Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Milagra @ 2018 02 07, 18:35)
Na, aš taip supratau, kad sesers, nes veiksmas lyg Asli tėvų namuose.
Išvis man čia viskas kaip kokioj paralelinėj visatoj biggrin.gif

as galvoju kokios cia sesers dabar biggrin.gif cia tos Giulsum? O jos ne didesnis kartais? cia toks naujagimis man labiau rolleyes.gif

QUOTE(Milagra @ 2018 02 07, 22:24)
Kad naktis gera buvo sprendžiu iš to, kad jis pirmą kartą užmigo lotuliukas.gif taip, kad nieko negirdėjo. Ir net be pistoleto po ranka  biggrin.gif

oi negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif leb.gif leb.gif
Atsakyti

Aš kažkaip galvoju, kad ji kažkur taip tik išėjo ir tiek :D 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 02 07, 23:27)
Aš kažkaip galvoju, kad ji kažkur taip tik išėjo ir tiek biggrin.gif 
Kad gal raštelį palikus, nelabai biggrin.gif Nebent taip žiauriai pagąsdint norėjo biggrin.gif

Papildyta:
Vienu žodžiu pažiūrėsim ką parodys pirmadienis, ką atspėjom, o ko ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 02 07, 23:40)

Vienu žodžiu pažiūrėsim ką parodys pirmadienis, ką atspėjom, o ko ne ax.gif

as dar laukiu gal penktadieni antra fraga duos bigsmile.gif
kazkaip siandien nelabai supratau ka tam frage...ar ten sapnuoja ar ten realybe biggrin.gif nu per viena serija nuo jos susigrazinimo iki vaiko gimimo ...stebuklas butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2018 02 07, 23:48)
as dar laukiu gal penktadieni antra fraga duos bigsmile.gif
kazkaip siandien nelabai supratau ka tam frage...ar ten sapnuoja ar ten realybe biggrin.gif nu per viena serija nuo jos susigrazinimo iki vaiko gimimo ...stebuklas butu biggrin.gif
Man irgi smalsu. Bet lyg nepanašu, kad sapnas, bet realybė tikrai panaši į sapną. Sakau, man taip neįprasta, kad negaliu patikėt tuo ką mačiau biggrin.gif Apie vaiko gimimą net minties tokios nebuvo, supratau, kad ten Giulsun tas vaikas biggrin.gif Gal rimtai su antru bus kažkas rimčiau, normaliau ir aiškiau parodyta biggrin.gif Nes dabar toks jausmas, kad kažkas bekurdamas scenarijų atsitrenkė į pušį biggrin.gif Aišku, kad nieko neaišku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2018 02 07, 21:26)
as galvoju kokios cia sesers dabar  biggrin.gif  cia tos Giulsum? O jos ne didesnis kartais? cia toks naujagimis man labiau  rolleyes.gif

Nu tai gal koki turi, toki filmuoja biggrin.gif as vis tiek galvoju, kad cia gulsum vaikas, nes ir jie tais paciais rubais, ir namai asli.

QUOTE(svelni @ 2018 02 07, 21:48)
as dar laukiu gal penktadieni antra fraga duos  bigsmile.gif
kazkaip siandien nelabai supratau ka tam frage...ar ten sapnuoja ar ten realybe  biggrin.gif  nu per viena serija nuo jos susigrazinimo  iki vaiko gimimo ...stebuklas butu  biggrin.gif

Turetu duoti, manau. Bet gali ir intriga laikyti. Manau, realybe, nes kaip jau minejau, rubai tie patys. Sapnuose paprastai buna kitaip apsirenge. Netikiu, kad ju cia vaikas. Briedu briedas butu. Net ir sapnuose biggrin.gif

Man labai jauciasi naujo rezisieriaus darbas. Rakursai kiti, viskas taip graziai pateikta. Anas man toks subinrankis buvo unsure.gif
Atsakyti

Nu tai gal koki turi, toki filmuoja biggrin.gifas vis tiek galvoju, kad cia gulsum vaikas, nes ir jie tais paciais rubais, ir namai asli.

