Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Dar mačiau, kad Yagiz iš Fazilet filme Ailecek Şaşkıniz gydytoją vaidins. Nu nu, pažiūrėsim biggrin.gif

Aš taip pripratau prie rimto Caglar, jog man jo komiški vaidmenys tiesiog akis degina :D Vakar dar pažiūrėjau abi Dağ filmo dalis, tai susidariau šiokį tokį vaizdą, kokio bučinio galima bus tikėtis iš YagHaz :D Tikiuosi, jog nebus tokia Sahara kaip buvo tarp Kivo su Tuba, ar DefOm. Metų nevykę bučiniai... Nors ką aš čia, kad bent sulaukt mums to YagHaz bucinio :D

Šiur šiur šiurpuliukaaaiii... wub.gif

Fazilet Hanım ve Kızları 34. Bölüm 2. Fragman

325483c97f49.gif

Ojei ojei, kaip čia man sulaukus rytojaus wub.gif

Fazilet Hanım ve Kızları 34. Bölüm Ön İzleme!

di-BN0H.gif

Po šiandienos serijos penkis kartus numiriau ir vėl prisikėliau. PAGALIAU!!!! Nors kamuoja dvilypiai jausmai, bet šampaną norisi vistiek šauti :) Viskas idealiai idealu! Tobula serija! Laukiu nesulaukiu rytojaus fragmo! 

Naujienos/Pletkai: Deniz Baysal užsiminė, jog jos herojė lies daug ašarų 35 serijoje. Caglar Ertugrul life story užsiminė apie siurprizą 36 serijoje. Deniz Baysal vadybininkė tweetino, jog 37serija bus “nereali”. Viena iš fanių sarkastiškai nusijuokė, jog nebetiki pažadais. Deniz Baysal fanei atsakė žinute, jog pakalbėsim tada po serijos. Vasario 12d 23:45 Turkijos laiku rodys pokalbiu laida su Caglar ir Tolga.  

O sito daug jau seriju yra? Galvoju gal visai nieko :)

NEŽIŪRĖKIT!!! Tikrai, nuoširdžiai patariu :D Jei užkibsit ant kabliuko, tai sudie :D Laukit bent kol nufilmuos visą serialą :D 

Aš sau pasižadėjau, jog daugiau niekada niekada nekišiu nosies prie nenufilmuotų serialų. Todėl laukiu kol nufilmuos SBA ir stengiuosi nelįsti į šią diskusiją, kad spoilerių neprisiskaityčiau. Dabar pilnai įklimpusi i FHVK, tad mečiau visus pradėtus serialus ir po truputį progresuojančiai einu iš proto :D

Atsakyti

NEŽIŪRĖKIT!!! Tikrai, nuoširdžiai patariu :D Jei užkibsit ant kabliuko, tai sudie :D Laukit bent kol nufilmuos visą serialą :D

Aš sau pasižadėjau, jog daugiau niekada niekada nekišiu nosies prie nenufilmuotų serialų. Todėl laukiu kol nufilmuos SBA ir stengiuosi nelįsti į šią diskusiją, kad spoilerių neprisiskaityčiau. Dabar pilnai įklimpusi i FHVK, tad mečiau visus pradėtus serialus ir po truputį progresuojančiai einu iš proto :D

Per vėlu :D jau pusę serijos pažiūrėjau :D laukiu ryto kad antrą pusę pažiūrėt :D beje ir FHVK noriu pradèt :) visko noriu :D 

Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 02 10, 23:00)
Tai dar bus ir ne kartą, kol prasirgsi šia liga biggrin.gif

O mane nostalgija užpuolė naujos serijos belaukiant. Viskas per tą Rivos namuką  rolleyes.gif
Ech... Koks serialas, kokia istorija. Legenda  wub.gif

