Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Nu va, fragas superrrrrriiiiiiinis wub.gif
https://www.youtube....h?v=tQA8iqai_Ko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 01 kovo 2018 - 15:02

Nu va, fragas superrrrrriiiiiiinis wub.gif
https://www.youtube....h?v=tQA8iqai_Ko

Pagaliau veiksmas gryžo :D Asli darosi krūta boba :D tokia šalta tok mašinoj ji man, neišsigandus kaip ankščiau tokia gerietė buvo. 

Beje Kuneitas ar man atsibodo jau irgi, bet jis man rodos dar ilgai bus, nes dar turi išsiaiškint kad jis tėvas vaiko. Man rodos jis tą vaiką dar spės pagrobti ir tada jį nušaus :D 

aš įtariu kad sesuo nužudė tą Asli brolį. Nors... prie ko ta tarnaitė? Įdomu dar kada tam dedei atsibos ta Idil, nes ji tokia įkyri buvo praeitą seriją, norėjos duot snukin :D 

dabar esu 11 serijoj FHVK :D užsikabinau kad net per google maps ieškojau ir radau tą namą Egemenų :D 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 03 01, 18:23)
dabar esu 11 serijoj FHVK biggrin.gif užsikabinau kad net per google maps ieškojau ir radau tą namą Egemenų biggrin.gif 
bigsmile.gif Oho! Tai bent! Šūstrai😊
Atsakyti
Beja, tas namas tai matytas, jis buvo ir Gümüş seriale☺ Iškart prisimiau, kai pamačiau. Kartojasi tos rezidencijos, kaip ir daug kas. Gažus, gražioje vietoje☺
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 03 01, 16:23)
Pagaliau veiksmas gryžo biggrin.gif Asli darosi krūta boba biggrin.gif tokia šalta tok mašinoj ji man, neišsigandus kaip ankščiau tokia gerietė buvo. Beje Kuneitas ar man atsibodo jau irgi, bet jis man rodos dar ilgai bus, nes dar turi išsiaiškint kad jis tėvas vaiko. Man rodos jis tą vaiką dar spės pagrobti ir tada jį nušaus biggrin.gif aš įtariu kad sesuo nužudė tą Asli brolį. Nors... prie ko ta tarnaitė? Įdomu dar kada tam dedei atsibos ta Idil, nes ji tokia įkyri buvo praeitą seriją, norėjos duot snukin biggrin.gif 

dabar esu 11 serijoj FHVK biggrin.gif užsikabinau kad net per google maps ieškojau ir radau tą namą Egemenų biggrin.gif 

Na, man tai įtartinas tas jos "kietumas". Jaučiu dabar ji "netikėtai" suvoks koks pavojingas tas gyvenimas ir paliks jį. O Ferhatas paleis, nes supras. Prisimins savo "ben karanlıgım ben batakliym ben cirkinyim" biggrin.gif Bet paskui gal koks daktaras gražus atsiras ligoninėj biggrin.gif Tada apsigalvos lotuliukas.gif Čia mano svajonės biggrin.gif
O Džūnią tai galėtų jau dabar išrišt ir nudėt, bet nenoriu, kad Feras rankas į tokį Š susiteptų, tegul Abidinas jį nukala, seniai žada biggrin.gif

Galėsi varyt kartu su arabais aplink tą namą paslankiot lotuliukas.gif Gal dar selfį kokį pavyks pasidaryti su Ertuguliu biggrin.gif
Atsakyti

Na, man tai įtartinas tas jos "kietumas". Jaučiu dabar ji "netikėtai" suvoks koks pavojingas tas gyvenimas ir paliks jį. O Ferhatas paleis, nes supras. Prisimins savo "ben karanlıgım ben batakliym ben cirkinyim" biggrin.gifBet paskui gal koks daktaras gražus atsiras ligoninėj biggrin.gifTada apsigalvos lotuliukas.gifČia mano svajonės biggrin.gif
O Džūnią tai galėtų jau dabar išrišt ir nudėt, bet nenoriu, kad Feras rankas į tokį Š susiteptų, tegul Abidinas jį nukala, seniai žada biggrin.gif

Galėsi varyt kartu su arabais aplink tą namą paslankiot lotuliukas.gifGal dar selfį kokį pavyks pasidaryti su Ertuguliu biggrin.gif

