Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Milagra @ 2018 02 08, 21:58)
Perziurejau dar karta fraga, tai gal ir ne Gulsum ten vaikas. Gal ji bebegdama nuo Ferhato kur nors kaime dar ir gimdyma prieme biggrin.gif Turi jau patirties biggrin.gif O jis ten ja ir surado, tuo paciu ir i hamama uzsuko biggrin.gif O paskui grizo atgal i Rivos namuka.

mano mintis aprasei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2018 02 09, 10:11)
o vizazistes nepakeite kartais jie ten? Paskutinese serijose kazkaip Ibo nugrimuoja jaunatviskiau  biggrin.gif  biggrin.gif  (ar cia vaidenais jau man ),o tai jau susendine vienu metu labai buvo  unsure.gif

Nea, stilistes tik pakeitė. Iš pradžių Birce, o paskui ir Ibo.
Dėl visažistų darbo buvo kažkada atsakymas iš kūrybinės komandos arabams, kad viskas atitinka scenarijų. Ferhatas gi pašautas buvo kaip ne kaip ir operaciją sudėtingą apturėjo. Nesvarbu, kad po kelių dienų jau lakstė su pystiku ir metalines grotas lupo lotuliukas.gif Medicina Turkijoj visagalė biggrin.gif Ypač, kai nuosavą gydytoją turi biggrin.gif

Atsakyti
Pagaliau pažiūrėjau paskutinę Juoda balta Ašk seriją, dabar suprasiu, apie ką rašot biggrin.gif Anonsas tai nebus kokia svajonė ar sapnas?
Atsakyti
Nu ką, kaip ir įtariau, daugiau fragų mums neduos šią savaitę. Nenori jie atskleisti visų kortų, laiko intrigą.
Atsakyti
Šiur šiur šiurpuliukaaaiii... wub.gif

Fazilet Hanım ve Kızları 34. Bölüm 2. Fragman

vartotojo įkelta nuotrauka

Ojei ojei, kaip čia man sulaukus rytojaus wub.gif

Fazilet Hanım ve Kızları 34. Bölüm Ön İzleme!

Atsakyti

Na ką vakar pabaigiau Rožių karą. Esu sukrėsta. Apskritai tikrai nesitikėjau tokios pabaigos. Vis laukiau kada ji pagaliu arba nusišaus arba sugryš į savo senąją buseną, bet kad tokia ji žiauri bus pabaigoj netikėjau. Pusę serialo ji man labai patiko, pabaigoj labai ant jos pykau. Visą dieną šiandien apie tai galvoju  :oh: pykstu labai ir liūdžiu  :cry2: 

Atsakyti
Kai po peržiūros kurį laiką neišeina iš galvos, kai lieki sukrėsta, kai mintimis vis grįžti ir grįžti, vadinas rimtas reikalas, verta buvo žiūrėti. Tokia būsena po peržiūros - geriausias serialo įvertinimas smile.gif Tikriausiai.

Man šią savaitę taip buvo po Fi Çi Pi II sezono 8-os serijos pabaigos. Sukrėtė juodai, nes tikrai, taip netikėta buvo, kad baisu. Galvojau, kad toks čia ir galas, bet ačiū dievui dar liko dvi serijos iki finalo. Tai dabar jau tikrai, apskritai, nežinau ko tikėtis unsure.gif

Su siaubu žiūriu ir laukiu naujų serijų Sen Anlat Karadeniz. Jį žiūrint vis galvoju_geriau siaubingas galas negu siaubas be galo unsure.gif Tiek adrenalino įvaro, kad maža nepasirodo, bežiūrint jį taip širdis į kulnus nusirita, kad šakės. O jau muzika kokia graži wub.gif to krašto ar ten regiono (?), nežinau, nesidomėjau, bet kažkas tokio išskirtinio yra, panašiai kaip kažkada matytam Bir Bulut Olsam, t.y. turi kažkokį savitą braižą. P.S. niu kaip gražu man, negaliu Gün Gelir - Aysel Yakupoğlu - Sen Anlat Karadeniz ax.gif

