Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Aš irgi labai turiu vilties, kad gal taip ir bus kažkas panašaus, nes na tikrai, būtų jau per žiauru jo atžvilgiu...
Bet ar tas ar kitas sūnus būtų, tai nieko jos atžvilgiu nekeičia, nes matom kaip liguistai pavažiavęs stogs, bet ką padarys, kad tik pakenkti.
Norėčiau labai pamatyti jos reakciją, kai ji sužinos, kad ne tas, o va tas kitas tikras jos. Košmaras Guobų gatvėje vienu žodžiu unsure.gif
Atsakyti

Per kur online žiūrėti live tranksliacijas? Pvz siandien zinau kad rodė SBA bet neradau kur :( 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 02 19, 19:46)
<p>Per kur online žiūrėti live tranksliacijas? Pvz siandien zinau kad rodė SBA bet neradau kur verysad.gif </p>

https://www.kanald.com.tr/canli-yayin
Atsakyti

Aciu, kita pirmadieni ziuresiu. Kyla reitingas ane kuo daugiau ziuri?

Atsakyti
Siandien baigesi Hatirla Gunul. Saziningai suziurejau visas serijas. Gaila, bet nesuzadino didelio noro vel iklimpt i turku liuna biggrin.gif Siaip mano skoniui vidutinis serialas. Pradzia isvis sunkiai ziurejosi, veliau isivaziavo. Sunkiu irgi sio serialo nepavadinciau, matyt, pratus prie itin sunkesniu😉o tralaliusku turkisku nemacius bigsmile.gif
Siaip nufilmuota tikrai kokybiskai. Aktoriu darbas geras. Beja, kas keisciausia, kad aktoriai, kurie man nuotraukoae niekaip negrazus buvo, vaizde visai nieko pasirode. Moteris, nepaisant baisiu savo lupu, vietom budavo tikra grazuole. wub.gif Bet va su Tekinu ji man ziurejosi zymiai harmoningiau nei su Jusufu. Nes Jusufas man jai per jaunas buvo tongue.gif Taip pat, labai nepatiko, kaip scenaristai pakeite Gunul pabaigoje. Suprantu prisikentejo ji nuo to Tekino, bet tas noras ji nuzudyt, po to klykavimas- dvesk ziurke, neskaniai ziurejosi.
Keisciausia, kad man ziauriai gaila pabaigoj buvo Tekino. Jo deka, vienintele asara nubraukiau biggrin.gif Ir labiausiai patiko, kai pabaigoj jis kaip smekla isikomponavo seimyninej foto biggrin.gif Zymiai geriau sumastyt taip uzbaigti seriala, o ne iprastai- kazkurio pagrindinio herojaus mirtim😁
Reziume - serialas ne is tu, kurie liktu mano atminty tongue.gif
Atsakyti
kami_, gal pasivijai su SBA? O gal jau nedaug belikę?

Nėr jiem ramybės, nėr... Žulikų šaika, fu, kad juos kur...
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 02 19, 21:52)
kami_, gal pasivijai su SBA? O gal jau nedaug belikę?

Nėr jiem ramybės, nėr... Žulikų šaika, fu, kad juos kur...

13 seriją žiūriu, bet ir į lriekį pažiūriu, nes kitaip negaliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2018 02 19, 22:59)
13 seriją žiūriu, bet ir į lriekį pažiūriu, nes kitaip negaliu biggrin.gif
A, nu nu biggrin.gif Irgi nėr ramybės biggrin.gif
Atsakyti
Kai man patinka ir kariniai, esu nemažai žiūrėjusi apie Iraną, Iraką, Afganistaną, knygų nemažai namuose yra apie šias šalis; kultūras, gyvenimus, išgyvenimus ir pan,. tai iš filmų, ne serialų, paskutinis žiūrėtas patiko "Dağ II (The Mountain II)" /2016/. Kaip turkų filmas va kaipo toksai, apie karštus taškus, man labai patiko ir tikrai nesitikėjau, nes nesu nieko tokio panašaus turkiško žiūrėjusi, tiesiog netikėjau, kad turkai taip va gerai gali parodyti. Ilgai ir ilgam prisiminsiu.
7-8 karių kompleksinis pulkas (snaiperiai ir pan,.) gelbsti žurnalistę, vėliau savaviliškai pasilieka gelbėti kaimelį, kur likusios tik moterys, močiutės, ir keli vyriškiai, o vaikus, tie kariškiai, iškarto išgabena malūnsparniu, kuris buvo skirtas jiems sugįžti, tačiau jie pasiliko, o savo vietoje išsiuntė vaikus tuo malūnsparniu. Buvau tikra, kad visi žus.

"Dağ II" Fragman
"The Mountain II (Dag II)" English subtitled trailer

vartotojo įkelta nuotrauka

Savaime suprantama, filmo I dalies nėr ko lyginti su II, skiriasi visaip kaip, t.y. kaip dangus ir žemė.
II dalis man labai patiko, prikaustė dėmesį kaip reikalas, nesinorėjo jokios smulkmės praleisti.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 02 19, 22:01)
A, nu nu biggrin.gif Irgi nėr ramybės biggrin.gif

Jo biggrin.gif Pagavau kabli, kaip reikiant, svajoju aoie namus, puodeli arbatos ir seriala biggrin.gif Per pietu pertrauka net siek tiek ziurejau turkiskai, kolegos klausia vel savo turkus ziuri? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2018 02 20, 17:21)
Jo biggrin.gif Pagavau kabli, kaip reikiant, svajoju aoie namus, puodeli arbatos ir seriala biggrin.gif Per pietu pertrauka net siek tiek ziurejau turkiskai, kolegos klausia vel savo turkus ziuri? biggrin.gif
Bukvaliai maniakė turkiškų serialų, diagnozė jau, ir ne kitaip biggrin.gif

Turbūt kaip ir man, bo nuo vieno žiūrimo serialo net širdis sąla wub.gif
H 💖 Y sokiai.gif
Užsikabliavau irgi kaip reikalas! Senokai jau taip nebuvo...
Laukiu šeštadienių kaip nežinia kas, net EV nerūpi, o dasigyvenau biggrin.gif
ką galiu pasakyt kami_, niu geras tas jausmas, kai žiūri ir kaifuoji, tad, ne tu viena tokia biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 02 20, 21:24)
Laukiu šeštadienių kaip nežinia kas, net EV nerūpi, o dasigyvenau biggrin.gif

as sekmadieniu laukiu, kai buna su rusisku igarsinimu wub.gif
Atsakyti