Visko gali būt. O gal ji pasidarys kaip Ferhatas :D 

beje aš bijau kad tas Džūnia nenužudytų Abidino, gijis psichas... 

ai kad Turkijoj nesu buvus ir kažin ar būsiu... vyras mano nenori ten :) 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 03 01, 21:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Milagra" data-cid="72019433" data-time="1519925792"><div><p>Na, man tai įtartinas tas jos "kietumas". Jaučiu dabar ji "netikėtai" suvoks koks pavojingas tas gyvenimas ir paliks jį. O Ferhatas paleis, nes supras. Prisimins savo "ben karanlıgım ben batakliym ben cirkinyim" vartotojo įkelta nuotraukaBet paskui gal koks daktaras gražus atsiras ligoninėj vartotojo įkelta nuotraukaTada apsigalvos vartotojo įkelta nuotraukaČia mano svajonės vartotojo įkelta nuotrauka
O Džūnią tai galėtų jau dabar išrišt ir nudėt, bet nenoriu, kad Feras rankas į tokį Š susiteptų, tegul Abidinas jį nukala, seniai žada vartotojo įkelta nuotrauka

Galėsi varyt kartu su arabais aplink tą namą paslankiot vartotojo įkelta nuotraukaGal dar selfį kokį pavyks pasidaryti su Ertuguliu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Visko gali būt. O gal ji pasidarys kaip Ferhatas biggrin.gif </p><p>beje aš bijau kad tas Džūnia nenužudytų Abidino, gijis psichas... </p><p>ai kad Turkijoj nesu buvus ir kažin ar būsiu... vyras mano nenori ten smile.gif </p>

O labai veltui. Tegul istoriją pasiskaito. Bet į Stambulą galima ir su draugėm važiuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 03 01, 20:13)
O labai veltui. Tegul istoriją pasiskaito. Bet į Stambulą galima ir su draugėm važiuoti ax.gif

Arba vienai biggrin.gif buvo kalbų kaip tu čia viena, bla bla bla. Visko gali visur nutikti smile.gif
Aš vėl noriu, tikiuosi šiemet pavyks aplankyti bent jau vėl Stambulą.
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2018 03 01, 19:22)
Arba vienai biggrin.gif buvo kalbų kaip tu čia viena, bla bla bla. Visko gali visur nutikti smile.gif
Aš vėl noriu, tikiuosi šiemet pavyks aplankyti bent jau vėl Stambulą.

Va tuo viskas ir pasakyta ax.gif Turkija tikrai turtinga savo istorija, gamta ir kultūra. Aišku, jei ne prie baseino važiuoji gulėt biggrin.gif
Važiuočiau ten ir važiuočiau. Tą ir darau biggrin.gif Ir vyras neprieštarauja, kartu varo patenkintas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 03 01, 20:25)
Turkija tikrai turtinga savo istorija, gamta ir kultūra. Aišku, jei ne prie baseino važiuoji gulėt biggrin.gif

drinks_cheers.gif Nepatinka poilsis prie baseino, reikia pamatyti ir sužinoti kuo daugiau, eiti iki kol kojose pūslės būna, paragauti kuo daugiau biggrin.gif Ir pavyzdžiui paklysti ir dar su išsikrovusiu telefonu kaip, kad buvo Stambule biggrin.gif
Jei grįžtant prie temos, dabar baigiu 17 SBA seriją žiūrėti (aiir aišku į priekį pažiūriu biggrin.gif) bei dar laukiu kada įdės Mutluluk zamani filmą su rusišku vertimu.
Kol kas iš patinkančių aktorių vyrų mano favoritas Bariš Arduč ir viskas biggrin.gif Mano vyras kaip kolegos juokauja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 01 kovo 2018 - 20:39
Milagra su kokiu malonumu tavo mintis perskaiciau wub.gif wub.gif wub.gif

Gal kas matet kur butu fragas isverstas rusiskai verysad.gif nerandu nei youtube,nei saite kur ziurejau verysad.gif

As tai visad maniau,kad po brolio mirties Asli ji paliks, o veliau suzinos kad nescia biggrin.gif
Atsakyti

Na jis dėl tos situacijos su Siru siena... O su drauge bijočiau. Plius turiu mažą dukrytę, tai nelabai kol kad :) ateity tikiuosi vyras pakeis nuomonę :) 

Atsakyti