Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Lux @ 2018 03 14, 12:55)
Aš dabar turkų nežiūriu, nes man niekas nepatinka. Žiūriu Downton Abbey britų ir šeima išgriūna, kai pvz. pasakau jiems: "I will retire for the evening" ar kažką panašaus lotuliukas.gif Aš labai mėgstu mokytis kalbas, tai va pas turkus kažko pramokau, dabar angliškai snobiškai galiu pašnekėti bigsmile.gif
Ai, tiesa, gi rašėt, kad kitką žiūrit, dabar jau prisiminiau, pardon rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 03 14, 13:00)
Oi, dėl kalbų tai priminei biggrin.gif Mes (mano minėta bendraminčių grupė) va kaip tik pirmadienį twitteryje žiūrėdami paskutinę SBA seriją, praktiškai visą turkų slang'ą išmokom iš piktumo lotuliukas.gif lotuliukas.gif Sakoma gi, kad kiekvieną kalbą pradedi mokytis nuo keiksmažodžių biggrin.gif

Nu tai Stambule jau svajakė būsi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 03 14, 11:22)
As tik po viena seriala ziuriu paskutiniam penkmety biggrin.gif Pries pora metu ziurejau KA, o dabar SBA. Ir tuo metu, kai ji online rodo, turime savo grupe twiteryje, kur visa info matosi pagal hashtag  ax.gif

as ir po viena ziuriu. O laika susiplanuoju,kad vienas vakaras tik mano serialui skirtas butu biggrin.gif
Kazkaip is po paskutiniu dvieju seriju SBA nusivylimas unsure.gif , bet vistiek nemesiu jo ziuret tongue.gif
AS vk pasaitineju, tw net neturiu....
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 03 14, 11:54)
Nu tai Stambule jau svajakė būsi bigsmile.gif

lotuliukas.gif Bijau, kad toli nenueičiau su tuo žodynu biggrin.gif

QUOTE(svelni @ 2018 03 14, 13:49)
as ir po viena ziuriu.  O laika susiplanuoju,kad vienas vakaras tik mano serialui skirtas butu  biggrin.gif
Kazkaip is po paskutiniu dvieju seriju SBA nusivylimas  unsure.gif , bet  vistiek nemesiu jo ziuret  tongue.gif
AS vk pasaitineju, tw net neturiu....

drinks_cheers.gif Aš taip pat turiu vieną vakarą sau. Visi žino, kad pirmadienis mamos ir ramiai apleidžia patalpas biggrin.gif Nes nei turkų kalba, nei mano klaviatūros barškėjimas šeimos nežavi biggrin.gif Aš į tą Twitterį tik per SBA ir įsitraukiau, kaip sakant atidaviau savo sielą velniui lotuliukas.gif
Man praeita serija tikrai buvo dar protu suvokiama, viskas daugiau mažiau logiška. Džemą nugalabyti reikėjo, nes aktoriaus sąlygos nebetenkino ir jis pareiškė norą išeiti. Gal kažkiek ir su pradine komanda solidarizavosi, nes pirmoji scenaristė jo žmona, o su ja kanalas labai negražiai pasielgė. Taigi Asiai teko kaip ne kaip apverkti brolį, o Ferui guosti žmonikę, nu bet kas dabar darosi, tai jau virš mano tolerancijos ribų biggrin.gif Bet kaip tu sakai, nemesiu, kentėsiu iki galo biggrin.gif
Atsakyti
Bet tas Džemas tooookio baisumo, jam tiktų barygas vaidinti arba zekus.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 03 14, 16:32)
Bet tas Džemas tooookio baisumo, jam tiktų barygas vaidinti arba zekus.

