Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Lux @ 2018 02 22, 19:44)
Gal ne turkiški ax.gif  tongue.gif Tikrai tokių yra smile.gif

Nu ne turkiškų gal ax.gif Bet ir tai neateina į galvą niekas kitas kaip House of cards va taip iš karto pagalvojus. Dabar pradėjau This is us žiūrėti, kolkas patinka. Rekomenduok ką nors bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(kami_ @ 2018 02 22, 21:15)
Aš tai kažkaip tikiu, kad dabar yra toks tarsi atoslūgis ir, kad bus dar kažkokia audra biggrin.gif Netikiu, kad ilgai bus tempiama guma ax.gif
Čia kažkada kalba buvo apie filmavimų užkulisius, tai mėgstu ir aš juos žiūrėti, domina mane kino ir teatro virtuvė įvairių šalių ax.gif  pačiai teko masuotėje viename studentiškame filme filmuotis ir vaidinti teatro studijos spektaklyje.

Tai aš tą ir noriu pasakyti, kad čia eilinis bangavimas, kitaip nebūna ax.gif labai tingiu mobiliaką maigyti, tai nesiplėsiu. O ir prasmės nematau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 02 22, 23:25)
Nu ne turkiškų gal  ax.gif Bet ir tai neateina į galvą niekas kitas kaip House of cards va taip iš karto pagalvojus. Dabar pradėjau This is us žiūrėti, kolkas patinka. Rekomenduok ką nors  bigsmile.gif
Papildyta:

Tai aš tą ir noriu pasakyti, kad čia eilinis bangavimas, kitaip nebūna  ax.gif labai tingiu mobiliaką maigyti, tai nesiplėsiu. O ir prasmės nematau  biggrin.gif

Big Little Lies abosoliučiai nerealus, gausiai apdovanotas. Tiesa išaiškėja tik mini serialo gale.

Big Little Lies stars Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, and Alexander Skarsgård, and tells the story of three emotionally troubled women in Monterey, California, who become embroiled in a murder investigation. Laura Dern, Jeffrey Nordling, Adam Scott, Zoë Kravitz, and James Tupper feature in supporting roles. Critically acclaimed, the series garnered several accolades. It received 16 Emmy Award nominations and won eight, including Outstanding Limited Series and acting awards for Kidman, Skarsgård, and Dern. The trio also won Golden Globe Awards in addition to a Golden Globe Award for Best Miniseries or Television Film win for the series. Kidman and Skarsgård also received Screen Actors Guild Award for their performances.

The Killing liuksinis. Ten kokį vieną du sezonus tiriama kokia nors viena žmogžudystė ir iki galo nežinai, kas tą padarė.

Dar Netflix vis kažką randu ir dar labai mėgstu visokius istorinius, kaip The Tudors.

The Black List tikrai geras - apie FBI agentę ir vieną FBI ieškomiausių žmonių.

Vyrui The Suits labai patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lux: 23 vasario 2018 - 08:32
QUOTE(Lux @ 2018 02 23, 07:31)
Big Little Lies abosoliučiai nerealus, gausiai apdovanotas. Tiesa išaiškėja tik mini serialo gale.

Big Little Lies stars Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, and Alexander Skarsgård, and tells the story of three emotionally troubled women in Monterey, California, who become embroiled in a murder investigation. Laura Dern, Jeffrey Nordling, Adam Scott, Zoë Kravitz, and James Tupper feature in supporting roles. Critically acclaimed, the series garnered several accolades. It received 16 Emmy Award nominations and won eight, including Outstanding Limited Series and acting awards for Kidman, Skarsgård, and Dern. The trio also won Golden Globe Awards in addition to a Golden Globe Award for Best Miniseries or Television Film win for the series. Kidman and Skarsgård also received Screen Actors Guild Award for their performances.

The Killing liuksinis. Ten kokį vieną du sezonus tiriama kokia nors viena žmogžudystė ir iki galo nežinai, kas tą padarė.

Dar Netflix vis kažką randu ir dar labai mėgstu visokius istorinius, kaip The Tudors.

The Black List tikrai geras - apie FBI agentę ir vieną FBI ieškomiausių žmonių.

Vyrui The Suits labai patiko.

