Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Priminkit kada SBA bus rusiškai? Rytoj?

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 02 12, 22:47)
<p>Priminkit kada SBA bus rusiškai? Rytoj?</p>

Rytoj, kai atsikelsi, jau bus su titrais, o apie pietus įgarsintas.
Labai gera serija. Naujas režisierius tiesiog suuuuuper wub.gif Kaip nerealiai viskas nufilmuota ir pateikta, nėra ką lygint wub.gif Aišku, pabaiga sunervino, vėl dabar laukt visą savaitę doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 12 vasario 2018 - 23:53

Labai gera serija. Naujas režisierius tiesiog suuuuuper wub.gifKaip nerealiai viskas nufilmuota ir pateikta, nėra ką lygint wub.gifAišku, pabaiga sunervino, vėl dabar laukt visą savaitę doh.gif

Tai neįdomu būtų tai nereikėtų laukt kitos savaitės ;) ryt žadą lietų pas mane tai žiūrėsiu serialus  :D  :B 

Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 02 12, 23:53)
Labai gera serija. Naujas režisierius tiesiog suuuuuper  wub.gif Kaip nerealiai viskas nufilmuota ir pateikta, nėra ką lygint  wub.gif Aišku, pabaiga sunervino, vėl dabar laukt visą savaitę  doh.gif

pabaiga bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 02 13, 02:04)
pabaiga bijau.gif
Manau viskas bus gerai, jo žvitri akis ir aštri klausa. Jis išgirdo ir reakcija bus žaibiškai. Tikiuosi.
Beje, jūs vis tik buvot pastabi dėl naujagimio

QUOTE(BigBang @ 2018 02 13, 00:47)
Įsijungiau 1 seriją FHVK - nepabaigiau visos serijos nes reik eit ilsėtis. Bet. Sužavėjo. Kokie gražūs aktoriai wub.gif O ir vaidina labai gerai. Ta mergina labai emocionali. Ta prasme ji atrodo viduj labai kenčia, labai gerai tai parodyta. Atrodo tuoj tuoj verks, bet laikosi. Kaip supratau ji čia bus pagrindinė na ir žinoma jūsų tas gražuolis, turbūt jį ji įsimylės. O dabar kaip supratau ji Sinaną įsimylėjus smile.gif kadangi serijos nebaigiau žiūrėt tai suku galvą kurią iš sesučių paims jis. Man jos abi gražios, bet laaaabai Aces akys sužavėjo wub.gif jaučiu labai patiks man šitas serialas cool.gif 
Vaje vaje, baltai pavydžiu ☺ Norėčiau viską pamiršti ką mačiau ir grįžti atgal prie pirmos serijos ❤
Dėl mamos _neišsigąskit, turėkit kantrybės, jos pradžioj prireiks, vėliau viskas bus ok, suprasit kodėl ir iš kur visą tai, na, jei žinoma ir toliau nuspręsit žiūrėti ☺

Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 02 13, 00:04)

Kadangi uzkadriniu foto ligoninėj nebuvo, o jie sveiki ir gyvi pas namika namie vaikštinėjo, tai reiškia viskas bus gerai. Manau dedule azad kažkaip prisidės prie to, kad jiems nieko nenutiks rolleyes.gif
Nors kad jiems nieko nenutiks, tai ir taip aišku, kaip kad buvo aišku, kad jis ją suras, bet va kaip įdomu KAIP viskas bus ax.gif Pvz staigiai pasilenks ją pabučiuoti ir išvengs kulkos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 13 vasario 2018 - 01:45
Uch kaip įdomu! Kaip man patinka va tokius visokius žiūrėti, tą nematomą žiūrovui jų darbo virtuvę. Vis tik koks įdomus darbas; ir šalta ir šlapia, ir traumos ir šuoliai, ko tik nebūna. Net šiurpuliukai pažiūrėjus ax.gif Toje serijoje atrodė, kad savaime viskas suprantama, lengva ir paprasta, po vandeniu jie tik vienudu, viskas tikra ir pan,. Žinau, kad taip nebūna, na bet vis vien faina rolleyes.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Su altı sahneleri çekilirken neler yaşandı

