Kai man patinka ir kariniai, esu nemažai žiūrėjusi apie Iraną, Iraką, Afganistaną, knygų nemažai namuose yra apie šias šalis; kultūras, gyvenimus, išgyvenimus ir pan,. tai iš filmų, ne serialų, paskutinis žiūrėtas patiko
"Dağ II (The Mountain II)" /2016/. Kaip turkų filmas va kaipo toksai, apie karštus taškus, man labai patiko ir tikrai nesitikėjau, nes nesu nieko tokio panašaus
turkiško žiūrėjusi, tiesiog netikėjau, kad turkai taip va gerai gali parodyti. Ilgai ir ilgam prisiminsiu.
7-8 karių kompleksinis pulkas (snaiperiai ir pan,.) gelbsti žurnalistę, vėliau savaviliškai pasilieka gelbėti kaimelį, kur likusios tik moterys, močiutės, ir keli vyriškiai, o vaikus, tie kariškiai, iškarto išgabena malūnsparniu, kuris buvo skirtas jiems sugįžti, tačiau jie pasiliko, o savo vietoje išsiuntė vaikus tuo malūnsparniu. Buvau tikra, kad visi žus.
"Dağ II" Fragman"The Mountain II (Dag II)" English subtitled trailer
Savaime suprantama, filmo I dalies nėr ko lyginti su II, skiriasi visaip kaip, t.y. kaip dangus ir žemė.
II dalis man labai patiko, prikaustė dėmesį kaip reikalas, nesinorėjo jokios smulkmės praleisti.
Tasai žmogus, kurį tu myli manyje, žinoma, yra už mane geresnis: aš ne toks. Tačiau tu mylėk, ir aš pasistengsiu būti geresnis už save.