Turetu duoti, manau. Bet gali ir intriga laikyti. Manau, realybe, nes kaip jau minejau, rubai tie patys. Sapnuose paprastai buna kitaip apsirenge. Netikiu, kad ju cia vaikas. Briedu briedas butu. Net ir sapnuose biggrin.gif

Man labai jauciasi naujo rezisieriaus darbas. Rakursai kiti, viskas taip graziai pateikta. Anas man toks subinrankis buvo unsure.gif

Aš irgi manau kad ten gulsum vaikas :) o nuo kurios serijos keitėsi režisierius? :) 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 02 07, 22:34)
Aš irgi manau kad ten gulsum vaikas smile.gif o nuo kurios serijos keitėsi režisierius? smile.gif </p>

Pirmasis buvo superinis iki 4 serijos. Paskui po skandalo su deputate, kuri apskunde seriala del neva smurto, o is tikro del politines linijos, buvo pakeista visa kurybine komanda. Praeita serija, aciu dievui, buvo paskutine to antrojo rezisieriaus. Kita serija, o taip pat jau siandien pasirodes fragas yra naujojo rezisieriaus darbas.
Atsakyti

Pirmasis buvo superinis iki 4 serijos. Paskui po skandalo su deputate, kuri apskunde seriala del neva smurto, o is tikro del politines linijos, buvo pakeista visa kurybine komanda. Praeita serija, aciu dievui, buvo paskutine to antrojo rezisieriaus. Kita serija, o taip pat jau siandien pasirodes fragas yra naujojo rezisieriaus darbas.

Hm na idomu ar matysis skirtumas :) 

Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 02 08, 00:40)

pirmojo rezisieriaus darbas ir man patiko.
Na del smurto...o naujam seriale "Sen Anlat Karadeniz".....o ten tai smurto dar daugiau (bent jau pirmoj serijoj) ir vaikas "ale" viska girdi ir mato....ar cia SBA uz smurta palaike,kad i miska vede nusauti biggrin.gif ar kai sugriebe ir ant lovos nustume? Ar dar kazka praleidau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2018 02 07, 23:13)
pirmojo rezisieriaus darbas ir man patiko.
Na del smurto...o naujam seriale  "Sen Anlat Karadeniz".....o ten tai smurto dar daugiau (bent jau pirmoj serijoj) ir vaikas "ale" viska girdi ir mato....ar cia  SBA uz smurta palaike,kad i miska vede nusauti  biggrin.gif ar kai sugriebe ir ant lovos nustume? Ar dar kazka praleidau  unsure.gif

Bomba sprogo, kai ant lovos nuvertė biggrin.gif
Bet povandeninės srovės twitteryje teigia, kad viskas visai ne dėl smurto, o dėl namiko politinės linijos, neva kad mafija į politiką eina. Ir ta linija skubiai buvo panaikinta po to. Smurtas ten visiems dzin. Tegul uždaro tada visus cukurus ir tt. Apie tą Karadeniz aš išvis nekalbu. Beje jį irgi apskundė biggrin.gif Bet tik dėl to, kad SBA fanai atvirai uzbombino ta deputatę, tai ana nebeturėjo kur dingt biggrin.gif Bet ten tik dėl vaizdo viskas, nes ATV kanalas erdogano žentui priklauso, jie gali rodyt ką nori. Prisiskaiciau pletku twittery anądien biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 02 08, 00:42)
Hm na idomu ar matysis skirtumas smile.gif 
Hm, na įdomu ir man ar matysis skirtumas smile.gif Nes ar pirmas ar antras jokio esminio skirtumo nemačiau, juolab nieks nieko nerašė, kad mato ne kažką, vadinasi nelabai ką ir pastebėjo tarp tų pirmų smile.gif Tai dabar bus įdomu iš šalies pasižiūrėti biggrin.gif
Atsakyti