Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Ko taip tylu biggrin.gifas tai jau laukiu pirmadienio nakties arba antradienio dienos biggrin.gif
Nezinau is pirmo frago iskat supratau,kad ne siaip ji nukrito..nes tas kaklo itvaras siaip sau nebuna. Na ydomu kaip kas ten bus ax.gif
Brac negi ji rimtai nores padaryti aborta, o Ferhatas tam nesipriesins g.gifkazkaip neidomiai cia biggrin.giflotuliukas.gif

Antro frago nematei? 

https://www.youtube....h?v=dOwrUtSg358avarija... bet ydomu ar ten susapnuota ar tikrai? :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigBang: 19 kovo 2018 - 10:43
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 03 19, 01:14)
Ko taip tylu biggrin.gif as tai jau laukiu pirmadienio nakties arba antradienio dienos biggrin.gif
Nezinau is pirmo frago iskat supratau,kad ne siaip ji nukrito..nes tas kaklo itvaras siaip sau nebuna. Na ydomu kaip kas ten bus  ax.gif
Brac negi ji rimtai nores padaryti aborta, o Ferhatas tam nesipriesins g.gif kazkaip neidomiai cia biggrin.gif lotuliukas.gif

Aš irgi laukiu biggrin.gif Vyno va šiandienai užsipirkau lotuliukas.gif Širdgėlai numalšint biggrin.gif
Įtvaras tas dėl to, kad pačiai aktorei skauda kaklą, todėl ir scenarijų pritempė.

Aš Ferą suprantu, jis įsižeidė ir pelnytai. Labai norėčiau, kad jis viską būtų tiesiai į akis išsakęs, o ne fantazijose, nes nu 100 proc. teisingi jo žodžiai buvo. Spirčiau aš ją nafig po viso šito, tik va tas vaikas viską sumaišė.
O dėl to aborto tai išvis aš patyliu blink.gif blink.gif blink.gif Tokia gerietė, altruistė, pasaulio gelbėtoja ir savo vaiką nuo mylimo vyro, beje, pasiruošus nužudyti?! blink.gif Tai kuom ji už Ferhatą geresnė? Jis jei ką ir nukalė gyvenime, tai buvo už ką arba gindamasis, kad jo paties nenudėtų. O vaikas prie ko? Tfu, man galutinai Asia nusirito po viso šito.
Kažin ką scenaristas rūko? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 03 19, 10:42)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="erikiuxxx" data-cid="72041055" data-time="1521418476">
<div>
<p>Ko taip tylu vartotojo įkelta nuotraukaas tai jau laukiu pirmadienio nakties arba antradienio dienos vartotojo įkelta nuotrauka

Nezinau is pirmo frago iskat supratau,kad ne siaip ji nukrito..nes tas kaklo itvaras siaip sau nebuna. Na ydomu kaip kas ten bus vartotojo įkelta nuotrauka

Brac negi ji rimtai nores padaryti aborta, o Ferhatas tam nesipriesins vartotojo įkelta nuotraukakazkaip neidomiai cia vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Antro frago nematei? </p>
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.youtube.com/watch?v=dOwrUtSg358'>https://www.youtube.com/watch?v=dOwrUtSg358</a>avarija... bet ydomu ar ten susapnuota ar tikrai? smile.gif</p>

aham aciukas matau ;)

QUOTE(Milagra @ 2018 03 19, 12:44)
Aš irgi laukiu biggrin.gif Vyno va šiandienai užsipirkau lotuliukas.gif Širdgėlai numalšint biggrin.gif
Įtvaras tas dėl to, kad pačiai aktorei skauda kaklą, todėl ir scenarijų pritempė.

Aš Ferą suprantu, jis įsižeidė ir pelnytai. Labai norėčiau, kad jis viską būtų tiesiai į akis išsakęs, o ne fantazijose, nes nu 100 proc. teisingi jo žodžiai buvo. Spirčiau aš ją nafig po viso šito, tik va tas vaikas viską sumaišė.
O dėl to aborto tai išvis aš patyliu  blink.gif  blink.gif  blink.gif Tokia gerietė, altruistė, pasaulio gelbėtoja ir savo vaiką nuo mylimo vyro, beje, pasiruošus nužudyti?!  blink.gif Tai kuom ji už Ferhatą geresnė? Jis jei ką ir nukalė gyvenime, tai buvo už ką arba gindamasis, kad jo paties nenudėtų. O vaikas prie ko? Tfu, man galutinai Asia nusirito po viso šito.

