Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2018 03 20, 21:55)
Plius tas reitingas skaiciuojamas ne is kiekvienu namu. O tik is tu, pas kuriuos stovi kazkoks pultelis. Kiek zinau nuo siu metu ir kazkoki procenta uzdeda ir nuo tu, kurie per intika ziuri. Bet labai mazas procentas. Ir ten man lyg turi per yuotube kazkokia spec. Paskyra ziureti nuo pradzios iki galo. Ir siaip esu isitikinus, kad korupcija ir su tais reitingais daugiau ar maziau vyksta. Kaip ir su tais visais debiliskais draudimais ir aiskinimais ka rodyt.....
Mano nuomone briedu briedascta reitingu sistema

Aha, bet internetu vis tiek turi žiūrėti tik Turkijoj ir tik per oficialų kanalo psl arba youtube kanalą. Ne visi kanalai juos turi. Normalūs turi, o tokie kaip Kanal De De, neturi ir jiems pofig biggrin.gif
Atsakyti
na idomu kaip cia bus biggrin.gif bus bajeris,jeigu ji nepadarys aborto ,o jam pasakys kad paidare...
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 03 21, 19:34)
na idomu kaip cia bus biggrin.gif bus bajeris,jeigu ji nepadarys aborto ,o jam pasakys kad paidare...

Nu tai butu klisiu klise turku serialu biggrin.gif Kaip tik fanai bombina scenarista, kad nedarytu tokios nesamones, nes kaip tik taip buvo Dzesure ir ... (nepamenu kaip ten vadinosi Tuba). Ten briedas kazkoks buvo, tai visi rekia, kad to nekartotu. Matysim kaip bus smile.gif

Kadangi jau paziurejot tos, kas ziurit, tai galima padiskutuoti, nenorejau pries tai spoilerint.
Man kaip visada labiausiai Ibo su vaiku ispudi padare wub.gif Ir grozejausi, ir zavejausi, ir juokiausi balsu is scenos, kaip jis ta vaika sysino lotuliukas.gif Kaip jis vis tiktai emocijas sugeba perduoti, nu myliu ji uz tai wub.gif

Asia tokia tikra nescia moteris biggrin.gif Hormonai siaucia, net uzia biggrin.gif viena minute TAIP, kita jau NE, trecia pati nezinau lotuliukas.gif Nerek! Reksiu! Noriu rekti ir reksiu lotuliukas.gif Nors siaip pikta ant jos esu ziauriai, dar nuo praeitos serijos. Avies - ozkos hibridas ji mad.gif O Feras saunuolis, kaip jis laikosi gerai, kai jam taip i dusia sika Dar sugeba visoj sitoj situacijoj taip svelniai ja per danti patraukti, kas mane veeeeza wub.gif Galetu grubiai duoti grazos kaip ir ji, bet va ne, laikosi vyriskai rolleyes.gif Su tuo abortu, aisku, uzlenke, bet pati prisiprase ozka. O jau tai, ka prisnekejo po to, tai as isvis tyliu frusty.gif

O didziausia nesamone, kur scenaristas turbut per smarkiai uzruke ir praleido momenta, kai laikrodzio rodykles piese, tai, kad Feras neva 2 valandas uz tu duru lauke??!!! lotuliukas.gif Nu TAS Feras, kuri mes pazistam, butu net dvieju sekundziu nelaukes, o viska ten nuneses, isdauzes, issaudes ir niekas net nebutu speje suprasti kas ivyko biggrin.gif Ir ypac tokiu svarbiu jam gyvenimo momentu. O cia 2 valandos, really? blink.gif blink.gif Jei neparodys jokio flashbacko ar dar ko nors kitoj serijoj, tai bus kosmosas garbes zodis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 03 21, 23:16)
Nu tai butu klisiu klise turku serialu biggrin.gif Kaip tik fanai bombina scenarista, kad nedarytu tokios nesamones, nes kaip tik taip buvo Dzesure ir ... (nepamenu kaip ten vadinosi Tuba). Ten briedas kazkoks buvo, tai visi rekia, kad to nekartotu. Matysim kaip bus smile.gif

