Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(erikiuxxx @ 2018 03 01, 21:55)
Gal kas matet kur butu  fragas isverstas rusiskai verysad.gif nerandu nei youtube,nei saite kur ziurejau verysad.gif
Su subtitrais išverstas jau buvo vakar po piet, o kad įgarsintas būtų, ir aš nemačiau. Nėr kol kas.
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2018 03 01, 19:39)
Jei grįžtant prie temos, dabar baigiu 17 SBA seriją žiūrėti (aiir aišku į priekį pažiūriu biggrin.gif) bei dar laukiu kada įdės Mutluluk zamani filmą su rusišku vertimu.
Kol kas iš patinkančių aktorių vyrų mano favoritas Bariš Arduč ir viskas biggrin.gif Mano vyras kaip kolegos juokauja biggrin.gif

O aš jį pamiršau ta pačia minutę, kai tik Ibo grįžo. Jis man toks fainas pupuliukas saldainiukas, gražu pažiūrėt, bet vaidyba ir charizma neprilygsta ne pro kur.
O tu matei, kad jis teatre dabar vaidina? biggrin.gif Nu man tai jis neteatrinis aktorius nors tu ką ax.gif Bet gerai, vis kažkiek patirties įgaus, jam to tikrai reikia.

QUOTE(erikiuxxx @ 2018 03 01, 19:55)
Milagra su kokiu malonumu tavo mintis perskaiciau  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Gal kas matet kur butu  fragas isverstas rusiskai verysad.gif nerandu nei youtube,nei saite kur ziurejau verysad.gif

As tai visad maniau,kad po brolio mirties Asli ji paliks, o veliau suzinos kad nescia  biggrin.gif

4u.gif

O tu esi vk prisiregistravus?

Tai dar visko gali būt. Bet aš nenorėčiau, kad ji nėščia būtų kolkas.
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2018 03 01, 21:39)
Nepatinka poilsis prie baseino, reikia pamatyti ir sužinoti kuo daugiau, eiti iki kol kojose pūslės būna, paragauti kuo daugiau biggrin.gif

Ir pavyzdžiui paklysti ir dar su išsikrovusiu telefonu kaip, kad buvo Stambule biggrin.gif

Kol kas iš patinkančių aktorių vyrų mano favoritas Bariš Arduč ir viskas biggrin.gif Mano vyras kaip kolegos juokauja biggrin.gif
O, teisingas požiūris, maladec! Mano mados ax.gif

Prisimenu, kai pasakojai... jo, ekstrymas irgi gerai smile.gif Bet kai tu varlė keliauninkė, tai neprapulsi smile.gif

Taip sakant однолюб, ištikima, vienas vienintelis ir taškas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 03 02, 09:10)
O tu matei, kad jis teatre dabar vaidina?  biggrin.gif Nu man tai jis neteatrinis aktorius nors tu ką  ax.gif Bet gerai, vis kažkiek patirties įgaus, jam to tikrai reikia.
4u.gif

Aisku, kad maciau biggrin.gif
Bet kaip supratau ten tik video jis vaidino, kurį paleidžia spektaklio metu? Ar ne taip supratau? biggrin.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2018 03 02, 09:35)
Aisku, kad maciau biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
žinok aš jo nebeseku, tai galėjau ir sugrybaut ką smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 02 kovo 2018 - 11:10
QUOTE(Visgi @ 2018 03 02, 10:31)
O, teisingas požiūris, maladec! Mano mados ax.gif 

Prisimenu, kai pasakojai... jo, ekstrymas irgi gerai smile.gif Bet kai tu varlė keliauninkė, tai neprapulsi smile.gif

Taip sakant однолюб, ištikima, vienas vienintelis ir taškas biggrin.gif

Prie baseino ir Lt galiu pagulet biggrin.gif Patinka kuo daugiau ptirti, pamatyti smile.gif du kartus bu au paklydus, antra kai bandziau pasiekti viesbuti pesciomis, nes nuvaziavau ne ten su metrobusu kur reikejo biggrin.gif taksai tik pyosena kai ejau po tiltais biggrin.gif bet jokio baisumo nebuvo, pamaciau tikrus turkiskus rajonus.
Aha biggrin.gif kol kitas kas nekris i aki biggrin.gif o gal Baris ir liks favoritu ka cia gali zinot kaip bus smile.gif
Atsakyti
Tai kada gi tas filmas su Kivanč?
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 03 02, 17:40)
Tai kada gi tas filmas su Kivanč?

Oi, negreitai dar jo sulauksi biggrin.gif Po kokio pusmecio jauciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2018 03 02, 18:51)
Aha biggrin.gif kol kitas kas nekris i aki biggrin.gif o gal Baris ir liks favoritu ka cia gali zinot kaip bus smile.gif
Va va, būtent, ką čia gali žinot biggrin.gif O tą Mutluluk Zamani ir aš noriu pažiūrėti ax.gif

Papildyta:
Oho, į ką čia Asli nusitaikius ginklą laiko...

Siyah Beyaz Aşk 20. Bölüm Fragmanı - 2
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 03 02, 19:59)
Oi, negreitai dar jo sulauksi biggrin.gif Po kokio pusmecio jauciu  ax.gif

Kodėl? Ar ne Visgi prieš mėnesiuką rašė, kad vasarį?
Atsakyti
Aš rašiau, kad sausio pabaigoje Turkijoje startuos, nors paskui perkelė į vasarį.
Papildyta:
Kelis kart tos preliminarios datos keitėsi.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 03 02, 08:02)
Su subtitrais išverstas jau buvo vakar po piet, o kad įgarsintas būtų, ir aš nemačiau. Nėr kol kas.

aham siandien jau radau smile.gif

QUOTE(Milagra @ 2018 03 02, 09:10)
O aš jį pamiršau ta pačia minutę, kai tik Ibo grįžo. Jis man toks fainas pupuliukas saldainiukas, gražu pažiūrėt, bet vaidyba ir charizma neprilygsta ne pro kur.
O tu matei, kad jis teatre dabar vaidina?  biggrin.gif Nu man tai jis neteatrinis aktorius nors tu ką  ax.gif Bet gerai, vis kažkiek patirties įgaus, jam to tikrai reikia.
4u.gif

O tu esi vk prisiregistravus?

nene nesu, o kas cia ? ax.gif

QUOTE(Visgi @ 2018 03 02, 19:42)
Va va, būtent, ką čia gali žinot biggrin.gif O tą Mutluluk Zamani ir aš noriu pažiūrėti ax.gif

Papildyta:
Oho, į ką čia Asli nusitaikius ginklą laiko...

Siyah Beyaz Aşk 20. Bölüm Fragmanı - 2

jauciu sapnuoja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 02 kovo 2018 - 22:23