Kad gyvi bus tai faktas

Nemačiau, ar rašėt, ale tai Asli LT šimtmečio proga pasipuošė šaliku su mūsų vėliavos spalvomis

Aš į tai ir atkreipiau dėmesį. Beje, ji man ten labai gražiai atrodė 
Ne, ne, supainiojau. Ne ten

Ne, ne, supainiojau. Ne ten

Oi negaliu negaliu negaliu
ta vieta kai Yagiz atvarė pas Hanim į namus ir iš vonios išlindo pusnuogis Sanin išvertė mane iš koto ha ha, vos vaiko nepažadinau
Atejau ikelt ir as, bet jau ikeltas fragmatas
Jei gerai supratau tuos blogiukus nušaus ta ju draugė.. bent taip pasirodė. Tik va negi Suna nušaus tas asilas? Nesupratau tik ar ir vaika ar tik ja pagrobė...
QUOTE(BigBang @ 2018 02 15, 20:55)
<p>Jei gerai supratau tuos blogiukus nušaus ta ju draugė.. bent taip pasirodė. Tik va negi Suna nušaus tas asilas? Nesupratau tik ar ir vaika ar tik ja pagrobė... </p>
Nieko niekas nenušaus turbūt. Man vat iš karto aišku buvo, kad dėdė Azadas į pagalbą ateis. Apsauginis tas kažką jam pranešė, o po to jis su dukrike ilgai kažką strategavo. Neveltui tai mums parodė

Ir vakaro, panašu, balandėliams nesugadino

Pagrobė Asli ir vaiką.
QUOTE(Milagra @ 2018 02 15, 22:32)
Nieko niekas nenušaus turbūt. Man vat iš karto aišku buvo, kad dėdė Azadas į pagalbą ateis. Apsauginis tas kažką jam pranešė, o po to jis su dukrike ilgai kažką strategavo. Neveltui tai mums parodė
Ir gėlytės Namikui neveltui
Jei jau optinis taikiklis ant sprando, tai nebūtų laiko kada telefonu pasakėles sekti
Pagrobė Asli ir vaiką.

Pagrobė Asli ir vaiką.
bet pagrobe jauciu veliau,nes Asli apsirengus jau kitaip

gal uzmatet ar yra su vertimu,niekur nerandu

Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2018 02 15, 22:32)
Ir gėlytės Namikui neveltui
Jei jau optinis taikiklis ant sprando, tai nebūtų laiko kada telefonu pasakėles sekti
Pagrobė Asli ir vaiką.

Pagrobė Asli ir vaiką.

QUOTE(erikiuxxx @ 2018 02 15, 22:17)
brac,kaip laukiuuuu
nu nesuprantu as tu turku nors tu ka 

Tai taip taip, sakau, kad sveiki gyvi ir laimingi buvo jie ten

O paskui jau reikia Ferhatą sugrąžinti į tikrovę, kad gyvenimas nepasirodytų pernelyg saldus

https://www.youtube....h?v=9P6suLmgMbY
QUOTE(Milagra @ 2018 02 15, 23:28)
Tai taip taip, sakau, kad sveiki gyvi ir laimingi buvo jie ten
O paskui jau reikia Ferhatą sugrąžinti į tikrovę, kad gyvenimas nepasirodytų pernelyg saldus
Vargšas porą naktų nenakvojo namie, tai per tą laiką žiūrėk motiną išvijo iš namų, ji jau naują chachalį susirado ir beveik pas jį persikraustė, sesuo ištekėjo už savo pusbrolio (nesvarbu, kad jis visai ne pusbrolis, bet niekas to nežino
), o neišsipildžiusi dėdės žmona prarado kūdikį, kurio nesilaukė
Nori nenori reikia reikalus tvarkyt

oi ,kaip aciu tau

brac negi ten ji pasaus

QUOTE(erikiuxxx @ 2018 02 15, 23:00)
Nemanau

Jeigu man reikėtų statyt, tai aš sakyčiau, kad Ayhan nušaus.
Ir dar pagalvoju kaip jie išeina iš savo jaukaus lizdelio, o aplinkui lavonai voliojasi