Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Jo, rašė gi, kad galimai tam reikalui jis tą įvaizdį pakeitė. Bet aš tik šiadien ryte mačiau/perskaičiau. Tipo, daugmaž itriga palikta. Bet aš tai pilnai tikiu, kad tam reikalui ir ne kitaip.
Atsakyti
hehe Milagra , nava sakiau,kad ji bus nescia biggrin.gif
Atsakyti
Nooors, kai mano dabar tie favoritai truputi vietomis susimakalavo, tai jau automatiškai ir mano dėmesys bei smalsumas irgi kitoks. Kitaip ir būti negali.
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 03 13, 23:31)
nava sakiau,kad ji bus nescia biggrin.gif
Įsiterpsiu. Man regis, kiek pamenu, jus jau ne pirmą kartą pataikot kaip pirštu į akį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 03 13, 21:31)
hehe Milagra , nava sakiau,kad ji bus nescia biggrin.gif

Joooo, tai jau kelias serijas žiaugcioja biggrin.gif tik va tokia ponia daktarė visų galų pati nesuprato biggrin.gif siaubas kaip man tai nepatinka unsure.gif O jei dar sugalvos nuo jo nuslėpti blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Lux @ 2018 03 13, 20:35)
O siaubas blink.gif Tikiuosi čia tik rolei unsure.gif

Kaimiečiai ant bangos dabar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2018 03 13, 08:42)
smile.gif subalansuotai buvo meiles, graziu vaizdu, geru minciu, juokingu momentu.
QUOTE(mazuliux @ 2018 03 13, 19:17)
Prisijuokiau, labai smagiai susiziurejo 4u.gif​ 
Tikrai, lengvai romantinis filmas.
Įdomus jausmas bežiūrint buvo; netapatinau su tuo serialu, kaip ir nebuvo panašūs, o lyg iš šono kaip pažiūri_tai tip top kaip iš ten abu.
Pradžioje tiek siaubo kai kam_žigolo, mafija... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 03 13, 01:06)

O apie SBA siandienine serija tai geriau patylesiu. Einu tyliai paverksiu kamputyje. Ar pasikeiksiu biggrin.gif Nu toki s... tai reikia dar sugebet padaryti, sokas man, atsigaut negaliu nuo tokio gerio biggrin.gif Bet va turkams patiko... neturiu ka pasakyt.

tai svarbiausia ir yra,kad turkams patiko biggrin.gif o mes ka jau cia irnesakyk.gif kol turkams patiks, tol bus reitingai ir ji rodys biggrin.gif
Is Ferhato "mazgote" daro, Asli kelinta serija i "depresija ikritus" biggrin.gif o tai dabar kai suzinos,kad beibi tures, isvis uzsidepresins ji itariu mastau.gif smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2018 03 13, 22:45)
tai svarbiausia ir yra,kad turkams patiko biggrin.gif  o mes ka jau cia  irnesakyk.gif  kol turkams patiks, tol bus reitingai ir ji rodys  biggrin.gif

Is Ferhato "mazgote" daro, Asli kelinta serija i "depresija ikritus"  biggrin.gif  o tai dabar kai suzinos,kad beibi tures, isvis uzsidepresins ji itariu   mastau.gif  smoke.gif

