Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Kad gyvi bus tai faktas biggrin.gif
Atsakyti
Nemačiau, ar rašėt, ale tai Asli LT šimtmečio proga pasipuošė šaliku su mūsų vėliavos spalvomis ax.gif
Atsakyti
Aš į tai ir atkreipiau dėmesį. Beje, ji man ten labai gražiai atrodė smile.gif

Ne, ne, supainiojau. Ne ten biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 14 vasario 2018 - 19:17

Oi negaliu negaliu negaliu  :D  :lol:  :laugh:  ta vieta kai Yagiz atvarė pas Hanim į namus ir iš vonios išlindo pusnuogis Sanin išvertė mane iš koto ha ha, vos vaiko nepažadinau  :laugh:  :first: 

Atsakyti
Siyah Beyaz Aşk 18. Bölüm Fragmanı bigsmile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Atejau ikelt ir as, bet jau ikeltas fragmatas :) 

Atsakyti

Jei gerai supratau tuos blogiukus nušaus ta ju draugė.. bent taip pasirodė. Tik va negi Suna nušaus tas asilas? Nesupratau tik ar ir vaika ar tik ja pagrobė... 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 02 15, 20:55)
<p>Jei gerai supratau tuos blogiukus nušaus ta ju draugė.. bent taip pasirodė. Tik va negi Suna nušaus tas asilas? Nesupratau tik ar ir vaika ar tik ja pagrobė... </p>

Nieko niekas nenušaus turbūt. Man vat iš karto aišku buvo, kad dėdė Azadas į pagalbą ateis. Apsauginis tas kažką jam pranešė, o po to jis su dukrike ilgai kažką strategavo. Neveltui tai mums parodė smile.gif Ir gėlytės Namikui neveltui smile.gif
Ir vakaro, panašu, balandėliams nesugadino smile.gif Jei jau optinis taikiklis ant sprando, tai nebūtų laiko kada telefonu pasakėles sekti biggrin.gif
Pagrobė Asli ir vaiką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 15 vasario 2018 - 22:42
QUOTE(Milagra @ 2018 02 15, 22:32)
Nieko niekas nenušaus turbūt. Man vat iš karto aišku buvo, kad dėdė Azadas į pagalbą ateis. Apsauginis tas kažką jam pranešė, o po to jis su dukrike ilgai kažką strategavo. Neveltui tai mums parodė smile.gif Ir gėlytės Namikui neveltui smile.gif
Ir vakaro, panašu, balandėliams nesugadino smile.gif Jei jau optinis taikiklis ant sprando, tai nebūtų laiko kada telefonu pasakėles sekti biggrin.gif
Pagrobė Asli ir vaiką.

bet pagrobe jauciu veliau,nes Asli apsirengus jau kitaip biggrin.gif brac,kaip laukiuuuu
gal uzmatet ar yra su vertimu,niekur nerandu verysad.gif nu nesuprantu as tu turku nors tu ka doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2018 02 15, 22:32)
Pagrobė Asli ir vaiką.

bet pagrobe jauciu veliau,nes Asli apsirengus jau kitaip biggrin.gif brac,kaip laukiuuuu
gal uzmatet ar yra su vertimu,niekur nerandu verysad.gif nu nesuprantu as tu turku nors tu ka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 02 15, 22:17)
bet pagrobe jauciu veliau,nes Asli apsirengus jau kitaip  biggrin.gif brac,kaip laukiuuuu
gal uzmatet ar yra su vertimu,niekur nerandu verysad.gif  nu nesuprantu as tu turku nors tu ka  doh.gif

Tai taip taip, sakau, kad sveiki gyvi ir laimingi buvo jie ten biggrin.gif
O paskui jau reikia Ferhatą sugrąžinti į tikrovę, kad gyvenimas nepasirodytų pernelyg saldus biggrin.gif Vargšas porą naktų nenakvojo namie, tai per tą laiką žiūrėk motiną išvijo iš namų, ji jau naują chachalį susirado ir beveik pas jį persikraustė, sesuo ištekėjo už savo pusbrolio (nesvarbu, kad jis visai ne pusbrolis, bet niekas to nežino biggrin.gif ), o neišsipildžiusi dėdės žmona prarado kūdikį, kurio nesilaukė biggrin.gif Nori nenori reikia reikalus tvarkyt lotuliukas.gif

https://www.youtube....h?v=9P6suLmgMbY
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 02 15, 23:28)
Tai taip taip, sakau, kad sveiki gyvi ir laimingi buvo jie ten biggrin.gif
O paskui jau reikia Ferhatą sugrąžinti į tikrovę, kad gyvenimas nepasirodytų pernelyg saldus biggrin.gif Vargšas porą naktų nenakvojo namie, tai per tą laiką žiūrėk motiną išvijo iš namų, ji jau naują chachalį susirado ir beveik pas jį persikraustė, sesuo ištekėjo už savo pusbrolio (nesvarbu, kad jis visai ne pusbrolis, bet niekas to nežino biggrin.gif ), o neišsipildžiusi dėdės žmona prarado kūdikį, kurio nesilaukė biggrin.gif Nori nenori reikia reikalus tvarkyt lotuliukas.gif

https://www.youtube....h?v=9P6suLmgMbY

oi ,kaip aciu tau wub.gif
brac negi ten ji pasaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 02 15, 23:00)
oi ,kaip aciu tau  wub.gif
brac negi ten ji pasaus doh.gif

Nemanau ax.gif
Jeigu man reikėtų statyt, tai aš sakyčiau, kad Ayhan nušaus.

Ir dar pagalvoju kaip jie išeina iš savo jaukaus lizdelio, o aplinkui lavonai voliojasi biggrin.gif Kaip romantiška wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 16 vasario 2018 - 00:20