Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Lux @ 2018 03 02, 19:04)
Kodėl? Ar ne Visgi prieš mėnesiuką rašė, kad vasarį?

Tai Turkijoj jau suka ji, antra savaite pirmauja pagal perziuras, bet kol kas nors nuhakins ir i neta imes, tikrai uztruks. O oficialiai dvd isleis ar per telika parodys tai isvis neaisku kada. Taip kad tokiems ziurovams kaip mes, tikrai reikes dar palaukti. Arba varyt i kina biggrin.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2018 03 02, 21:21)
aham siandien jau radau smile.gif 
nene nesu, o kas cia ?  ax.gif
jauciu sapnuoja  biggrin.gif

vk.com, ten toks rusiskas Facebookas smile.gif Jame greiciausiai visi vertimai atsiranda.

Net neabejoju, kad arba vaizduote cia jos arba sapnas. Jauciu i Namika "saudo" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 03 02, 23:21)
jauciu sapnuoja biggrin.gif
Niu, jie mėgėjai sapnuoti biggrin.gif Jaučiu, čia tolesnis tęsinys to pirmo veiksmo, t.y. šaudo į tuos žulikus kurie naktį sėlino prie namų. Niu, arba sapnuoja ar įsivaizduoja biggrin.gif
Bet tai kaip moterai užvežė... Ferhatui ne juokais neramu. Taip sakant, kardinaliai įsipaišė į vaidmenį, tuoj vietom apsikeis biggrin.gif
Atsakyti
Ai, nu ir koks skirtumas kas ten į ką šovė biggrin.gif Pamiršau išvis ką kur ir apie ką žiūrėjau karsta.gif ax.gif wub.gif
https://www.youtube....h?v=oCCFK0y6a10
Atsakyti
Užmečiau akį naują serialą su savo dar vienu mylimu aktorium Alican Yucesoy ir - o tu siaube siaubiausias, koks nusivylimas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Vėl kaimiečiai - Menekse ve Halil Nr. 2 biggrin.gif Linkiu jam gerų reitingų, nes super talentingas aktorius, bet žiūrėt tai nežiūrėsiu už jokius pinigus.
Kam patinka kaimiečiai, besivaikantys su pystikais ir daužantys "prisidirbusias" moteris, a la Sen anlat Karadeniz, tai prašom, dar vienas puikus PROJEKTAS biggrin.gif
Atsakyti
Cha, jau seniai pažiūrėta 1 serija irnesakyk.gif Taip, kad nesąmonė_zanūdnas, marūdnas, niūrus ir pan,. O ir aktoriai schmoll.gif Ir ne vėl, o tip top, analogiška pradžia viens prie vieno Menekse ve Halil. Taip kad nieko naujo ir visiškai nieko įdomaus. Abejoju ar ilgai pratrauks.

Man knieti kito pirmą seriją pažiūrėti. Laukiu ax.gif
Atsakyti
Ar žiūrėjote kas Fazilet vakar? Noriu pasidaliti mintimis kitaip išprotesiu.. unsure.gif Serija buvo tikra legenda kaip ir žadėjo, kad paguldys į kapą net nesitikėjau, aš tiek buvai įsijautusi kad norėjau šalia atsigulti. Atsimenu kai Kuzėjus gulėjo kape irgi buvo nerealiai suvaidinta, bet čia moteris gulėjo gal todėl man buvo skaudžiau. Kai paskutinę minutę Hazan prisiminė mamą, sesę ir net Ygizą pradėjau ir aš verkt, kai pradėjo dar dainuoti kape dar labiau širdį suspaudė. Na o scena kai Ygizas rado ją, kai kasė rankomis kapą ir tikėjosi rasti kad ji kvepuoja ir gyva buvo woooooo blink.gif Nereikia net žodžių pasakyti kad myliu, buvo viskas aiškiai parodyta ir išjausta. Bravo visiems kas prisilietė prie šitos serijos tikrai smile.gif O ypač YagHaz wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrijan @ 2018 03 04, 09:52)
Ar žiūrėjote kas Fazilet vakar? Noriu pasidaliti mintimis kitaip išprotesiu.. unsure.gif  Serija buvo tikra legenda kaip ir žadėjo, kad paguldys į kapą net nesitikėjau, aš tiek buvai įsijautusi kad norėjau šalia atsigulti. Atsimenu kai Kuzėjus gulėjo kape irgi buvo nerealiai suvaidinta, bet čia moteris gulėjo gal todėl man buvo skaudžiau. Kai paskutinę minutę Hazan prisiminė mamą, sesę ir net Ygizą pradėjau ir aš verkt, kai pradėjo dar dainuoti kape dar labiau širdį suspaudė. Na o scena kai Ygizas rado ją, kai kasė rankomis kapą ir tikėjosi rasti kad ji kvepuoja ir gyva buvo woooooo  blink.gif  Nereikia net žodžių pasakyti kad myliu, buvo viskas aiškiai parodyta ir išjausta. Bravo visiems kas prisilietė prie šitos serijos tikrai  smile.gif  O ypač YagHaz  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Bet tai kaip jie visi nieko naujo nesugalvoja. O tokias ypatingas scenas kartoti tai man išvis nesuprantama, nes kartą pamačius jos tokį įspūdį palieka, kad niekada nepamirši, o ypač, jei vaidina toks aktorius kaip Kivanc ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Aš žiūrėjau. Kiekvieną šeštadienį žiūriu aš jį.