Kadangi jau paziurejot tos, kas ziurit, tai galima padiskutuoti, nenorejau pries tai spoilerint.
Man kaip visada labiausiai Ibo su vaiku ispudi padare  wub.gif Ir grozejausi, ir zavejausi, ir juokiausi balsu is scenos, kaip jis ta vaika sysino lotuliukas.gif Kaip jis vis tiktai emocijas sugeba perduoti, nu myliu ji uz tai  wub.gif 

Asia tokia tikra nescia moteris biggrin.gif Hormonai siaucia, net uzia biggrin.gif viena minute TAIP, kita jau NE, trecia pati nezinau lotuliukas.gif Nerek! Reksiu! Noriu rekti ir reksiu lotuliukas.gif Nors siaip pikta ant jos esu ziauriai, dar nuo praeitos serijos. Avies - ozkos hibridas ji mad.gif O Feras saunuolis, kaip jis laikosi gerai, kai jam taip i dusia sika Dar sugeba visoj sitoj situacijoj taip svelniai ja per danti patraukti, kas mane veeeeza  wub.gif Galetu grubiai duoti grazos kaip ir ji, bet va ne, laikosi vyriskai  rolleyes.gif Su tuo abortu, aisku, uzlenke, bet pati prisiprase ozka. O jau tai, ka prisnekejo po to, tai as isvis tyliu frusty.gif

Man sita vieta irgi labai labai wub.gif ir kai paskui jis apsisprende,kad ir uz savo pastoves wub.gif
tie visi "zaidimai" darau aborta-nepadarau-pasakiau,kad padariau, man jau tiek nuvalkioti, kad uoj......negi negali ten "pavartojes" scenaristas kazka idomiau sumatyti ax.gif
Ir dar ten ta nauja ale giminaite? Saugo vartus diena nakti,o cia kazkokia atvaziavo, pasisake,kad Asli giminaite ir atrakino vartus ir su didziausiu dziaugsmu isileido , nei klausimu kas , kaip nieko doh.gif
Laukiu frago...kazkaip tempia su juo , neaisku ko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2018 03 22, 14:31)
Man sita vieta irgi labai labai  wub.gif ir kai paskui jis apsisprende,kad ir uz savo pastoves  wub.gif
tie visi "zaidimai" darau aborta-nepadarau-pasakiau,kad padariau, man jau tiek nuvalkioti, kad uoj......negi negali ten "pavartojes" scenaristas kazka idomiau sumatyti  ax.gif
Ir dar ten ta nauja ale giminaite? Saugo vartus diena nakti,o cia kazkokia atvaziavo, pasisake,kad Asli giminaite ir atrakino vartus ir su didziausiu dziaugsmu isileido , nei klausimu kas , kaip nieko  doh.gif 
Laukiu frago...kazkaip tempia su juo , neaisku ko doh.gif

wub.gif
Nu atsibodo tie turku abortai juodai. Isvis kur logika, buckius rodyt draudzia, bet visos nescios kazkokiu budu patampa ir abortus daro su vejeliu. O si tema tai jau visiskai nedraudziama, pofig visiems. Aisku, kai salyje gimstamumas kaip pas kates, tai baisus cia daiktas tas abortas, buvo nebuvo, kam idomu. Durniu laivas.

Nu ir pasake ta dura, kad pasidare aborta doh.gif Kaip siusciau as ja toli toli, kad negriztu. bet dabar pagal ideja ji turetu paskui ji lakstyt biggrin.gif
Reziume - scenaristas asilas doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 03 22, 17:12)
wub.gif
Nu atsibodo tie turku abortai juodai. Isvis kur logika, buckius rodyt draudzia, bet visos nescios kazkokiu budu patampa ir abortus daro su vejeliu. O si tema tai jau visiskai nedraudziama, pofig visiems. Aisku, kai salyje gimstamumas kaip pas kates, tai baisus cia daiktas tas abortas, buvo nebuvo, kam idomu. Durniu laivas.