Baseinas bigsmile.gif biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Žiūriu apie vieną serialą tešnekat paskutiniu metu, neturiu ką pasakyti

o aš dabar įnikau į "Mano tėvynė tai tu - Izmiras 1918" Eina sau, kaip man patinka, nuo pirmos serijos negaliu atsiplėšti. Aišku ten tie turkai labai patriotus vaidina, okupuotus ir nuskriaustus, ale aš vis tiek už graikus, bet tai netrukdo serialo žiūrėti, labai gražiai pastatytas, aktoriai labai tinka savo rolėms. ten Halit Ergenc su savo žmona vaidina (na sultonas Suleimanas).
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2018 02 13, 13:15)
Žiūriu apie vieną serialą tešnekat paskutiniu metu, neturiu ką pasakyti

o aš dabar įnikau į "Mano tėvynė tai tu - Izmiras 1918" Eina sau, kaip man patinka, nuo pirmos serijos negaliu atsiplėšti. Aišku ten tie turkai labai patriotus vaidina, okupuotus ir nuskriaustus, ale aš vis tiek už graikus, bet tai netrukdo serialo žiūrėti, labai gražiai pastatytas, aktoriai labai tinka savo rolėms. ten Halit Ergenc su savo žmona vaidina (na sultonas Suleimanas).

Nu ne apie vieną gi, daugiau kiek biggrin.gif Aš čia tik apie vieną, nes daugiau nieko nežiūriu biggrin.gif

Nu ta tėvynė tai jau tavo stiliukas. Tau gi ir DA labai patiko, kiek pamenu. Dabar dar galėsi Fatihą žiūrėt, vakar kaip tik jau mačiau trailerį suko. Nors tiek lauktas tas projektas, bet aš kažkaip nemanau, kad jis aukštumas pasieks. Bus kaip Kosem ax.gif

O Kivo, kaip supratau, Atatiurką ruošiasi vaidint rolleyes.gif Čia tai wow, atsakinga rolė bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 13 vasario 2018 - 14:39
QUOTE(Milagra @ 2018 02 13, 14:20)
Nu ne apie vieną gi, daugiau kiek biggrin.gif Aš čia tik apie vieną, nes daugiau nieko nežiūriu biggrin.gif

Nu ta tėvynė tai jau tavo stiliukas. Tau gi ir DA labai patiko, kiek pamenu. Dabar dar galėsi Fatihą žiūrėt, vakar kaip tik jau mačiau trailerį suko. Nors tiek lauktas tas projektas, bet aš kažkaip nemanau, kad jis aukštumas pasieks. Bus kaip Kosem  ax.gif

O Kivo, kaip supratau, Atatiurką ruošiasi vaidint  rolleyes.gif Čia tai wow, atsakinga rolė  bigsmile.gif

mano mano stiliukas rolleyes.gif
man ir Kiosem patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2018 02 13, 14:50)
mano mano stiliukas  rolleyes.gif
man ir Kiosem patiko  biggrin.gif

Tai gal ir gerai viskas su tuo Kosem, as turiu omeny tik, kad lūkesčių nepateisino, kiek kūrėjai iš to tikėjosi. Irgi buvo baisiai išpiarintas, brangiausias ir visa koks -iausias projektas ir šnipštas gavosi su reitingais, neįtiko turkams. Vat man ir šitam Fatihui tokia ateitis šviečiasi. Nebent Kenanas išveš, nes turkai jį labai myli, jam užtenka stovėt ekrane, nieko daryt nereikia ir visi žiūri laimingi lotuliukas.gif
O šiaip tai naivu tikėtis, kad kažkam pavyks pakartoti DA sėkmę, visomis prasmėmis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 13 vasario 2018 - 16:05
Sveiki, gyvi ir laimingi wub.gif
Atsakyti