Man jis irgi labai baisus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 03 13, 22:35)
Nooors, kai mano dabar tie favoritai truputi vietomis susimakalavo, tai jau automatiškai ir mano dėmesys bei smalsumas irgi kitoks. Kitaip ir būti negali.
Papildyta:
Įsiterpsiu. Man regis, kiek pamenu, jus jau ne pirmą kartą pataikot kaip pirštu į akį smile.gif

biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Milagra @ 2018 03 13, 22:47)
Joooo, tai jau kelias serijas žiaugcioja  biggrin.gif tik va tokia ponia daktarė visų galų pati nesuprato  biggrin.gif siaubas kaip man tai nepatinka  unsure.gif O jei dar sugalvos nuo jo nuslėpti  blink.gif
Papildyta:

Kaimiečiai ant bangos dabar lotuliukas.gif

tai ka ten nusleps, prie jo gi pasake gyd biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 03 14, 20:44)
biggrin.gif  4u.gif
tai ka ten nusleps, prie jo gi pasake gyd  biggrin.gif

Netikiu anonsais, visaip ten susukta būna. Labai tikiuosi, kad prie jo pasakys, nes kažkaip jau būtų perdaug jam visko. Ne tik kad nežino kieno jis pats sūnus yra, dar avis sesuo neaišku nuo ko vaiką pagimdė, tai dar ir apie savo vaiką nežinotų biggrin.gif Čia jau kapiec biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 03 14, 22:31)
Netikiu anonsais, visaip ten susukta būna. Labai tikiuosi, kad prie jo pasakys, nes kažkaip jau būtų perdaug jam visko. Ne tik kad nežino kieno jis pats sūnus yra, dar avis sesuo neaišku nuo ko vaiką pagimdė, tai dar ir apie savo vaiką nežinotų biggrin.gif Čia jau kapiec biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif zinok ir as nelabai patikejau,bet is frago na toks jausmas,kad tikrai prie jo pasake 99proc.
Nors gal geriau dar nezinot jam lotuliukas.gif
***** idomu kiek seriju bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 03 14, 22:33)
lotuliukas.gif lotuliukas.gif zinok ir as nelabai patikejau,bet is frago na toks jausmas,kad tikrai prie jo pasake 99proc.
Nors gal geriau dar nezinot jam lotuliukas.gif
***** idomu kiek seriju bus g.gif

Na taip, iš frago atrodo, kad ji ten ant to tiltelio nualpo, jis ją atvežė į ligoninę, išgirdo diagnozę ir pabėgo bokso "kriaušės" padaužyt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Aš jį pilnai suprasčiau, jei taip būtų, aš irgi bėgčiau lotuliukas.gif O paskui Yigitas galvą jam bandė gydyt ir neaišku kaip jam pavyko biggrin.gif
Dėl serijų neaišku, sezoną gal pabaigs, berods iki gegužės buvo numatyta filmuot. O iš tikro reitingai viską parodys. Du naujus serialus dar nuo kito pirmadienio pradeda rodyt, bus matyt ką turkai rinksis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 14 kovo 2018 - 23:50
QUOTE(Milagra @ 2018 03 14, 23:48)
Na taip, iš frago atrodo, kad ji ten ant to tiltelio nualpo, jis ją atvežė į ligoninę, išgirdo diagnozę ir pabėgo bokso "kriaušės" padaužyt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Aš jį pilnai suprasčiau, jei taip būtų, aš irgi bėgčiau lotuliukas.gif O paskui Yigitas galvą jam bandė gydyt ir neaišku kaip jam pavyko biggrin.gif
Dėl serijų neaišku, sezoną gal pabaigs, berods iki gegužės buvo numatyta filmuot. O iš tikro reitingai viską parodys. Du naujus serialus dar nuo kito pirmadienio pradeda rodyt, bus matyt ką turkai rinksis.

Na ziuresim smile.gif brac ir vel to antradienio kol sulauksiu biggrin.gif
Atsakyti
Siandien tik baigiau ziureti paskutine serija SBA, idomi serija, kita bus dar idomesne, kaip su tuo kudikiu ax.gif I Dzema kaip atsibodo ziureti...
Nu bet Ferhato veiksmai, kai nosi suzalojo tam vyrukui hmm.gif hmm.gif hmm.gif
Atsakyti