Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(BigBang @ 2018 02 07, 14:35)
Abi išsisaugojau į grojaraštį wub.gif žiūriu 16ą seriją rolleyes.gif
Gražios smile.gif Gal čia daugiau rasit kas patiks smile.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif
Aš taip laukiau kada jis tą kūdikį paims ant rankų wub.gif Ištirpti galima vietoj wub.gif biggrin.gif
https://www.youtube....p;v=LOJ7FFylggU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 07 vasario 2018 - 16:21
Ale tai per didelį TV tuos turkus žiūrėti per tuos piratų puslapius truputį nesąmonė. Jau kokybė toks š... nebent jūsų TV nedideli ir nerėžia akies. Mano sūnus vis pro šalį praeidamas gaili manęs kaip aš gadinu akis su tokiu vaizdu.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 02 07, 16:14)
wub.gif  wub.gif  wub.gif
Aš taip laukiau kada jis tą kūdikį paims ant rankų  wub.gif Ištirpti galima vietoj  wub.gif biggrin.gif

tipo per viena serija pagimdys blink.gif nieko nebesuprantu biggrin.gif is vis galejo ji prapulti kuriam laikui biggrin.gif
Papildyta:
ai ci agal sesers ane lotuliukas.gif
Atsakyti

wub.gifwub.gifwub.gif
Aš taip laukiau kada jis tą kūdikį paims ant rankų wub.gifIštirpti galima vietoj wub.gifbiggrin.gif

:wub:  :wub:  :wub: 

Ziuriu sekancioj serijoj bus meiles seiles nemazai pagaliau  :rolleyes: Paskui vel gales prie rupesciu sugryzti, kad neatsibostu mums ziureti  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 02 07, 16:18)
tipo per viena serija pagimdys  blink.gif nieko nebesuprantu biggrin.gif

is vis galejo ji prapulti kuriam laikui  biggrin.gif
Papildyta:

Na, aš taip supratau, kad sesers, nes veiksmas lyg Asli tėvų namuose.
Išvis man čia viskas kaip kokioj paralelinėj visatoj biggrin.gif

Kur ji tau prapuls biggrin.gif Apvers jis visą mišką vidury nakties biggrin.gif Sako gi, kad pirmą kartą gyvenime išsigando ax.gif
Papildyta:
QUOTE(mazuliux @ 2018 02 07, 16:20)
Ziuriu sekancioj serijoj bus meiles seiles nemazai pagaliau  rolleyes.gif Paskui vel gales prie rupesciu sugryzti, kad neatsibostu mums ziureti  biggrin.gif​ </p>

Tai jau po kiekvieno bučinio tai kažkas pagimdo rūsy, tai kažką pašauna, tai ir dabar kažkas bus biggrin.gif Jei apskritai čia ne kažkieno sapnas ar vaizduotės vaisius biggrin.gif
Bet pažiūrėt bet kuriuo atveju malonu wub.gif

Atsakyti

wub.gifwub.gifwub.gif
Aš taip laukiau kada jis tą kūdikį paims ant rankų wub.gifIštirpti galima vietoj wub.gifbiggrin.gif

Laukiam  :wub: 

vusą dieną 16ą seriją žiūrėjau :D bet pabaiga tai wow, sunku bus sulaukt dabar kitos savaitės :D ypač po tokio fragmato :) 

Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 02 07, 17:35)
Ale tai per didelį TV tuos turkus žiūrėti per tuos piratų puslapius truputį nesąmonė. Jau kokybė toks š... nebent jūsų TV nedideli ir nerėžia akies. Mano sūnus vis pro šalį praeidamas gaili manęs kaip aš gadinu akis su tokiu vaizdu.
Hm, telikas telikui nelygu. Skiriasi gi savybės, funkcijos, jungtys. Net nuėjau pažiūrėjau tiksliai_mūsų TV ekrano įstrižainė 178cm. Na nesakyčiau, kad jau toks mažas. Vienu žodžiu jokių akių gadinimų. Neįsivaizduoju kas ten gali būti per toks vaizdas, kad akis gadint. Tai jau tada tikrai geriau nežiūrėt.
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 02 07, 18:18)
tipo per viena serija pagimdys blink.gif nieko nebesuprantu biggrin.gif is vis galejo ji prapulti kuriam laikui biggrin.gif
Papildyta:
Gerai čia parašėt, net nusikvatojau biggrin.gif
Aš irgi galvojau, kad jam teks ilgiau paieškot jos, o čia bac... Na nebent serijos gale tai bus rolleyes.gif
QUOTE(mazuliux @ 2018 02 07, 18:20)
Ziuriu sekancioj serijoj bus meiles seiles nemazai pagaliau  rolleyes.gif Paskui vel gales prie rupesciu sugryzti, kad neatsibostu mums ziureti biggrin.gif​ 
Man tai per daug keistas toks staigus posūkis į tokį romantiškumą. Nesitikėjau. Nežinau, ar čia džiaugtis ar nelabai.
Man dabar įdomu kaip bus toliau, ar išlaikys tą cinkelį ar nugesins...
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 02 07, 15:35)

Oi negaliu lotuliukas.gif Moterie, ko kabinejiesi, tau net telika išmatavo lotuliukas.gif Teliko dydis tiesiog proporcingas lievo įrašo kokybės pagerėjimo koeficientui. cool.gif Išvada: pirk naują telika ir nenervink vaikų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 07 vasario 2018 - 21:16
QUOTE(Milagra @ 2018 02 07, 17:35)
Na, aš taip supratau, kad sesers, nes veiksmas lyg Asli tėvų namuose.
Išvis man čia viskas kaip kokioj paralelinėj visatoj biggrin.gif

Kur ji tau prapuls biggrin.gif Apvers jis visą mišką vidury nakties biggrin.gif Sako gi, kad pirmą kartą gyvenime išsigando  ax.gif

lotuliukas.gif bet tai kam tas vaikas paklodeje lotuliukas.gif atrodo lyg pati pagimde ir paduoda jam lotuliukas.gif
nu idomu kur jis ja ras, tikejausi kad prapuls ji kokiai savaitei biggrin.gif

as kai turkiskai nesuprantu, tai tik akim tas reklamas paziuriu lotuliukas.gif

QUOTE(Visgi @ 2018 02 07, 19:42)
.Gerai čia parašėt, net nusikvatojau biggrin.gif
Aš irgi galvojau, kad jam teks ilgiau paieškot jos, o čia bac... Na nebent serijos gale tai bus rolleyes.gif

vava lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 02 07, 20:13)
lotuliukas.gif bet tai kam tas vaikas paklodeje lotuliukas.gif atrodo lyg pati pagimde ir paduoda jam lotuliukas.gif

Nu kur ji dings viena naktį tokiam užkampyje. Jis ją iš po žemių iškas. Ypač po tokio sukrėtimo. Kas daugiau išdrįstų taip su ferhatu pasielgti lotuliukas.gif Išdėjo viską, apturėjo gerą naktį (ir dar pareiškė, kad tai nieko nereiškia biggrin.gif ) ir paliko. Kad naktis gera buvo sprendžiu iš to, kad jis pirmą kartą užmigo lotuliukas.gif taip, kad nieko negirdėjo. Ir net be pistoleto po ranka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 02 07, 22:13)
Man irgi įdomu. To paties tikėjausi, jau galvojau pasiryžo kuo rimčiausiai pasislėpt biggrin.gif
Atsakyti