Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(kami_ @ 2018 02 20, 15:21)
Jo biggrin.gif Pagavau kabli, kaip reikiant, svajoju aoie namus, puodeli arbatos ir seriala biggrin.gif Per pietu pertrauka net siek tiek ziurejau turkiskai, kolegos klausia vel savo turkus ziuri? biggrin.gif

O man va jau antra serija labai nuspėjama. Nervina. Fragas nuvylė, atsibodo tas cuneyt ir jau labai pasiilgau protingo ferhato unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 02 21, 19:54)
O man va jau antra serija labai nuspėjama. Nervina. Fragas nuvylė, atsibodo tas cuneyt ir jau labai pasiilgau protingo ferhato  unsure.gif

Aš jau praeitos serijos nebaigiau žiūrėti ir nebetraukia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 02 21, 19:25)
Aš jau praeitos serijos nebaigiau žiūrėti ir nebetraukia ax.gif

Nu va kai nusprendė pratęsti antram sezonui, tai ir pradėjo tempti gumą. Dėl to man labiau patinka trumpi, bet geri, dinamiški projektai. Tikiuosi, nepadarys visiškos nuobodybes ašarų pakalnės.
Atsakyti

Kažkaip 18 a serija nuvylė... Jau Ferhatas visai suminkštėjo per šias dvi serijas...

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 02 21, 21:45)
<p>Kažkaip 18 a serija nuvylė... Jau Ferhatas visai suminkštėjo per šias dvi serijas...</p>

Nu nieko, maciau grizta Sinanas, tai gal papiktes vel ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nuvylė ne tas žodis. Jau ką galėjo tą geriausią ir parodė. Pradžia gi buvo tokia gera, gaila, kad taip greitai išsitaškė. Visi geriausi koziriai iškart į pradžią sukišti buvo, išbarstė ant smūgio juos, beliks razborkės ir santykių aiškinimasis. Mano įtarimas ir negera nuojauta pasitvirtino.
QUOTE(Visgi @ 2018 02 07, 20:42)
Man tai per daug keistas toks staigus posūkis į tokį romantiškumą. Nesitikėjau. Nežinau, ar čia džiaugtis ar nelabai. Man dabar įdomu kaip bus toliau, ar išlaikys tą cinkelį ar nugesins...
QUOTE(Visgi @ 2018 02 13, 23:28)
Net keista, kad tiek daug iš karto romantikos rodo. Hm.
Atsakyti
Man nuojauta sako, kad tai pirmas turkų (ir ne tik) serialas istorijoje, kurį reikia tempti tam, kad sukurpti du sezonus, ir, kur vyksta razborkės ir santykių aiškinimasis. Anksčiau, dievaži, nieko panašaus nesu mačius biggrin.gif cool.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Koks tolkas tempti... Geriau laiku sustoti.
Abstrakčiai.
Jei yra išlaikoma intriga, cinkelis, tai netrukdo nei razborkės nei santykių aiškinimasis, gali žiūrėt ir antrą ir trečią sezoną. Bet jei pirmame nebelieka cinkelio, intrigos, o lieka tik santykių aiškinimasis ir razborkės, tai tada blogai ir nieko gero, nuoboda. Na, nebent kam įdomų kaip kiti herojai. Nu niekaip negalėčiau žiūrėti antro, jei nepasibaigus net pirmam dingtų jo įdomumas. Kaip ir tas nauas fragas, na kas ten įdomaus, gaila, bet nieko. Gal susiims, reabilituosis, žiūrovai gi greit prie gero pripranta, yra reiklūs, godūs, laukia tik geriausio, nes jau įpratinti taip yra nail.gif
Atsakyti
na jo idomiai, kaip galvojat mirs visgi brolis ? Gal jam mirus , jinai nutols nuo Ferhato ax.gif o veliau suzinos,kad laukias lotuliukas.gif zodziu fantazija isijunge,jauciu rimtai nuobodu pasidare lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 22 vasario 2018 - 17:26
Klausau labai įdėmiai, ty skaitau ir laukiu nesulaukiu pavadinimo serialo, kuris nebūtų ištemptas, kuriame nėra razborkių, ir, kuriame 100 proc visada išlaikyta intriga ir cinkelis. Einu popcorno atsinešiu, kad neprailgčiau laukti bigsmile.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 02 22, 21:28)
Klausau labai įdėmiai, ty skaitau ir laukiu nesulaukiu pavadinimo serialo, kuris nebūtų ištemptas, kuriame nėra razborkių, ir, kuriame 100 proc visada išlaikyta intriga ir cinkelis. Einu popcorno atsinešiu, kad neprailgčiau laukti bigsmile.gif cool.gif

Gal ne turkiški ax.gif tongue.gif Tikrai tokių yra smile.gif
Atsakyti
Aš tai kažkaip tikiu, kad dabar yra toks tarsi atoslūgis ir, kad bus dar kažkokia audra biggrin.gif Netikiu, kad ilgai bus tempiama guma ax.gif
Čia kažkada kalba buvo apie filmavimų užkulisius, tai mėgstu ir aš juos žiūrėti, domina mane kino ir teatro virtuvė įvairių šalių ax.gif pačiai teko masuotėje viename studentiškame filme filmuotis ir vaidinti teatro studijos spektaklyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 22 vasario 2018 - 22:16