QUOTE(erikiuxxx @ 2018 03 21, 19:34)
na idomu kaip cia bus
bus bajeris,jeigu ji nepadarys aborto ,o jam pasakys kad paidare...
Nu tai butu klisiu klise turku serialu
Kaip tik fanai bombina scenarista, kad nedarytu tokios nesamones, nes kaip tik taip buvo Dzesure ir ... (nepamenu kaip ten vadinosi Tuba). Ten briedas kazkoks buvo, tai visi rekia, kad to nekartotu. Matysim kaip bus
Kadangi jau paziurejot tos, kas ziurit, tai galima padiskutuoti, nenorejau pries tai spoilerint.
Man kaip visada labiausiai Ibo su vaiku ispudi padare
Ir grozejausi, ir zavejausi, ir juokiausi balsu is scenos, kaip jis ta vaika sysino
Kaip jis vis tiktai emocijas sugeba perduoti, nu myliu ji uz tai
Asia tokia tikra nescia moteris
Hormonai siaucia, net uzia
viena minute TAIP, kita jau NE, trecia pati nezinau
Nerek! Reksiu! Noriu rekti ir reksiu
Nors siaip pikta ant jos esu ziauriai, dar nuo praeitos serijos. Avies - ozkos hibridas ji
O Feras saunuolis, kaip jis laikosi gerai, kai jam taip i dusia
sika Dar sugeba visoj sitoj situacijoj taip svelniai ja per danti patraukti, kas mane veeeeza
Galetu grubiai duoti grazos kaip ir ji, bet va ne, laikosi vyriskai
Su tuo abortu, aisku, uzlenke, bet pati prisiprase ozka. O jau tai, ka prisnekejo po to, tai as isvis tyliu
O didziausia nesamone, kur scenaristas turbut per smarkiai uzruke ir praleido momenta, kai laikrodzio rodykles piese, tai, kad Feras neva 2 valandas uz tu duru lauke??!!!
Nu TAS Feras, kuri mes pazistam, butu net dvieju sekundziu nelaukes, o viska ten nuneses, isdauzes, issaudes ir niekas net nebutu speje suprasti kas ivyko
Ir ypac tokiu svarbiu jam gyvenimo momentu. O cia 2 valandos, really?
Jei neparodys jokio flashbacko ar dar ko nors kitoj serijoj, tai bus kosmosas garbes zodis