Nu vat as tai ja suprantu zinok...artimo zmogaus netektis yra labai rimta problema ir kiekvienas zmogus su tuo susigyvena labai skirtingai,..jos pozicija man yra labai aiski,nes dazniausiai zmogus vistiek kazka kaltina arba iesko kaltu ,del nelaimes . Ji isgyveno stypru gyv smugi ir man labai naturalu,kad jinai kaltina butent ji...as ja palaikau sioje situacijoje

Tik del vaiko labai idomu ka bus g.gif Ferhatui,tai ner del ko isizeisti ax.gif jis turi ja suprasti. Tokiems dalykams reikia daugiau laiko..

Kazkaip sedejom su drauge,tai iskart ja pasakiau mirus broliui Asli turetu nutolti nuo ferhato,bet tikriausiai koks nestumas juos vel suves..na ziuresim
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 19 kovo 2018 - 16:18
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 03 19, 15:17)
aham aciukas matau  ;)
Nu vat as tai ja suprantu zinok...artimo zmogaus netektis yra labai rimta problema ir kiekvienas zmogus su tuo susigyvena labai skirtingai,..jos pozicija man yra labai aiski,nes dazniausiai zmogus vistiek kazka kaltina arba iesko kaltu  ,del nelaimes . Ji isgyveno stypru gyv smugi ir man labai naturalu,kad jinai kaltina butent ji...as ja palaikau sioje situacijoje

Tik del vaiko labai idomu ka bus g.gif Ferhatui,tai ner del ko isizeisti ax.gif jis turi ja suprasti. Tokiems dalykams reikia daugiau laiko..

Kazkaip sedejom su drauge,tai iskart ja pasakiau mirus broliui Asli turetu nutolti nuo ferhato,bet tikriausiai koks nestumas juos vel suves..na ziuresim

Nu suprantu, kad žmogaus natūra kažką kaltinti, bet kuom jis šioje situacijoje kaltas? Kuom kaltas, kad jos brolis dirbdamas savo darbą, t.y. gelbėdamas savo kolegos/draugo sūnų žuvo, nes pats durnas - vykdamas į susišaudymą neužsidėjo neperšaunamos liemenės? Išvis kaip jis tuo baškomisaru patapo su tokia galva biggrin.gif Tai dar gerai, kad Ferhatas buvo šalia, o tai ta višta dar jį ir tiesiogine žmogžudyste būtų apkaltinus biggrin.gif Dabar tik šiaip jis dėl visko kaltas. Teoriškai biggrin.gif Jei jis toks blogas, tai reikėjo eiti į visas keturias puses, paleido jis ją ir ne vieną kartą. Nėjo, čiulbėjo gražius žodžius, sakė tu ne pabaisa, tu grožis ir gėris, aš tavo veidrodis, aš tave išgydysiu, visko išmokysiu, tu tik atsiverk. Atsivėrė ir ką? Tu bjaurybė, viskas per tave viso gero ir abortas tavo vaikui biggrin.gif Nugi sakytų man reikia laiko, išvažiuoju, pagalvosiu, jis gi leistų ir suprastų. Nu bet ne šitaip. Ir plius kas mane nervina, kad ji visada jam miegant pabėga, kaip žiurkė iš skęstančio laivo. Gi santykiai jų jau nebe tokie, kad bėgti reiktų. Žodžiu, aš suprantu, kad jai sunku ir ją palaikiau iki praeitos serijos, bet dabar tai aš tik jo pusėj. Tikiuosi scenaristas nuo žolės ant heroino nepereis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 03 19, 13:44)

QUOTE(Milagra @ 2018 03 19, 19:30)
Tikiuosi scenaristas nuo žolės ant heroino nepereis biggrin.gif

