Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(BigBang @ 2018 02 10, 21:08)
Aš renkuosi dabar ką žiūrėt smile.gif šiaip norėčiau kažko ko dar nėra daug serijų nes po to negaliu sustot biggrin.gif arba kažkaip reikia save stabdyt išmokt biggrin.gif 

biggrin.gif smagus tas atradimo ir užsidegimo jausmas biggrin.gif wub.gif
Aš tai kaip tik rinkčiausi kažką iš ankstesnių, nes jie daug geresni, negu dabar. man išvis absurdas kasdien kitą seriką žiūrėt, kiek laiko tam reikia turėt biggrin.gif Buvau pradėjus Ufak tefek cinayetler žiūrėt, bet mečiau po kelių serijų. Nuobodu pasidarė iki negalėjimo. Nors aktorinė komanda patiko, siužetas ir pats pastatymas irgi, bet jau taip ištempta, kad nusišaut galima. Kai visą nufilmuos gal prasuksiu, o dabar tai laiko gaila.
Iš naujų dar užmesiu akį į šitą, nes labai myliu Bugra Gulsoy. Daugiau niekas visiškai nedomina ir labai tuo džiaugiuosi biggrin.gif

QUOTE(BigBang @ 2018 02 10, 22:25)
<p>Sen Anlat Karadeniz - man atrodo toks sunkus serialas ar klystu? Bijau kažkaip žiūrėt jį biggrin.gif </p>

Man tai turėtų damokėt, ir nemažai, kad aš jį žiūrėčiau biggrin.gif Ir tai kažin ar pasirašyčiau biggrin.gif Organiškai nepernešu kaimiečių serialų. O čia nuo pirmos trailer'io sekundės buvo aišku, kad bus visų turkų kaimiečių džiaugsmas. Ir reitingai tą rodo, nes AB reitingas praktiškai dvigubai mažesnis nei total. Dievina jie tokius serialus, kur save mato. Nori reitingų - turi laužyt bobom pirštus biggrin.gif Aktoriai, mano akimis, ne tik kad baisūs išoriškai, bet ir profesionalumu nežavi, žodžiu, dar vienas "šedevras" į tą pačią lentynėlę su Ask ve mavi, Adini sen koy, Karagul ir tt. ir pan. Na, bet kiekvienas randam savo, akivaizdu, kad yra kam patinka ax.gif
Aš net Menekse ve Halil negalėjau žiūrėt per tuos kaimiečius. Vien tik dėl Kivo kažkaip prasukau, bet šiaip tai tragedija fear.gif

QUOTE(Lux @ 2018 02 11, 08:50)
Bet tai nieko naujo ir nesugalvoja - tango, maisto gaminimas naktį, pabėgimas į Rivos namuką... Man jis irgi nostalgiją varo wub.gif

Nu o ką čia naujo prigalvosi biggrin.gif Tam pačiam UM nebuvo nieko naujo. Tiesiog aktoriai savo darbą atliko taip gerai, kaip niekas nesitikėjo, net ir jie patys biggrin.gif Turint omeny, kad visiškai jauni dar buvo. Talentas yra talentas, iš kurios pusės bepažiūrėsi. Būtų ne Kivo su Beren, o koks nors Yusuf Cim su Hande Ercel vaidinę, tai niekas net nebūtų pastebėję, kad tokį serialą rodo biggrin.gif Tema gal kiek šokiruojanti buvo kaip musulmoniškai šaliai, bet kad kiekvienam seriale ta neištikimybė ir tt., irgi nieko čia naujo smile.gif
Atsakyti

Na taip, pritariu dėl kaimietiškumo. Vien ta muzika, nu net dabar erzina prisiminus. Realiai man tas Tahir toks kažkoks labiau į psichą panašus nei Vedan :) tas akių išpūstumas nesižiūri. Turiu tikrai kritikos. Dar ta Vedan pusseserė irgi tokia vyriška... Sakiau dar vieną seriją bandysiu pažiūrėt, tada matysiu ar noriu jį toliau tęst žiūrėt ar ne, nes pats siužetas man visai įdomus  :) šiaip mano dar ir patirtis su turkais nėra didelė tai ir palygint nėra labai su kuo. O jūs, senbūvės, gal turit savo kokį visų laikų top 10 ? Būtų lengviau mums, naujokėms, rasti vertus žiūrėti serialus :)