Nu ir pasake ta dura, kad pasidare aborta doh.gif Kaip siusciau as ja toli toli, kad negriztu. bet dabar pagal ideja ji turetu paskui ji lakstyt biggrin.gif
Reziume - scenaristas asilas doh.gif

tai visgi jauciu tik pasake,kad padare...taip jam ir reikia.
Is jo puses buvo labai negrazu.Nezinau kaip as sureaguociau jeigu vietoi to,kad apsidziaugti jis masto ar spes aborta padaryti.
Nu kas ten zino,gal padare ta aborta biggrin.gif
Aplamai as netikiu,kad jis ten stovejo ir lauke kol ji iseis..zinant Fera, manau jau senokai langus butu iskules g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 22 kovo 2018 - 20:46
Vėl besikartojantys scenarijai - primena Cesur ve Guzel ax.gif Neturi visai fantazijos tie turkai, nebeveža jie manęs unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 03 22, 20:56)
Vėl besikartojantys scenarijai - primena Cesur ve Guzel ax.gif Neturi visai fantazijos tie turkai, nebeveža jie manęs unsure.gif

Nu o kuriame seriale nebuvo aborto? biggrin.gif Tikro/netikro nesvarbu, bet kur jo nebuvo? Man tai sakau, žiaurus šitas momentas.

Čia bent jau tiek nustebino, kad abiems tėvams iš karto pasakė biggrin.gif
O Džesuro aš nemačiau, bet ten ir gimdė komoj, tai išvis jėga lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 03 23, 10:12)

Čia bent jau tiek nustebino, kad abiems tėvams iš karto pasakė biggrin.gif
O

Jo sitas tai nustebino ne maziau, nei jo pasakymas ar dar nepavelavo abortui biggrin.gif
Atsakyti
Na jau, na jau, yra kur nebuvo nei vienokio nei kitokio, ir ne viename seriale gi.
Atsakyti
SBA net iskarto du abortai biggrin.gif vienas jau padarytas,kitas neaisku, bet 99%, kad ne rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2018 03 23, 10:01)
SBA net iskarto du abortai  biggrin.gif  vienas jau padarytas,kitas neaisku, bet 99%, kad ne  rolleyes.gif

Nu, viena padarė ir nepasakė, o kita pasakė ir nepadarė lotuliukas.gif
Bet man kažkaip atrodo, kad vis tiek tam vaikui per anksti. Ne abortas, bet kažkas kitas nutiks. Neįdomu gi bus i nėščią Asią žiūrėt pusę sezono. Arba turėtų būt kažkoks šuolis laike.
Dabar va nusivylęs viskuom Ferhatas išeis su Namiku i trasą, Aska vėl bėgs iš paskos. Dar kažkas nutikti jam turėtų, reiks slaugyt nu ir taip ratu, kol reitingai visai nukris. Kažkaip gi reikia ištempti sezoną, o dar ir kitą žada. Šiaip tikiu, kad neuždarys, nes paprasčiausiai kanalas neturi ką pastatyti pirmadienį. Nei vienas serialas neatlaikytų. Va su Bugra Gulsoy ir Burcu Biricik tikrai atrodo neblogas projektas turėtų būti, o liko visiškoj subinėj. Mirties nuosprendis yra pirmadienis ir trečiadienis šiais metais.
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 03 23, 09:41)
Jo sitas tai nustebino ne maziau, nei jo pasakymas ar dar nepavelavo abortui  biggrin.gif

Na, aš sutinku, kad jis kiauliškai šitoj vietoj pasielgė, bet po viso to, ką ji jam prikalbėjo ir kaip jį sutrypė, tai aš galiu jį suprasti. Jis impulsyviai tai pasakė. Normaliu atveju aš esu šimtu proc tikra, kad jis nebūtų taip sureagavęs, o ir dabar užteko pusdienio jam persigalvoti. O, be to, jis gi juodas, blogas žmogus, per jį visos nelaimės ir negandos šiame pasaulyje, ko daugiau iš jo tikėtis. Bet va kaip ji tokia visa balta ir pūkuota pasaulio gelbėtoja tyruolė motina Teresė taip ima lengva ranka ir ryžtasi tokiam žingsniui net nepagalvojus. Ir dar bėga slapčia!!! Plius dar sugadina vaikui gimtadienio šventę.

Summa summarum man labai patinka kaip viskas vyksta biggrin.gif Kaip žiūrovui ax.gif

PS Žiūriu į Ferhatą su Namiku ir galvoju - kokie gražūs vyrai wub.gif Pirmą kartą Ibo serialinis tėvas padorus pasitaikė, nes anksčiau visi tokie baisūs buvo, kad kildavo klausimas iš kur pas juos toks sūnus atsirado biggrin.gif Ir Yeter labai graži moteris wub.gif Nors personažo jos tai nekenčiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 23 kovo 2018 - 12:02