Bet tai nieko naujo ir nesugalvoja - tango, maisto gaminimas naktį, pabėgimas į Rivos namuką... Man jis irgi nostalgiją varo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Narlipe @ 2018 02 11, 00:20)
O kai pagrindinio herojaus - aktoriaus vyro - vaidmuo prie širdies, tai koks skirtumas, kurio rango gražuolė šalia? tongue.gif​ 
Kokio rango ta gražuolė šalia favorito, tai joks skirtumas, ištransliuotas vidinis grožis kartais stebuklus daro. Svarbu, kad tik neiškristų iš konteksto ir bent jau harmoniškai atitiktų, papildytų vienas kitą. Užteko vieno pavyzžio, kai žiūrėjau "İçerde" Sarp ir Melek, tai vienu žodžiu man iki šiol žodžių trūksta. Energetika, temperamentu - panašūs abu, ir ji ne kokia baisa pabaisa visumoj, bet netiko vienas kitam, visiškai. Va kažkodėl Mert ir Eylem kitas reikalas. Čiaga (Sarp) savo meistriškumu ir aukštu pilotažu labiausiai ir gelbėjo judviejų porą.
Çağatay Ulusoy & Bensu Soral İçerde wub.gif
QUOTE(BigBang @ 2018 02 11, 02:07)
Nu naaafik...... pusę serijos pažiūrėjau.... apsiverkiau kai ji sumušta buvo ir vaikas jos veidą bandė paliest, o kai jai pirštus laužė tai užsimerkiau net.... brrrr einu apabinsiu vyrą kuris mane ačiū D myli ir bandysiu miegot... 
Nu va biggrin.gif Sakiau, kad dar neaišku kas geriau_geriau siaubingas galas negu siaubas be galo, brrrr...
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2018 02 11, 04:46)
♦ Vakar dar pažiūrėjau abi Dağ filmo dalis, tai susidariau šiokį tokį vaizdą, kokio bučinio galima bus tikėtis iš YagHaz biggrin.gif Tikiuosi, jog nebus tokia Sahara kaip buvo tarp Kivo su Tuba, ar DefOm. Metų nevykę bučiniai... Nors ką aš čia, kad bent sulaukt mums to YagHaz bucinio biggrin.gif

♦♦ Po šiandienos serijos penkis kartus numiriau ir vėl prisikėliau. PAGALIAU!!!! Nors kamuoja dvilypiai jausmai, bet šampaną norisi vistiek šauti smile.gif Viskas idealiai idealu! Tobula serija! Laukiu nesulaukiu rytojaus fragmo! 

♦♦♦ Naujienos/Pletkai: Deniz Baysal užsiminė, jog jos herojė lies daug ašarų 35 serijoje. Caglar Ertugrul life story užsiminė apie siurprizą 36 serijoje. Deniz Baysal vadybininkė tweetino, jog 37serija bus “nereali”. Viena iš fanių sarkastiškai nusijuokė, jog nebetiki pažadais. Deniz Baysal fanei atsakė žinute, jog pakalbėsim tada po serijos. Vasario 12d 23:45 Turkijos laiku rodys pokalbiu laida su Caglar ir Tolga.

♦♦♦♦ Dabar pilnai įklimpusi i FHVK, tad mečiau visus pradėtus serialus ir po truputį progresuojančiai einu iš proto biggrin.gif
♦ Nieko aš su juo nemčius, šis pirmas mano atradimas. Reiks ir man kada pažiūrėt tas abi Dağ filmo dalis. Tikiuosi sulauksime, pas mane net nėr kitokių minčių biggrin.gif

♦♦ Labai tobula!!! Buvau tikra, kad Yagiz sumąstė kažką, kažkokį planą chuliganą (kas liečia Farah atsiradimą), net vargšas prasiblaivė ant smūgio biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Mačiau 35s frag. Šakės, kaip gerai, kad Fazilet pamatė tą Sinaną su ta Nil, mažiau gal tada grūzins Hazan.

