Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(mazuliux @ 2018 02 06, 02:05)
Cia kaip suprantu kazka praleidau? Dar kart paziurejau fraga bet nieko tokio nerandu unsure.gif​ 
Aš irgi iš pradžių nelabai supratau, net pažiūrėjau.
QUOTE(Fjella @ 2018 02 06, 03:20)
Buvo internete pasklidusi foto su 35 serijos pacios pradzios scenarijaus tekstu. Hazan pamato kaip Farah liecia Yagiz. Vadinasi ji turetu atsirasti 34 serijos gale. Paskui internete buvo video, kur Farah jau irgi dalyvauja filmavime.
Jei tai tiesa jetau kaip bus įdomu. Laikas jau tą Hazan trupti supurtyt, kad atsimerktų plačiau. Nors lyg 33 serijoje (kiek prad-ioje mačiau), mano supratimu, ledai pajudėjo, ar ne? Lyg pradėjo jai ateit tas suvokimas... na kai sporto salėje rodė, tas vidinis balasas, ir tos visokios detalės, kad prarast nenori jo, tik ne jo...
QUOTE(mazuliux @ 2018 02 06, 03:35)
Tai ta Farah bus buvusi Yagiz meile ar kazkas tokio? Jei taip, tai gal ledai pajudes, pavydas visgi biggrin.gif blyn, dabar jau ir as istprijas pradejau kurti kas kaip gali buti. Reikia uzsiimti kazkuo kitu hmm.gif​ 
Skaičiau, kad neva buvusi jo. Įdomu ar tikrai. Vakar dar paskaičiau, kad neva laukit_ 37 (?) serija bus bomba. Kaži tikrai ar vėl pažadai kaip rašo gerbėjai.
Nu va, tikrai čia visko galima prisigalvoti, siaubas. Man tikrai labai būtų faina jei kas nors ką nors daugiau žinančių parašytų čia. Neturiu laiko sekti info, o taip įdomu...
Atsakyti

Nutekintame scenarijuje buvo rasoma, jog Hazan pamato kaip Farah liecia Yagiz ir Hazan is susijaudinimo nenustoja kalbeti. Yagiz jas supazindama sakydamas: “Farah, cia Hazan, Sinan mergina”. O ji pasisveikina ir atsako “ Yagiz ...mergina/drauge”. Sis sakinys buvo nepilnai nufotografuotas, tai neaisku, kas ji Yagizui. Taip pat, filmavimo aikstele yra matoma, jog Farah yra pas Yagiz bute lyg su pizama. Sklando kalbos, jog Farah vaidmuo bus tik 3-4 serijom. Tikiuos, jog ji tik tam, kad sukelti Hazan pavyda. O kad ji isimylejusi, tai cia jau nuo atsisveikinimo scenos man aisku kaip diena.

Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2018 02 06, 10:49)
Nutekintame scenarijuje buvo rasoma, jog Hazan pamato kaip Farah liecia Yagiz ir Hazan is susijaudinimo nenustoja kalbeti. Yagiz jas supazindama sakydamas: “Farah, cia Hazan, Sinan mergina”. O ji pasisveikina ir atsako “ Yagiz ...mergina/drauge”. Sis sakinys buvo nepilnai nufotografuotas, tai neaisku, kas ji Yagizui. Taip pat, filmavimo aikstele yra matoma, jog Farah yra pas Yagiz bute lyg su pizama. Sklando kalbos, jog Farah vaidmuo bus tik 3-4 serijom. Tikiuos, jog ji tik tam, kad sukelti Hazan pavyda. O kad ji isimylejusi, tai cia jau nuo atsisveikinimo scenos man aisku kaip diena.
Oi, būtų labai labai gerai dėl Hazan, truputi ją pastūmėti.
Man ta atsisveikinimo scena labai patiko. Ji pati dar nesuvokia iki galo. Labai laukiu to susivokimo iš jos pusės ir praregėjimo wub.gif
Ačiū Fjella 4u.gif Jei kas įdomaus bus, kokios prognozės, rašykit 4u.gif viskas įdomu.
Atsakyti
Sveikos merginos.

Išprotėjau ir aš dėl Seyah Beyaz Ask... rolleyes.gif Su rusų kalba santykiai 50/50, bet vis tiek įdomu ir badau viską suprast.
Kam nesunku, sudėliokit man taškus ant „i” Namiko ir Ferhato motinos jaunystės istorijoje. Nepagavau iki galo, kas ten per situacija buvo. mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikos merginos.