Žmogiškiausias tik Fazilet Hanim ve Kizlari turbūt. Aišku, yra nervacijos, bet ten viskas kitaip, taip sakant infarktas ne visada gresia biggrin.gif

Vienu žodžiu visur vienas stresas biggrin.gif tai grūdinuosi, tuoj būsiu visai atspari nail.gif biggrin.gif
Atsakyti

Man irgi Sen Anlat Karadeniz  žavus ne savo tikroviškumu (viskas ten "persūdyta" ir menkai įtikinama), bet autentiškumu. Rodo naujo man Juodosios jūros regiono kraštą ir jo žmonių būtį. Kiek kitokias gamtos sąlygas ir jų nulemtus bendravimo ypatumus...Žiūrėdama ir daug šypsausi, ten siaubas supintas su švelniu jumoru. Visai miela žiūrėt tą stresą momentais  :)

Ой, Асие, ой! Не, Мустафам, не?

Tikrai kaip Bir bulut olsam ar Coban Yildizi pradžioje.

Fazilet daugiau liūdina, nes sunku tikėtis meilės proveržio. Kaip rašo rusaitės, labiausiai Yagiz myli Sinaną...  :(

Tai kartais iš nevilties jau mieliau žiūrisiEce ar pati pati motinėlė Fazilet

Mano plačiausias infarktas gresia po Cukur'o frago. Uf... tamsu ir karšta lietuje, kaip ant stogo susitikus broliams Umutui ir Sarpui.

Aras man nuostabiai vaidina!  

https://www.youtube....h?v=NRSC1WtZ678

FiCiPi manęs dar laukia, dar tik pratinuosi prie Serenay, pradėdama nuo Medcezir. Dar tik 4 serijoj... Nežinau, kiek užtruksiu ir ar užtruksiu šitoj grožybėj.

Atsakyti
QUOTE(Narlipe @ 2018 02 10, 19:19)
Fazilet daugiau liūdina, nes sunku tikėtis meilės proveržio. Kaip rašo rusaitės, labiausiai Yagiz myli Sinaną...  verysad.gif

FiCiPi manęs dar laukia, dar tik pratinuosi prie Serenay, pradėdama nuo Medcezir.
Dėl jos jausmų susivokimo ir atsitokėjimo labai daug vilčių deda į šiandienos laukiamoje serijoje. Pažiūrėsim kaip čia bus smile.gif Aš irgi tikiuosi. Gana jau kankinti Yagiz'ą flirt.gif Nors ten ir taip apstu siurprizų, tai dar visko gali būti. Skaičiau, kad filmavimai numatyti iki birželio, nežinau, tiesa tai ar ne, bet būtų faina jei tai tikrai taip būtų.

Fi Çi Pi Serenay aktorystės meistriškumas - kažkas tooookio...
Atsakyti

Na man taip dar turbūt po jokio serialo nėra buvę. Dabar galvoju ar prie Siyah Beyaz Ash pradėti kažką kitą ar dar palaukt :) 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 02 10, 18:31)
<p>Na man taip dar turbūt po jokio serialo nėra buvę. Dabar galvoju ar prie Siyah Beyaz Ash pradėti kažką kitą ar dar palaukt smile.gif </p>

Tai dar bus ir ne kartą, kol prasirgsi šia liga biggrin.gif

O mane nostalgija užpuolė naujos serijos belaukiant. Viskas per tą Rivos namuką rolleyes.gif
Ech... Koks serialas, kokia istorija. Legenda wub.gif
Atsakyti

Tai dar bus ir ne kartą, kol prasirgsi šia liga biggrin.gif

O mane nostalgija užpuolė naujos serijos belaukiant. Viskas per tą Rivos namuką rolleyes.gif
Ech... Koks serialas, kokia istorija. Legenda wub.gif

Aš renkuosi dabar ką žiūrėt :) šiaip norėčiau kažko ko dar nėra daug serijų nes po to negaliu sustot :D arba kažkaip reikia save stabdyt išmokt :D 

Atsakyti