Dar mačiau, kad Yagiz iš Fazilet filme Ailecek Şaşkıniz gydytoją vaidins. Nu nu, pažiūrėsim
Aš taip pripratau prie rimto Caglar, jog man jo komiški vaidmenys tiesiog akis degina Vakar dar pažiūrėjau abi Dağ filmo dalis, tai susidariau šiokį tokį vaizdą, kokio bučinio galima bus tikėtis iš YagHaz Tikiuosi, jog nebus tokia Sahara kaip buvo tarp Kivo su Tuba, ar DefOm. Metų nevykę bučiniai... Nors ką aš čia, kad bent sulaukt mums to YagHaz bucinio
Šiur šiur šiurpuliukaaaiii...
Fazilet Hanım ve Kızları 34. Bölüm 2. Fragman
Ojei ojei, kaip čia man sulaukus rytojaus
Fazilet Hanım ve Kızları 34. Bölüm Ön İzleme!
Po šiandienos serijos penkis kartus numiriau ir vėl prisikėliau. PAGALIAU!!!! Nors kamuoja dvilypiai jausmai, bet šampaną norisi vistiek šauti Viskas idealiai idealu! Tobula serija! Laukiu nesulaukiu rytojaus fragmo!
Naujienos/Pletkai: Deniz Baysal užsiminė, jog jos herojė lies daug ašarų 35 serijoje. Caglar Ertugrul life story užsiminė apie siurprizą 36 serijoje. Deniz Baysal vadybininkė tweetino, jog 37serija bus “nereali”. Viena iš fanių sarkastiškai nusijuokė, jog nebetiki pažadais. Deniz Baysal fanei atsakė žinute, jog pakalbėsim tada po serijos. Vasario 12d 23:45 Turkijos laiku rodys pokalbiu laida su Caglar ir Tolga.
O sito daug jau seriju yra? Galvoju gal visai nieko
NEŽIŪRĖKIT!!! Tikrai, nuoširdžiai patariu Jei užkibsit ant kabliuko, tai sudie Laukit bent kol nufilmuos visą serialą
Aš sau pasižadėjau, jog daugiau niekada niekada nekišiu nosies prie nenufilmuotų serialų. Todėl laukiu kol nufilmuos SBA ir stengiuosi nelįsti į šią diskusiją, kad spoilerių neprisiskaityčiau. Dabar pilnai įklimpusi i FHVK, tad mečiau visus pradėtus serialus ir po truputį progresuojančiai einu iš proto