Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(kami_ @ 2018 02 06, 20:40)
Ir dar ši melodija, ypač jos pabaiga wub.gif Siyah Beyaz Aşk Sahne - Jenerik Slow (Birce Akalay)
Ir kažkaip prisiminai paklausius šią melodiją mane nuneša į Stambulą wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Siaip visi muzikiniai takeliai fantastiški, taip už dusios kabina wub.gif
Atsakyti

Pavažiuojat truputį į apačią ir kairiam viršutiniam kamputyje yra drop down list, ten pasirenkat seriją.

Man nerodo per kompą to drop down list :( 

Atsakyti
omg kokia nereali 16serija wub.gif kaip laukiu anonso 17 wub.gif
Atsakyti
Baigiau ką tik žiūrėti SBA 16s. Pirmu smuiku griežia, didesnis akcentas, šioje serijoje - Abidinas su Giulsu, bet...
ta Ferhato (būtent jo) epizodo akimirka 2:07:00 - 2:08:48 buvo labai graži, man net bučinys nuėjo į antrą planą
Patiko- grąžino jam tą pačią jo špargalkę, tik su savo prierašu. Kaip šauksi - taip ir atsilieps! Vargšė pavargo jau.
Labai tikiuosi, kad jis dabar nevaidins savisaugai jau tokio viso labai pasišiaušusio "ko-ko-ko" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 02 06, 22:35)
omg kokia nereali 16serija  wub.gif  kaip laukiu  anonso 17  wub.gif

Aha wub.gif aš irgi nerealiai laukiu. Rytoj turėtų duot jau. Ir labai įdomu kaip naujas režisierius dirbs, nes šitas tai nelabai koks buvo.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 02 06, 23:40)
Baigiau ką tik žiūrėti SBA 16s. Pirmu smuiku griežia, didesnis akcentas, šioje serijoje - Abidinas su Giulsu, bet...
ta Ferhato (būtent jo) epizodo akimirka 2:07:00 - 2:08:48 buvo labai graži, man net bučinys nuėjo į antrą planą
Patiko- grąžino jam tą pačią jo špargalkę, tik su savo prierašu. Kaip šauksi - taip ir atsilieps! Vargšė pavargo jau.
Labai tikiuosi, kad jis dabar nevaidins savisaugai jau tokio viso labai pasišiaušusio "ko-ko-ko" rolleyes.gif

taip idomu, kur ji eis..nu ech wub.gif

QUOTE(Milagra @ 2018 02 06, 23:44)
Aha  wub.gif aš irgi nerealiai laukiu. Rytoj turėtų duot jau. Ir labai įdomu kaip naujas režisierius dirbs, nes šitas tai nelabai koks buvo.

uch laukiu laukiu wub.gif
Atsakyti
nemačiau dar 16 serijos, laukiu kada kinozale bus....arba yotubeje...
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2018 02 07, 10:21)
nemačiau dar 16 serijos, laukiu kada kinozale bus....arba yotubeje...
Yra svetainėse su įgarsinimu. Nežiūri ten?
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 02 07, 10:50)
Yra svetainėse su įgarsinimu. Nežiūri ten?

as per dideli tv ziuriu, o pas mane tv arba youtube arba su fliashu, nenoriu per kompa ziureti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whagati: 07 vasario 2018 - 10:36

Sveikos, praėjo pyktis dėl "Meilės miesto" pabagos, ieškau naujos aukos biggrin.gif kaip liga jau tie serialai man unsure.gif biggrin.gif

QUOTE(Milagra @ 2018 02 06, 21:44)
Aha  wub.gif aš irgi nerealiai laukiu. Rytoj turėtų duot jau. Ir labai įdomu kaip naujas režisierius dirbs, nes šitas tai nelabai koks buvo.

gal žinot per kur galima bus žiūrėt kitą sezoną? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2018 02 07, 11:39)

gal žinot per kur galima bus žiūrėt kitą sezoną?  4u.gif

Tai,kad dar sitas nesibaige biggrin.gif o jus jau kito laukiat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2018 02 07, 08:42)
Tai,kad dar sitas nesibaige biggrin.gif  o jus jau kito laukiat  ax.gif

ar mes kalbam apie tą patį? biggrin.gif juoda balta meilė?
Atsakyti