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 02 12, 15:44)
<p>Na taip, pritariu dėl kaimietiškumo. Vien ta muzika, nu net dabar erzina prisiminus. Realiai man tas Tahir toks kažkoks labiau į psichą panašus nei Vedan smile.gif tas akių išpūstumas nesižiūri. Turiu tikrai kritikos. Dar ta Vedan pusseserė irgi tokia vyriška... Sakiau dar vieną seriją bandysiu pažiūrėt, tada matysiu ar noriu jį toliau tęst žiūrėt ar ne, nes pats siužetas man visai įdomus  smile.gif šiaip mano dar ir patirtis su turkais nėra didelė tai ir palygint nėra labai su kuo. O jūs, senbūvės, gal turit savo kokį visų laikų top 10 ? Būtų lengviau mums, naujokėms, rasti vertus žiūrėti serialus smile.gif</p>

Daug čia tų topų buvo prirašyta, visų skirtingi skoniai ir pomėgiai. Aš tikrai nežiūriu visko iš eilės, kaip čia kitos, tai mano ir topas ganėtinai siauras. Man jei nepatinka ar nekabina, iš karto metu.

Pirmąją vietą mano sąraše dalinasi jau minėti Ask i memnu, Kuzey Guney ir Merhamet. Be konkurencijos. Čia tokie iš rimtųjų.
Iš tirli pirli serijos, tai man geriausias Kiralik ask.
Dar patiko Suskunlar, Kara para ask pirmasis sezonas, antrajame mečiau, bet daug kam patiko.
Ask ve ceza graži meilės linija, tik kaimiečius prasukt reikia lotuliukas.gif

Ganėtinai nemažai esu mačius, bet iš tų, kurie tikrai verti rekomendacijų mano galva, tai turbūt visus paminėjau. Fatmagul sucu ne dar geras, rimtas serialas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 12 vasario 2018 - 17:02

Daug čia tų topų buvo prirašyta, visų skirtingi skoniai ir pomėgiai. Aš tikrai nežiūriu visko iš eilės, kaip čia kitos, tai mano ir topas ganėtinai siauras. Man jei nepatinka ar nekabina, iš karto metu.

Pirmąją vietą mano sąraše dalinasi jau minėti Ask i memnu, Kuzey Guney ir Merhamet. Čia tokie iš rimtųjų.
Iš tirli pirli serijos, tai man geriausias Kiralik ask.
Dar patiko Suskunlar, Kara para ask pirmasis sezonas, antrajame mečiau, bet daug kam patiko.
Ask ve ceza graži meilės linija, tik kaimiečius prasukt reikia lotuliukas.gif

Ačiū pasižymėjau :) peržiūrėsiu trailerius ir bandysiu kažką atsirinkt :) 

Atsakyti
QUOTE(Indrijan @ 2018 02 11, 18:20)
Na ir serija buvo FHVK, negalėjau net akių atitraukti, Aš turbūt 10 kartų numiriau ir prisikėliau biggrin.gif biggrin.gif Labai patiko vienos komentaras apie seriją (aprašė viską ką ir aš mastau): [.............]
Labai taiklios įžvalgos. Jaučiu, kad dauguma būtent taip ir supranta/mato smile.gif
QUOTE(Fjella @ 2018 02 12, 16:00)
Na, aš nesutinku, jog Yagiz bando išprovokuoti Hazan pavydą. Nelogiška. Jis tam ir atsitempė Farah, kad atsikratytų visų įtarinėjimų, nes įsitikinęs, jog jų santykiai neįmanomi. Kam jam jos pavydas. O patenkinto veido išraiška, tai mano nuomonė, jog jo spektaklio dalis.
Aš suprantu, kad tai nelogiška ir būti taip negali, nes lygiai taip pat kaip ir "ar Yagiz pastebejo, jog Hazan isimylejo ji?"
Ji pati dar to nežino, neatsirado tas jausmas dar (?), tai jis to net mintį neturi, net nepagalvoja, nes pats bando slėpti visus galus įmanomais ir neįmanomais būdais.
Man tik dar klausimas kyla, ar jis pats tikrai tikėjosi, kad ta kuri leidosi laiptais (pamiršau vardą jos) būtent ir pasirodys taip, tokiam repertuare? Lyg pačiam netikėta buvo, bet labai staigiai susiėmė to neparodydamas, neišsiduodamas mastau.gif
Atsakyti

Nu blyn negaliu žiūrėt antros serijos SAK, totali nesąmonė nuo pirmos serijos minutės... absoliučiai prasta vaidyba ir taip viskas netikroviška. Ar ir kitos serijos tokios?

