Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Nieko panašaus. Ji, pirmą kartą tą meilės jausmą, savo vaikino broliui, pajuto tik dabar, prieš 4 serijas.
Čia jis ją, savo brolio merginą, pamilo ir myli nuo I sezono.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 03 13, 00:06)
As nieko neturiu pries ta seriala, gal ir geras jis, aktoriai faini, ta mergina man ypac grazi, nu bet du sezonus neapsispresti myli nemyli ir katra, nu tai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir fanai tokie arsus, pasiskirste i dvi stovyklas ir kalasi visur, kur bepaziuresi biggrin.gif

O apie SBA siandienine serija tai geriau patylesiu. Einu tyliai paverksiu kamputyje. Ar pasikeiksiu biggrin.gif Nu toki s... tai reikia dar sugebet padaryti, sokas man, atsigaut negaliu nuo tokio gerio biggrin.gif Bet va turkams patiko... neturiu ka pasakyt.

sakai ne kazkas g.gif as ryt ziuresiu, bo nieko nesuprantu Turkiskai tik nervas ima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2018 03 12, 19:43)
Jau yra yahoo.gif Lekiu ziureti, vakarienes nebus vadinasi  rolleyes.gif 
QUOTE(kami_ @ 2018 03 12, 20:03)
Žinau, darbe sekiau ar pasirodė jau biggrin.gif Kaip neseksi, kai filmas su mano "vyru" kaip tėvai ir kolegos juokauja biggrin.gif Aš irgi žiūriu jau biggrin.gif Pietus rytdiena pasidariau greitai ir dabar laikas filmui biggrin.gif
Beje, ar patiko jums? Aš dar nežiūrėjau, neturėjau laiko.
Atsakyti
[quote=Visgi,2018 03 13, 02:21]
[/quote]Beje, ar patiko jums? Aš dar nežiūrėjau, neturėjau laiko.
[/quote]
Labai, neveltui tiek laukiau smile.gif buvo momentu kai galvodavau, kad ziuriu kitos salies, bet ne turkiska komedija smile.gif subalansuotai buvo meiles, graziu vaizdu, geru minciu, juokingu momentu
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 03 13, 01:04)
sakai ne kazkas g.gif as ryt ziuresiu, bo nieko nesuprantu Turkiskai tik nervas ima lotuliukas.gif

Nu aš kadangi Ferhato pusėj, tai mane nervina, kai iš jo mazgotę daro. Skubiai noriu jam kokios gražios panos! biggrin.gif O Asiai skyrybos ir į visas keturias puses.
Plius nervina visi tie sapnai, įsivaizdavimai, tikri/netikri dialogai. Scenaristas apsirūkė akivaizdžiai ir pamiršo, kad jo darbas scenarijų rašyti. Bet va kas svarbiausia, tai turkai meldžiasi ten jam, garbina, šlovina, niekaip nesuprantu už ką. Pusė nakties už seriją nuostabią dėkojo blink.gif O man ji pati lieviausia iš visų iki šiol buvusių.
Papildyta:
QUOTE(kami_ @ 2018 03 13, 06:42)
Labai, neveltui tiek laukiau smile.gif buvo momentu kai galvodavau, kad ziuriu kitos salies, bet ne turkiska komedija smile.gif subalansuotai buvo meiles, graziu vaizdu, geru minciu, juokingu momentu

Nu vat nesuprasi tų turkų. man irgi fainas lengvas linksmas filmas, o su pardavimais Turkijoj gi visiškas fiasko buvo. Jiems tik mahmudai su chalatais ir kaimiečiai patinka, va tada ūžia filmų pardavimai ir serialų reitingai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2018 03 13, 08:42)
Na, jei jau net labai, tai šiandien ir aš pažiūrėsiu, noriu gražių vaizdų.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 03 13, 11:09)

Man restoranėlis labai patiko, mielai tokiam apsilankyčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2018 03 13, 12:26)
Man restoranėlis labai patiko, mielai tokiam apsilankyčiau smile.gif
Jo? O, atkreipsiu dėmesį smile.gif
Atsakyti

QUOTE(kami_ @ 2018 03 13, 08:42)
Labai, neveltui tiek laukiau smile.gifbuvo momentu kai galvodavau, kad ziuriu kitos salies, bet ne turkiska komedija smile.gifsubalansuotai buvo meiles, graziu vaizdu, geru minciu, juokingu momentu

Man irgi tikrai labai patiko. Prisijuokiau, labai smagiai susiziurejo  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2018 03 13, 19:17)
Man irgi tikrai labai patiko. Prisijuokiau, labai smagiai susiziurejo  4u.gif​ 
Na viskas, einu žiūrėt pagaliau ir aš. Noriu ir aš to smagumo, ir pasijuokt mirksiukas.gif
Atsakyti
Naujas įvaizdis biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 03 13, 20:21)
Naujas įvaizdis biggrin.gif

O siaubas blink.gif Tikiuosi čia tik rolei unsure.gif
Atsakyti