Sveikos
Kis Gunesi paziurejau jau. Paskutines serijas prasukinedama, nes norejau pabaigti vakar. Siaip patiko is tiesu, bet manau gerai, kad tik tiek seriju, nes bent man uzteko.
QUOTE(otea @ 2016 12 26, 00:46)
Ačiū !
tai gal rasiu lietuviškai igarsinta.
Čia jaučiu vietoje O Hayta Benim
idomu ar visas to OHB serijas parodys, kada užbaigs ji
Medcezir
Na, kazint ar vietoj OHB. Manau sitas, 4, sezonas jau paskutinis, bet lietuviai kol kas tik 3 rodo. Ir ziurint dabartines serijas manau jau tikrai ju nedaug turetu bebuti, nors kas zino ka scenaristai dar sugalvos.
QUOTE(Visgi @ 2016 12 26, 20:35)
Man tai mistika su šiuo serialu. Kaip ir nebelieka jau jokios intrigos (o tokių dalykų aš labai nemyliu). Negaliu suprast kaip tokie aktoriai, ne pradedantys,
o labai gerai žinomi ir su patirtimi, pasirašė tokiai avantiūrai. Ką jie abu įžvelgė šiame scenarijuje (paskubom rašytam) mįslingo ir intriguojančio?
Pradedu tikėti, kad jie ėjo va bank, koks skirtumas jei sutrumpins serijų skaičių, vis vien jiems išmokas išmokės pagal susitarimą_vos ne taip galima suprasti.
Bet kita pusė medalio_rizikuot savo vardu taip, Tuba ir Kivančius...irgi nepanašu. Sunku patikėti ką ten tokio naujo galima sukurti intriguojančio, jei jau išsibarstė...
Gal aš ir klystu, bet man kažkodėl labai sunku patikėti, kad ištemps iki numatytų 39 serijų. Kitą vertus_ir žinomi aktoriai klysta pasirinkime, ką padarysi, yra kaip yra.
Aha, tikrai darosi nuobodoka. Ir idomu, jei jau 8 serijoj tiesa suzinos, tai ka tada dar 31 serija rodys?
QUOTE(daibava @ 2016 12 26, 20:58)
iš neturėjimo ko žiūrėti pradėjau
Adını Sen Koy
muzikinis takelis labai patiko,
na ir pagrindinis herojus vertas nuodėmės ;)
tačiau trūksta herojams ryžtingumo,
o tai ištęsia siužetą
tik kažin kiek serijų bus?????
nes dabar 70 pas turkus sukeltos
Hmm, reikes paziureti, idomu kas per aktorius