mano mintis aprasei
mano mintis aprasei
Nea, stilistes tik pakeitė. Iš pradžių Birce, o paskui ir Ibo.
Dėl visažistų darbo buvo kažkada atsakymas iš kūrybinės komandos arabams, kad viskas atitinka scenarijų. Ferhatas gi pašautas buvo kaip ne kaip ir operaciją sudėtingą apturėjo. Nesvarbu, kad po kelių dienų jau lakstė su pystiku ir metalines grotas lupo Medicina Turkijoj visagalė Ypač, kai nuosavą gydytoją turi
Fazilet Hanım ve Kızları 34. Bölüm 2. Fragman
Ojei ojei, kaip čia man sulaukus rytojaus
Fazilet Hanım ve Kızları 34. Bölüm Ön İzleme!
Na ką vakar pabaigiau Rožių karą. Esu sukrėsta. Apskritai tikrai nesitikėjau tokios pabaigos. Vis laukiau kada ji pagaliu arba nusišaus arba sugryš į savo senąją buseną, bet kad tokia ji žiauri bus pabaigoj netikėjau. Pusę serialo ji man labai patiko, pabaigoj labai ant jos pykau. Visą dieną šiandien apie tai galvoju pykstu labai ir liūdžiu
Man šią savaitę taip buvo po Fi Çi Pi II sezono 8-os serijos pabaigos. Sukrėtė juodai, nes tikrai, taip netikėta buvo, kad baisu. Galvojau, kad toks čia ir galas, bet ačiū dievui dar liko dvi serijos iki finalo. Tai dabar jau tikrai, apskritai, nežinau ko tikėtis
Su siaubu žiūriu ir laukiu naujų serijų Sen Anlat Karadeniz. Jį žiūrint vis galvoju_geriau siaubingas galas negu siaubas be galo Tiek adrenalino įvaro, kad maža nepasirodo, bežiūrint jį taip širdis į kulnus nusirita, kad šakės. O jau muzika kokia graži to krašto ar ten regiono (?), nežinau, nesidomėjau, bet kažkas tokio išskirtinio yra, panašiai kaip kažkada matytam Bir Bulut Olsam, t.y. turi kažkokį savitą braižą. P.S. niu kaip gražu man, negaliu Gün Gelir - Aysel Yakupoğlu - Sen Anlat Karadeniz
Žmogiškiausias tik Fazilet Hanim ve Kizlari turbūt. Aišku, yra nervacijos, bet ten viskas kitaip, taip sakant infarktas ne visada gresia
Vienu žodžiu visur vienas stresas tai grūdinuosi, tuoj būsiu visai atspari
Man irgi Sen Anlat Karadeniz žavus ne savo tikroviškumu (viskas ten "persūdyta" ir menkai įtikinama), bet autentiškumu. Rodo naujo man Juodosios jūros regiono kraštą ir jo žmonių būtį. Kiek kitokias gamtos sąlygas ir jų nulemtus bendravimo ypatumus...Žiūrėdama ir daug šypsausi, ten siaubas supintas su švelniu jumoru. Visai miela žiūrėt tą stresą momentais
Ой, Асие, ой! Не, Мустафам, не?
Tikrai kaip Bir bulut olsam ar Coban Yildizi pradžioje.
Fazilet daugiau liūdina, nes sunku tikėtis meilės proveržio. Kaip rašo rusaitės, labiausiai Yagiz myli Sinaną...
Tai kartais iš nevilties jau mieliau žiūrisiEce ar pati pati motinėlė Fazilet
Mano plačiausias infarktas gresia po Cukur'o frago. Uf... tamsu ir karšta lietuje, kaip ant stogo susitikus broliams Umutui ir Sarpui.
Aras man nuostabiai vaidina!
https://www.youtube....h?v=NRSC1WtZ678
FiCiPi manęs dar laukia, dar tik pratinuosi prie Serenay, pradėdama nuo Medcezir. Dar tik 4 serijoj... Nežinau, kiek užtruksiu ir ar užtruksiu šitoj grožybėj.
FiCiPi manęs dar laukia, dar tik pratinuosi prie Serenay, pradėdama nuo Medcezir.
Fi Çi Pi Serenay aktorystės meistriškumas - kažkas tooookio...
Na man taip dar turbūt po jokio serialo nėra buvę. Dabar galvoju ar prie Siyah Beyaz Ash pradėti kažką kitą ar dar palaukt
Tai dar bus ir ne kartą, kol prasirgsi šia liga
O mane nostalgija užpuolė naujos serijos belaukiant. Viskas per tą Rivos namuką
Ech... Koks serialas, kokia istorija. Legenda
Tai dar bus ir ne kartą, kol prasirgsi šia liga
O mane nostalgija užpuolė naujos serijos belaukiant. Viskas per tą Rivos namuką
Ech... Koks serialas, kokia istorija. Legenda
Aš renkuosi dabar ką žiūrėt šiaip norėčiau kažko ko dar nėra daug serijų nes po to negaliu sustot arba kažkaip reikia save stabdyt išmokt