QUOTE(erikiuxxx @ 2018 03 19, 15:17)
aham aciukas matau ;)
Nu vat as tai ja suprantu zinok...artimo zmogaus netektis yra labai rimta problema ir kiekvienas zmogus su tuo susigyvena labai skirtingai,..jos pozicija man yra labai aiski,nes dazniausiai zmogus vistiek kazka kaltina arba iesko kaltu ,del nelaimes . Ji isgyveno stypru gyv smugi ir man labai naturalu,kad jinai kaltina butent ji...as ja palaikau sioje situacijoje
Tik del vaiko labai idomu ka bus
Ferhatui,tai ner del ko isizeisti
jis turi ja suprasti. Tokiems dalykams reikia daugiau laiko..
Kazkaip sedejom su drauge,tai iskart ja pasakiau mirus broliui Asli turetu nutolti nuo ferhato,bet tikriausiai koks nestumas juos vel suves..na ziuresim
Nu suprantu, kad žmogaus natūra kažką kaltinti, bet kuom jis šioje situacijoje kaltas? Kuom kaltas, kad jos brolis dirbdamas savo darbą, t.y. gelbėdamas savo kolegos/draugo sūnų žuvo, nes pats durnas - vykdamas į susišaudymą neužsidėjo neperšaunamos liemenės? Išvis kaip jis tuo baškomisaru patapo su tokia galva
Tai dar gerai, kad Ferhatas buvo šalia, o tai ta višta dar jį ir tiesiogine žmogžudyste būtų apkaltinus
Dabar tik šiaip jis dėl visko kaltas. Teoriškai
Jei jis toks blogas, tai reikėjo eiti į visas keturias puses, paleido jis ją ir ne vieną kartą. Nėjo, čiulbėjo gražius žodžius, sakė tu ne pabaisa, tu grožis ir gėris, aš tavo veidrodis, aš tave išgydysiu, visko išmokysiu, tu tik atsiverk. Atsivėrė ir ką? Tu bjaurybė, viskas per tave viso gero ir abortas tavo vaikui
Nugi sakytų man reikia laiko, išvažiuoju, pagalvosiu, jis gi leistų ir suprastų. Nu bet ne šitaip. Ir plius kas mane nervina, kad ji visada jam miegant pabėga, kaip žiurkė iš skęstančio laivo. Gi santykiai jų jau nebe tokie, kad bėgti reiktų. Žodžiu, aš suprantu, kad jai sunku ir ją palaikiau iki praeitos serijos, bet dabar tai aš tik jo pusėj. Tikiuosi scenaristas nuo žolės ant heroino nepereis