Itariu jau perejo biggrin.gif smoke.gif smoke.gif smoke.gif mad.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2018 03 19, 22:26)
Itariu jau perejo  biggrin.gif  smoke.gif  smoke.gif  smoke.gif mad.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu panašu, kad taip lotuliukas.gif
Nors man serija patiko, žinok. Tik šiandien ant Fero burbėjau biggrin.gif Taip ir gadina nervus paeiliui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 03 19, 23:31)
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu panašu, kad taip lotuliukas.gif
Nors man serija patiko, žinok. Tik šiandien ant Fero burbėjau biggrin.gif Taip ir gadina nervus paeiliui  biggrin.gif

lotuliukas.gif na as jau ryt ziuresiu padoria kalba lotuliukas.gif brac kaip laukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 03 20, 00:55)
lotuliukas.gif na as jau ryt ziuresiu padoria kalba lotuliukas.gif brac kaip laukiu biggrin.gif

Aš jau ir padoria pažiūrėjau. Nu nereali serija. Su visu vertimu jau nebeburbu ant fero. Aš jo pusėj cool.gif

Ir su reitingais atsilaikėm! Baisu buvo, du nauji serikai isejo, afiuuuu rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 03 20, 10:49)
Aš jau ir padoria pažiūrėjau. Nu nereali serija. Su visu vertimu jau nebeburbu ant fero. Aš jo pusėj cool.gif

Ir su reitingais atsilaikėm! Baisu buvo, du nauji serikai isejo, afiuuuu  rolleyes.gif  biggrin.gif

as tu reitingu nesuprantu unsure.gif pagal ka juos ten skaiciuoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2018 03 20, 19:27)
as tu reitingu nesuprantu unsure.gif  pagal ka juos ten skaiciuoja unsure.gif

Oi, tu neklausk, ten reikia univerą baigt, kad suprast viską lotuliukas.gif
Skaičiuojasi tik tai, ką žiūri turkai turkijoj. Nu gali ir ne turkai, bet būtinai Turkijoj žiūrėt biggrin.gif Ir lygiai nuo pradžios iki galo, neperjungiant nei sekundei reklamų, tada tik užsiskaito. Todėl pvz SBA praranda nemažą procentą, kadangi juos debilų kanalas rodo. T.y. jau praktiškai pasibaigus serialui, likus vienai sekundei kala 15 minučių reklamos, po kurios tą sekundę pakartoja ir viskas, neduoda nei frago, nieko. Todėl visi, aišku, tą reklamą išjungia. Star pvz ir kiti kanalai visada duoda po reklamos fragą, todėl visi sėdi išsižioję, žiūri reklamą ir laukia. Nu ir dar ten visokių povandeninių nesamonių, kurias tik turkai apsirūkę supranta biggrin.gif
Reitingas susideda iš AB - tai išsilavinę pasiturintys turkai, t.y. vidurinioji ir aukštesnė klasė, ABC - studentai, total - kaimiečiai. Dar yra soc reitingai kimola ir somera. Kimola tik twitteris, somera visi soc tinklai. Arba atvirkščiai, nežinau biggrin.gif
Didžiausią reikšmę turi AB reitingas, kiek man žinoma. Nes tai įtakingiausia klasė, turinti didžiausią perkamąją galią, į kurią orientuota visa reklama. Soc reitingas taip pat svarbus.
Atsakyti
Plius tas reitingas skaiciuojamas ne is kiekvienu namu. O tik is tu, pas kuriuos stovi kazkoks pultelis. Kiek zinau nuo siu metu ir kazkoki procenta uzdeda ir nuo tu, kurie per intika ziuri. Bet labai mazas procentas. Ir ten man lyg turi per yuotube kazkokia spec. Paskyra ziureti nuo pradzios iki galo. Ir siaip esu isitikinus, kad korupcija ir su tais reitingais daugiau ar maziau vyksta. Kaip ir su tais visais debiliskais draudimais ir aiskinimais ka rodyt.....
Mano nuomone briedu briedascta reitingu sistema
Atsakyti
Supratau,kad nieko nesupratau doh.gif P.S. Apie reitingus.
paziurejau 22 serija......ka as zinau....kol kas be minciu ka toliau tas ju " vartojantis" scenaristas sumanys mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svelni: 21 kovo 2018 - 00:39