Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Kas dar nežiūrėjot SBA 17os serijos neskaitykit :D  17 serija - kai apsikabino ygit su gulsum tai net apsiašarojau taip gražu.

Idil. Kokia melagė... bet nemoka ji tikroviškai suvaidint net. Nepatinka ji man.

O ta maudymosi scena.... oh my god , ištirpt galima. Dar ta muzika... serija atitinka Valentino dienai :D

Kai gimdymą Asli priiminėjo :D ji tokia rami, kaip kad nieko tokio, nu tikra gydytoja, o Ferhatas panikoj, taip smagiai susižiūrėjo :) 

Giulsium grazuolė, matosi kad Abidin jau ja įsimylėjo  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigBang: 13 vasario 2018 - 21:54

Na čia dar prieš išpuolį manau. Kažkas tikrai turi būt, bet arba kažkas sutrukdys arba kažkaip pats suuos tuos pašlemėkus. Man tai įdomu, kada Ferhatas supras kad Kuneitas ar koks jo ten vardas, čia jam jau ne pirmą kart kenkia :) 

Atsakyti
Abidin ir Gulsum irgi labai patiko smile.gif Dar patiko, kad Ferhatas kad ir burbėjo sau po nosimi bet vis vien stropiai vykdė jos paliepimus. Na ir savaime aišku buvo gerą girdėti ramų toną, nes jau tas šaukimas ir rėkimas šiek tiek pabodo unsure.gif Net keista, kad tiek daug iš karto romantikos rodo. Hm.
Papildyta:
Abidin šaunuolis, mūru stoja, neleidžia mamai ir Namykui vadovaut paradui.
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 02 13, 20:53)
<p>Kas dar nežiūrėjot SBA 17os serijos neskaitykit biggrin.gif  17 serija - kai apsikabino ygit su gulsum tai net apsiašarojau taip gražu.</p>
<p>Idil. Kokia melagė... bet nemoka ji tikroviškai suvaidint net. Nepatinka ji man.</p>
<p>O ta maudymosi scena.... oh my god , ištirpt galima. Dar ta muzika... serija atitinka Valentino dienai biggrin.gif</p>
<p>Kai gimdymą Asli priiminėjo biggrin.gif ji tokia rami, kaip kad nieko tokio, nu tikra gydytoja, o Ferhatas panikoj, taip smagiai susižiūrėjo smile.gif </p>
<p>Giulsium grazuolė, matosi kad Abidin jau ja įsimylėjo  wub.gif</p>

Ferhatas ir yra Valentinas biggrin.gif Ta prasme aktorius, jis gimęs vasario 14 d. wub.gif Kaip tik švenčia gimtadienį rolleyes.gif Baltai apsirėdęs biggrin.gif Nes matyt ta juoda jau jį patį užkniso biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 13 vasario 2018 - 22:30

Ferhatas ir yra Valentinas biggrin.gifTa prasme aktorius, jis gimęs vasario 14 d. wub.gifKaip tik švenčia gimtadienį rolleyes.gifBaltai apsirėdęs biggrin.gifNes matyt ta juoda jau jį patį užkniso biggrin.gif

Kur jį seki? :) aš lyg seku instagrame, bet nematau jokių naujų foto :) 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 02 13, 21:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Milagra" data-cid="71999862" data-time="1518553725"><div><p>Ferhatas ir yra Valentinas vartotojo įkelta nuotraukaTa prasme aktorius, jis gimęs vasario 14 d. vartotojo įkelta nuotraukaKaip tik švenčia gimtadienį vartotojo įkelta nuotraukaBaltai apsirėdęs vartotojo įkelta nuotraukaNes matyt ta juoda jau jį patį užkniso vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Kur jį seki? smile.gif aš lyg seku instagrame, bet nematau jokių naujų foto smile.gif </p>

Twittery mirksiukas.gif Bet ne jį (jis ten neaktyvus), o apskritai veiksmą seku biggrin.gif Fanai akciją organizuoja gimtadienio proga, ūžia visas twitteris biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 13 vasario 2018 - 23:13

Twittery mirksiukas.gifBet ne jį (jis ten neaktyvus), o apskritai veiksmą seku biggrin.gifFanai akciją organizuoja gimtadienio proga, ūžia visas twitteris biggrin.gif

Supratau :) 

Atsakyti

FHVK - 1 serija baigiau :) patiko. Rytoj bandysiu antrą įsijungti :) jau vakar rašiau - aktoriai gražūs :) labai tikroviškas :) 

Atsakyti

FHVK - 1 serija baigiau :) patiko. Rytoj bandysiu antrą įsijungti :) jau vakar rašiau - aktoriai gražūs :) labai tikroviškas :)

Gražūs gražūs :) Dėl tikroviškumo, tai oj, man jis toli nuo tikrovės. Ties 10 serija buvau metusi jį, nes na jau labai erzino tie jų monologai su savimi kaip meksikietiškuose serialuose. Antras sezonas gerokai pasitaisė šiame reikale. Ir šiaip antrasis man daug daug geresnis.

Atsakyti

Gražūs gražūs :) Dėl tikroviškumo, tai oj, man jis toli nuo tikrovės. Ties 10 serija buvau metusi jį, nes na jau labai erzino tie jų monologai su savimi kaip meksikietiškuose serialuose. Antras sezonas gerokai pasitaisė šiame reikale. Ir šiaip antrasis man daug daug geresnis.

Na gal dar pasikeis nuomonė, bus matyt :) trečią seriją šiandien žiūriu. 

Atsakyti
Ten kuo toliau, tuo dar labiau gražės, gražės, tie gražūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 02 13, 20:07)

sita vakar maciau,bet man jis nieko nesako biggrin.gif matosi,kad cia pati pradzia filmo ..kaip ten bus toliau labai idomu ax.gif
Atsakyti