Ačiū, būtinai užmesiu akį rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
Idomi vakar serija buvo Gospoza Fazilet...laukia detektyvas kitoje serijoje smile.gif
Atsakyti
Ne tas žodis smile.gif Man dar po šeštadienio vakaro peržiūros emocijos buvo neataušę, kai galvojau, na, sekmadienį pažiūrėsiu jau su įgarsinimu, tai kur tau irnesakyk.gif po sekmadienio pamatyto vaizdo net pamiršau, kad norėjau pažiūrėti, išgaravo viskas, buvau susikaupusi į kitą reikalą biggrin.gif Diskusijos, diskusijos, spėlionės ir pan,. nebuvo net kada pakartot biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Jooo, sekanti serija nusimato nereali. Gerai kad darbu nemazai, tai turetu greitai savaite praeiti :)

Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2018 02 26, 14:10)
Idomi vakar serija buvo Gospoza Fazilet...laukia detektyvas kitoje serijoje  smile.gif

O KIEK VISO SERIJU 37? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SADNESS @ 2018 02 27, 22:16)
O KIEK VISO SERIJU 37? 4u.gif
Kiek viso serijų bus, dar neaišku, jis dar fimuojamas vis. Šiai dienai yra 36 serijos smile.gif
37 serija bus šeštadienio vakarą turkiškai, o jau sekmadienį su subtitrais ir įgarsinta 4u.gif
Atsakyti

Na mergaitės - kas nužudė Asli brolį? 

Šiaip serialas jau prarado pradinį žavesį bent mano akims... kažkaip veiksmas dabar daugiau ties kitais herojais sukasi ir tas Ferhato meilumas man nop nop... 

Atsakyti
Mano akimis taip pat... 😐 Man irgi schmoll.gif Jau tada.
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 02 28, 22:31)
<p>Na mergaitės - kas nužudė Asli brolį? </p><p>Šiaip serialas jau prarado pradinį žavesį bent mano akims... kažkaip veiksmas dabar daugiau ties kitais herojais sukasi ir tas Ferhato meilumas man nop nop... </p>

O man su meilės linija viskas gerai. Normalu, kad 20 serijų praėjus, santykiai vienaip ar kitaip pasistūmėjo į priekį. Jei niekas nesikeistų, vėl visi rėktų, kad nuobodu, niekas nevyksta biggrin.gif Jis įsimylėjo, pirmą kartą gyvenime pats pasijautė mylimas, visiškai normalu, kad jis švelnus ir dėmesingas savo mylimai moteriai ir palaiko ją sunkią akimirką. O kaip kitaip???
Va kas mane nervina, tai kad kitam plane iš jo mazgotę padarė huh.gif Toks buvo krūtas, nuovokus, kietas bičas, visus iš po žemių iškasdavo per porą dienų, o dabar tipo nemato kas jam po nosim darosi ir nieko neįtaria. Man labai patiko, kad čia blogiečiai neužsilaikydavo, taip ir Ferhatas patraukliau ir įdomiau atrodė, ir pačiam serialui intrigos, dinamikos suteikė. Džiaugiuosi, kad atsiranda naujų veikėjų, kažkas gal pajudės į priekį tam plane, nes Cuneyt'as jau atsibodo. Toks tūpas, tiek klaidų daro ir niekas mat nesupranta. Reikia jau jį nukalt, bo nervai nelaiko biggrin.gif Namikas tegul lieka, jis man įdomus, tas dar Azad baba tamsus arkliukas, neaišku kas iš jo išsirutulios, sesuo su motina dabar grįžę irgi man atrodo nebus gerietės, bus tų intrigų, tik svarbu ant vieno ir to paties neužsilaikytų. Kiek aš už tai kuzią audžiau, užkniso tas Ferhatas negyvai per 40 serijų, dar dabar nervas ima, kai prisimenu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ai, o kas brolį nužudė tai nežinau biggrin.gif Kokių tik versijų neiškelta biggrin.gif Net tarnaitę tą jauną įtaria arabai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tik motyvo nesugalvojo dar lotuliukas.gif

Šiaip bendrai paėmus, man praeita serija visai neblogai susižiūrėjo, iš fragų galvojau bus žymiai blogiau. Ai, va dar kas mane nervina - kam jie viską per tuos fragus atskleidžia, visiškai intrigos nelieka. Parodė laidotuves brolio, o paskui ozete rašo: ar pavyks Asli išgelbėti brolio gyvybę, tipo intriga biggrin.gif Kosmosas biggrin.gif Gavo nuo fanų pyzduliai, tai dabar jau nebeduoda frago išvis lotuliukas.gif
Atsakyti
Net ir ją įtaria lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Čia buvus Ibo stilistė, jeigu ką biggrin.gif

Beje, visą savaitę sklinda gandas, kad Asli mamą vaidins Zerrin Tekkindor. Nu smagu būtų, labai patinka man ši aktorė, tik abejoju, nes ji iki šiol 100 metų tik su Ay yapim dirbo. Pagyvensim - pamatysim ax.gif
Atsakyti