♦♦♦ Kad tik pildytųsi tos naujienos/pletkai karsta.gif Tokį cinkelį, tokią intrigą pavyksta išlaikyti iki šiol ir taip meistriškai sugeba prikaustyti žiūrovų dėmesį. Tobula.

♦♦♦♦ Dėl tokio malonumo galima pavaikščiot ir iš proto, nieko tokio biggrin.gif Aš irgi turbūt iš proto kraustausi, vien euforija, jokio nusivylimo biggrin.gif
wub.gif Nu negaliu kaip man jo gaila, siaubingai gaila Yağız Egemen wub.gif
Bet tai kaip jie patys nesusipainioja savam tam scenarijuje, nesuprantu. Šitoks rebusas, šitokias detales iki menkiausios smulkmenos apgalvot... Gera komanda, nieko nepasakysi.
Atsakyti
Na ir serija buvo FHVK, negalėjau net akių atitraukti, Aš turbūt 10 kartų numiriau ir prisikėliau. biggrin.gif biggrin.gif Labai patiko vienos komentaras apie seriją (aprašė viską ką ir aš mastau):
Этим сравнением из уст Хазан Сырма чётко дала понять, что все ждущие выхода на арену Темного Лорда могут окончательно похоронить эту надежду, ибо изначально это была современная история Лиззи и Дарси, где прототипами выступили Хазан и Ягыз.
Это сравнение она подарила главной героине истории любви, дав всем понять, что сама Хазан считает Ягыза идеальным мужчиной, ибо идеальнее персонажа, чем Дарси, в литературе просто не существует.
1. Хазан влюбилась. Теперь уже без сомнений. И по всей видимости даже пьяный Ягыз это понял и притащил эту актрисульку для спектакля. Как же она его защищает! Готовая пойти на любые жертвы, как орлица отбивает всех, кто хоть на шаг приблизиться к нему, чтобы раскрыть страшную тайну. Сцена в больнице была просто лучшей. Даже лучше «пьяного» разговора. Ягыз настолько переволновался, что перестал контролировать себя, тем самым не оставив Фазилет ни грамма сомнений насчёт этой парочки. Не слова, так глаза выдают наших голубков. Их взгляды постоянно пересекаются, им обоим вдруг становится трудно говорить в присутствии друг друга, они начинают волноваться и подбирать слова. Только за эту серию я насчитала три раза, когда Хазан себя поправляла: «мне интересно; ой, т.е. нам интересно»; «я волновалась; ой, т.е. мы волновались». Их сила воли уже на исходе, жду, когда наплевав на все события и персонажей вокруг, они наконец позволят друг другу проживать свою великую бессмертную любовь.

