Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Žiūrėjau šiandien 2-rą seriją 8.Gün, tai taip keista, taip vėlu atrodo... Man labiau patiko anksčiau valanda žiūrėti, nes dabar toks jausmas, kad labai susivėlini.
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2018 03 26, 22:02)
Gali but, kad del pasuktos valandos pas turkus viskas bus valanda veliau 😊senai beonlininau, bet is senu laiku pamenu, kad budavo kazkas ten su laiko neatitikimu ax.gif

geras, as net nepagalvojau biggrin.gif aciuka ;)
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 03 26, 23:16)
Žiūrėjau šiandien 2-rą seriją 8.Gün, tai taip keista, taip vėlu atrodo... Man labiau patiko anksčiau valanda žiūrėti, nes dabar toks jausmas, kad labai susivėlini.

Jo jo. Pamenu Kpa ziuredavau iki 12.00 nakties. Paskui kol ruses paskaitai. Tai ziuri, kad jau 2.00 😂
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2018 03 26, 22:33)
Jo jo. Pamenu Kpa ziuredavau iki 12.00 nakties. Paskui kol ruses paskaitai. Tai ziuri, kad jau 2.00 😂

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 03 26, 21:33)
Milagra, KanalD dar neikele serijos ane? Arba as ten nesusigaudau  unsure.gif

Jau turbūt įkėlė biggrin.gif Mane irgi ta valanda nervina. Nesuka turkai laikrodžių parazitai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 03 26, 23:37)
Jau turbūt įkėlė  biggrin.gif Mane irgi ta valanda nervina. Nesuka turkai laikrodžių parazitai biggrin.gif

aha prameciau akim serija, bleemba kaip mane nervins ta puske..naciort biggrin.gif idomu ko ji sieks...
zodziu ryt normalia kalba paziuresiu ramiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 27 kovo 2018 - 00:18
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 03 27, 00:18)
aha prameciau akim serija, bleemba  kaip mane nervins ta puske..naciort  biggrin.gif idomu ko ji sieks...

Aš ją nudėčiau plikom rankom, RRRRRRRRRR biggrin.gif Kaip Ustura aš biggrin.gif
Ko sieks - keršys gi visiems. Džemą jau nudaigojo, dabar toliau Asios eilė, tik nelabai supratau prie ko čia ji. O labiausiai tai ji Fero turbūt nori biggrin.gif Ir čia aš ją galiu suprast lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kaip man patiko kaip jis ją į vietą padėjo biggrin.gif Tipo galvojo, kad išlįs iš dušo plika ir išgasdins biggrin.gif Ne ant to užsirovė biggrin.gif Ji jį paims nebent tik kokio klofelino litrą sugirdžius lotuliukas.gif Aišku, čia priklauso ką pats scenaristas vartoja biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 03 27, 00:18)
aha prameciau akim serija, bleemba  kaip mane nervins ta puske..naciort  biggrin.gif idomu ko ji sieks...

Ko sieks - keršys gi visiems. Džemą jau nudaigojo, dabar toliau Asios eilė, tik nelabai supratau prie ko čia ji. O labiausiai tai ji Fero turbūt nori biggrin.gif Ir čia aš ją galiu suprast lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kaip man patiko kaip jis ją į vietą padėjo biggrin.gif Tipo galvojo, kad išlįs iš dušo plika ir išgasdins biggrin.gif Ne ant to užsirovė biggrin.gif Ji jį paims nebent tik kokio klofelino litrą sugirdžius lotuliukas.gif Aišku, čia priklauso ką pats scenaristas vartoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 03 27, 00:32)
Papildyta:

Na jo netureti jinai dominti Ferhato,bet cia ne nuo jo viskas priklauso biggrin.gif

Brac dar iki siol nera rusu kalba isversta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 03 27, 20:23)
Brac dar iki siol nera rusu kalba isversta unsure.gif
Kad jau yra įgarsinta, neseniai atsirado, buvau kitam puslapyje ir parodė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 03 27, 19:40)
Kad jau yra įgarsinta, neseniai atsirado, buvau kitam puslapyje ir parodė smile.gif

aham jau matau biggrin.gif aleliuja biggrin.gif
aciukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 03 27, 21:01)
aham jau matau biggrin.gif aleliuja biggrin.gif aciukas smile.gif
Nėr už ką smile.gif Esu žiūrėjusi iki 18 serijos. Dabar žvilgtelėjau į pabaigą, tai ta kūmutė - velnio nešta ir pamesta...
Atsakyti
O as kaip laukiu sekmadienio,Fazilet naujos serijos, gal bucinys jau bus wub.gif
Atsakyti