Jo, rašė gi, kad galimai tam reikalui jis tą įvaizdį pakeitė. Bet aš tik šiadien ryte mačiau/perskaičiau. Tipo, daugmaž itriga palikta. Bet aš tai pilnai tikiu, kad tam reikalui ir ne kitaip.
hehe Milagra , nava sakiau,kad ji bus nescia
Nooors, kai mano dabar tie favoritai truputi vietomis susimakalavo, tai jau automatiškai ir mano dėmesys bei smalsumas irgi kitoks. Kitaip ir būti negali.
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 03 13, 23:31)
nava sakiau,kad ji bus nescia
Įsiterpsiu. Man regis, kiek pamenu, jus jau ne pirmą kartą pataikot kaip pirštu į akį QUOTE(erikiuxxx @ 2018 03 13, 21:31)
hehe Milagra , nava sakiau,kad ji bus nescia
Joooo, tai jau kelias serijas žiaugcioja tik va tokia ponia daktarė visų galų pati nesuprato siaubas kaip man tai nepatinka O jei dar sugalvos nuo jo nuslėpti
Papildyta:
QUOTE(Lux @ 2018 03 13, 20:35)
O siaubas Tikiuosi čia tik rolei
Kaimiečiai ant bangos dabar
QUOTE(kami_ @ 2018 03 13, 08:42)
subalansuotai buvo meiles, graziu vaizdu, geru minciu, juokingu momentu.
Tikrai, lengvai romantinis filmas. QUOTE(mazuliux @ 2018 03 13, 19:17)
Prisijuokiau, labai smagiai susiziurejo
Įdomus jausmas bežiūrint buvo; netapatinau su tuo serialu, kaip ir nebuvo panašūs, o lyg iš šono kaip pažiūri_tai tip top kaip iš ten abu.
Pradžioje tiek siaubo kai kam_žigolo, mafija...
QUOTE(Milagra @ 2018 03 13, 01:06)
O apie SBA siandienine serija tai geriau patylesiu. Einu tyliai paverksiu kamputyje. Ar pasikeiksiu Nu toki s... tai reikia dar sugebet padaryti, sokas man, atsigaut negaliu nuo tokio gerio Bet va turkams patiko... neturiu ka pasakyt.
tai svarbiausia ir yra,kad turkams patiko o mes ka jau cia kol turkams patiks, tol bus reitingai ir ji rodys
Is Ferhato "mazgote" daro, Asli kelinta serija i "depresija ikritus" o tai dabar kai suzinos,kad beibi tures, isvis uzsidepresins ji itariu
QUOTE(svelni @ 2018 03 13, 22:45)
tai svarbiausia ir yra,kad turkams patiko o mes ka jau cia kol turkams patiks, tol bus reitingai ir ji rodys
Is Ferhato "mazgote" daro, Asli kelinta serija i "depresija ikritus" o tai dabar kai suzinos,kad beibi tures, isvis uzsidepresins ji itariu
Jo, tegul tik jiems patinka. Bet jie tegul mažiau scenaristui twiterry meldžiasi, o eina teliką įsijungt ir reitingus daryt
Tas scenaristas tai psychas konkretus, elgiasi kaip mažvaikis, kaip bobų boba - jau gal 5 kartus buvo iš Twitterio išėjęs, t.y. savo profilį ištrynęs, bo įsižeidė Po poros dienų vėl grįžta asilas
O kaip įsižeidė, kai Ibo su pirmaja scenariste foto įdėjo į insta, pypiec, tiek verkė, kad turkai 3 dienas guodė, spec. hashtagą paleido, norėjo į trendus išvest, bet nepavyko Mol niekas jo nemyli vargšo O už ką Ibo jį mylėt? Jis atėjo dirbti su jam žinoma patikima komanda, o paskui tas debiliškas kanalas visus išvaikė, dabar briedus vaidint žmogui reikia Aš taip siutau kai jis ten pusę serijos palei langus slankiojo, nu žodžių trūksta Tik toks scenaristas mazgotė taip ir gali sugalvoti. Mano Feras būtų koja tas duris išspyręs, pora minučių ir viskas baigta Kaip su fondiu Arba išvis nevažiavęs, nes ji jam taip dūšią pri**ko. O dabar dar tas nėštumas Nors jau seniai aišku, kad ji nėščia, bet aš taip atmetinėjau tą mintį, galvojau nu gal ims ir nustebins, gal suklaidinti nori, gal čia stresas, bet ką jis daugiau sugalvoti gali, padarys čia antrą Karagul, nu nafig Noriu, kad jie išsiskirtų ir taškas
Kitoj serijoj turi kažkokia psichopatė Asios dukterėčia pasirodyt dar
Kada jūs turit laiko tiek serialų žiūrėti ir dar sekti režisierius, aktorius, twiterius, vk ir t.t.
QUOTE(Lux @ 2018 03 14, 09:07)
Kada jūs turit laiko tiek serialų žiūrėti ir dar sekti režisierius, aktorius, twiterius, vk ir t.t.
As tik po viena seriala ziuriu paskutiniam penkmety Pries pora metu ziurejau KA, o dabar SBA. Ir tuo metu, kai ji online rodo, turime savo grupe twiteryje, kur visa info matosi pagal hashtag
QUOTE(Lux @ 2018 03 14, 11:07)
Aš taip pat tuo stebiuosi.Lux, o jūs visai nieko nežiūrit?
Hm, į savaitę du laisvus vakarus aš tikrai randu, man kažkaip jokių problemų; nei vakarais dirbu, nei vaikai maži, o ir laiką taip susiplanuoju, kad man jo viskam užtenka.
Aš iki tokio lygio, kad nuo-iki nieko neseku.
Aš dabar turkų nežiūriu, nes man niekas nepatinka. Žiūriu Downton Abbey britų ir šeima išgriūna, kai pvz. pasakau jiems: "I will retire for the evening" ar kažką panašaus Aš labai mėgstu mokytis kalbas, tai va pas turkus kažko pramokau, dabar angliškai snobiškai galiu pašnekėti
QUOTE(Lux @ 2018 03 14, 09:07)
Nustebtum kam žmonės dar randa laiko be įvairių kilmės šalių serialų žiūrėjimo ir išsamaus info konspektavimo Pvz kiekvieną rytą prasinešti internetui kuom kvepinasi arba kurti ypatingai prasmingas istorijas iš padrikų žodžių ar paveikslėlių ir tt. Kiekvienam savo, tskant
Papildyta:
QUOTE(Lux @ 2018 03 14, 10:55)
Aš dabar turkų nežiūriu, nes man niekas nepatinka. Žiūriu Downton Abbey britų ir šeima išgriūna, kai pvz. pasakau jiems: "I will retire for the evening" ar kažką panašaus Aš labai mėgstu mokytis kalbas, tai va pas turkus kažko pramokau, dabar angliškai snobiškai galiu pašnekėti
Oi, dėl kalbų tai priminei Mes (mano minėta bendraminčių grupė) va kaip tik pirmadienį twitteryje žiūrėdami paskutinę SBA seriją, praktiškai visą turkų slang'ą išmokom iš piktumo Sakoma gi, kad kiekvieną kalbą pradedi mokytis nuo keiksmažodžių
Aš dabar susirašiau tavo rekomenduotus serialus, ir, kai rankos ir akys pasieks, bandysiu žiūrėt. Kolkas vokišką vieną damušt reikia. Nieko blatno, bet grynai dėl kalbos žiūriu.