Jo, tegul tik jiems patinka. Bet jie tegul mažiau scenaristui twiterry meldžiasi, o eina teliką įsijungt ir reitingus daryt biggrin.gif
Tas scenaristas tai psychas konkretus, elgiasi kaip mažvaikis, kaip bobų boba - jau gal 5 kartus buvo iš Twitterio išėjęs, t.y. savo profilį ištrynęs, bo įsižeidė biggrin.gif Po poros dienų vėl grįžta asilas biggrin.gif
O kaip įsižeidė, kai Ibo su pirmaja scenariste foto įdėjo į insta, pypiec, tiek verkė, kad turkai 3 dienas guodė, spec. hashtagą paleido, norėjo į trendus išvest, bet nepavyko biggrin.gif Mol niekas jo nemyli vargšo biggrin.gif O už ką Ibo jį mylėt? Jis atėjo dirbti su jam žinoma patikima komanda, o paskui tas debiliškas kanalas visus išvaikė, dabar briedus vaidint žmogui reikia blink.gif Aš taip siutau kai jis ten pusę serijos palei langus slankiojo, nu žodžių trūksta biggrin.gif Tik toks scenaristas mazgotė taip ir gali sugalvoti. Mano Feras būtų koja tas duris išspyręs, pora minučių ir viskas baigta biggrin.gif Kaip su fondiu lotuliukas.gif Arba išvis nevažiavęs, nes ji jam taip dūšią pri**ko. O dabar dar tas nėštumas doh.gif Nors jau seniai aišku, kad ji nėščia, bet aš taip atmetinėjau tą mintį, galvojau nu gal ims ir nustebins, gal suklaidinti nori, gal čia stresas, bet ką jis daugiau sugalvoti gali, padarys čia antrą Karagul, nu nafig biggrin.gif Noriu, kad jie išsiskirtų ir taškas biggrin.gif
Kitoj serijoj turi kažkokia psichopatė Asios dukterėčia pasirodyt dar unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 14 kovo 2018 - 09:40
Kada jūs turit laiko tiek serialų žiūrėti ir dar sekti režisierius, aktorius, twiterius, vk ir t.t. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 03 14, 09:07)
Kada jūs turit laiko tiek serialų žiūrėti ir dar sekti režisierius, aktorius, twiterius, vk ir t.t. bigsmile.gif

As tik po viena seriala ziuriu paskutiniam penkmety biggrin.gif Pries pora metu ziurejau KA, o dabar SBA. Ir tuo metu, kai ji online rodo, turime savo grupe twiteryje, kur visa info matosi pagal hashtag ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 03 14, 11:07)
Aš taip pat tuo stebiuosi.

Lux, o jūs visai nieko nežiūrit?

Hm, į savaitę du laisvus vakarus aš tikrai randu, man kažkaip jokių problemų; nei vakarais dirbu, nei vaikai maži, o ir laiką taip susiplanuoju, kad man jo viskam užtenka.

Aš iki tokio lygio, kad nuo-iki nieko neseku.
Atsakyti
Aš dabar turkų nežiūriu, nes man niekas nepatinka. Žiūriu Downton Abbey britų ir šeima išgriūna, kai pvz. pasakau jiems: "I will retire for the evening" ar kažką panašaus lotuliukas.gif Aš labai mėgstu mokytis kalbas, tai va pas turkus kažko pramokau, dabar angliškai snobiškai galiu pašnekėti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 03 14, 09:07)

Nustebtum kam žmonės dar randa laiko be įvairių kilmės šalių serialų žiūrėjimo ir išsamaus info konspektavimo biggrin.gif Pvz kiekvieną rytą prasinešti internetui kuom kvepinasi arba kurti ypatingai prasmingas istorijas iš padrikų žodžių ar paveikslėlių ir tt. lotuliukas.gif Kiekvienam savo, tskant biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lux @ 2018 03 14, 10:55)
Aš dabar turkų nežiūriu, nes man niekas nepatinka. Žiūriu Downton Abbey britų ir šeima išgriūna, kai pvz. pasakau jiems: "I will retire for the evening" ar kažką panašaus lotuliukas.gif Aš labai mėgstu mokytis kalbas, tai va pas turkus kažko pramokau, dabar angliškai snobiškai galiu pašnekėti bigsmile.gif

Oi, dėl kalbų tai priminei biggrin.gif Mes (mano minėta bendraminčių grupė) va kaip tik pirmadienį twitteryje žiūrėdami paskutinę SBA seriją, praktiškai visą turkų slang'ą išmokom iš piktumo lotuliukas.gif lotuliukas.gif Sakoma gi, kad kiekvieną kalbą pradedi mokytis nuo keiksmažodžių biggrin.gif

Aš dabar susirašiau tavo rekomenduotus serialus, ir, kai rankos ir akys pasieks, bandysiu žiūrėt. Kolkas vokišką vieną damušt reikia. Nieko blatno, bet grynai dėl kalbos žiūriu.
Atsakyti