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 02 12, 17:47)
<p>Nu blyn negaliu žiūrėt antros serijos SAK, totali nesąmonė nuo pirmos serijos minutės... absoliučiai prasta vaidyba ir taip viskas netikroviška. Ar ir kitos serijos tokios?</p>

Vaidyba tai žiauri biggrin.gif Aš sakau išvis neįsivaizduoju kaip galima žiūrėti tokį šlamštą, bet va reitingus visus nunešė kaimiečiai ir ką tu jiems lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O man totali priklausomybė SBA biggrin.gif 11 seriją jau įpusėjau, o šiandien darbe kai neveikė programos ir negalėjau dirbti, įsijungiau per telefoną SBA ir žiūrėjau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 12 vasario 2018 - 19:06
QUOTE(BigBang @ 2018 02 12, 01:07)
<p>Na va antrą pusę serijos pažiūrėjau. Tai tas Vedat iškrypėlis kažkoks. Tipo myli savo žmoną, be jos gyvent negali o daužyt ir laužyt pirštus tipo nieko tokio. Isterikas jis man, fuuu. </p><p>Žiūriu su baime tą serialą, bet tuo pačiu su tikėjimu, kad vistik jai pavyks iš jo gniaužtų ištrūkti smile.gif kai pagalvoji - kiek realybėj tokių šeimų yra verysad.gif </p><p>Bet tas Mustafa ir Asiye tai negaliu komedija biggrin.gif bent viena vieta kur aš šypsaus biggrin.gif Ah Asyie ah biggrin.gif ah Mustafa ah biggrin.gif </p><p>beje ta muzika šiek tiek trikdo mane, toks filmas o muzika kaip šokiam smile.gif </p>

Na del isteriskumo, tai praktiskai beveik visi turkai serialuose isterikai 😂reksniai, karstakosiai ir t.t.Bet sitam, Jusu paminetam seriale, tas diedas tai issigimelis. As pora anonsu pamaciau ir apakau. Visko macius, tralaliusku nemegstu, bet cia kazkaip neskaniai viskas pateikta. Tikrai tam paciam Bir bulut olsam daug ziauroku scenu, bet pats psychas kazkaip ne taip slyksciai pateiktas arba tam paciam Hatirla Gunul- pirstus lauze ir t.t., bet to psycho vietom gaila. O cia toks bjaurus tipas paimtas, net 5 sekundziu laiko gaila i toki ziuret ax.gif ax.gif
Atsakyti

Na panašu kad nebežiūrėsiu...  įsijungiau Pamilti vėl, buvau 6ias serijas mačius tai dabar 7oj :) kžkaip neįtemta niekas, taip lengvai žiūrisi :) tralialiūška, žiūriu grynai kaip komediją :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigBang: 12 vasario 2018 - 19:14
Bir Bulut Olsam baisiau man buvo, ten provincijos tundra dar ne tokia, tai Sen Anlat Karadeniz taip nešokiruoja biggrin.gif
Labai įdomu kaip jam ten pavyks atsifutbolint nuo tos visos irštvos. Atrodo lyg misija neįmanoma. Gražu, kad nuo pat pirmos serijos stojo ginti ją su vaiku, ne taip jau įprasta reiškinys, kad svetimą žmoną globon imti iš panosės vyrui. Laukiu nesulaukiu 4 serijos. O jau kraštovaizdis koks man gražus. Labai primena Gruziją wub.gif
QUOTE(kami_ @ 2018 02 12, 20:06)
O man totali priklausomybė SBA biggrin.gif 11 seriją jau įpusėjau, o šiandien darbe kai neveikė programos ir negalėjau dirbti, įsijungiau per telefoną SBA ir žiūrėjau biggrin.gif
Užkratas greit plinta biggrin.gif

Bet tai koks Ferhatas sulysęs, nu tikrai, veidas tik smailėja, smailėja...
Eina kaku, aš naktį viena per mišką tai jau tikrai neičiau. Drąsi motera Asli unsure.gif
Tikras kaimas; gaidžiai gieda, kambarys kaip lietuviškoj troboj, o jau tetos kokios biggrin.gif
Atsakyti

Įsijungiau 1 seriją FHVK - nepabaigiau visos serijos nes reik eit ilsėtis. Bet. Sužavėjo. Kokie gražūs aktoriai  :wub:  O ir vaidina labai gerai. Ta mergina labai emocionali. Ta prasme ji atrodo viduj labai kenčia, labai gerai tai parodyta. Atrodo tuoj tuoj verks, bet laikosi. Kaip supratau ji čia bus pagrindinė na ir žinoma jūsų tas gražuolis, turbūt jį ji įsimylės. O dabar kaip supratau ji Sinaną įsimylėjus :) kadangi serijos nebaigiau žiūrėt tai suku galvą kurią iš sesučių paims jis. Man jos abi gražios, bet laaaabai Aces akys sužavėjo  :wub: jaučiu labai patiks man šitas serialas  :B 

Atsakyti