Nu va, tikrai čia visko galima prisigalvoti, siaubas. Man tikrai labai būtų faina jei kas nors ką nors daugiau žinančių parašytų čia. Neturiu laiko sekti info, o taip įdomu...
Nu va, tikrai čia visko galima prisigalvoti, siaubas. Man tikrai labai būtų faina jei kas nors ką nors daugiau žinančių parašytų čia. Neturiu laiko sekti info, o taip įdomu...
Nutekintame scenarijuje buvo rasoma, jog Hazan pamato kaip Farah liecia Yagiz ir Hazan is susijaudinimo nenustoja kalbeti. Yagiz jas supazindama sakydamas: “Farah, cia Hazan, Sinan mergina”. O ji pasisveikina ir atsako “ Yagiz ...mergina/drauge”. Sis sakinys buvo nepilnai nufotografuotas, tai neaisku, kas ji Yagizui. Taip pat, filmavimo aikstele yra matoma, jog Farah yra pas Yagiz bute lyg su pizama. Sklando kalbos, jog Farah vaidmuo bus tik 3-4 serijom. Tikiuos, jog ji tik tam, kad sukelti Hazan pavyda. O kad ji isimylejusi, tai cia jau nuo atsisveikinimo scenos man aisku kaip diena.
Man ta atsisveikinimo scena labai patiko. Ji pati dar nesuvokia iki galo. Labai laukiu to susivokimo iš jos pusės ir praregėjimo
Ačiū Fjella Jei kas įdomaus bus, kokios prognozės, rašykit viskas įdomu.
Išprotėjau ir aš dėl Seyah Beyaz Ask... Su rusų kalba santykiai 50/50, bet vis tiek įdomu ir badau viską suprast.
Kam nesunku, sudėliokit man taškus ant i Namiko ir Ferhato motinos jaunystės istorijoje. Nepagavau iki galo, kas ten per situacija buvo.
Sveikos merginos.
Išprotėjau ir aš dėl Seyah Beyaz Ask... Su rusų kalba santykiai 50/50, bet vis tiek įdomu ir badau viską suprast.
Kam nesunku, sudėliokit man taškus ant „i” Namiko ir Ferhato motinos jaunystės istorijoje. Nepagavau iki galo, kas ten per situacija buvo.
Namikas ištekino Ferhato mama už kito vyro. Namikas ta vyra po to nuzude nes norejo Ferhata atgal susigrazint bet tas vyras nesutiko. O kas domina tiksliau?
Kam nesunku, sudėliokit man taškus ant i Namiko ir Ferhato motinos jaunystės istorijoje. Nepagavau iki galo, kas ten per situacija buvo.
Yeter dirbo a la viešnamyje, ten jie susitiko, jis jai buvo pirmas vyras, įsimylėjo, pastojo. O Namikas gal ir mylėjo ją, o gal ir nemylėjo, jau tada jis šunsnukis buvo ir nelabai jam kas rūpėjo apart jo paties interesų. Jo šeima buvo prieš, todėl per prievartą buvo surastas vyras ir Yeter ištekinta. Tas kitas vyras priėmė Ferhatą kaip savo sūnų ir jį augino. Namikui jis nerūpėjo, kol nemirė jo vaikas santuokinis. Tuomet jis ir prisiminė, kad dar vieną sūnų turi. Norėjo jį tiesiog pasiimti, bet tėvas (tas, kuris augino) nedavė sakydamas, kad tai įvyks tik per jo lavoną. Namikui tai ne problema, jis taip ir padarė, nužudė tėvą ir pasiėmė vaiką. Dar ir privertęs jį neva atkeršyti už tėvo mirtį ir taip galutinai sugadindamas jam gyvenimą. O Yeter visa tai žinodama net nebandė nieko padaryti, kažkaip visam tam sutrukdyti, todėl man ji yra šlykštesnė net už tą patį Namiką.
Savo seseriai ir visiems namiškiams Namikas pristatė Yeter kaip nesantuokinę jų tėvo dukrą, tokiu būdu ji su savo vaikais galėjo gyventi kartu tuose pačiuose namuose.
Nurovė stogą man šis serialas, po vakarykštės serijos niekaip atsigaut negaliu. Aš jau galvojau, kad įgijus atsparumą turkams, bet, pasirodo, ne Jie kaip kokia sekta, įtraukia tavo mintis ir jausmus, kapiec
Vat to iki galo ir nesupratau...galvojau jau, kad Ferhatas kraujomaišos vaisius koks, kad jau tokia paslaptis Namiko tėvystė.
