QUOTE(BigBang @ 2018 02 28, 22:31)
<p>Na mergaitės - kas nužudė Asli brolį? </p><p>Šiaip serialas jau prarado pradinį žavesį bent mano akims... kažkaip veiksmas dabar daugiau ties kitais herojais sukasi ir tas Ferhato meilumas man nop nop... </p>
O man su meilės linija viskas gerai. Normalu, kad 20 serijų praėjus, santykiai vienaip ar kitaip pasistūmėjo į priekį. Jei niekas nesikeistų, vėl visi rėktų, kad nuobodu, niekas nevyksta

Jis įsimylėjo, pirmą kartą gyvenime pats pasijautė mylimas, visiškai normalu, kad jis švelnus ir dėmesingas savo mylimai moteriai ir palaiko ją sunkią akimirką. O kaip kitaip???
Va kas mane nervina, tai kad kitam plane iš jo mazgotę padarė

Toks buvo krūtas, nuovokus, kietas bičas, visus iš po žemių iškasdavo per porą dienų, o dabar tipo nemato kas jam po nosim darosi ir nieko neįtaria. Man labai patiko, kad čia blogiečiai neužsilaikydavo, taip ir Ferhatas patraukliau ir įdomiau atrodė, ir pačiam serialui intrigos, dinamikos suteikė. Džiaugiuosi, kad atsiranda naujų veikėjų, kažkas gal pajudės į priekį tam plane, nes Cuneyt'as jau atsibodo. Toks tūpas, tiek klaidų daro ir niekas mat nesupranta. Reikia jau jį nukalt, bo nervai nelaiko

Namikas tegul lieka, jis man įdomus, tas dar Azad baba tamsus arkliukas, neaišku kas iš jo išsirutulios, sesuo su motina dabar grįžę irgi man atrodo nebus gerietės, bus tų intrigų, tik svarbu ant vieno ir to paties neužsilaikytų. Kiek aš už tai kuzią audžiau, užkniso tas Ferhatas negyvai per 40 serijų, dar dabar nervas ima, kai prisimenu
Ai, o kas brolį nužudė tai nežinau

Kokių tik versijų neiškelta

Net tarnaitę tą jauną įtaria arabai

Tik motyvo nesugalvojo dar
Šiaip bendrai paėmus, man praeita serija visai neblogai susižiūrėjo, iš fragų galvojau bus žymiai blogiau. Ai, va dar kas mane nervina - kam jie viską per tuos fragus atskleidžia, visiškai intrigos nelieka. Parodė laidotuves brolio, o paskui ozete rašo: ar pavyks Asli išgelbėti brolio gyvybę, tipo intriga

Kosmosas

Gavo nuo fanų
pyzduliai, tai dabar jau nebeduoda frago išvis