Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(BigBang @ 2018 02 07, 22:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Milagra" data-cid="71992965" data-time="1518039644"><div><p>Pirmasis buvo superinis iki 4 serijos. Paskui po skandalo su deputate, kuri apskunde seriala del neva smurto, o is tikro del politines linijos, buvo pakeista visa kurybine komanda. Praeita serija, aciu dievui, buvo paskutine to antrojo rezisieriaus. Kita serija, o taip pat jau siandien pasirodes fragas yra naujojo rezisieriaus darbas.</p></div></blockquote><p>Hm na idomu ar matysis skirtumas smile.gif </p>

Na, man tai jau dabar matosi. Bet gali but, kad irgi nuo teliko dydzio priklauso biggrin.gif
Visai kiti rakursai, apsvietimas, stambiu planu aktoriu veidai visai kitaip atrodo.
Anas rezisierius "razborkes" gal ir gerai filmavo, bet stambiu planu tai nekazka tikrai, plius statiskai labai. Pvz praeitos serijos tos paskutines scenos tai kosmaras kazkoks. Birce atrode daugiau nei tragiskai. Jei Ibo savo vaidyba nebutu viso demesio ant saves paemes, tai liudnas vaizdas butu. Fanai jau seniai urzge ant jo ir, panasu, kad issikovojo savo.

Perziurejau dar karta fraga, tai gal ir ne Gulsum ten vaikas. Gal ji bebegdama nuo Ferhato kur nors kaime dar ir gimdyma prieme biggrin.gif Turi jau patirties biggrin.gif O jis ten ja ir surado, tuo paciu ir i hamama uzsuko biggrin.gif O paskui grizo atgal i Rivos namuka.
Atsakyti
Geras, net nemačiau lyg tokio. Et, ką reiški nesekti ax.gif
Hadi Be Oğlum - Fragman

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Dar mačiau, kad Yagiz iš Fazilet filme Ailecek Şaşkıniz gydytoją vaidins. Nu nu, pažiūrėsim biggrin.gif
Atsakyti

Hadi Be Oğlum - Fragman

caa312568b77.jpg

Naujas serialas? 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 02 08, 23:42)
Naujas serialas?
Ne, filmas tik.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 02 08, 20:58)

Perziurejau dar karta fraga, tai gal ir ne Gulsum ten vaikas. Gal ji bebegdama nuo Ferhato kur nors kaime dar ir gimdyma prieme biggrin.gif Turi jau patirties biggrin.gif O jis ten ja ir surado, tuo paciu ir i hamama uzsuko biggrin.gif O paskui grizo atgal i Rivos namuka.

oi geras biggrin.gif nu sakau i paklode suvyniotas,lyg tik ka gimes biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(BigBang @ 2018 02 08, 23:42)
Naujas serialas?
Ne, filmas tik.

Aaa, man labiau serialai :) aš filmų kažkaip išvis nežiūriu :) 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 02 09, 02:06)
Aaa, man labiau serialai smile.gif aš filmų kažkaip išvis nežiūriu smile.gif
Tai, kad tų filmų, gerų filmų - retos gretos, vienetai, dabar tik kažkaip pasipylė viens po kito, kaip iš gausybės rago smile.gif
Man serialai ir labiau prie dūšios, vienareikšmiškai smile.gif Nors va šito neatsižadu pažiūrėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 02 08, 22:01)
Hadi Be Oğlum - Fragman

Bet tai kaip Kivo moka verkti wub.gif

Įsitikinau, kad tik išėjusios serijos per piratus žiūrėti negalima, nes tragiška kokybė, kaip ir rašiau. O vat vėliau įdeda geresnę.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 02 09, 06:43)
Bet tai kaip Kivo moka verkti wub.gif

Nu jau ką moka, tai moka.
Tu man pasakyk kodėl apskritai turkai gražiau verkia, nei turkės? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 02 08, 21:58)
Na, man tai jau dabar matosi. Bet gali but, kad irgi nuo teliko dydzio priklauso biggrin.gif
Visai kiti rakursai, apsvietimas, stambiu planu aktoriu veidai visai kitaip atrodo.
Anas rezisierius "razborkes" gal ir gerai filmavo, bet stambiu planu tai nekazka tikrai, plius statiskai labai. Pvz praeitos serijos tos paskutines scenos tai kosmaras kazkoks. Birce atrode daugiau nei tragiskai. Jei Ibo savo vaidyba nebutu viso demesio ant saves paemes, tai liudnas vaizdas butu. Fanai jau seniai urzge ant jo ir, panasu, kad issikovojo savo.

o vizazistes nepakeite kartais jie ten? Paskutinese serijose kazkaip Ibo nugrimuoja jaunatviskiau biggrin.gif biggrin.gif (ar cia vaidenais jau man ),o tai jau susendine vienu metu labai buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2018 02 09, 12:11)
(ar cia vaidenais jau man),o tai jau susendine vienu metu labai buvo  unsure.gif
Ne, nesivaidena, nes vienu metu atkreipiau dėmesį, kad tikrai labai žiauriai pasenęs iš veido atrodė, dar rašiau, kad 'vargšas net paseno nuo tų rūpesčių'. Net baisu buvo.
Atsakyti