Išprotėjau ir aš dėl Seyah Beyaz Ask... rolleyes.gifSu rusų kalba santykiai 50/50, bet vis tiek įdomu ir badau viską suprast.
Kam nesunku, sudėliokit man taškus ant „i” Namiko ir Ferhato motinos jaunystės istorijoje. Nepagavau iki galo, kas ten per situacija buvo. mirksiukas.gif

Namikas ištekino Ferhato mama už kito vyro. Namikas ta vyra po to nuzude nes norejo Ferhata atgal susigrazint bet tas vyras nesutiko. O kas domina tiksliau?

Atsakyti
QUOTE(Daubarė @ 2018 02 06, 11:33)
Sveikos merginos.

Išprotėjau ir aš dėl Seyah Beyaz Ask... rolleyes.gif  Su rusų kalba santykiai 50/50, bet vis tiek įdomu ir badau viską suprast.

Yeter dirbo a la viešnamyje, ten jie susitiko, jis jai buvo pirmas vyras, įsimylėjo, pastojo. O Namikas gal ir mylėjo ją, o gal ir nemylėjo, jau tada jis šunsnukis buvo ir nelabai jam kas rūpėjo apart jo paties interesų. Jo šeima buvo prieš, todėl per prievartą buvo surastas vyras ir Yeter ištekinta. Tas kitas vyras priėmė Ferhatą kaip savo sūnų ir jį augino. Namikui jis nerūpėjo, kol nemirė jo vaikas santuokinis. Tuomet jis ir prisiminė, kad dar vieną sūnų turi. Norėjo jį tiesiog pasiimti, bet tėvas (tas, kuris augino) nedavė sakydamas, kad tai įvyks tik per jo lavoną. Namikui tai ne problema, jis taip ir padarė, nužudė tėvą ir pasiėmė vaiką. Dar ir privertęs jį neva atkeršyti už tėvo mirtį ir taip galutinai sugadindamas jam gyvenimą. O Yeter visa tai žinodama net nebandė nieko padaryti, kažkaip visam tam sutrukdyti, todėl man ji yra šlykštesnė net už tą patį Namiką.
Savo seseriai ir visiems namiškiams Namikas pristatė Yeter kaip nesantuokinę jų tėvo dukrą, tokiu būdu ji su savo vaikais galėjo gyventi kartu tuose pačiuose namuose.

Nurovė stogą man šis serialas, po vakarykštės serijos niekaip atsigaut negaliu. Aš jau galvojau, kad įgijus atsparumą turkams, bet, pasirodo, ne biggrin.gif Jie kaip kokia sekta, įtraukia tavo mintis ir jausmus, kapiec biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 06 vasario 2018 - 14:16
Milagra, BigBang, ačiū. 4u.gif

Vat to iki galo ir nesupratau...galvojau jau, kad Ferhatas kraujomaišos vaisius koks, kad jau tokia paslaptis Namiko tėvystė.

Aš 13 serijoj, išseko beveik rezervas per kelias dienas. Ibo buvau mačiusi tik Iffet, ateity pažiūrėsiu tikrai ką nors daugiau. Įdomus ir talentingas aktorius.
Atsakyti
QUOTE(Daubarė @ 2018 02 06, 13:44)
Milagra, BigBang, ačiū. 4u.gif

Vat to iki galo ir nesupratau...galvojau jau, kad Ferhatas kraujomaišos vaisius koks, kad jau tokia paslaptis Namiko tėvystė.

Aš 13 serijoj, išseko beveik rezervas per kelias dienas. Ibo buvau mačiusi tik Iffet, ateity pažiūrėsiu tikrai ką nors daugiau. Įdomus ir talentingas aktorius.

Aš tai viską su juo esu peržiūrėjus po n+k kartų, bet tai ką jis išdarinėja dabar, tai man wow, kažkas absoliučiai nerealaus. Aš nustoju kvėpuot bežiūrėdama, o paskui orą gaudau biggrin.gif Oskaro jam per mažai, garbės žodis karsta.gif Birce Akalay irgi lenkiuosi žemai žemai. Ir scenaristams.