Kitą šeštadienį irgi bus be galo įdomu. Laukiu nesulaukiu, nes fragas bomba!!!!
Fazilet Hanım ve Kızları 38. Bölüm Fragmanı!

Ką galiu pasakyti_aš be žado! Po vakar atsigaut negaliu. Toks aukštas pilotažas, kad vienu žodžiu trūktsa žodžių ir apibūdinti, ir komplimentus išsakyti, jų vis vien bus maža.

Dar va ką tik vėl išdrįsau vieną iš baisiausių fragmentų peržiūrėti. Kaip viskas iki smulkmenų apgalvotai parodytą, išjausta. Malačiai!

Vienu žodžiu manyje emocijų daug, minčių daug. Aš neatsimenu kada man taip paskutinį kartą buvo, kad pažiūri ir taip užveža iki sielos gelmių, kad nieko nesinori kurį laiką, tik į vieną tašką žiūrėt kol atsigauni.

Topinis serialas. Vienu žodžiu visa komanda jėga. Fazilėt velnio nešta ir pamesta, gerulė. Pagrindinė pora superinė! Aš juos labai myliu wub.gif Man į juos taip gera žiūrėt, atsižiūrėt negaliu.

Atsakyti
QUOTE(Indrijan @ 2018 03 04, 11:52)
[.....] Atsimenu kai Kuzėjus gulėjo kape irgi buvo nerealiai suvaidinta, [.....]
Beje, aš visiškai neprisimenu to jo momento unsure.gif Vadinas man taip stipriai tas neužsifiksavo, iš to seka, kad ne visiems vienodai vienas ir tas pats užsifiksuoja. Hm.
Atsakyti
Pagaliau, po 3-jų ar 4-ių savaičių intervalo, jau net pati pamiršau, pasirodys finalinė serija.

Nežinau, gal aš klystu, bet tokia keista nuojauta neapleidžia, kad pati Duru vos ne viską apskaičiavusi ir sumąsčiusi yra nuo pat pradžių, nes na tikrai momentais ji man į tokią užneša. O jei ne, apsirinku, vadinas gerai žiūrovą geba klaidint. Na, o Can Manay tai kaip sakant jau atskira respublika. Mažum bus grįžta į pradinį tašką, į pirmo sezono pirmos serijos pirmąsias minutes.

Šaunuoliai, kad apsiribojo dviem sezonais. Svarbu kokybė, o ne kiekybė, ir mokėt laiku sustoti, kai viskas kas gražiausią ir įdomiausią - parodytą ir pateiktą.

Man asmeniškai, tai vienintelis turkų serialas, kuris iš pagrindų visaip kaip kitoks, visai visiškai kitoniškas, visom prasmėm. Va taip va, kiek aš čia garsiai primąsčiau sau ax.gif

Fi 2. Sezon Çİ 10. Bölüm (Final) Fragman

Atsakyti
Nu jei aš tiek serialų žiūrėčiau, tai jų ir pavadinimus pamirščiau, ne tik ką per juos rodo biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
Prašom nepavydėt ax.gif O ir tiek tai kiek bigsmile.gif Mažum skaičiuot kažkas nemoka biggrin.gif Kas kam darbo kas ką žiūri ir kiek biggrin.gif
Atsakyti