Aš 13 serijoj, išseko beveik rezervas per kelias dienas. Ibo buvau mačiusi tik Iffet, ateity pažiūrėsiu tikrai ką nors daugiau. Įdomus ir talentingas aktorius.
Vat to iki galo ir nesupratau...galvojau jau, kad Ferhatas kraujomaišos vaisius koks, kad jau tokia paslaptis Namiko tėvystė.
Aš 13 serijoj, išseko beveik rezervas per kelias dienas. Ibo buvau mačiusi tik Iffet, ateity pažiūrėsiu tikrai ką nors daugiau. Įdomus ir talentingas aktorius.
Aš tai viską su juo esu peržiūrėjus po n+k kartų, bet tai ką jis išdarinėja dabar, tai man wow, kažkas absoliučiai nerealaus. Aš nustoju kvėpuot bežiūrėdama, o paskui orą gaudau Oskaro jam per mažai, garbės žodis Birce Akalay irgi lenkiuosi žemai žemai. Ir scenaristams.
Iffet jo vaidmuo taip pat buvo labai sudėtingas ir super atliktas. Pats siužetas tik gal toks biškį meksika dvelkiantis Bet palyginus su daugeliu kitų serialų, tai tikrai ne pats prasčiausias.
Jei dar nematėte, tai būtinai Merhamet pažiūrėkite Ten jis, galima sakyt, iš viso du vaidmenis tuo pačiu metu atliko. Firatas realiame laike ir Firatas jaunystėje kaip du skirtingi žmonės, tiek išvaizda, tiek temperamentu, tiek emocijomis. Ir tas pateikimas viso veiksmo, kiekvienos detalės persipynimas su praeitimi, tie flashback'ai, jie buvo pirmieji taip nufilmavę, man labai įdomiai susižiūrėjo. O po to pasipylė klonai kaip iš gausybės rago
Ir kas mane vežė tiek Merhamet, tiek SBA, tai sarkazmas. Dievinu sarkazmą, kai net nepaisant graudžiausio siužeto, esi priverstas balsu kvatotis
Yeter dirbo a la viešnamyje, ten jie susitiko, jis jai buvo pirmas vyras, įsimylėjo, pastojo. O Namikas gal ir mylėjo ją, o gal ir nemylėjo, jau tada jis šunsnukis buvo ir nelabai jam kas rūpėjo apart jo paties interesų. Jo šeima buvo prieš, todėl per prievartą buvo surastas vyras ir Yeter ištekinta. Tas kitas vyras priėmė Ferhatą kaip savo sūnų ir jį augino. Namikui jis nerūpėjo, kol nemirė jo vaikas santuokinis. Tuomet jis ir prisiminė, kad dar vieną sūnų turi. Norėjo jį tiesiog pasiimti, bet tėvas (tas, kuris augino) nedavė sakydamas, kad tai įvyks tik per jo lavoną. Namikui tai ne problema, jis taip ir padarė, nužudė tėvą ir pasiėmė vaiką. Dar ir privertęs jį neva atkeršyti už tėvo mirtį ir taip galutinai sugadindamas jam gyvenimą. O Yeter visa tai žinodama net nebandė nieko padaryti, kažkaip visam tam sutrukdyti, todėl man ji yra šlykštesnė net už tą patį Namiką.
Savo seseriai ir visiems namiškiams Namikas pristatė Yeter kaip nesantuokinę jų tėvo dukrą, tokiu būdu ji su savo vaikais galėjo gyventi kartu tuose pačiuose namuose.
Nurovė stogą man šis serialas, po vakarykštės serijos niekaip atsigaut negaliu. Aš jau galvojau, kad įgijus atsparumą turkams, bet, pasirodo, ne Jie kaip kokia sekta, įtraukia tavo mintis ir jausmus, kapiec
Va tu su smulkmenom papasakojai
Aš dar tik 6 seriją žiūriu ir tą patį galiu pasakyti Galvoju, kad tik kokia laisva minutė atsirastų ir galėčiau pažiūrėti serialą Greitom esu perbėgus per turkiškas serijas, nes bent man dar įdomiau būna žiūrėti serialą, o vakarykštės serijos mažą dalį vakar tiesiogiai žiūrėjau
Totali liga, tie turkiški serialai Darbe net juokiasi, sakau serialą pradėjau žiūrėti. Kolegos iš kart sako turkišką? Sakau jo, kokį gi daugiau
Ir kažkaip prisiminai paklausius šią melodiją mane nuneša į Stambulą