smagus tas atradimo ir užsidegimo jausmas
Aš tai kaip tik rinkčiausi kažką iš ankstesnių, nes jie daug geresni, negu dabar. man išvis absurdas kasdien kitą seriką žiūrėt, kiek laiko tam reikia turėt Buvau pradėjus Ufak tefek cinayetler žiūrėt, bet mečiau po kelių serijų. Nuobodu pasidarė iki negalėjimo. Nors aktorinė komanda patiko, siužetas ir pats pastatymas irgi, bet jau taip ištempta, kad nusišaut galima. Kai visą nufilmuos gal prasuksiu, o dabar tai laiko gaila.
Iš naujų dar užmesiu akį į šitą, nes labai myliu Bugra Gulsoy. Daugiau niekas visiškai nedomina ir labai tuo džiaugiuosi
Man tai turėtų damokėt, ir nemažai, kad aš jį žiūrėčiau Ir tai kažin ar pasirašyčiau Organiškai nepernešu kaimiečių serialų. O čia nuo pirmos trailer'io sekundės buvo aišku, kad bus visų turkų kaimiečių džiaugsmas. Ir reitingai tą rodo, nes AB reitingas praktiškai dvigubai mažesnis nei total. Dievina jie tokius serialus, kur save mato. Nori reitingų - turi laužyt bobom pirštus Aktoriai, mano akimis, ne tik kad baisūs išoriškai, bet ir profesionalumu nežavi, žodžiu, dar vienas "šedevras" į tą pačią lentynėlę su Ask ve mavi, Adini sen koy, Karagul ir tt. ir pan. Na, bet kiekvienas randam savo, akivaizdu, kad yra kam patinka
Aš net Menekse ve Halil negalėjau žiūrėt per tuos kaimiečius. Vien tik dėl Kivo kažkaip prasukau, bet šiaip tai tragedija
Nu o ką čia naujo prigalvosi Tam pačiam UM nebuvo nieko naujo. Tiesiog aktoriai savo darbą atliko taip gerai, kaip niekas nesitikėjo, net ir jie patys Turint omeny, kad visiškai jauni dar buvo. Talentas yra talentas, iš kurios pusės bepažiūrėsi. Būtų ne Kivo su Beren, o koks nors Yusuf Cim su Hande Ercel vaidinę, tai niekas net nebūtų pastebėję, kad tokį serialą rodo Tema gal kiek šokiruojanti buvo kaip musulmoniškai šaliai, bet kad kiekvienam seriale ta neištikimybė ir tt., irgi nieko čia naujo