Iffet jo vaidmuo taip pat buvo labai sudėtingas ir super atliktas. Pats siužetas tik gal toks biškį meksika dvelkiantis biggrin.gif Bet palyginus su daugeliu kitų serialų, tai tikrai ne pats prasčiausias.

Jei dar nematėte, tai būtinai Merhamet pažiūrėkite 4u.gif Ten jis, galima sakyt, iš viso du vaidmenis tuo pačiu metu atliko. Firatas realiame laike ir Firatas jaunystėje kaip du skirtingi žmonės, tiek išvaizda, tiek temperamentu, tiek emocijomis. Ir tas pateikimas viso veiksmo, kiekvienos detalės persipynimas su praeitimi, tie flashback'ai, jie buvo pirmieji taip nufilmavę, man labai įdomiai susižiūrėjo. O po to pasipylė klonai kaip iš gausybės rago smile.gif
Ir kas mane vežė tiek Merhamet, tiek SBA, tai sarkazmas. Dievinu sarkazmą, kai net nepaisant graudžiausio siužeto, esi priverstas balsu kvatotis wub.gif biggrin.gif
Atsakyti

Yeter dirbo a la viešnamyje, ten jie susitiko, jis jai buvo pirmas vyras, įsimylėjo, pastojo. O Namikas gal ir mylėjo ją, o gal ir nemylėjo, jau tada jis šunsnukis buvo ir nelabai jam kas rūpėjo apart jo paties interesų. Jo šeima buvo prieš, todėl per prievartą buvo surastas vyras ir Yeter ištekinta. Tas kitas vyras priėmė Ferhatą kaip savo sūnų ir jį augino. Namikui jis nerūpėjo, kol nemirė jo vaikas santuokinis. Tuomet jis ir prisiminė, kad dar vieną sūnų turi. Norėjo jį tiesiog pasiimti, bet tėvas (tas, kuris augino) nedavė sakydamas, kad tai įvyks tik per jo lavoną. Namikui tai ne problema, jis taip ir padarė, nužudė tėvą ir pasiėmė vaiką. Dar ir privertęs jį neva atkeršyti už tėvo mirtį ir taip galutinai sugadindamas jam gyvenimą. O Yeter visa tai žinodama net nebandė nieko padaryti, kažkaip visam tam sutrukdyti, todėl man ji yra šlykštesnė net už tą patį Namiką.
Savo seseriai ir visiems namiškiams Namikas pristatė Yeter kaip nesantuokinę jų tėvo dukrą, tokiu būdu ji su savo vaikais galėjo gyventi kartu tuose pačiuose namuose.

Nurovė stogą man šis serialas, po vakarykštės serijos niekaip atsigaut negaliu. Aš jau galvojau, kad įgijus atsparumą turkams, bet, pasirodo, ne biggrin.gifJie kaip kokia sekta, įtraukia tavo mintis ir jausmus, kapiec biggrin.gif

Va tu su smulkmenom papasakojai :) 

Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 02 06, 14:11)
Nurovė stogą man šis serialas, po vakarykštės serijos niekaip atsigaut negaliu.

Aš dar tik 6 seriją žiūriu ir tą patį galiu pasakyti biggrin.gif Galvoju, kad tik kokia laisva minutė atsirastų ir galėčiau pažiūrėti serialą biggrin.gif Greitom esu perbėgus per turkiškas serijas, nes bent man dar įdomiau būna žiūrėti serialą, o vakarykštės serijos mažą dalį vakar tiesiogiai žiūrėjau biggrin.gif
Totali liga, tie turkiški serialai biggrin.gif Darbe net juokiasi, sakau serialą pradėjau žiūrėti. Kolegos iš kart sako turkišką? Sakau jo, kokį gi daugiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 06 vasario 2018 - 19:44
Ir dar ši melodija, ypač jos pabaiga wub.gif Siyah Beyaz Aşk Sahne - Jenerik Slow (Birce Akalay)
Ir kažkaip prisiminai paklausius šią melodiją mane nuneša į Stambulą wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 06 vasario 2018 - 21:41
QUOTE(kami_ @ 2018 02 06, 22:40)
Ir dar ši melodija, ypač jos pabaiga wub.gif Siyah Beyaz Aşk Sahne - Jenerik Slow (Birce Akalay)
Man ši Siyah Beyaz Aşk Müzikleri - Huzur wub.gif
Atsakyti