Kad gyvi bus tai faktas
Nemačiau, ar rašėt, ale tai Asli LT šimtmečio proga pasipuošė šaliku su mūsų vėliavos spalvomis
Aš į tai ir atkreipiau dėmesį. Beje, ji man ten labai gražiai atrodė
Ne, ne, supainiojau. Ne ten
Ne, ne, supainiojau. Ne ten
Oi negaliu negaliu negaliu ta vieta kai Yagiz atvarė pas Hanim į namus ir iš vonios išlindo pusnuogis Sanin išvertė mane iš koto ha ha, vos vaiko nepažadinau
Atejau ikelt ir as, bet jau ikeltas fragmatas
Jei gerai supratau tuos blogiukus nušaus ta ju draugė.. bent taip pasirodė. Tik va negi Suna nušaus tas asilas? Nesupratau tik ar ir vaika ar tik ja pagrobė...
QUOTE(BigBang @ 2018 02 15, 20:55)
<p>Jei gerai supratau tuos blogiukus nušaus ta ju draugė.. bent taip pasirodė. Tik va negi Suna nušaus tas asilas? Nesupratau tik ar ir vaika ar tik ja pagrobė... </p>
Nieko niekas nenušaus turbūt. Man vat iš karto aišku buvo, kad dėdė Azadas į pagalbą ateis. Apsauginis tas kažką jam pranešė, o po to jis su dukrike ilgai kažką strategavo. Neveltui tai mums parodė Ir gėlytės Namikui neveltui
Ir vakaro, panašu, balandėliams nesugadino Jei jau optinis taikiklis ant sprando, tai nebūtų laiko kada telefonu pasakėles sekti
Pagrobė Asli ir vaiką.
QUOTE(Milagra @ 2018 02 15, 22:32)
Nieko niekas nenušaus turbūt. Man vat iš karto aišku buvo, kad dėdė Azadas į pagalbą ateis. Apsauginis tas kažką jam pranešė, o po to jis su dukrike ilgai kažką strategavo. Neveltui tai mums parodė Ir gėlytės Namikui neveltui
Ir vakaro, panašu, balandėliams nesugadino Jei jau optinis taikiklis ant sprando, tai nebūtų laiko kada telefonu pasakėles sekti
Pagrobė Asli ir vaiką.
Pagrobė Asli ir vaiką.
bet pagrobe jauciu veliau,nes Asli apsirengus jau kitaip brac,kaip laukiuuuu
gal uzmatet ar yra su vertimu,niekur nerandu nu nesuprantu as tu turku nors tu ka
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2018 02 15, 22:32)
Pagrobė Asli ir vaiką.
Pagrobė Asli ir vaiką.
gal uzmatet ar yra su vertimu,niekur nerandu nu nesuprantu as tu turku nors tu ka
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 02 15, 22:17)
Tai taip taip, sakau, kad sveiki gyvi ir laimingi buvo jie ten
O paskui jau reikia Ferhatą sugrąžinti į tikrovę, kad gyvenimas nepasirodytų pernelyg saldus Vargšas porą naktų nenakvojo namie, tai per tą laiką žiūrėk motiną išvijo iš namų, ji jau naują chachalį susirado ir beveik pas jį persikraustė, sesuo ištekėjo už savo pusbrolio (nesvarbu, kad jis visai ne pusbrolis, bet niekas to nežino ), o neišsipildžiusi dėdės žmona prarado kūdikį, kurio nesilaukė Nori nenori reikia reikalus tvarkyt
https://www.youtube....h?v=9P6suLmgMbY
QUOTE(Milagra @ 2018 02 15, 23:28)
Tai taip taip, sakau, kad sveiki gyvi ir laimingi buvo jie ten
O paskui jau reikia Ferhatą sugrąžinti į tikrovę, kad gyvenimas nepasirodytų pernelyg saldus Vargšas porą naktų nenakvojo namie, tai per tą laiką žiūrėk motiną išvijo iš namų, ji jau naują chachalį susirado ir beveik pas jį persikraustė, sesuo ištekėjo už savo pusbrolio (nesvarbu, kad jis visai ne pusbrolis, bet niekas to nežino ), o neišsipildžiusi dėdės žmona prarado kūdikį, kurio nesilaukė Nori nenori reikia reikalus tvarkyt
oi ,kaip aciu tau
brac negi ten ji pasaus
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 02 15, 23:00)
Nemanau
Jeigu man reikėtų statyt, tai aš sakyčiau, kad Ayhan nušaus.
Ir dar pagalvoju kaip jie išeina iš savo jaukaus lizdelio, o aplinkui lavonai voliojasi Kaip romantiška