Eina sau, šiandienos serija
Fazilet Hanim ve Kizlari superinė! Na jau tokią kibirkštį įskėlė
kad vos iš lovos neiškritau
Eiiina sau...
Likimo ironija; kad ir nesavas sūnus, bet būtent jį labiausiai ir myli tėvas iš visų savo sūnų, net širdis plyšta, kai matai ir supranti kas atsispindi tėvo akyse, žvilgsnyje, jį išvydus. O dar ta tėvo potekstė (nes pradėjo atsiminti viską)_
родные дети предали, а неродной самый верный...
O ir jis visad tėvui toks dėmesingas, tvirtas kaip uola, nes vienas amžinai spirgantis, kitas amžinai paviršiuje plaukiojantis, o va Yagiza'as toks išlaikytas, toks džentelmenas visame kame; pareiga, atsakomybė, vertybės ir pan,. Visa jo pozyva byloja apie tai, tiek vidinė, tiek išorinė.
Net nesitiki, kad Kerime jo mama, tokie skirtingi jie, o ir ji apskritai kažkokia pavojinga, velnio nešta ir pamesta, rimtai reikia jos bijoti, kaip Yagizas praeitoje serijoje sakė (net pats neįtardamas kas ji jam tokia yra) :
-
Только спокойно вздохнул по отношению к ней, и снова получаеться бред, из-за этой женщины по моей кожы бегают мурашки Visoje šitoje istorijoje aš jau dabar pradėjau džiaugtis kad jie ne broliai, grįžau į protą
ir gerai kad taip, gal bus paprasčiau su tuo brolišku kaltės jausmu filmo gale.
Tikiuosi kokio šakar makar nesuvels bekurdami
QUOTE(BigBang @ 2018 02 11, 00:25)
Sen Anlat Karadeniz - man atrodo toks sunkus serialas ar klystu? Bijau kažkaip žiūrėt jį
Pirmą seriją siūlau pažiūrėti. Rimtai. Tada jau suprasit
Papildyta:QUOTE(BigBang @ 2018 02 11, 00:01)
O sito daug jau seriju yra? Galvoju gal visai nieko
Ne, jis tk startavo, tik dar 3 serijos yra, 4-ta trečiadienį bus.
Papildyta:Jis nėra juodai sunkus, ačiu dievui jame yra ir subtilaus humoro ir mažų mielų detalių, kad įtemptas tai taip, bet ir gerai, kai atsitraukti negali.
Tasai žmogus, kurį tu myli manyje, žinoma, yra už mane geresnis: aš ne toks. Tačiau tu mylėk, ir aš pasistengsiu būti geresnis už save.