2. Хазан зациклилась. И если до этой серии она была зациклена именно на спасении Ягыза и попыток уберечь его от сумасшедшей мамаши, от Фазилет и Синана, то сейчас добавилась зацикленность на влюбленности Ягыза. Синан об этом заикнулся всего один раз, а она снова и снова возвращалась к этой теме 😂 палится наша девочка конкретно, но это нам хорошо заметно и Фазе, а Синану всё не почём 😂 он зацикленности не увидел, и Мистер Дарси его не смутил, ведь, шо такоЯ ГиП Синя не знает 😂 Сырма не перестаёт меня удивлять, как с каждой серией этот персонаж продолжает пробивать дно. Не выслушав отца, он наехал на него с обвинениями. Ну что ж, получит потом ответочку с правдой смерти своей тёти и проглотит все слова, сказанные в адрес отца. Не пойдя за утешением к своей любви всей жизни, он едет к Ниль. И сам себя пытается убедить в том, что любит Хазан, что всегда будет её любить, а на деле же находит утешение у другой. Ниль безгранично в него влюблена, знает и понимает его лучше других, поэтому сомнений нет, что совсем скоро Синан оставит эти жалкие попытки самоубеждения и вернётся к Ниль.
3. Красной нитью через все серии проходит акцент на руки. Перебирающие пальцы от волнения, им обоим жутко неловко от всей этой ситуации находиться в зоне подозрения. И если раньше нам показывали их руки отдельно, и единственный раз, когда они соприкоснулись был момент рукопожатия при прощании, то теперь их руки соединились вместе, открывая ключом дверь. Ключ к сердцу.
4. Безумно было жаль Ягыза. Ему настолько некомфортно от этих подозрений, он настолько устал страдать и проживать это чувство внутри себя, что пошёл на крайние меры - запивать своё горе алкоголем. Хазан впервые увидела его таким жалким. Да, Хазан, он далеко не робот. Он - человек, который плачет на могиле матери по любви к тебе, который переживает за порезанную тобой руку всем сердцем, который всегда и во всём готов тебе помочь. И сегодня он сдался, наконец показал слабину, расслабился. Я безусловно не оправдываю его идею с этой актрисулькой, но мотивы его мне понятны. Ягыз считает, что СинХаз любят друг друга, и чтобы не нарушить покой и их отношения, чтобы отвести от себя любые намёки на некие чувства к Хазан, он пошёл на этот шаг. Но радует, что мочалка эта ненадолго (все её шваброй окрестили, но она чёт коротконогая какая-то, язык шваброй назвать её не поворачивается) 😂
5. Ну и последнее. Эта серия была самой лучшей за весь сериал. Два любящих друг друга сердца, две сломанные души наконец обоюдно осознали свои чувства. Не 32, не 33 не были легендой. Сегодняшняя безусловно ей станет. Спасибо, Сырма! ❤
Atsakyti
Prisiminiau! Gi esu savo paskyroje su jo vaidyba vieną išsaugojusi serialą tai tikrai, buvau pamiršusi, tai Benim İçin Üzülme.
Tik man kažkaip nuojauta kužda, kad bus blogai, ta prasme, kad jo nebeliks, na nebent klystu. Serijų tai taip normaliai, 55.
Va ką reiks ateity pažiūrėti ax.gif Nu ir čia jis žavus, ką ir besakyti wub.gif

"Benim İçin Üzülme" Teasear
Sinan & Bahar
"Benim İçin Üzülme" Fragman
"Benim İçin Üzülme" Fragman 2

События сериала "Не беспокойся за меня" развиваются на востоке Турции. [......]
Это любовь, приведет к несчастным дням в обеих семьях, которых не избежать. С другой стороны, семья Авычоглу, сын которого Синан, годами жил в другом городе приезжает в родное село. Так он знакомится с Бахар, молодой женой Шахина, к которому относится как к своему отцу. Никто не догадывается даже, что будет ждать Синана и Бахара... Сможет ли он удержаться от соблазна и противостоять этой греховной страсти?

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Prisiminiau! Gi esu savo paskyroje su jo vaidyba vieną išsaugojusi serialą tai tikrai, buvau pamiršusi, tai [b]Benim İçin Üzülme[/b]. Tik man kažkaip nuojauta kužda, kad bus blogai, ta prasme, kad jo nebeliks, na nebent klystu. Serijų tai taip normaliai, 55. Va ką reiks ateity pažiūrėti ax.gifNu ir čia jis žavus, ką ir besakyti wub.gif [url="http://www.youtube.com/watch?v=Mc5P9x6vOq0"][b]"Benim İçin Üzülme" Teasear[/b][/url] [url="http://www.youtube.com/watch?v=6qXzhC5CmIA"][b]Sinan & Bahar[/b][/url] [url="http://www.youtube.com/watch?v=lHTIW1rBUis"][b]"Benim İçin Üzülme" Fragman[/b][/url] [url="http://www.youtube.com/watch?v=3wfA-vlyIXk"][b]"Benim İçin Üzülme" Fragman 2[/b][/url] События сериала [b]"Не беспокойся за меня"[/b] развиваются на востоке Турции. [......] Это любовь, приведет к несчастным дням в обеих семьях, которых не избежать. С другой стороны, семья Авычоглу, сын которого [b]Синан[/b], годами жил в другом городе приезжает в родное село. [u]Так он знакомится с Бахар, молодой женой Шахина, к которому относится как к своему отцу.[/u] Никто не догадывается даже, что будет ждать [b]Синана[/b] и [b]Бахара[/b]... Сможет ли он удержаться от соблазна и противостоять этой греховной страсти? 21ddcf21b0c3.jpg
Prasukinėjant peržiūrėjau. Na, man toks šioks šis serialas. Ta prasme, pažiūrėjau ir užmiršau. Nors dabar, kad ir kokį serialą imčiau, tai panaši nuomonė būtų :D Caglar Ertugrul visai įtikinamai vaidina. Linksmiausia buvo stebėti Baris Arduc (Omer’as is Kiralik Ask) vaidybą ir išvaizdą. Toks jaunas ir toks juokingas be savo rimtosios trijų dienų barzdelės.

