Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Milagra @ 2018 03 23, 11:12)
Nu o kuriame seriale nebuvo aborto? biggrin.gif Tikro/netikro nesvarbu, bet kur jo nebuvo? Man tai sakau, žiaurus šitas momentas.

Čia bent jau tiek nustebino, kad abiems tėvams iš karto pasakė biggrin.gif
O Džesuro aš nemačiau, bet ten ir gimdė komoj, tai išvis jėga lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nu nepatikesi net tris zinau kur nebuvo Aciu D. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2018 03 23, 11:14)
Nu nepatikesi net tris zinau kur nebuvo Aciu D.  biggrin.gif

Nu vat aš tai gal tik Kuzią žinau iš tų netralialiuškinių. Bet ten irgi kažkas lyg su Banu buvo su abortais, nebepamenu jau. O kitur visur, kur nėštumas, ten abortas. Jei nepadaro, tai bent grasina, meluoja, bet ta linija vis tiek egzistuoja. O jei ne abortas, tai nuslėptas nėštumas/vaikai nuo tėvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 03 23, 13:12)

Summa summarum man labai patinka kaip viskas vyksta biggrin.gif Kaip žiūrovui  ax.gif

PS Žiūriu į Ferhatą su Namiku ir galvoju - kokie gražūs vyrai  wub.gif Pirmą kartą Ibo serialinis tėvas padorus pasitaikė, nes anksčiau visi tokie baisūs buvo, kad kildavo klausimas iš kur pas juos toks sūnus atsirado biggrin.gif Ir Yeter labai graži moteris  wub.gif Nors personažo jos tai nekenčiu.

Man ir patinka visas veiksmas, aisku kai kur kai kas nervina, bet pati esme tai wub.gif
O,kad Namikas grazus vyras tai pritariu ir tinka jam ta role, toks issilaikes vyriskis. Ziurint net nepasakysi,kad blogietis biggrin.gif
Atsakyti
Atrodo kaip visiškai du skirtingi serialai, t.y. kas buvo iki 15 serijos ir kas po 15 serijos. Negaliu patikėt.
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2018 03 23, 11:36)
Man ir patinka visas veiksmas, aisku kai kur kai kas nervina, bet pati esme tai  wub.gif
O,kad Namikas grazus vyras tai pritariu ir tinka jam ta role, toks issilaikes vyriskis. Ziurint net nepasakysi,kad blogietis  biggrin.gif

Aha drinks_cheers.gif
Man ir balsas jo labai patinka wub.gif
O šiaip aš labai gerbiu aktorius, kurie nebijo blogų vaidmenų. Nepernešu geriečių, neįdomu man į juos žiūrėt. Turi žmogus turėt ir kitą pusę ax.gif
Va kokia graži pora ir jau 20 metų kartu
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Man turbūt labiau pasisekė, nes daugiau nei tris žinau kur nebuvo. Irgi ačiū D biggrin.gif

Žinojau, kad Namikas su ta Yeter vyras ir žmona yra, anksčiau kitame forume mačiau/skaičiau, dar pamenu pagalvojau, kad, na nieko sau, įdomu matyti abu vaidinančius šiekt tiek skirtingose barikadose.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 03 23, 13:12)
PS Žiūriu į Ferhatą su Namiku ir galvoju - kokie gražūs vyrai  wub.gif Pirmą kartą Ibo serialinis tėvas padorus pasitaikė, nes anksčiau visi tokie baisūs buvo, kad kildavo klausimas iš kur pas juos toks sūnus atsirado biggrin.gif Ir Yeter labai graži moteris  wub.gif Nors personažo jos tai nekenčiu.

на вкус и цвет товарищей нет. man šitas aktorius kaip žuvis - visi ardosi, klykia, o jis net nesumirksi. nu visiška statula.
Atsakyti
Na ka...dave antra fraga....ne sekundines uzuominos apie ta "vargse" Asli giminaite biggrin.gif tai gal ir ja kaip Aichan greitai pradangins? Ar cia ale intriga palieka...
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2018 03 23, 21:56)
Na ka...dave antra fraga....ne sekundines uzuominos apie ta "vargse" Asli giminaite biggrin.gif  tai gal ir ja kaip Aichan greitai pradangins? Ar cia ale intriga palieka...

Apie ja jau pamirso lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 03 23, 23:08)
Apie ja jau pamirso lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

Na dabar Ferhatui jauciu kazkas nutiks, kad jai galvoje viskas apsisuktu...
Atsakyti
Milagra, KanalD dar neikele serijos ane? Arba as ten nesusigaudau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 03 26, 22:33)
Milagra, KanalD dar neikele serijos ane? Arba as ten nesusigaudau  unsure.gif

Gali but, kad del pasuktos valandos pas turkus viskas bus valanda veliau 😊senai beonlininau, bet is senu laiku pamenu, kad budavo kazkas ten su laiko neatitikimu ax.gif
Atsakyti