Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Lux @ 2018 03 09, 10:09)
Matau, kad čia tylu ir jokių susižavėjimo šūksnių. Aš jau nuo užpraeitos serijos užraukiau. Perėjau prie angliškų filmų ir laukiu Kivančo filmo.
Sutinku, tą patį matau, neįmanoma nepastebėti. Aš irgi užraukiau. Tiesa, į fragus dar užmetu akį, jie iškalbingi...
Pas mane tai nieks nesikeičia, žiūriu savo tuos pačius 2: "Sen Anlat Karadeniz" ir "Fazilet Hanım ve Kızları"

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Man kol kas dar nedingo ūpas žiūrėti SBA, jau pasivijau ax.gif
O dabar laukiu kada bus subtitrais Mutluluk Zamanı, nes prabėgom pažiūrėjau be wub.gif Patiko smile.gif
Atsakyti
Fazilet jau mane nervint pradeda su tuo gumos tempimu mad.gif jau laukiu kol ta Hazan bent mintyse pasakys,kad ji myli.....
o SBA meile Nr. 1 Man wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2018 03 12, 17:10)
Fazilet jau mane nervint pradeda su tuo gumos tempimu  mad.gif  jau laukiu kol ta Hazan bent mintyse pasakys,kad ji myli.....
o SBA meile Nr. 1 Man  wub.gif  biggrin.gif

as nesuprantu del ko Fazilet nenori, kad butu Hazan su Ygazu...geriau su babniku sinanu ax.gif
Atsakyti

O dabar laukiu kada bus subtitrais Mutluluk Zamanı, nes prabėgom pažiūrėjau be wub.gifPatiko smile.gif

Jau yra  :yahoo: Lekiu ziureti, vakarienes nebus vadinasi  :rolleyes: 

Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2018 03 12, 19:43)
Jau yra yahoo.gif Lekiu ziureti, vakarienes nebus vadinasi  rolleyes.gif 
Rimtai? Tikėjausi, kad žymiai ilgiau reiks laukti bigsmile.gif Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2018 03 12, 18:43)
Jau yra  yahoo.gif Lekiu ziureti, vakarienes nebus vadinasi  rolleyes.gif

Žinau, darbe sekiau ar pasirodė jau biggrin.gif Kaip neseksi, kai filmas su mano "vyru" kaip tėvai ir kolegos juokauja biggrin.gif Aš irgi žiūriu jau biggrin.gif Pietus rytdiena pasidariau greitai ir dabar laikas filmui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 12 kovo 2018 - 19:04

Žinau, darbe sekiau ar pasirodė jau biggrin.gifKaip neseksi, kai filmas su mano "vyru" kaip tėvai ir kolegos juokauja biggrin.gifAš irgi žiūriu jau biggrin.gifPietus rytdiena pasidariau greitai ir dabar laikas filmui biggrin.gif

As irgi pradejau ziureti, bet visgi nusprendziau kad reikia vakariene begt greit padaryti. Valgyti tai norisi, o ir vaiku alkanu nelaikysiu (kiekgi galima :lol:​ )

Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2018 03 12, 15:10)
Fazilet jau mane nervint pradeda su tuo gumos tempimu  mad.gif  jau laukiu kol ta Hazan bent mintyse pasakys,kad ji myli.....
o SBA meile Nr. 1 Man  wub.gif  biggrin.gif

Nu vat mane juokas ima, kai Fazilet gerbejai komentuoja, kad kazkur kazkas tempia guma biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Kazin ar imanoma labiau tempti guma nei ten biggrin.gif Bi tik savo 5 kapeikas ikist kur nereikia biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 03 12, 20:35)
Nu vat mane juokas ima, kai Fazilet gerbejai komentuoja, kad kazkur kazkas tempia guma biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Kazin ar imanoma labiau tempti guma nei ten biggrin.gif Bi tik savo 5 kapeikas ikist kur nereikia biggrin.gif

O man visai nejuokinga, net jūsų kelintas komentaras visai ne į temą. Jeigu jūs jo nežiūrite tai ko išvis kabinėjetes. Aš lygiai taip pat nervuojuosi ir dėl Fazilet ir dėl Hazan ir dėl visų likusių, bet jei aš nesinervuočiau tai serialas manęs neįtrauktu ir aš jo nežiūrėčiau. Aš tikrai esu turkiškų serialų gerbėja ir tikrai daug serialų mačiau, bet drąsiai galiu pasakyti, kad šis serialas vienas geriausų.
Atsakyti
QUOTE(Indrijan @ 2018 03 12, 23:30)
O man visai nejuokinga, net jūsų kelintas komentaras visai ne į temą. Jeigu jūs jo nežiūrite tai ko išvis kabinėjetes. Aš lygiai taip pat nervuojuosi ir dėl Fazilet ir dėl Hazan ir dėl visų likusių, bet jei aš nesinervuočiau tai serialas manęs neįtrauktu ir aš jo nežiūrėčiau. Aš tikrai esu turkiškų serialų gerbėja ir tikrai daug serialų mačiau, bet drąsiai galiu pasakyti, kad šis serialas vienas geriausų.

as ji meciau gal po 10serijos... g.gif bet jeigu sakot geriausias, gal verta vel grizti g.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 03 12, 22:47)
as ji meciau gal po 10serijos... g.gif bet jeigu sakot geriausias, gal verta vel grizti g.gif

As nieko neturiu pries ta seriala, gal ir geras jis, aktoriai faini, ta mergina man ypac grazi, nu bet du sezonus neapsispresti myli nemyli ir katra, nu tai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir fanai tokie arsus, pasiskirste i dvi stovyklas ir kalasi visur, kur bepaziuresi biggrin.gif

O apie SBA siandienine serija tai geriau patylesiu. Einu tyliai paverksiu kamputyje. Ar pasikeiksiu biggrin.gif Nu toki s... tai reikia dar sugebet padaryti, sokas man, atsigaut negaliu nuo tokio gerio biggrin.gif Bet va turkams patiko... neturiu ka pasakyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 13 kovo 2018 - 00:15