Vienintelio dalyko, kurio nesupratau ir kyla klausimas - ar Yagiz pastebejo, jog Hazan isimylejo ji? Kaip jums atrodo, ar scenariste parode tai, ar visgi Yagiz vaizduojamas kaip nenutuokiantis apie Hazan jausmus?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fjella: 11 vasario 2018 - 20:19
QUOTE(Fjella @ 2018 02 11, 21:16)
Vienintelio dalyko, kurio nesupratau ir kyla klausimas - ar Yagiz pastebejo, jog Hazan isimylejo ji? Kaip jums atrodo, ar scenariste parode tai, ar visgi Yagiz vaizduojamas kaip nenutuokiantis apie Hazan jausmus?
Man galas taip dviprasmiškai susuktas, kad aš nesupratau ar jis suprato. Iš tų visų užlaikytų žvilgsnių, reakcijos, būtų galima sakyti, kad taip. Bet, kažkodėl abejoju. Aš bent tikiuosi, kad jis pastebėjo, kad jos reakcija ne tokia kaip visada, kad ji suglumusi, ir tikiuosi įžvelgs užpavydėjimą jos. Pradės kažką įtarti. Nors iš naujo frago matosi, kad jau kažką įtaria, na, kai ten automobilyje jos užklausė...
Atsakyti
Man atrodo, kad scenaristė parodė tai, kad Yagizas pastebėjo tą. Bent jau į tai tikrai panašu buvo. Ir dar, man pasirodė, kad jis nori, kad Hazan pradėtų pavydėti jo, nes jau toks buvo savimi patenkintas kaip tas katinas 😊
Atsakyti

Na va antrą pusę serijos pažiūrėjau. Tai tas Vedat iškrypėlis kažkoks. Tipo myli savo žmoną, be jos gyvent negali o daužyt ir laužyt pirštus tipo nieko tokio. Isterikas jis man, fuuu. 

Žiūriu su baime tą serialą, bet tuo pačiu su tikėjimu, kad vistik jai pavyks iš jo gniaužtų ištrūkti :) kai pagalvoji - kiek realybėj tokių šeimų yra :( 

Bet tas Mustafa ir Asiye tai negaliu komedija :D bent viena vieta kur aš šypsaus :D Ah Asyie ah :D ah Mustafa ah :D 

beje ta muzika šiek tiek trikdo mane, toks filmas o muzika kaip šokiam :) 

Atsakyti

Na, aš nesutinku, jog Yagiz bando išprovokuoti Hazan pavydą. Nelogiška. Jis tam ir atsitempė Farah, kad atsikratytų visų įtarinėjimų, nes įsitikinęs, jog jų santykiai neįmanomi. Kam jam jos pavydas. O patenkinto veido išraiška, tai mano nuomonė, jog jo spektaklio dalis.

Atsakyti