papildyta:
Na jo netureti jinai dominti Ferhato,bet cia ne nuo jo viskas priklauso
Brac dar iki siol nera rusu kalba isversta
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 03 27, 20:23)
Brac dar iki siol nera rusu kalba isversta
Kad jau yra įgarsinta, neseniai atsirado, buvau kitam puslapyje ir parodė QUOTE(Visgi @ 2018 03 27, 19:40)
Kad jau yra įgarsinta, neseniai atsirado, buvau kitam puslapyje ir parodė
aham jau matau aleliuja
aciukas
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 03 27, 21:01)
aham jau matau aleliuja aciukas
Nėr už ką Esu žiūrėjusi iki 18 serijos. Dabar žvilgtelėjau į pabaigą, tai ta kūmutė - velnio nešta ir pamesta...
O as kaip laukiu sekmadienio,Fazilet naujos serijos, gal bucinys jau bus