Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Aš net nežinojau, kad šita Asiye Kaleli (Öykü Gürman)
iš "Sen Anlat Karadeniz' yra dainininkė. Geras.
Tuna Kiremitçi & Öykü Gürman - İyi Şeyler

Ir kad jos ši daina skamba ten seriale. Netikėta.
Öykü Gürman - Oy Beni Vurun Vurun | Sen Anlat Karadeniz

vartotojo įkelta nuotrauka

Lygiai taip pat nustebau, kad Tahiras Kaleli (Ulaş Tuna Astepe), realiai gyvenime,
kaip kad rašė, 11 metų liko be abiejų tėvų, žuvo per žemės drebėjimą.
Aš ir galvoju, kaip gražiai už kadro jis visad taip šiltai rūpinasi tuo vaiku smile.gif

vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Bus man įdomi trečiadienio serija Sen Anlat Karadeniz 7. Bölüm Fragmanı ax.gif
Niu galėjo to žiedo ir negrąžint... Tai ne, prisidarė dabar sau problemų, kaip mačiau antram frage.
Atsakyti
Pirma karta prasukinėjau Черно-белая любовь / Siyah Beyaz Ask, žiūrėdama 20 seriją, jau taip neįdomu buvo unsure.gif
Atsakyti
Matau, kad čia tylu ir jokių susižavėjimo šūksnių. Aš jau nuo užpraeitos serijos užraukiau. Perėjau prie angliškų filmų ir laukiu Kivančo filmo.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 03 09, 08:09)
Matau, kad čia tylu ir jokių susižavėjimo šūksnių. Aš jau nuo užpraeitos serijos užraukiau. Perėjau prie angliškų filmų ir laukiu Kivančo filmo.

Man labai patiko 20 serija wub.gif Ir nujaučiu, kad kita bus irgi super rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 03 09, 09:29)
Man labai patiko 20 serija  wub.gif Ir nujaučiu, kad kita bus irgi super  rolleyes.gif

man irgi wub.gif labai laukiu 21, kaip surpatau visgi Asli iseis ...
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 03 09, 20:15)
man irgi  wub.gif  labai laukiu 21, kaip surpatau visgi Asli iseis ...

Man link savaitgalio jau lomkės prasideda biggrin.gif Jei žiūrėčiau po 5 serialus per dieną gal taip ir nebūtų, bet dabar daugiau nieko nežiūriu. Nėra nei laiko, nei noro.

Aš manau, kad ji išeis abipusiu susitarimu. Bet nueis turbūt netoli ir neilgam lotuliukas.gif
Manau po to jos šūvio bus rimtas pokalbis, Feras pats išsigąs to vaizdelio, kaip kad išsigando dūrio peiliu. Kaip tąsyk įvyko lūžis jų santykiuose, taip ir dabar bus.
O šiaip serija tikrai super buvo. Kaskart, kai tik scenaristas suteikia progą Ferhatui be žodžių, vien tik emocijom perteikti viską, ką reikia, aš atleidžiu jam visus scenarijaus nuosmukius ir blėnes biggrin.gif Nes Ibo emocijos tai kažkas toookios, tik jis taip sugeba.
Visi herojai šiame seriale turi pereiti kelią nuo juodo iki balto ir atvirkščiai, tokia ir yra mintis. Kad pajaustų ir suprastų, kad niekas šiame gyvenime nuo nieko neapsaugotas ir, kad žmogiška prigimtis nenuspėjama ir bet kada gali sugriūti kortų namelis, kurį statėme...

Laukiu pirmadienio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 03 10, 10:30)
Man link savaitgalio jau lomkės prasideda biggrin.gif Jei žiūrėčiau po 5 serialus per dieną gal taip ir nebūtų, bet dabar daugiau nieko nežiūriu. Nėra nei laiko, nei noro.

Aš manau, kad ji išeis abipusiu susitarimu. Bet nueis turbūt netoli ir neilgam lotuliukas.gif
Manau po to jos šūvio bus rimtas pokalbis, Feras pats išsigąs to vaizdelio, kaip kad išsigando dūrio peiliu. Kaip tąsyk įvyko lūžis jų santykiuose, taip ir dabar bus.
O šiaip serija tikrai super buvo. Kaskart, kai tik scenaristas suteikia progą Ferhatui be žodžių, vien tik emocijom perteikti viską, ką reikia, aš atleidžiu jam visus scenarijaus nuosmukius ir blėnes biggrin.gif Nes Ibo emocijos tai kažkas toookios, tik jis taip sugeba.
Visi herojai šiame seriale turi pereiti kelią nuo juodo iki balto ir atvirkščiai, tokia ir yra mintis. Kad pajaustų ir suprastų, kad niekas šiame gyvenime nuo nieko neapsaugotas ir, kad žmogiška prigimtis nenuspėjama ir bet kada gali sugriūti kortų namelis, kurį statėme...

Laukiu pirmadienio  wub.gif

oi as irgi nieko ziuret negaliu wub.gif

As kazkaip vis galvoju, gal tas suvis buvo jos vaizduote visgi ax.gif

Brac kaip laukiu pirmadieni/antradienio wub.gif Gal koki antra fraga numes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2018 03 09, 09:26)
Pirma karta prasukinėjau Черно-белая любовь / Siyah Beyaz Ask, žiūrėdama 20 seriją, jau taip neįdomu buvo unsure.gif
Man regis, man įdomiausia buvo iki 15 serijos, o paskui kažkas pašlo ne to. Galėjo scenarijuje dar daug visokio adrenalino prigalvoti; ilgiau išlaikyti tų belakstančių žiežirbų į visas puses ir bekunkuliuojančios chemijos tarp jų, būtų patikę jei būtų atsiradęs kažkoks mažytis motyvas pavydui. Mano pirmas nusivylimas buvo, kai pavogė tą mergaitę jo brolio, nepamenu kokia ten serija buvo.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 03 10, 17:46)
Man regis, man įdomiausia buvo iki 15 serijos, o paskui kažkas pašlo ne to. Galėjo scenarijuje dar daug visokio adrenalino prigalvoti; ilgiau išlaikyti tų belakstančių žiežirbų į visas puses ir bekunkuliuojančios chemijos tarp jų, būtų patikę jei būtų atsiradęs kažkoks mažytis motyvas pavydui. Mano pirmas nusivylimas buvo, kai pavogė tą mergaitę jo brolio, nepamenu kokia ten serija buvo.

Gal berniuką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 03 10, 13:59)
oi as irgi nieko ziuret negaliu  wub.gif

As kazkaip vis galvoju, gal tas suvis buvo jos vaizduote visgi  ax.gif

Brac kaip laukiu pirmadieni/antradienio  wub.gif  Gal koki antra fraga numes  wub.gif

Na, bet kuriuo atveju Džūniai kapiec biggrin.gif

O aš žinok nelaukiu frago, man užtenka to vieno, paskui perdaug viskas aišku pasidaro ir pusė žavesio dingsta biggrin.gif O šiaip tai man apskritai nieko netrūksta ir viskas tinka ir patinka. Vienintelis dalykas, dėl ko burbėjau ir audžiau scenaristą, buvo Cuneyit, bet jis mane išgirdo ir pakreipė tą liniją biggrin.gif Taip kad sikinti yok yani biggrin.gif Eyvallah biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 03 10, 20:34)
Gal berniuką ax.gif
Jo, tikrai gi, berniuką.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 03 10, 18:34)
Gal berniuką ax.gif

Nu koks skirtumas biggrin.gif
Atsakyti