Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Visgi @ 2018 02 10, 18:38)

Su siaubu žiūriu ir laukiu naujų serijų Sen Anlat Karadeniz. Jį žiūrint vis galvoju_geriau siaubingas galas negu siaubas be galo unsure.gif Tiek adrenalino įvaro, kad maža nepasirodo, bežiūrint jį taip širdis į kulnus nusirita, kad šakės. O jau muzika kokia graži wub.gif to krašto ar ten regiono (?), nežinau, nesidomėjau, bet kažkas tokio išskirtinio yra, panašiai kaip kažkada matytam Bir Bulut Olsam, t.y. turi kažkokį savitą braižą. P.S. niu kaip gražu man, negaliu Gün Gelir - Aysel Yakupoğlu - Sen Anlat Karadeniz ax.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

as labai laukiau pasirodant sio serialo.Bet paziurejau pirma serija ir man ta aktore toooookia nemiela unsure.gif kazkokios kitokios aktores noreciau siam vaidmeniui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2018 02 10, 23:14)
as labai laukiau pasirodant sio serialo.Bet paziurejau pirma serija ir man ta aktore toooookia nemiela unsure.gif kazkokios kitokios aktores noreciau siam vaidmeniui ax.gif
Man atvirkščiai, patinka ji tokia, netipinė, nestandartinė. Neįprasta tokią matyti, kai yra tokia atsvara gražuolių ax.gif
Atsakyti

614bec21a533.jpg

O sito daug jau seriju yra? Galvoju gal visai nieko :) 

Atsakyti

Man ji miela. Turbut kitokia negali būti įkaitė-beveik mergaitė?

Tikrai nestandartinė gražuolė pripūstomis lūpomis.

Bet net ir prie Birce Akalay keisto dirbtinio grožio priprast man reikia daug laiko. Dar vis bandau sau įrodyt, kad gražu.

O kai pagrindinio herojaus - aktoriaus vyro - vaidmuo prie širdies, tai koks skirtumas, kurio rango gražuolė šalia? :P​ 

Atsakyti

Sen Anlat Karadeniz - man atrodo toks sunkus serialas ar klystu? Bijau kažkaip žiūrėt jį :D 

Atsakyti
Eina sau, šiandienos serija Fazilet Hanim ve Kizlari superinė! Na jau tokią kibirkštį įskėlė wub.gif kad vos iš lovos neiškritau karsta.gif Eiiina sau...

Likimo ironija; kad ir nesavas sūnus, bet būtent jį labiausiai ir myli tėvas iš visų savo sūnų, net širdis plyšta, kai matai ir supranti kas atsispindi tėvo akyse, žvilgsnyje, jį išvydus. O dar ta tėvo potekstė (nes pradėjo atsiminti viską)_родные дети предали, а неродной самый верный...

O ir jis visad tėvui toks dėmesingas, tvirtas kaip uola, nes vienas amžinai spirgantis, kitas amžinai paviršiuje plaukiojantis, o va Yagiza'as toks išlaikytas, toks džentelmenas visame kame; pareiga, atsakomybė, vertybės ir pan,. Visa jo pozyva byloja apie tai, tiek vidinė, tiek išorinė.

Net nesitiki, kad Kerime jo mama, tokie skirtingi jie, o ir ji apskritai kažkokia pavojinga, velnio nešta ir pamesta, rimtai reikia jos bijoti, kaip Yagizas praeitoje serijoje sakė (net pats neįtardamas kas ji jam tokia yra) :
- Только спокойно вздохнул по отношению к ней, и снова получаеться бред, из-за этой женщины по моей кожы бегают мурашки biggrin.gif

Visoje šitoje istorijoje aš jau dabar pradėjau džiaugtis kad jie ne broliai, grįžau į protą biggrin.gif ir gerai kad taip, gal bus paprasčiau su tuo brolišku kaltės jausmu filmo gale.
Tikiuosi kokio šakar makar nesuvels bekurdami ax.gif

QUOTE(BigBang @ 2018 02 11, 00:25)
Sen Anlat Karadeniz - man atrodo toks sunkus serialas ar klystu? Bijau kažkaip žiūrėt jį biggrin.gif 
Pirmą seriją siūlau pažiūrėti. Rimtai. Tada jau suprasit mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(BigBang @ 2018 02 11, 00:01)
O sito daug jau seriju yra? Galvoju gal visai nieko smile.gif 
Ne, jis tk startavo, tik dar 3 serijos yra, 4-ta trečiadienį bus.

Papildyta:
Jis nėra juodai sunkus, ačiu dievui jame yra ir subtilaus humoro ir mažų mielų detalių, kad įtemptas tai taip, bet ir gerai, kai atsitraukti negali.
Atsakyti

Pradėsiu jaučiu tada ta fazilet jei tik 3 serijos yra :) o dėl SAK dar pagalvosiu :) 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 02 11, 00:50)
Pradėsiu jaučiu tada ta fazilet jei tik 3 serijos yra smile.gif o dėl SAK dar pagalvosiu smile.gif 
Na jo, logiška, kas ten tos tris serijos, faktas tas kad jo reiks laukti.
Nors aš vis vien atvirkščiai daryčiau, dėl kelių sumetimų smile.gif
Atsakyti

QUOTE(BigBang @ 2018 02 11, 00:50)
Pradėsiu jaučiu tada ta fazilet jei tik 3 serijos yra smile.gifo dėl SAK dar pagalvosiu smile.gif 
Na jo, logiška, kas ten tos tris serijos, faktas tas kad jo reiks laukti.
Nors aš vis vien atvirkščiai daryčiau, dėl kelių sumetimų smile.gif

Na na kodėl? :) O kiek vienu metu serialų žiūri? Man dar kabo - pamilti vėl :)

Atsakyti

Sen Anlat Karadeniz - bandau pirmą seriją žiūrėt. Manau tik pusę jos pavyks šiandien pabaigt. Nefes - kažkuom panaši į Asli  :wub: turbūt dėl lūpų  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 02 11, 01:10)
Na na kodėl? smile.gif O kiek vienu metu serialų žiūri? Man dar kabo - pamilti vėl smile.gif
Ilgu laukti to vieno serialo vienos serijos savaitėmis, tai su mano viskas labai tvarkingai po lentynėles sudėliota smile.gif Šeštadienis, pirmadienis, trečiadienis, Fi Çi Pi rodys penktadienį. Viskas. Man tokia sistema labai pasiteisina, ir jau ne pirmas kartas. Laikas neprailgsta, nes itervalai trumpėja, ir nėra kada dūsaut, kad ką žiūrėti arba nėra ką žiūrėti. Bet čia tik tuo atveju jei rimtai randi žiūrėti tai kas tau įdomu, kaip man tai ir vakaro seansas lovoje prieš miegą. Staigiai tada užmiegu biggrin.gif

Mano kabo, kaupiu ateičiai, atsipalaidavimui, likusias serijas apie tą vagišių, žuliką, t.y. Bizim Hikaye, bo kai visi baigsis kuriuos žiūriu, tai bus ragas biggrin.gif Reik gi rezervui kažką turėti smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Nu naaafik...... pusę serijos pažiūrėjau.... apsiverkiau kai ji sumušta buvo ir vaikas jos veidą bandė paliest, o kai jai pirštus laužė tai užsimerkiau net.... brrrr einu apabinsiu vyrą kuris mane ačiū D myli ir bandysiu miegot... 

Atsakyti